55
  • Merces
    #55
    ...........ja asszem pár nappal 911 előtt volt egy botrányos riport arrol hogy a pentagon nem tud elszámolni a költségvetésének felével ,persze utána ez már senkit nem izgatott meg különben is a számlák mind bennégtek ,talán még Bush éretségi bizonyitványa is.......
  • Kmarha
    #54
    mekkora bizonyiték! Aztaaa. Nálunk is van ám ilyen:
    mivel Medgyessy nem tudta élőben!! kimondani hogy útelágazás, ezért mi már mind tudjuk, hogy ilyen nincs is nálunk, csak az emberek tudatába vetitik bele, valójában tök párhuzamos egymással nem érintkező útaink vannak idehaza.

    kemény hogy el tudják szólni magukat a nagy titkok örzői.
  • Piel
    #53
    Csak az orvosokat olvastad? A kutyákat nem? Ejnye.
  • szlovákiai hun
    #52
    Az más kérdés, hogy be van e tartva, sok minden le van vetve papírra, még sem úgy van betartva, vagy a kiváltságosokra nem vonatkozik....egy szó mint száz: Látszatintézkedések!!!!!
  • vmiki88
    #51
    fasza, és ha egy terrorista egy gyerekbe pakol egy csomó robbanó anyagot?
  • PR0DIGY
    #50
    Amennyiben az ENSZ által deklarált emberi jogokra gondolsz, akkor szerinted betartják a 30. paragrafust?! Az ott szépen fest, de a gyakorlatban nincs betartva, köze sincs a valósághoz. Egyébként általánosságban írtam az emberi jogokat.
  • Turdus
    #49
    Már bocs, de nem lett jogalapja. Olvasd csak el az emberi jogok nyilatkozatának legutolsó paragrafusát.
  • Spirit
    #48
    Így van, így van, emlékszem rá! Csak nem akartam ilyen részletességgel belemenni, hosszú téma ez.
  • PR0DIGY
    #47
    "Mikor Bush-t értesítették a dologról, még csak meg se lepődött, szépen látszik a felvételen."

    Azért nem lepődött meg, mert tudott róla, amikor épp az iskolában volt. Azon sem kell elsiklani, hogy azt nyilatkozta, hogy látta a tévében az ELSŐ REPÜLŐT BECSAPÓDNI, noha azt csak másnap mutatták be! Ez az elszólása egy kőkemény bizonyíték a belső munkára. Ezzel lett jogalapja a Patriot Act bevezetésének és az emberi jogok folyamatos csorbításának.
  • Spirit
    #46
    Azért ha valaki kicsit jobban beleássa magát a témába, 100%-ig biztos lehet benne, hogy nem valami "terrorszervezet" követte el 911-et, ez tény. A Pentagonnál a biztonsági kamerák szerint nem volt repülő, csak robbanás, a WTC-nél meg szépen látszanak az irányított robbantások kb 10 emeletenként, mikor dől össze. Bin Laden bácsi 30 éve még az amerikaiaknak dolgozott, elég erős összefonódások vannak az amerikai kormánnyal. Mikor Bush-t értesítették a dologról, még csak meg se lepődött, szépen látszik a felvételen. Vicc az egész.

    Viszont gyönyörű alkalom nyílt a terrorizmus nevében 1000 milliárd dollár elköltése az Afgán és az Iraki háborúra(2009 év végi adat), kikövezték vele az utat a totális ellenőrzés felé, és elérték, hogy az emberek nagy része féljen a terrorizmustól, amitől majd a hős nagyhatalmak vezetői fogják megvédeni az embereket.
  • duke
    #45
    " hanem olyan viselkedessel es nevelessel, hogy ne akarjon senki merenyletet elkovetni."

    Igen peldaul nem kene rendszeresen szarra bombazni az orszagaikat az olaj miatt,es mindjart megszunne a terrorizmus.
  • kvp
    #44
    A szkennerekkel az a baj, hogy ha kitakarnak barmit is, akkor a terroristak oda fogjak elrejteni a robbanoanyagot. A mostani srac pl. pont ezt tette, pedig meg nem is vezettek be a gepek hasznalatat. Alternativakent ha csak a gyerekeket nem vizsgaljak, akkor veluk vitetik fel a robbanoanyagot/fegyvert a gepre. Ha ez sem mukodik, akkor lenyelik. A terroristakat nem muszerekkel kell/lehte megallitani, hanem olyan viselkedessel es nevelessel, hogy ne akarjon senki merenyletet elkovetni.

    Egyebkent ha mostanaban repulnom kellene, akkor inkabb ott helyben nekiallnek onkent levetkozni, minthogy bealljak a gepbe. Nem kedvelem a rontgeneket, meg akkor sem ha gyengenek mondjak oket. Egy kutya 1000x tobbet er es sokkal egeszsegesebb es humanusabb megoldas. (meg olcsobb ez biztosabb is)

    A legutobbi ket esetnel pedig csak annyit lehet elmondani, hogy az afrikai sracot szerintem megvezette par nyugati titkosszolgalat es a kikepzoi ugynokok voltak. A robbanoszeres esetbol meg latszik mennyit er a szigoritott biztonsag, ha az or a terrorista.
  • B0nFire
    #43
    Barbapapa? Te se mai gyerek lehetsz!
  • B0nFire
    #42
    Ez jó! Ennyi erővel a gyermekkórházak orvosai is mind egytől-egyig pedofilok, és ki tudja, mit művelnek a műtőben az elaltatott, meztelenre vetkőztetett ártatlan gyermekekkel?!

    A következő ökör törvény azt fogja kimondani, hogy az a nő is pedofil, aki meztelen magzatot merészel szülni!

    Ez már nem is a túlsó oldala a lónak, mert ekkora ló nincs.
  • szombi
    #41
    "Vajon miért?"

    talán mert nem létezik?
    :banplz
  • PR0DIGY
    #39
    Azért hihetetlen, mennyire birkák az emberek! A repülőtereken önként és dalolva választják a lemeztelenítő szkennereket, pedig van egy alternatíva (még), a hagyományos tapizós átvizsgálás. Ha mindenki azt választaná, a hatóság meggondolná, hogy bevezesse a testszkennereket.

    Arról viszont nincs szó, hogy a milliméteres hullámhosszú nagyenergiájú 30 GHz és 300 GHz közötti frekvenciájú elektromágneses sugárzásnak van-e egészséget károsító hatása? Mert biztosan nem egészséges.

    Másrészt a képek az ember magánszféráját is erősen sértik, talán ez a nő jól összefoglalja a helyzetet: "Wow... I am a woman who travels and although I am not normally shy about my body, I feel greatly violated by this image. My breasts are a personal property and not for anyone else but my husband. What about women who cover up for religious or personal privacy reasons? Are they to be subject to even more invasive searches for protesting such revealing images." Nem szégyenli a testét, de nagyon sérti a kép, a melle a saját tulajdona és nem tartozik senki másra, csak a férjére.

    Egy lépéssel közelebb a totális megfigyelés és globális börtön felé...
  • RecoPhile
    #37
    ki kell irtani az egész emberiséget
  • Merces
    #36
    persze mer a szkener kezelő lehet tenorista
  • lapaleves
    #35
    az már rég rossz, ha a felvételt törölni kell, az azt jelenti, hogy el lett mentve.
  • Merces
    #34
    az a baj az anti tenorista szervezetekkel hogy ha nem értesz velük eggyet és ezt ki is mutatod könnyen magad is tenoristává vállhatsz mer hogy mersz te polgári engedetlenkedni mikor az biztonsági kockázatot jelent.Amugy meg a demokráciához szükséges némi bátorság,de a birkáknak tényleg jobb a karámban ,ti is inkább birkák akartok lenni?
  • hypno
    #33
    Nosza rohanjuk le Jement is. Vagy nekik nincs annyi olajuk, hogy érdemes legyen?
  • Pares
    #32
    Aki másnak vermet ás, az maga esik bele.

    Ez az egész anti-tenorista hisztéria keltés annyira röhejes már, hogy nem igaz. Évente száz milliárdokat költenek "tenorista-elhárításra", közben meg egy Umar Faruk Abdulmutallab bombával felszerelkezve simán feljut egy gépre, ráadásul ha ez még nem elég, már hónapokkal azelőtt tudták is, hogy mire készül...

    Szerintetek sincs itt valami rendben?
  • Ruley
    #31
    Eljutottunk a Paradicsomba! Végre egyik kretén törvény teszi értelmetlenné a másik kretén törvényt, nem nekünk kell tépni a szánkat!

    Egyébként ez a pedo-hunting talán még szánalmasabb mint a terrorfóbia, Amerikában már tényleg megtörtént hogy pucérkisbabás családi fotók birtoklói, 17 évesekkel szexelő 18 évesek, és a saját meztelenképeiket MySpace-re feltöltő tinédzserek kerülnek be a szexuális bűnelkövetők nyilvánosan elérhető archívumába, aztán egész életükben nagyvárosokból ki vannak tiltva, (mert nem mehetnek játszótér több kilóméteres körzetébe), munkát nem tudnak kapni, (mert minden munkaadó ellenőrzi hogy rajta van-e egy jelentkező a listán, és még az sincs odaírva hogy miért kerültek fel a listára, szóval mindenki feltételezheti hogy valami szexuális ragadozók.
  • Magiszter
    #30
    Az egész angol társadalom halad rossz irányba. Legalább is az utóbbi 1 év híreiből ezt szűrtem le.
  • Garrett27
    #29
    Értem a lényeget, csak nem fűztem a mondandómhoz, hogy úgy egészében az angol gyermekvédelmi törvény halad rossz irányba..
  • nickb
    #28
    Vannak olyan országok ahol a 18 év alatti gyerekeket terrorizmusra nevelnek. Külön táborok vannak erre, még olyan fiatal alig bírja el de már gépfegyver van a kezében. Ha pedig felrobbantja magát a szülei büszkék rá.
    De ez a hír már hülyeség, a legújabb szkennerek már nem is készítenek képet, csak egy stilizált emberkén mutatják a veszélyesnek tűnő területeket ami annyira hasonlít rám mint kb. barbapapa...

    Amúgy meg ki az a hülye aki manapság repülőn akar robbantani? Gyorsvonat, metró, vagy akár egy busz: ott se motozás, se átvilágítás, még biztonságiak sincsenek...
  • culas25hc
    #27
    Bár látom páran nem értik a lényeget. Nem a 3 éves gyerekek a gyermekpornográfia fő résztvevői. Inkább a 15 éves lányok miatt aggódnak, akik közül egy-kettőn már van mit nézni
  • culas25hc
    #26
    Ha ez a gép 100% osan kiszűrné a terroristákat és más 'vitatható' szándékú utasokat, akkor én meztelenül is átsétálnék az ellenőrző kapunk. Szerintem egy meztelen kép a neten nem akkora gáz, mint ha lezuhan a gépem. Egy gyerek számára is kisebb megrászkódtatás egy ilyen szkenner általi vizsgálat, mint az, ha meghal egy nyaralásból hazamenet.
  • Sir Quno Jedi
    #25
    Namban is megtanulták az amcsik gyorsan, hogy terhes, vagy csecsemővel közeledő nőket is lelőjék jó messziről. Először nem fűlt hozzá a foguk, de mikor jópárat közülük a veszélytelennek elkönyvelt hölgyek aknái szedtek darabokra, utána nem voltak restek és nem haboztak többé. Aki fanatikus, vagy kényszerítik, az képes a gyermeke bölcsőjébe rejteni a pokolgépet és együtt halni meg vele a ("szent") célért. Ergó az nem indok, hogy nő, gyerek, nyomorék, pap, orvos, vagy

    Az más kérdés, hogy valóban mesterségesen szítják ezt a terror dolgot.
  • AxxE
    #24
    Hát bazz nálunk az egesz család éveket (10-20) ülne a családi fotóalbumért..
    Tiszta gyerekpornó ahogy fekszem (én) totál meztelenül egy pléden 3 évesen, és a számban az a sípolós forgó gyerekjáték.. ahhhhh
    És akkor a nővéremről készült fotókat le sem írom, mert már lehet a leírásért is lecsuknak.. OMG! Beteg a világ én mondom.
  • Nonix
    #23
    Azta mindenit, szerinted az a megoldás hogy "orvosokat" alkalmazzanak ? Ha-ha.
  • Piel
    #22
    Nem feltétlenül terrorista a gyerek, de a vele (lehet, hogy nem is vele van) lévő felnőtt már az lehet. A gyerek ruházatában elrejtenek valamit, amiről még ő sem tud! A repülőgépen meg kiszedegetik a ruhájából. Találékonyak ám ezek az emberek, és a "szent cél" érdekében mindent felhasználnak.
    Azért elég necces a test szkenner használata, mert az orvos előtt az ember még levetkőzik, de amikor egy vadidegen ember méregeti a gép másik oldalán ...
    El tudom képzeli amikor a gép kezelője odaszól a társának: Odanézz! Ennek mekkora micsodája van! ...
    Szerintem valami más megoldást kellene találni. Ha több kiképzett kutya szaladgálna a reptéren maga után húzva a gazdáját, akkor csak a gyanús embereket kellene megnézetni a testszkennerrel. Már is kisebb a probléma! De akkor, már vetkőzhet egy doki előtt is.
    Nem értettem sohasem, hogy ilyen frekventált helyeken miért nem dolgoznak orvosok? Miért nem kötelezik a repülőtereket orvosok alkalmazására? Már is sokkal kisebb lenne a viszolygás az emberekben.
  • Garrett27
    #21
    Egyetértek. De ezzel még nem vagy összeesküvő :) úgy, mint a rasszizmust, ezt is ráhúzzák az emberekre, ha valaki utána merészel gondolkodni, és nem feltétlenül veszi be egy bürökratikus papírfecnire kapart magyarázatot.

    Amúgy meg ajánlom a briteknek a családi fotókat, főleg még a fekete-fehér képeket a komcsi korszakból, amikor a családokban olyan megszokott volt, a babáról, ahogyan nőtt, anyaszült meztelen képeket készíteni, mert ez normális volt, és senkinek még csak eszébe sem jutott, hogy ilyesmi törvénysértő vagy illetlen lenne!
  • hypno
    #20
    Cateran az #5-ben szerintem pontosan a tökénél ragadta meg a problémát. Kellett egy ellenségkép, mert a "kommunista fenyegetésben" a Szovjetúnió felbomlása után már nem lehet hinni.

    A "terrorista" meg sokkal jobb is ilyen célokra, hiszen bárhol előfordulhat, ahová az USA gazdasági érdekei szólítják.

    A testszkenner egy újabb kicsiny lépés az emberek totális ellenőrzése irányába. Vajon hány pici lépés kell még ahhoz, hogy a bőr alá kötelezően beültetendő azonosítóchipeknél tartsunk? Mert a biometrikus azonosítás is kevésnek bizonyul majd egy idő után, az tuti.
  • Hunnenkoenig
    #19
    Ott a pont. Egyetertek teljes mertekben.

    Kell a fenyegetes, hogy legyen mivel kordaban tartani a nepet. A terrorizmus a legjobb, amit kitalalhattak.

    A masik meg a h1n1 es tarsai. Micsoda penz van mar benne!
  • Hunnenkoenig
    #18
    Jaj de imadom, mikor a sjat csapdajukba esnek.

    Ha meg a gyerekeket nem vilagitjak at, akkor minden terrorista gyerekkel fog utazni aztan kesz.

    Faszsag az egesz, ugy ahogy van.
  • blessyou
    #16
    Meg nem azért, de ha már a 10 éves gyerek is potenciális terrorista? A csecsemőket nem akarják átvilágítani? Már egyből, amikor megszületik, hátha így csempészik be az országba...
  • Inquisitor
    #15
    Amcsiknál ennél kisebb súlyú dolgokért is lesittelnek ám. :)
    Lásd csóri gyereket, aki a kistesóját pisiltette meg, alig bírták kimenteni a jogászok.
  • Narxis
    #14
    Jujj, de hülye vagy. Ne vegyél már több levegőt, köszi.
  • Gery85
    #12
    ennyi erővel az is a gyermekpornográfia alá tartozik,ha az ember nyáron a strandon 1 éves gyereket lát meztelenül ahogy homokozik,vígan szaladgál a fűben vagy fürdik,nem is értem miért nem visznek el mindenkit a rendőrök a strandról!