Ez elég furcsa, főleg úgy, hogy Birizdo bejut a 21-re, de az elmúlt 10 évből a már világszinten is RÉGÓTA szinte mindenkit maga mögé utasító csávesztől semmi.. Aha, de ez is csak itt az sg-én egy k...ra hiteles és soha sehol nem jegyző listából szűrődhet ki, hogy még azt érzem most is, hogy a topik szelleme továbbra is fennmaradt, amiért egyszer már szétrúgdostam a bandát. De ha ez a lista, akkor ez a lista, viszont a véleményem továbbra is ez marad ezek után. Ezt nem kell megmagyarázni senkinek, én gyakran leírtam, ha valami nem tetszett tőle, de hogy padlóra sokkal többször, többed magammal a világon sok embert küldött padlóra a zenéivel, azt senki nem firtathatja. Mert akkor már rég eltűnt volna a süllyesztőben. Ehelyett, olyan rajongótábora van, amihez fogható egy new italo generációt is említeni, kb ovis szint.
De néhány olyan zene a bandától, ami oda-vissza körbealázza ezt a az állagosnak is alig nevezhető madmaseille istencsapását. Egyszinten is kár említeni. Ezek közt több, mint 2 és 3 milliós nézettségű is van.