Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Kipróbáltam én is, dobott egy 10-20fpst... így már nem esett 60 alá és felment 110ig is néha.
Grafika<Teljesítmény

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Szerinted direkt azért nem válaszolunk, hogy kibasszunk veled? Láttam itt már több hasonló kérdést, de azokra sem igazán jött válasz. Egyszerûen nem tudjuk. Próbáld meg a küldit elõröl. Rakd újra játékot... drivereket frissítsd. Ha ati van, akkor 10.11. Ha nvidia, akkor egy régebbit rakj fel.

Achmed927
Végre valaki. Köszi.

De még mindig fenn áll a problémám. :S Kár, pedig már csak 1 pálya lenne hátra ...... addig nem is akarok multizni.

bigapó
én sem tudom...

The Matrix has you...

tommygear
füst kikapcsolása az hacknek számít
Achmed927
A fikázáson kívül tudtok mást is csinálni ? Magyarul : kértem segítséget, erre csak lószart kapok tõletek. Erre válaszoljon valaki.

bigapó
nem azért, de van pár olyan akik füstön keresztül lõnek le szemrebbenés nélkül. szerintem azért, mert náluk ki van kapcsolva...valahogy úgy, nem értek hozzá. másik verzió a hack persze.

The Matrix has you...

Fpocok
Kipróbáltad? És mihez grat? Nem én írtam 😄

bajgunar
Ettõl a tweak -tõl csodaszép lesz a graf! Hallod? A füvet, fákat, füstöt nem lehet véletlenül kikapcsolni? Dobna az fps-en +10-et, és nem lenne kemper a pályán. xD
Jah és az ellen meg véletlenül nem rikít a fekete fûben?
Grat <#worship><#taps>
Tesztelek én is 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajt

Az igen😊 jól bírja a golyót a srác 😄

(egyébként igazad van, keverem ma futottunk össze, én is egyszer voltam hc szerveren, annak a replay-ében nem voltál benne, úgyhogy valsz elõtte vmelyik TDM vagy SD szerveren voltam, nem rémlik már, hogy mikor, csak a logóra kaptam fel a fejem, mert pár nappal ezelõtt már linkelted itt és felismertem<#hamm>)

bigapó
csak azt nem értem, hogy ha most már ki tudják bannolni, akkor miért csinálja? jó, butaságra sosem volt magyarázat, de hát ez akkor is nonszensz. ehh, mindegy.

The Matrix has you...

Fpocok
LOOOOOL

nem fekete fehér. vannak benne színek is idõnként 😊

Fpocok
Igen? Akkor jó vagyok. Kárhogy nem HCzok... egy mapot nyomtam le, azt hiszem Kuba. De csak azért, mert véletlenül léptem be, nem tudtam, hogy hc a szerver.

ma sajnos volt szerencsém belebotlani párszor a logódba hc serveren, a killed by írás alatt 😛

Fpocok
Nem szeretem a fekete fehér filmeket <#wow1>

Rage47
nézd meg mindenképp
tommygear
hiba
Fpocok
Sin City-t sosem láttam.

Különc
Szárnyak nélkül Max Payne és/vagy a Sin City jut eszembe róla

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fpocok
Na már van ördögszarva is 😄

bigapó
Nem és most már rakjál fel új oprendszert vagy vidd el szervizbe és nézesd meg mi van a gépeddel, mert rohadt szar benne valami. senki másnak nem csinál ilyet, csak neked. elhiszem, hogy más meg fut normálisan, de ez akkor is tébolyda.

The Matrix has you...

TDC Geronimo
ááá athene wowba volt nagy netceleb 😄 Hatalmas arcok

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mmovar
rendben! jelenleg van tgf. Ventri adatokat pm-ben küldöm!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Különc
Az, igen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fpocok
Nekem is ez volt az elsõ gondolatom, szerintem õ.

Ez az Athene-s wow-os srác meleg haverja? Most neki jár a 15 perc hírnév?😊

Én bemásolgattam egyesével, most fogom tesztelni, ha mûködik, akkor felrakhatom valahova, vagy át is küldhetem.

HöfEE
2:24 i'm gonna shoot da mothafuckaa 😄

lolSL

tommygear
lol
jaaaa vágom, megtaláltam, nem értettem eddig én se. Azt hittem hogy elég egy spoiler! írása.
szóval négyzetes zárójelek közé (spoiler)ide irok(/spoiler) kell😊 mostmár világos😊
próba

próba.
SPOILER! - próba
ide ismét próba

Achmed927
Spoiler:

Halihó.
Lenne 1 folyton visszajövõ bugom, ami már nagyon idegesít.

A 14. pályán, mikor a pentagonban ,,bolyongunk" megyek .... megyek ..... leüt a ,,társam". (biztos képben vagytok) Mikor rám fogja a pisztolyt egyszer csak átvált AK-ra és napszemcsire a tag. Utána megy alul a felirat és ennyi. Be bugol és kész semmi sehova. Akárhányszor próbálom mindig befagy ott. Eredeti a game ... Steamen keresztül indítom mindig.
Help !

Valaki segítsen a megoldáson. ...... Nem tudom már mi lehet a baj. Köszi

Ha nem feltétlenül ragaszkodsz a dobozhoz és a lemezhez, akkor ajánlom neked a http://gamersloot.net -et. Én két tucatnyi cd keyt rendeltem már onnan, nagyon megbízhatóak, a wow game cardokat is onnan rendelem, ráadásul gyorsak is. Itt a steam-es 60eurós ár helyett 60USD-ért adják a játékot, ami 11500-11600Ft körül van, nekem spec vásárlást követõen 5 percen belül megküldték a CD-KEY-t, amit aktiváltam Steam-en és már tölthettem is le a játékot.

Fpocok
Amikor kiválasztod a helyet, akkor jobb egér, vagy bal egér lenyomásával és benntartásával + mozgatod az egeret.

Hogy lehet elforgat ni a légitámogatásnál a célketesztet?

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

Fpocok
Annak örülök, hogy elsõ nap nem hozták ki... olvastam mik voltak itt.

Jaka923
Hát látod, pedig hogy összemocskoltad az 576-ot a játék megjelenése napján, amiért nem akarták kihozni... Erre kiderül, hogy végül jobban örültél volna annak, ha ki sem hozzák 😄

Fpocok
Ezeket akkor egyesével ki kell választani és bemásolni?

Lunki88
Az unbindaxis alatt lévõ összes szöveget kitörlöd, majd a linkelt configból innestõl kezdve másolj be mindent az unbindaxis alá: "PLEASE ADJUST THESE VARIABLES BASED ON YOUR COMPUTER SYSTEM" Itt szépen kijelölöd egészen az aljáig és bemásolod a saját config fájlodba.
Fpocok
Tök jó, eddig semmi gondom nem volt a játékkal, most viszont szopat. EGÉSZ NAP NEM TUDTAM JÁTSZANI VELE, mert nem menti el az adatokat... rohadt életbe már, mindjárt eladom ezt a fost is... ÁÁÁ

Fpocok
Azt írja, hogy töröljek ki mindent, ami az unbindaxis vagy mi alatt van... és másoljam be a configból mindent, ami az alatt van... na ezt most én nem találtam be... mit kell bemásolni a kitörölt helyére?

HöfEE
Szerintem a Cod4-es mapok voltak a legjobbak, a BO-s pályák tényleg túlságosan zártak és kicsik.

Lunki88
Nálam segített ez a config. Fps-em is több lett kicsivel, bár ez azért mert low-ra rakta a grafot. Viszont most elõször végre abszolút lagg mentesen tudtam játszani.
RatBaG
inkább legyen pöcs sniper (azokat eddig is ugyanúgy fejbe lehetett lõni az atomtáp automata fegyverekkel fél pályáról), mint ez a mostani cod-quake. lespawnolok, elindulok, 5 méter után hátba lõnek. vagy megyek, ölök, akár kettõt is huhúú, de már tárat cserélni sincs idõ, mert addigra úgyis jön valaki, hogy khmm hátba lõjön... mondjuk részben megoldás lehet, ha végre lesznek 12 slotos serverek.

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
"Five Day Sales Record

Not only did Treyarch’s FPS break day-one sales figures, selling 6 million+ copies and generating $360 million, it has also gone on to smash Modern Warfare 2‘s day-five record by $100 million. Black Ops grossed $650 million in the first five days of availability, setting another all-time record!
Xbox Live Record

Black Ops has also been very popular on Xbox Live. Activision says over 2.6 million unique players played the game on launch day, logging 5.9 million hours of online multiplayer matches by the end of the day.

“With a record-breaking performance on Xbox Live, home to the world’s largest Call of Duty gaming community, Call of Duty: Black Ops has already carved out its legacy as one of the biggest video games in history,” said Don Mattrick, president of the interactive entertainment business at Microsoft.

“We congratulate our partners at Activision and Treyarch and are proud to continue offering the best Call of Duty experience to our 25 million global Xbox LIVE members by launching all Call of Duty map packs first on Xbox 360.”"

darki81
hát ja, a kés az elég gáz ovodás dolog, kár hogy beletették ebbe is, csak idegbajt kap az ember tõle...

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

TDC Geronimo
Hála égnek , legalább alig van pöcs sniper. Késeléstõl viszont hányok már. Futási sebesség is gáz valóban.