Álljunk meg itt egy szóra végre valahára! (bocs ezt a besenyő pistabától loptam)
Most, hogy lett végre időm, kb jó két hónap kihagyás után írni, gyorsan meg is írom, mit gondolok, mert nyilván nem vagy tisztában ezzel a részével.
Vagyis, azt kellene megérteni, hogy manapság egyetlen olyan, nevezzük oldalnak, ami számít, az maga youtube! Nem a fészbúk.
Aki ott "sikeres", az k gyorsan el fog terjedni a neten, illetve van feliratkozási bázisa, de a nézettsége és like-ok száma az, amikor a YT algoritmus felkarolja és olyan ismertté teszi, amire még maga az alkotó sem gondolt.
Na most, teljesen mindegy, hogy ez a "Radio izé...haag" érdemesnek találta, vagy sem. 400 feliratkozóval és 4 nap után épp átlépve a "brutális" 200 db nézettséget, ezt kb a kutya nem nézi és hallgatja. Ez a rádió akkor nyomna a latba, ha a 400 helyett legalább 10 ezer feliratkozója lenne és nézetessége is vagy 5000 lenne 4 nap után. Ez így lfsz, főleg úgy, hogy az egyébként nekem is bejövős Clay zene kb a közepén van valahol és csak azért hallgattam meg, mert pont onnan indul...