42858
-
Party with Lian Ross (Live @ Studio 33)
Szerintem manapság csinosabb mint a 80s években,és még mindig jól énekel. -
Joy – In Love (CD, Album) 2021 (Melltom – 1602)
Tracklist :
1 I'm In Love
2 Japanese & Russian Girls
3 Valerie (Romantic Version)
4 Night Of The Nights
5 Hurtin’ Me So Much (Romantic Version)
Az új év első kiadványai közt,egy érdekesség. -
Minden fricska nélkül írom ezt, mert már többször akartam, de mindig elfelejtettem.
Nem tudom, mennyire vagy tisztában, hogy manapság a mobilon történő netezés (MÁR) több, mint 97%-os, utána jön az okos tévé és a tabletek, majd végül pc, ami alig 1%.
Amikor mobilon netezünk, az sg fórum motor automatikusan átvált mobilnézetre, ahol az általad kreált lista és nyilván jó hosszú ideig tartó szerkesztése így néz ki:
kép
Ezért úgy gondolom, hogy felesleges ennyit tökölni vele, mert nyilván monitoron, böngészőben (PC, imac) jól néz ki, de így egy katyvasz az egész és átláthatatlan. Ekkora betűket mobilnézetben nem tud az engine helyesen megjeleníteni.
-
Premier 2021 január 1. 18:00
Spacehawk:Terracide
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.12.31. 21:49:53 -
BÚÉK! Jövőre is Veletek
-
Hi,
Top 40-es listát szerettem volna összeállítani,de a 30 alatti helyezéseknél sok holtverseny alakult ki.
Így kénytelen voltam szűkíteni,és bizonyos szisztéma szerint ,ennyi dal volt kezelhető hogy kerüljem a holtversenyt a listán.
Van egy elírás :
16. Mflex Sound - Dream Your Life
helyesen: Mflex Sounds - Dream Your Life
E dal kapcsán további megjegyzés, #34206 hsz-ben nem csak az első 3 helyezett dalt,de 9.helyre pozicionált dalt is figyelembe vettem.
Boldog új évet kívánok mindenkinek! -
1. Marcos Rodriguez feat. Keneida – In This World
2. Grant Miller – One Day
3. Synergic Silence feat. Fred Ventura – You're So Fine
4. Mirko Hirsch – Pandora's Box 2020
5. Fred Ventura and Eddy Mi Ami – A New Tomorrow
6. Purple Disco Machine & Sophie And The Giants – Hypnotized
7. Italoconnection – Nightride
8. Decameron – Just A Little Dance
9. Retronic Voice – Bessinia (MarcelDe Van - Maxi Version 2020)
10. KNIGHT$ – Hijack My Heart (Also Playable Mono Remix)
11. Miko Mission – Do You Wanna Dance
12. Mirko Hirsch – Hey Operator
13. Mflex Sounds – Hymn Of Love
14. AlimkhanOV A. – Right Time (Into The Night)
15. Marc Fruttero – Time On Your Mind
16. Mflex Sound – Dream Your Life
17. Tom Garrow – One More Night
18. Magic System D.J. – Beautiful Night
19. Cat Alessy – Bowel Trouble
20. Savage – Lonely Night
21. Savage – I Love You
22. Lucca Leeloo – All I Ever Wanted
23. Stockholm Nightlife – It's Happening Again
24. Mirko Hirsch – Angel In White
25. The Secret – Melody
26. Francesca Gastaldi – What's In The Night
27. Tiziana Rivale – Don't Cheat On Me
28. Savage – Italodisco
29. Piston Dump – Something In Me (Technomancer Remix)
30. Gianni Durante – Breaking My Heart
-
Reynaud!
Ugye az már rég "lejött", hogy nem vagyok hülye! Tehát ne ismételgesd magad, mert ezt már leírtad, én konkrétan a miértjére voltam kíváncsi.
Ezek szerint, ez csak egy hozzáfűzött fricska volt általában a fanyalgóknak.
Napi szinten lehetne ezzel a szöveggel bedobálni zenéket és be is lehet, mert sok jó készül, ennyi. A fanyalgókat meg nagy ívben le kell...
Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét, hogy nagy vonalakban, "nesze semmi fogd meg jól" válaszokat adunk.
-
Vettem a célzást,tudtam hogy arra gondolsz ,hogy az úriember nem konferál pörgősen,ezért írtam hogy tipikus 50s koraiban lévő DJ.
Azonban ,nekem ez fekszik,mert ki nem állom ha valaki hadarva konferál,és esetlegesen nem értem a teljes mondanivalóját.
Egy kis tájszólást én Somogy megyeiként észlelek nála,de nem is ez illetve ezek a lényegesek,hanem az ,kitűnő zenei összeállításokkal jelentkezik.
Annyit megjegyzek még,semmi érdek nem fűz ahhoz hogy ilyen jó kritikával illessem,nem is ismerem személyesen az úriembert,de ami jó,ami elnyeri a tetszésem,azt örömmel elismerem. -
Csekkoltam,köszi.
Az egészen biztos hogy ma nem lesz összesített végeredmény.
-
Azért került be ez a zene ,a hozzáfűzött mondattal,mert egy jó példa arra,milyen remek dalok készülnek a stílusban manapság (is)!
Azaz, ajánlat azoknak akik megragadtak a 80s évek italo zenéinél,kedveljük azokat is,de számomra annyira már nem érdekesek,kell az újdonság,annak mindig van egyfajta varázsa,a már ismert ,unalomig hallgatott dalokkal szemben.
Szimplán ennyi. -
allada67 #34343 Reynaud ! A listáról új infó ment, privát ! -
Először hallgattam, tetszett a műsor egyértelműen
De nem dél-alföldi.ismerem elég jól a magyar tájnyelveket. Nem azért írtam az "úriembör"-t csak úgy.De valahogy viccesen beszél, nem olyan pörgősen, mint a dj-k -
Lehet de azoknak a daloknak a java bakeliten jelent meg vagy csak zárt körben terjesztették digitálisan így nekem nincs meg,mert senkitől nem kaptam meg.És innentől ugyanaz van mint amit leirtam már 100x.
Én csak azt veszem figyelembe a listámon ami a három feltételemnek megfelel:
1.Nem csak elsőre tetszik,hanem hónapokkal később is előszedem,beteszem,játszom.
2.Nem csak youtube vagy sondcloud verzióban érhető el,hallgatható.(vagy nem csak 200 dollárért kapható, 50 példányban kiadva,mert nekem ez a nem kiadott kategoriával egyenértékű,2-3 éve egy beszélgetéssorán erről már irogattunk)
3.Meg is van a gépemen lossless(ami csak mp3-ban az kiesik)
Igen tudom én még régi világ vagyok,régebben az internetes kiadások előtt egy ilyen éves slágerlista összeállitása nem volt vita tárgya mert minden zenének megvolt az eredeti bakelit vagy cd formája,az más kérdés,hogy már akkor sem lehetett könnyen mindenhez hozzájutni,de pont az egyik dolgom volt anno,hogy az ilyeneket felkutassam,elkérjem,kimásoljam,ha kell megvegyem,hogy meglegyen
Leirtam már100 x,szerintem unalmas,többször nem fogom,én sosem lemezeket gyűjtöttem,hanem zenéket,ez óriási különbség.Aztán ahogy megjelentek a digitális platformok, a házi studiókban összeeszkábált verziók,dalok,ez az egész zeneipar megváltozott.De ezt-tisztelet a kivételnek,bár hazánkban nem igazán tudnék,sajnos ilyen kivételt- a hazai rádiók nem követték már le.Vagy kaptafaadókká alakultak,vagy csak a zenei világ, zenei stilusok egy - egy szeletét kiemelve sugároznak zenét.Na ez sosem én voltam.Ezért irtam,hogy felettem eljárt az idő,én még a régi iskola vagyok. -
hát számtalan változata elérhető,de nekem csak ez tetszik. -
fülcsimanó2 #34339 3 reakció arra amit írtál, s abszolút egyetértek mindennel mit leírtál:
"a rádiónak a zenék megismertetésében IS nagy SZEREPE VAN"
Abszolút egyetértek, rádiók nélkül a zenék töredékét sem ismernénk.
Értem ezt úgy, hogy internet előtti időkből. De szerintem Te is így értetted.
Most, az internetes rádiók idejéből is.
Én az infóim 99 %-át rádiókból szereztem kb. 1997-ig.... Azóta más más források is vannak, mint köztudott.
Köszönet a rádióért, Haluskának, Komjáthy-nak, s még B.Tóth-nak is, aki köztudottan nem híve ennek a stílusnak, amit mi kedvelünk.
"én jobb szerettem mindig MÁST adni,és ezért akár össze is vitázni a műsorvezetőkkel.Lehet rossz elv,de sajnos ebben már nem fogok megváltozni így szocializálódtam."
Teljesen igazad van, MÁST adni mindig kiváltság, s lehet olyat mutatni, mint mások nem. Abszolút egyetértek.
"Voltak jó dalok,de nem olyan amit rendszeresen hallgatnék,és nem felejteném el egy-két hónap után."
Nos ezzel vitatkoznék, mivel rengeteg remek jó dal volt az idén, amit nem lehet elfelejteni 1-2 hónap után.

-
fülcsimanó2 #34338 Na ez telitalálat nálam!
Most nézzük a Nagy pénzrablás c. spanyol sorozatot a Netflixen, amiben ez egy emblamatikus zene.
Amúgy úgy tudom, hogy ez egy partizán nóta volt eredetileg, s rengeteg feldolgozást megért, ez is remek, köszi!
p.s. szekrény kirámolás folyamatban....
-
Ezt még mindig nem értem, mi lenne, ha egyenesen leírnád, hogy pontosan miért is került be az a zene és minek az apropójával?
Nincs kedven rébuszt fejtegetni.
Ha valaki k anyázott valamit, vagy hasonló, azt írd meg.
mint írtam, nem tudok minig minden hszt átnyálazni. -
Ez elég furcsa, főleg úgy, hogy Birizdo bejut a 21-re, de az elmúlt 10 évből a már világszinten is RÉGÓTA szinte mindenkit maga mögé utasító csávesztől semmi.. Aha, de ez is csak itt az sg-én egy k...ra hiteles és soha sehol nem jegyző listából szűrődhet ki, hogy még azt érzem most is, hogy a topik szelleme továbbra is fennmaradt, amiért egyszer már szétrúgdostam a bandát. De ha ez a lista, akkor ez a lista, viszont a véleményem továbbra is ez marad ezek után. Ezt nem kell megmagyarázni senkinek, én gyakran leírtam, ha valami nem tetszett tőle, de hogy padlóra sokkal többször, többed magammal a világon sok embert küldött padlóra a zenéivel, azt senki nem firtathatja. Mert akkor már rég eltűnt volna a süllyesztőben. Ehelyett, olyan rajongótábora van, amihez fogható egy new italo generációt is említeni, kb ovis szint.
De néhány olyan zene a bandától, ami oda-vissza körbealázza ezt a az állagosnak is alig nevezhető madmaseille istencsapását. Egyszinten is kár említeni. Ezek közt több, mint 2 és 3 milliós nézettségű is van.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.12.31. 11:37:22 -
wmallas #34335 Hát egy 21-ik Birizdo is eléggé túlzás azt gondolom,meg az is hogy Clay 2 dallal is fenn van a listán.De ha így jött ki akkor így van,,, 
Ez a listásdi egy nagyon jó szórakoztató dolog,én legalább is szeretek vele bíbelődni,meg érdekel hogy mennyire más az ízlése akárcsak 11 embernek,egy zenei stíluson belül.
-
allada67 #34334 A 2010-2019-es összesített listán az első 40-ben meglepő, de nincs Mflex zene. (pedig sok rajongója van itt.) #34243
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.12.31. 08:53:40 -
allada67 #34333 Igen, most ment át 3 darabban. Jó lesz ám az holnapra is. Legalább valami érdekességgel tudod indítani az új évet. Buék mindenkinek ! -
Allada barátom már küldi az idei év listái alapján az összesített alappontozást,ránézve,ez bitang jó rangsorolás lesz.
Sajnálhatja aki ebből kimaradt.
Estig próbálkozom szabadidő függvényében feltolni... de most rohanom kell a dolgaimat intézni. -
Véleményem szerint az a tipikus 50s hazai DJ,némi Dél-alföldi nyelvjárással.
A kezdetektől rendszeresen hallgatom a műsorait,érdemes mert szórakoztató,az első adásokban ez a fajta műsorvezetés,számomra is különös volt,ugyebár eltér a megszokottól,de éppen ez tesz hozzá egy pikáns ízt pluszban, a szinte mindig kiváló zenei szerkesztéshez.
-
jó zenéket játszik az úriembör, csak mókás ahogyan beszél
-
Ma szabadidő milliomos voltam,holnap viszont nagyon elfoglalt.
Ezért érdeklődtem,ma lett volna rá időm összeállítani az összesített végeredményt.
Próbálkozom betartani az ígéretem,azaz holnap publikálni,ha a fent említett ok miatt nem sikerülne,csúszik 1 napot.
Sorry guys! -
allada67 #34328 Úgy is nevezhetjük,hogy meló volt, de privi megy holnap reggel. Arra is ígértem. Mert ugye a ma jött lista is éjjel íródott. -
Lehet,az is benne van a pakliban,amire te gondolsz.
Rólad mindig a rádiózás jut eszembe.
Itt az alább linkelt rádióműsorban éppen a DJ kolléga ,Wind mester ,New Generation Italo Disco zenékből szerkesztett műsorát hallgatom.
Tegnap is parádézott 80s ritkaságokat játszva,ma pedig vadiúj beszerzéseiből is pörget az ígéret szerint,remélem Fred Ventura - A New Tomorrow dalai is lejátszásra kerül.
Széljegyzet (New Generation)
-
ugyanarra gondolunk? -
gyula1971 #34325 Robert Camero - Autumn Love / Italo Disco 2020 
-
Aha,akkor erre gondoltál.
Igen,akadnak olyanok a hazai italo-disco rajongók közt (is),akik idegenkednek a new-generation vonal dalaitól,megragadtak a 80s évek zenéinél ,pedig ez egy jó dolog a stílusban,évről-évre remek dalok érkeznek a felhozatallal,hozzájárulnak a stílus életben maradásához,népszerűsítéséhez is. -
s akkor még egy másik szokásos év végi rangsoroláshoz link.
RSDH TOP 100
Ha csak a new-italo zenékre fókuszálunk,a három legjobb a több mint ezer dal közt.
Albert One - Face to Face
Nouvelle Phénomène - Cruel Game (Vanzetti & Sacco Remix)
Andermay - En Azul (Italoconnection Remix)
-
Sajnos nem minden hsz-t tudok elolvasni mindig, esetleg fikázták a new italo disco-t, vagy mi? -
Igen,ezt ma reggel láttam,néhányan már el is kezdték az Mflex Sounds dalok rangsorolását.
Nálam az első számú :Dream Your Life
2.helyen : Hymn of Love
etc. -
Amúgy maga az MFlex banda is megcsinálta az ez évi szavazását.
Az első mondat, ami igazán mellbevágó! 25 dal készült csak ebben az évben, amit nem említ, hogy mindegyikhez készül kiváló, látványos videó is. 25! Valaki fel tudja ezt fogni mit jelent? Emberfeletti munka van mögöttük!!!!! Persze ezek között volt néhány, ami nekem egyáltalán nem jött be, olyan is ami tőle csak átlagos, de ebből 15 az mestermű és simán padlóra küldött, kettő meg olyan, mint amit Fülcsimanó is írt. Nincs rá épelméjű szó, olyat csak Ő tud!
2021-et sem semmi zenével indítja, rögtön azzal kezd egy kis bemutatót, aztán a 25 mixelt dal követi.
A top 10 dalt én is beírom, természetesen a A HYMN OF LOVE lesz az első, de a sok hszt olvasva, hasonló a véleményem, elég nehéz nála egy top 10 listát összerakni, amikor ennyi jó készült ebben az évben. 25! te jó ég...
In 2020, 25 songs were made!..., which ones are now being voted on.
Please vote and write a list of your favourite 10song in the comment section below.
Choose the top 10 favourite songs for you.
The 10 lucky ones, will receive the first 10 songs for free via email.
The vote game deadline: January 31, 2021
Mflex Sounds - Flashback - Happy New Year! ❤️ / Vote and win! / Please read description.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.12.30. 12:38:40 -
Konkrétan,körvonalazd ,mit nem?
Egyébként van egy csúnya angol szó ,amit gyakran használnak jelzőként valamire ami nagyon jó,én is azt írtam volna a dalra,de ugyebár egy ilyen jellegű fórumra ,inkább nem. -
Ezt a hozzászólást nem értem. -
Sok szó esett az elmúlt napokban a nem hivatalos dalokról,mixekről.remixekről.
Reynaud 20húszas kedvence ezek közt az alább linkelt.
Egy kifogásom van,a vokál mintha az alagsorból volna hallható,egyébként szép munka.
Fun Fun - Baila Bolero ( James Rod Italoatomical Re - Edit) -
Köszi. -
Dolgoznod kell ma délután?