11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#7436 ez még xp-nél így volt, de vista meg win7 már nem fárad el évek alatt se. -
#7435 Azért hadd kérdezzem meg, annak a sok embernek, akinek elvileg jól kéne futnia, de mégsem, azok megtettek mindent? Csak mert néha egy windows reinstall nagyon sok jó dolgot tud okozni... -
#7434 Ha jól tudom csak akkor ha engedélyt adsz rá,ha nem akarod akkor nem nézi átt a géped! -
#7433 CoD4ben ha jól tudom Patchel jött :) -
#7432 minden steam felhasználó gépét ellenőrzik egyszer évente a felméréshez. -
nikopeti #7431 Nemlehetett kimásolni,webforditással megoldottam volna. A frissitési hirek dobta ki,nagy lap,megprobálom megkeresni... -
#7430 Gép ellenőrzés a Valvétől? én sem néztem át jól, még steamfriendem szólt, hogy valami ellenörzés lehet.
nem tudják mi a gond? lehet dierkt baszták el a BO-t, hogy legyen egy ok, hogy tudjanak gépeket ellenörizni steamen:D a szemetek:D -
#7429 Nem volt nekem semmi üzenet. Lehet banoltak, azt azt írta ki (viccelek, de tényleg nem írt ki semmit).
-
#7428 írd le, mi volt az üzenet... -
nikopeti #7427 Reggel mikor bekapcsoltam a gépet a steam inditásánál kiirt valami üzenetet a blackopsal kapcsolatban,sajna nemtudok angolul. Letudná valaki irni,hogy miröl szolt? Köszi
-
#7426 steam fórumon rengetegen rinyálnak 4 magos géppel, überVGA-val, mert ugyanúgy lagol nekik, vagy kifagy a játék -
#7425 én örülnék neki ha nem jönne, keletkezne egy piaci rés és talán jönne egy fejlesztő aki értelmes fps-t csinál pc-re. -
#7424 Nekem jó, és ismerőseimnek is jó, sajnálom akinek nem! -
nikopeti #7423 Az ismeröseim között nincs olyan akinek jol menne,és nem mindenkinek van régebbi gépe. Szoval nem garancia az erös gép... :( Ha neked jol megy akkor nagyon szerencsés vagy,örülj neki. -
#7422 Viszont ha nem jönne a következő cod pc-re, akkor nem néptelenedne el olyan hamar a multi, mivel nincs más. Persze csak ha a cod-nál maradnak. -
#7421 csak sztem ez nem érdekli a kiadót, rengeteget kaszált a konzolos verzióval - nem is értem, minek adták ki egyáltalán pc-re... ja megvan, a hardvergyártók miatt:) sztem a köv. cod már nem jön pc-re, megéri nekik csak konzolra gyártani. -
#7420 es termeszetessen arulhatjak utana 15 juroert, a steamen.
Errol jut eszembe, majd ha jonnek a DLC mapok.(amitol mar elore felek)
Es en nem veszek akkor, bizonyos szerokra mar nem is mehetek fel ahol megkovetelik?
-
Ötleted azonnal küld az Activisionnak ! :D -
#7418 szerintem triplázódna a játékosszám, ha csinálnának gyorsan egy havas mapot, télapósat mint régen crash-en.
;):)
de legyen ám rajta csengő is -
Gabe18 #7417 Lehet kimentek hógolyózni... -
#7416 ebben a pillanatban 60ezer játékos van fenn, szombat délután. 1 hete 106ezer volt, hétköznap... a tendencia szerint tényleg megjavult a többségnél, igazad van. mindenki ezt ünnepli és ezért nincsenek fenn. -
ez így igaz. -
#7414 - felmégy egy szerverre, megkérdezed közösben - nálatok is van lagg? sorban jönnek a válaszok
- ismerősök között cirka 10-12ből 2-3-nak jó
- durván a piac hány %át birtokolja quad? tippelem 20-30. náluk sokkal jobban fut
- akik itt azt írják megjavult, már az is jónak számít, ami black ops előtt nem, lassan annak is örülünk ha nem fagy
- linkeltek játékosok számának csökkenését, 2 hét után nem korai?
- szerinted van erre link, amikor ahol bírnak törölnek mindent a fejlesztők?
- és végül mint lelkes codrajongó, elhiheted nem annak örülnék ha kifingana. de te meg pláne ne sajátodként védd, fakadj ki, mert ebből neked sajna hasznod nincs
elég? -
busman1 #7413 szerintem többen, mint win7-et -
#7412 Mutass már egy linket vagy akármit,ami bizonyítja hogy 20-30%-nak jó a game nem pedig fordítva...
Mert tök jó hogy ezt szajkózod már mióta,és érdekes módon az állításoddal ellentétben jó pár embernek megjavult a game itt a forumon is! -
#7411 nem ezt mutatja a múlt. simán elfeledik, már nem foglalkoznak vele. jön új játék, jön új fps és kész. ezért kell javítani 2-3 héten belül. és ha rossz patch jön, az újabb koporsószeg, amint láttuk az elégedetlenséget az előző patchnél. hibának helye nincs - szerintem butaság volt így kiadni, el kellett volna tolni a pc-ét. -
#7410 Azért annyira csak nem hülyék az emberek hogy ha kijavították a gamet akkor ne térjenek vissza rá. -
#7409 a, seggfejek
b, ha egy bizonyos százaléknál több embernél jelentkezik probléma - ez olyan 30%, akkor az kihat az egész közösségre, a játék jövőjére, és azokra is akiknél nincs hiba - bukott játékkal ők sem akarnak majd játszani, ha nem lesz elegendő ellenfél, ha nem lesz sikeres. 2 példa, pl cod5, hiába jó játék már, hiába supportolt, hiába vannak szerverek, a kutya nem játszik vele. másik a hellgate london, hiába volt kurva jó játék, nulla buggal a kiadás után pár hónappal, megbukott mint a huzat a kezdeti problémák miatt. aztán üresek lettek a szerverek, aztán megszűnt a játék. ez minden játéknál így van. és a cod7-nél nem 20-30%nál van probléma, hanem 20-30%nál jó. az óra ketyeg, a játék szép lassan megdöglik ha nem javítják a hibát, ez látszik a játékoscsökkenésen. aztán pár hónap múlva itt lesz egy tökéletes játék, nulla játékossal... -
stifi #7408 bírom amikor valaki kijelenti, hogy
a.) a játéknak semmi baja, nálam jól fut
b.) az egész játék szar, mert nálam lagzik
mind a két esetben nagyon reprezentatív kutatást követően szűrtétek le ezeket a következtetéseket, gondolom... -
bgabor #7407 A Black Opsnak semmi baja a 32 bites Win7-el, tökéletesen fut rajta, Persze a játékhoz kiadott patchek azért kellenek ehhez. -
#7406 jövőre meg már jön is a win8 -
#7405 -
#7404 Win 7 még csak 1-1,5 éves -
#7403 xboxra nincs win7 :D -
Barnus #7402 Na az is biztos, hogy nem fogok 10 évvel ezelőtti OS-t visszarakni egy optimalizálatlan játék miatt :D Már a Vistán is túlvagyunk, a Win7-et is már lassan elkezdi lecserélni MS, ideje lenne a fejlesztőknek is venni pár Win7 példányt és azon tesztelni a játékaikat :P -
#7401 A steam automatikusan frissíti a játékokat, nincs külön letölthető patch. -
#7400 Sziasztok!
Keresem mindenhol a patch-et a játékhoz, de nem találom!
Ha megkérlek benneteket egy linket tudnátok adni?
Köszi! -
#7399 Nekem kb. 1 hetes xp sp3-ra ment fel a játék. Soha semmilyen gondom nem volt a játékkal. Persze az elején lagoltak a szerverek. A patchek óta kaptam kb plusz 10-15 fpst. -
#7398 Vedd meg boltban. -
Wolfram14 #7397 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hogyan lehetne eltüntetni?
Köszönöm előre is