Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbáltam én is, dobott egy 10-20fpst... így már nem esett 60 alá és felment 110ig is néha.
Grafika<Teljesítmény
Parasite Eve 2, best game EVER!
De még mindig fenn áll a problémám. :S Kár, pedig már csak 1 pálya lenne hátra ...... addig nem is akarok multizni.
The Matrix has you...
Jah és az ellen meg véletlenül nem rikít a fekete fûben?
Grat <#worship>#worship><#taps>#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(egyébként igazad van, keverem ma futottunk össze, én is egyszer voltam hc szerveren, annak a replay-ében nem voltál benne, úgyhogy valsz elõtte vmelyik TDM vagy SD szerveren voltam, nem rémlik már, hogy mikor, csak a logóra kaptam fel a fejem, mert pár nappal ezelõtt már linkelted itt és felismertem<#hamm>#hamm>)
The Matrix has you...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
The Matrix has you...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
szóval négyzetes zárójelek közé (spoiler)ide irok(/spoiler) kell😊 mostmár világos😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SPOILER! - próba
ide ismét próba
Halihó.
Lenne 1 folyton visszajövõ bugom, ami már nagyon idegesít.
A 14. pályán, mikor a pentagonban ,,bolyongunk" megyek .... megyek ..... leüt a ,,társam". (biztos képben vagytok) Mikor rám fogja a pisztolyt egyszer csak átvált AK-ra és napszemcsire a tag. Utána megy alul a felirat és ennyi. Be bugol és kész semmi sehova. Akárhányszor próbálom mindig befagy ott. Eredeti a game ... Steamen keresztül indítom mindig.
Help !
Valaki segítsen a megoldáson. ...... Nem tudom már mi lehet a baj. Köszi
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
Per Aspera Ad Inferi.
Not only did Treyarch’s FPS break day-one sales figures, selling 6 million+ copies and generating $360 million, it has also gone on to smash Modern Warfare 2‘s day-five record by $100 million. Black Ops grossed $650 million in the first five days of availability, setting another all-time record!
Xbox Live Record
Black Ops has also been very popular on Xbox Live. Activision says over 2.6 million unique players played the game on launch day, logging 5.9 million hours of online multiplayer matches by the end of the day.
“With a record-breaking performance on Xbox Live, home to the world’s largest Call of Duty gaming community, Call of Duty: Black Ops has already carved out its legacy as one of the biggest video games in history,” said Don Mattrick, president of the interactive entertainment business at Microsoft.
“We congratulate our partners at Activision and Treyarch and are proud to continue offering the best Call of Duty experience to our 25 million global Xbox LIVE members by launching all Call of Duty map packs first on Xbox 360.”"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★