11248
  • lolSL
    ez még xp-nél így volt, de vista meg win7 már nem fárad el évek alatt se.
  • Fpocok
    Azért hadd kérdezzem meg, annak a sok embernek, akinek elvileg jól kéne futnia, de mégsem, azok megtettek mindent? Csak mert néha egy windows reinstall nagyon sok jó dolgot tud okozni...
  • nyuny01 #7434
    Ha jól tudom csak akkor ha engedélyt adsz rá,ha nem akarod akkor nem nézi átt a géped!
  • szabii98
    CoD4ben ha jól tudom Patchel jött :)
  • lolSL
    minden steam felhasználó gépét ellenőrzik egyszer évente a felméréshez.
  • nikopeti
    Nemlehetett kimásolni,webforditással megoldottam volna. A frissitési hirek dobta ki,nagy lap,megprobálom megkeresni...
  • Prince23
    Gép ellenőrzés a Valvétől? én sem néztem át jól, még steamfriendem szólt, hogy valami ellenörzés lehet.
    nem tudják mi a gond? lehet dierkt baszták el a BO-t, hogy legyen egy ok, hogy tudjanak gépeket ellenörizni steamen:D a szemetek:D
  • Fpocok
    Nem volt nekem semmi üzenet. Lehet banoltak, azt azt írta ki (viccelek, de tényleg nem írt ki semmit).

• Rage47
    írd le, mi volt az üzenet...
  • nikopeti
    Reggel mikor bekapcsoltam a gépet a steam inditásánál kiirt valami üzenetet a blackopsal kapcsolatban,sajna nemtudok angolul. Letudná valaki irni,hogy miröl szolt? Köszi
  • Rage47
    steam fórumon rengetegen rinyálnak 4 magos géppel, überVGA-val, mert ugyanúgy lagol nekik, vagy kifagy a játék
  • csuszi
    én örülnék neki ha nem jönne, keletkezne egy piaci rés és talán jönne egy fejlesztő aki értelmes fps-t csinál pc-re.
  • Cris99
    Nekem jó, és ismerőseimnek is jó, sajnálom akinek nem!
  • nikopeti
    Az ismeröseim között nincs olyan akinek jol menne,és nem mindenkinek van régebbi gépe. Szoval nem garancia az erös gép... :( Ha neked jol megy akkor nagyon szerencsés vagy,örülj neki.
  • Lunki88
    Viszont ha nem jönne a következő cod pc-re, akkor nem néptelenedne el olyan hamar a multi, mivel nincs más. Persze csak ha a cod-nál maradnak.
  • Rage47
    csak sztem ez nem érdekli a kiadót, rengeteget kaszált a konzolos verzióval - nem is értem, minek adták ki egyáltalán pc-re... ja megvan, a hardvergyártók miatt:) sztem a köv. cod már nem jön pc-re, megéri nekik csak konzolra gyártani.
  • Daell Drow
    es termeszetessen arulhatjak utana 15 juroert, a steamen.

Errol jut eszembe, majd ha jonnek a DLC mapok.(amitol mar elore felek)
    Es en nem veszek akkor, bizonyos szerokra mar nem is mehetek fel ahol megkovetelik?
  • szabii98

Ötleted azonnal küld az Activisionnak ! :D
  • csuszi
    szerintem triplázódna a játékosszám, ha csinálnának gyorsan egy havas mapot, télapósat mint régen crash-en.
    ;):)
    de legyen ám rajta csengő is
  • Gabe18
    Lehet kimentek hógolyózni...
  • csuszi
    ebben a pillanatban 60ezer játékos van fenn, szombat délután. 1 hete 106ezer volt, hétköznap... a tendencia szerint tényleg megjavult a többségnél, igazad van. mindenki ezt ünnepli és ezért nincsenek fenn.
  • Prince23

ez így igaz.
  • csuszi
    - felmégy egy szerverre, megkérdezed közösben - nálatok is van lagg? sorban jönnek a válaszok
    - ismerősök között cirka 10-12ből 2-3-nak jó
    - durván a piac hány %át birtokolja quad? tippelem 20-30. náluk sokkal jobban fut
    - akik itt azt írják megjavult, már az is jónak számít, ami black ops előtt nem, lassan annak is örülünk ha nem fagy
    - linkeltek játékosok számának csökkenését, 2 hét után nem korai?
    - szerinted van erre link, amikor ahol bírnak törölnek mindent a fejlesztők?
    - és végül mint lelkes codrajongó, elhiheted nem annak örülnék ha kifingana. de te meg pláne ne sajátodként védd, fakadj ki, mert ebből neked sajna hasznod nincs

elég?
  • busman1
    szerintem többen, mint win7-et
  • nyuny01 #7412
    Mutass már egy linket vagy akármit,ami bizonyítja hogy 20-30%-nak jó a game nem pedig fordítva...
    Mert tök jó hogy ezt szajkózod már mióta,és érdekes módon az állításoddal ellentétben jó pár embernek megjavult a game itt a forumon is!
  • csuszi
    nem ezt mutatja a múlt. simán elfeledik, már nem foglalkoznak vele. jön új játék, jön új fps és kész. ezért kell javítani 2-3 héten belül. és ha rossz patch jön, az újabb koporsószeg, amint láttuk az elégedetlenséget az előző patchnél. hibának helye nincs - szerintem butaság volt így kiadni, el kellett volna tolni a pc-ét.
  • Lunki88
    Azért annyira csak nem hülyék az emberek hogy ha kijavították a gamet akkor ne térjenek vissza rá.
  • csuszi
    a, seggfejek
    b, ha egy bizonyos százaléknál több embernél jelentkezik probléma - ez olyan 30%, akkor az kihat az egész közösségre, a játék jövőjére, és azokra is akiknél nincs hiba - bukott játékkal ők sem akarnak majd játszani, ha nem lesz elegendő ellenfél, ha nem lesz sikeres. 2 példa, pl cod5, hiába jó játék már, hiába supportolt, hiába vannak szerverek, a kutya nem játszik vele. másik a hellgate london, hiába volt kurva jó játék, nulla buggal a kiadás után pár hónappal, megbukott mint a huzat a kezdeti problémák miatt. aztán üresek lettek a szerverek, aztán megszűnt a játék. ez minden játéknál így van. és a cod7-nél nem 20-30%nál van probléma, hanem 20-30%nál jó. az óra ketyeg, a játék szép lassan megdöglik ha nem javítják a hibát, ez látszik a játékoscsökkenésen. aztán pár hónap múlva itt lesz egy tökéletes játék, nulla játékossal...
  • stifi
    bírom amikor valaki kijelenti, hogy
    a.) a játéknak semmi baja, nálam jól fut
    b.) az egész játék szar, mert nálam lagzik

mind a két esetben nagyon reprezentatív kutatást követően szűrtétek le ezeket a következtetéseket, gondolom...
  • bgabor
    A Black Opsnak semmi baja a 32 bites Win7-el, tökéletesen fut rajta, Persze a játékhoz kiadott patchek azért kellenek ehhez.
  • lolSL
    jövőre meg már jön is a win8
  • Rage47
  • Különc
    Win 7 még csak 1-1,5 éves
  • lolSL
    xboxra nincs win7 :D
  • Barnus
    Na az is biztos, hogy nem fogok 10 évvel ezelőtti OS-t visszarakni egy optimalizálatlan játék miatt :D Már a Vistán is túlvagyunk, a Win7-et is már lassan elkezdi lecserélni MS, ideje lenne a fejlesztőknek is venni pár Win7 példányt és azon tesztelni a játékaikat :P
  • lolSL
    A steam automatikusan frissíti a játékokat, nincs külön letölthető patch.
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Keresem mindenhol a patch-et a játékhoz, de nem találom!
    Ha megkérlek benneteket egy linket tudnátok adni?

Köszi!
  • frango
    Nekem kb. 1 hetes xp sp3-ra ment fel a játék. Soha semmilyen gondom nem volt a játékkal. Persze az elején lagoltak a szerverek. A patchek óta kaptam kb plusz 10-15 fpst.
  • lolSL
    Vedd meg boltban.
  • Wolfram14
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hogyan lehetne eltüntetni?
    Köszönöm előre is