Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konzolon sokkal inkább egyenrangúak a játékosok, én legalábbis még nem találkoztam x-boxon wallhack vagy textura csalással. Mindenkinek van minimális rásegítés a CoD sorozatban a célzásnál, tehát onnantól ismét csak a "skill" számít.
Tök mindegy milyen platformon játszik valaki, ha csak a G18 vagy most éppen a FAMAS vagy a hangtompítós AK tud eredményes játékost csinálni belõle.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Én a ravaszra gondoltam,tehát a hátsó gombokra,amibõl az alsó 2 behúzható,az a neve hogy trigger=ravasz(LT,RT). De inkább hagyjuk.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
pcdev
Parasite Eve 2, best game EVER!
Régen úgy 22-23 évvel ezelõtt 7-8 éves koromban volt egy akkori kis gagyi tv játékom, amin minden játék csak egyszínû négyzetekbõl állt. Faltenisz, meg ilyenek. Na ahhoz volt ilyen frankó gépre köthetõ puskám, aminek ráadásul cserélhetõ volt a csöve rövidre és a puskatust is le lehetett venni, így át lehetett alakítani pisztolyra, és a játéktermi gépekhez hasonlóan a képernyõt kellett megcélózni. persze célkeresztet nem rajzolt ki a képernyõre, tehát valóban célozni kellett. Na az a "kontroller" azt mondom, hogy hasonlít egy igazi fegyverre... na de egy game pad 😊
gagyi kínai cucc, de mûködik. kellett pár nap mire megszoktam, de ha jól be van állítva akkor elég jól közelíti a pc-s érzést. nem megy viszont vele a headset 😞
Hogy lehet kikapcsolni a játékban az árnyékokat??
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én sportok miatt vettem konzolt, de látva hogy egyre igénytelenebbül összerakott fps-eket adnak ki, míg a konzolokon nincs baj, filózok egyet ki kéne próbálni... csak hát egérrel a kezemben alszom kb. nem tudom azzal a fránya irányítóval valaha tudnék-e értelmesen játszani.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Itten elérheted: TheSandyRavege channel
Van 2-3 BO-s videó is már. SzVSz a gyerek (ha egy emberrõl van egyáltalán szó) nagyon jó játékos, függetlenül attól, hogy konzolon küldi.
eXl.'''ClanHC/SD(HUN)
És nem is laggolok
Mert pl nekem ezek a parancssorok megváltoztatásával mióta kijött a játék, LAG problémám nem nagyon volt.De az fps ugyanúgy leesik, felmegy, de az is min 40 max meg 110 körül pörög alanti gépen (nem egy atomerõmû).
1920x1080-ba, Normal texturán (így is jól néz ki), AA off, és árnyék off, AF max, dof közepes, vsynch off.
Mivel 40 fps alá nem esik, megszûnt a LAG probléma, hibátlan és folyamatos játékélményt eredményez.
Kivéve azt a sok olyan kis buzit akik nem értenek a géphez, csak tolják a game-t, és nincs átírva console-ba semmi, meg nyomatják max graf-on a P3-as gépen, lagolnak mint szemét, közben ghost, ninja, hardened perk-el, késsel szaladgálnak. Nah az ilyet is megfejelném kapásból. Mert nem is látod, hallod honnan jön, csak ott terem (lag-ol) elötted, és lekésel.
Console parancsok átírása, LAG megszûntetéséhez
Szeretném megkérdezni, hogy akkor az MP patch holnap, az SP patch holnap után várható?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
És akkor ott van utána még 4 kiegészítõ is.
egyszerû, várd meg míg bead vagy 200 szervert, utána lépj be valahová, és aztán CANCEL. Probs megoldva.
Borderlands-ot mi is nyomjuk coop-ba de sose érünk a végéhez. Most 30-asok vagyunk, és megöltünk vmi óriási mammutot😄 Sok van meg onnan?😄
Nem tudjátok véletlen hogy hogy lehet megállítani a szerver keresõt? Mert minden alkalommal kirakja mind az 5000 szerót és elég unalmas végig várni minden alkalommal.
Én mondjuk sokkal többre tartok egy érdekes játékot, pl a Borderlands... már vagy 10szer végigvittem COOPban, de nem tudom megunni most se. Épp telepítem 😊
Mostanában meg még kevesebbre tartom a codokat, amióta évente fossák ki. Szerintem a második rész volt a csúcs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
valaki legyen kedves segitsen
köszi
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nekem most ez a kedven játékom egyértelmûen😄 Pedig ocsmány grafikán (800as felbontás, minden off, low) játszok 20 FPS-el...de még így is hihetetlen. Single ugyanez.
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit