11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
atyiko #7316 Hát igen ezek szerint nem mellébeszélés a minimum config ami AMD Phenom x3 8750 vagy jobbat követel.Beszarás hogy 2 magos 3.GHz-es proci kevés neki. Próbáld valalhol beszámíttatni egy 600-as sorozatú Phenom X4-esbe. Annak elégnek kell lennie. 22K körül van az X4 640. -
#7315 Én ha savw and quit-el lépek ki akkor mindig onnan folytatja mármint pont onnan ahonnan kiléptem -
Barnus #7314 Nem lehet. Checkpoint rendszer van. Amikor kiírja a játék, hogy Checkpoint reached, akkor automentést végez és legközelebb, ha bemész a Game menübe, akkor ott a Resume Game opcióval tudod folytatni a játékot az utsó checkpointtól.
Mióta megvan a játék eredetiben, nem játszottam a Single részzel, nem tudom, hogy a skidrow-s verzió hibája volt-e vagy a gyárinál is előfordul, de nálam rendszeresn az volt, hogy a játékból kilépve, újra elindítás után nem volt Resume game, csak New game. Ilyenkor be kellett mennem a settingsbe, meg beléptem a key bindings fülre, aztán kilépve a főmenübe, már volt Resume Game. -
balu0221 #7313 valaki mondja már meg hogy hogyan lehet menteni:S PLS mert mindig csak a küldi elejétől lehet vinni a pályákon belül nem lehet menteni?:S -
nikopeti #7312 Szia.Haverom is igy járt,ujrakezdte az adott pályát és másodjára nem volt ilyen probléma... Kezd elöröl a pályát és remélhetöleg jó lessz. -
#7311 -
Gabore84 #7310 Hali.lenne egy kérdésem....tudna e nekem valaki küldeni vagy belinkelni egy mentést ami a vietnámi küldetés utáni pályára dob...mert nálam is bug van a játékban.kinyitok egy ajtot és becsesz a nagy feketeség.légyszi segitsen valaki ha tud mert nagyon nyomnám a játékot. -
#7309 eszközkezelőben tiltottam a hangcuccokat,szaggat így is,persze legújabb driver van fent...gyenge a gépem hozzá,ennyi. Marad az unistall,és a BC2 -
#7308 Phenom II X4 965 -
#7307 1440x900 automaticon szaggat,jobban,mint 1440x900 extra-n 8x AA-val,ötlet? eléggé bántó,amikor megyek be bleachel egy ajtón,és elkezd esni az efpées. néztem a faq-ot,de szerintem nem gyenge hozzá a gépem... -
#7306 hc-ba csak az játszik aki szeret kempelni vagy meghallni -
#7305 omg most nézem mekkora faszságot irtam:
*kiegyensulyozott :D -
#7304 Nem véletlenül vannak lekorlátozva ennyire dolgok már cod4 óta, a war lényege, h kiegyensujozott legyen, és leginkább a skillröl szoljon és kevesebb szerepe legyen a szerencsének a játék folyamán. Ezt ugy lehet elérni, ha minden felesleges dolgot letiltanak és minden olyan dolgok kivesznek ami felboritaná a balance-ot. -
#7303 Hülyeség. Szinte csak hc sd-t játszok és alig találkozom kemperrel, illetve nem ha nem hc lene akkor is kempelne mert pl véd vagy vmi -
#7302 HC -től csak még kempelősebb lenne az egész és a skill sem számítana annyira, hisz 2-3 lövéstől meghal egy ember, gyakorlatilag csak rá kell nézni... -
#7301 Ennek mégis mi köze van a CB szabályokhoz?
Claymore-al meg Rapid AK74-el izgalmasabbak lennének a warok, vagy mi? -
#7300 Ha jól tudom nem folyamatosan kell nyomni az F betüt, hanem nyomogatni és akkor jó lesz. -
busman1 #7299 Az egy bug. Semmit sem tehetsz. Tölts le valahonnan egy végigjátszást, és töltsd be a következő szintet, és akkor folytathatod a játékot. -
hpnx9020 #7298 Kapcsold be a lámpát. -
MORO67 #7297 Sziasztok segitenétek mert elakadtam??Van egy olyan rész hogy benyomok egy ajtot a társammal és valoszinüleg beesek egy verem be ,na ott nekem teljesen fekete a képernyőm és ccak a sárga irányt mutató nyil pörög körbe a képernyön ott mit kell csinálni???Az a küldetés egy vietnami városrészben zajlik.Elöre is köszi a választ. -
#7296 Bocs a nevedért nem direkt volt :)
Ha cod1 óta rühelled, akkor ez nem a te játékod :D -
#7295 1-el kezdődik, és azért kell az 50-et végigvinni, mert utánna megint az 1 jön -
#7294 ugye, hogy ugye? :DDD amikor először nézed akkor egyszerű, de aztán elkezdesz gondolkozni, hogy hogy is van ez, ezért került ilyen sok időbe. De tényleg Kly írta le legjobban, jól összefoglalta. -
Barnus #7293 tehát az 50-es csíkot is végig kell tölteni a prestigehez, akkor ez lesz a helyes megfejtés valóban, amit te írtál:) -
Barnus #7292 nem tudom, hogy mi jelentősége van annak, hgoy most akkor 50, vagy 51, de alapvetően HA nullától mész, ebben az esetben is hibás a feltételezésed, hisz 0-50-ig az 50 :D
A kérdés egyébként csak az, hogy prestige után resetkor 1-ről indulsz vagy 0-ról? Mert ha lvl1-ről indulsz, akkor bizony lolSL-nek van igaza, mert akkor 49-et kell lépni. De nem is értem mi a bonyolult ebben?
Amennyiben nulláról indulsz:
0-ról 1-re EGY csíkot töltesz meg
0-ról 2-re KÉT csíkot töltesz meg
0-ról 3-ra HÁROM csíkot töltesz meg.
....
0-ról 50-re tehát ÖTVEN csíkot töltesz meg.
Amennyiben viszont Level 1-ről indulsz reset után, akkor:
1-ről 2-re 1csíkot töltesz meg
1-ről 3-ra 2csíkot töltesz meg.
1-ről 4-re 3 csíkor töltesz meg.
... tehát adott szint-1
1-ről 50-re NEGYVENKILENC csíkot töltesz meg.
De egyébként ennek tényleg ekkora jelentősége van, hogy harmadik napja ezen agyaltok?:P -
#7291 Azta....... :D erről nem volt szó hogy végig kell nyomni mindet :D ha tudom el se kezdem a prestige szintet... -
#7290 Azt nem tudom, hogy mikor, de előbb-utóbb biztos megcsinálom, kell az arany camo. -
#7289 1. Kly vagyok. 2. Igen, CoD1 óta utálom a dolgot. 3. Mindig is csak azzal volt gondom CB meccseket illetően, hogy 82 lövés kell egy emberbe, de szinte pillanatokat alatt regenerálódik a "HPja". Szerintem egy FPS játékban messze a reflex a legfontosabb dolog, viszont az előbb említettek teljesen háttérbe szorítják. Ellenben azzal teljesen egyetértek, hogy respawn-mentes játékmódot kell játszani, (bár a Battlefield esetén jól működik a "éledős" dolog). Száz szónak is egy a vége, szerintem HC SnD kellene, attachmentekkel (bizonyos megkötésekkel persze), viszont egyértelműen perkek nélkül. 4. Igen, én tudom, hogy mi a jó :) -
#7288 ja, ezt köszi. nem tudtam. amúgy jó lenne, ha itt is lennének dupla xp-s hétvégék, mint mw2-be, úgy hamarabb meglenne :) -
#7287 az arany fegyóket meg lehet nézni/kipróbálni privát meccsen ahol beállítasz "szerver specifikus classokat" -
#7286 ja, ez már túl sok. előzőbe is 20 nap körül volt mire megcsináltam, de lehet rosszul emlékszem. azt tudom, hogy 1000 óránál többet nyomtam, abból kb kétharmadánál volt meg a 10-es szintem. -
#7285 lol :D
Én az oroszlános ikont akarnám, asszem a 13., de nagyon nem hiszem, h lesz kedvem 13.prestige szintig elvinni :) -
#7284 ezt is majdnem :D -
#7283 Zomil lenyúltad :D
Én még csak annyit szerettem volna mondani, hogy kérem kaccsojja ki :)
Lesz aki megcsinálja ezt a 800 szintet? Én valószinű, de lehet megunom, bár érdekelne milyen az arany fegyó, utána meg már az uccsó pre hamar meglenne :) -
#7282 hoppá, bocsi valakit kiütöttem :) -
#7281 Pontosan :) -
#7280 Nah szóval: ugyebár első szintről indulunk, ezután lépünk 49 szintet ekkor vagyunk lvl 50, de mivel ilyenkor még nem lehet elkezdeni/(folytatni) a prestige-t, ezért kell még egy "szintet lépni" (legalábbis betölteni az XP csíkot), ergo "megdolgoztunk a következő első szintünkért". Összesen 15 prestige szint van, így 16x50 szintet kell meglépni (feltéve, hogy a 15. prestige 50. szintje utáni dolgot is számoljuk, aminek már kétségtelenül nincs értelme), ami egész pontosan 800 szint. -
#7279 szerintem te is olvasd el. -
#7278 olvasd már, hogy mire ment a válasz, úristen még ez is nehezen megy? :D -
#7277 Igen, de a kérdés az volt hány szint van, nem pedig az mennyit lépsz :)