49
-
#9 Szerintem meg full igazuk van! Húzzanak le annyi pénzt a nagy óriástól, amennyit csak lehet. Én se kértem winfost, mégse kérdezte meg senki és nem is dönthettem. -
#8 Ezek nagyon szar példák, ugye érzed? -
#7 A windows telepítőjében EULA-t olvastál? Ha nem kell a szoftver, ne telepítsd, és vedd fel a kapcsolatot az árussal. Nem minden laptopot lehet windows nélkül venni, és ha nekem pont olyan kell, amelyikhez adnak windowst ami nekem nem kell, akkor úgy járok el, ahogy a szerződésben van. Nem? -
#6 Ezt én sem értem :o
Lehet egy csomó notit kapni Win nélkül. Akkor miért nem olyat vett?
Viszont ha ebben esetleg pert nyer az emberke és precedenst teremt, akkor innentől érdekes lesz ha veszel egy autót mondjuk gyári navigációval majd beperled őket, hogy nem kell navi adják vissza az árát. Esetleg csókolom én nem kérem a hátsó ablak fűtést, kérem vissza az árát... Nem tudom hova vezet ez. -
#5 Én ezt nem értem,ha vesz valaki egy kész konfigot/laptopot akkor amikor megveszed akkor írják hogy ha kapsz hozzá windowst,úgyhogy nem tom ezek mit akarnak,ennyi erővel veszek egy banánt és nem kérem a héját? -
pasi29uk #4 "A Microsoft számára ez már a második rossz hír az elmúlt hetekben, hiszen december végén egy bírósági határozat kimondta, hogy a cég nem forgalmazhatja a tengerentúlon az Office csomagját."
A kiragadott rész (december óta) tudjuk hogy nem igaz. Egyéb iránt az egész "hír" friss mint a nagymama lekvárja...
Javasolnám, hogy a fórumozók szabadon javíthassák cikkeket... lehet, hogy színvonalasabb lenne némelyik. Véleményem szerint ez egy annyira hitvány copy/paste tákolmány, hogy nem merte vállalni a cikk írója a nevét.
Sajnálom, de egyre bosszantóbb ez a színvonaltalanság... -
#3 En sem kertem a fckin Winfonst, de hiaba mondtam a Sony-nal hogy majd kesobb letoltom torrenten.. :( -
#2 Az szép summa. -
Chappy #1 "A per után a HP kénytelen volt az olaszországi felperesnek összesen 140 eurót visszafizetni."
140 eurót?? LOL! XD