Néha annak határán táncolok hogy komolyan felvetődik bennem ,van é értelme fórumozni,s ezt szóvá is teszem,aztán csak "belefutok" itt olyan tagokba mint pld. te,akivel lehet egy kis eszmecserét folytatni az aktuális újdonságokról,aztán csak visszatáncolok.
Jogosan érkezik Rain és Amaximus zrikája ,mert tényleg többször elhatároztam hogy végleg lelépek innen,de úgy tűnik a zene ami számomra egészen kisgyerekkorom óta fontos dolog,egyelőre nem enged,Apukámtól örököltem ezt a zenével kapcsolatos hobbit,óriási lemezgyűjteménye volt bakelit lemezeken,amiket én már 5 évesen pörgettem,s teljesen elvarázsolt.
Janis Joplin - Mercedes Benz volt az dal ami gyerekként a favorit zeném volt.
Többször leírtam,én alapvetően nem látok semmi rosszat a fórumozásban,sőt hasznosnak tartom,hogy azok a "fazonok" miért morzsolódtak le akikkel jókat lehetett dumálni a zenékről ez egy hosszú téma lenne,amit egyszer máskor esetleg kifejthetünk,én elsősorban arra gondolok hogy akkortájt amikor nagyobb pörgés volt,a mai zenebeszerzési lehetőségekhez képest szűkebb lehetőségek voltak,ergo ami idevonzotta a tagok nagy részét,az a zenemegosztás,csereberélgetés volt.