Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Fagyás akkor jelentkezik ha egymásután játszod a meccseket, ez esetben kb. minden második és harmadik meccsnél kifagy. tehát zsinorban nem tucc 10 meccset tolni.

Van akinek igen. Én nem panaszkodom a játékra, de sajnálom hogy a PC-s multinak nem nagy a jövõje. 😞 Lassan tényleg konzolt veszek én is...
pisztácia
Én próbáltam úgyis... nem segített😞

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
Töröld ki a mp configot. Nézd meg úgy is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Akinek megvan a játék dobjon már mentés fájlokat mert újra kellet raknom a gépet és nem akarom elõlrõl kezdeni(a játék mapájában a players könyvtárban vannak elõre is köszi)
Daell Drow
Hali, most ertem haza es nyomtam par mecset az uj patchel.
eredmeny:
patch elott 1680x1050 highen elsimitas nelkul 70-125 fps kozott ment laggolas nelkul.(E8500,4gb ddr2,4870)
patch utan pedig 10-40 fps!!!!!!!! kozott megy, es kurvara laggol.
Fagyas nem volt. De akkor is ez igy kurva szar, inkabb akkor kernenk visza a patch elloti alapotot. Mert ez igy<#shakehead><#levele>
Rage47
ennyi...a jatekkal van a baj..nekem is sp-ben 50 fps atlag multiban meg 15-20 wtf???

pisztácia
Nektek jó a multi? Nem laggol be, minden 10 mp után?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bigapó
inditsd a sinlge playert vagy menj steam-be, ott is megvan.

The Matrix has you...

Antal99
segítsetek

hol az single patch?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

elitehun
Nekem meg a single elkezdett laggolni de a multi az megy
Fpocok
Hmm... nekem elég sokat dobott a single patch. Most simán tudom nyomni 1280ban high texturával. 50-60fps

én sajnos nem tudom, hogy milyen ticketet kérnek tõled. Én "dobozos" játékot vettem, és amikor steam-re beregeltem, akkor kiadott egy nyomtatható oldalt, amire le van írva egy confirmation, hogy az én accountnevemhez lett rendelve a következõ játék, és annak a kódja. Nekem mindössze ennyi papírom van, amivel bármit is tudnék igazolni. Fõleg, hogy én neten vettem és csak CD-keyt, nem teljes dobozt 😊

Nálam azt 13 órája írta.
megvan azt hiszem E
pisztácia
Nekem is csak rosszabb lett. Valamennyivel több az fps, de akárkire lövök, vagy jön egy heli akkor ugy belaggol, hogy ihajj. Játszhatatlan most kb:S

Köszönöm az eddigi segitséget.de ismét kéne segitség

Hold + F

a hold folyamatos gondot jelent,mit kell ilyenkor nyomni ,mert én anyi bil,-t nyomok néha ,hogy nem tudom

köszi
elitehun
Pedig más nem fog röhögni rajta...
Rage47
twitter hibásan jelzi az idõt
Nem hiszem hogy fax rajzolás viccességének megítélése fapofa kérdése lenne... Mert ez a humorostól szerintem igen messze van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Singleplayer patch is live for #pc. #codblackops
41 minutes ago via web

darki81
idefigyelj te derék ember, <#vigyor1> attol hogy neked nemteccik mert egy fapofájú gyerekvagy, attol még más röhöghet rajta, és nem az "5 évesekre" gondoltam...

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

A mai nap amikor elindítottam a Steamet letöltött a single-hez és a multihoz is egy patchet. Vagy azóta is jött ki még egy?
Zomil
Sztem a ticked id-re gondolnak. Amit irtál supportnak ticketet annak a számát kell odairniod.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Egy fasz 5letes? Jah egy 5éves gyereknek biztos...omg
A sok hülyegyerek akiknek csak addig jut egy a fantáziájuk, h faszt rajzolnak, meg h 2állat dugja egymást, szánalmas...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Hmm... elvileg van patch singléhez, de nekem nem töltött le semmit.

Stefling
Ú, köszönöm a gyors választ! 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Fpocok
Használj warlord perket. Akkor két attachmented is lehet.

Van egy perk és azzal tudsz 2 kiegészítõt feltenni a fegyveredre.
Fpocok
Most olvasom kijött a SP patch.

Stefling
Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Van egy fegyóm (szinte már mindent megtudok venni) és volt egy pálya ahol kifogyott az összes lõszerem, aztán loptam egy halottól 😄 és az a fegyó olyan volt, hogy volt rajta a piros célkeresztes bigyó meg hangtompító, nade nekem nem engedi mind a kettõt feltenni, hogy lehet ezt megoldani?
Köszi a válaszokat. 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Igen, csak most láthatod a piac mesterséges életben tartását azzal amit #6689-ban írtam.

Fpocok
Jajj, hagyjuk már ezt a pc haldoklik dolgot. Sosem fog meghalni. Ha sokan nem fejlesztenek majd rá, akkor lesz új kiadó, aki kihasználja a piaci üresedést... amúgy gondolj csak a hardver piacra... ha nem lennének játékok, akkor a piac is meghalna... az meg ugye nem történhet meg.

Sziasztok!

A Call of Duty Black opsomat bannolta a steam felvettem velük a kapcsolatot Elküldtem nekik mindent CD kulcs stb.. És egy olyan választ kaptam ,hogy a CD kulcs alá kell vmi TICKET-et be írni csak az a gondom ,hogy ezt a ticketet hol találom meg? Nagyon örülnék ha valaki tudna nekem segíteni.
Csak hogy itt jön képbe az összeesküvés elmélet. Ha ma a játékok 90%-nak a konzol hardver miatt egy átlag pc-n jól kéne mennie, akkor miért jönnek ilyen Balck Ops féle akadó-szaggató borzalmak? Nem azért mert szándékosan optimalizálatlan marad hogy vegyél 80 ezres VGA-t, 4 magos procit, 3-4 giga ramot? Miközben elvileg ezeknek a fele is elég lehetne...

darki81
ötletes XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ez most nem teljesen igaz. A mostani játékoknak nincs is akkora rendszerkövetelménye, lévén húzzák vissza a konzolok (azokra fejlesztenek elsõdlegesen). Én nekem DX10-es kártyám van, de talán 1-2 játékban használtam eddig a 2 év során. DX9-ben meg mindent röhögve visz. Így az új DX11-es fityfenéket minek megvenni? Még a négymagos procicserét követõen sem vettem észre, hogy egetverõ különbség lenne (de a jövõre gondolva kellett, LGA775 kifut). Szóval most jóval elõrébb vannak a PC hardverek, mint amit a játékok kérnének, még FullHD-ban is. Kivéve persze azokat, amik szarul vannak optimalizálva, de azok bármilyen gépet megfognak. Ez a Crysis szindróma már ismerõs mindenkinek.

nyuny01
Köszi!Szemezgetek majd még!Nagy kedvencem volt Cod4 és imádom mikor így "forgatja" valaki a fegyvert! 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Zomil
Ha pc-n nem lenne kereslet hardverre akkor a konzolok is behalnának...
Ugyanis a pc miatt fejlesztene a hardver gyártok, és a kifejlesztett cuccok kerülnek a konzolokba, ha nem fejldöne a hardver, mivel pc-n nem lenne rá kereslet, mert nincsenek játékok, hát a hardver gyártok elérnék, h akkor minden évben jöjjön ki egy uj konzol és akkor a konzoloknál lenne ez a mizéria. Sokat nem változna a helyzet. A hardvergyártoknak csak az az érdeke, h vki vegye a cuccaikat, és csak akkor veszik a cuccaikat, ha minden évban egyre nagyobb a rendszerkövetelmény. Nagy pénzek forognak itt mindenkinek érdeke, h a hardvergyártok ne menjenek csödbe.

nyunyu01: talán azért, mert ö a cod4 egyik legjobb csipása? 😄
Amugy ha még szeretnél ilyen framovie nézni pl.: Mazarini and paradox : Play With Soul
De még van egy rakat minöségi cod4 fragmvoie 😊

Kíváncsi lennék ha a MS/Sony teret engedne a egér/bill irányításnak konzolon, és onnan gyakorlatilag minden tökéletesen játszható lenne ami most csak azért nincs mert nehézkes irányítani a kontrollerel, mi lenne a pc-vel. Igy is halottam már olyan véleményt hogy a pc játékipart gyakorlatilag a WoW tartja fent, azon kívül már minden más elenyészõ...

Prince23
Undorodom, már a nevük hallatán. pedig ez nem volt így régebben, semmi bajom nem volt velük.

Fogyasztóvédelmiseknek hogy kell írni ?<#phone>

Rage47
Prince23
De rühellem Treyarchot, remélem a büdös életben nem fognak PC-re fejleszteni!

aza fura hogy egy csomo lovesnel kurvara nicns rajta a szalkereszt az enemin aztan beadja.. mekkora nubsag :d de legalabb a pendulum zeneje ut ;D

anti hero

nyuny01
Keményen tólja a srác,sõt mondhatni kegyetlen! 😄

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Smithwarden
Ui.:
En komolyan csodalkozok 1-2 eve hogy azert a par szazalek vevoert meg adnak ki PC-re jatekokat.
Persze oke hogy az a "kis haszon" sem rossz penz, de ha olyan szempontbol nezzuk hogy mennyivel tobb szenvedes PCre jol megirni egy jatekot (ne tudjak jol warezolni/rengeteg konfigon es tobb op rendszeren jol fusson/stb), akkor valoszinu jobban megerne nekik anyagilag hogy inkabb a kovetkezo reszbe/jatekba fektessek a munkat es adjak ki hamarabb konzolra es igy minel hamarabb ujra taroljanak az X millios eladas utan.

Mostmar csak egyedul arra tudok tippelni a tobb ok kozul, hogy a hardvergyartok brutalisan penzelik oket mivel ha par komolyabb game (foleg FPS) nem jelenne meg PCre, akkor sokan konzolra kenyszerulnenek hiaba nem szeretik a kontrollert es akkor durvan lecsokkenne a hardvergyartok bevetele...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Zomil
Hát mivel, abbol lehet összeválogatni a legszebb, vagy pontosabban inkább leglátványosabb lövéseket 😊
Mondjuk nem ilyenekre gondolok.
Mert ugye mostmár nem lehet kar98-as és hasonlo rifle-ös fragmovie-kat csinálni 😄
Ha jó sniper fragmovie-t akarsz nézni lesd meg Stevy - 9 Lives movie-ját 😊

TDC Geronimo
Nem lenne rossz, de összes fragmovieba sniperek vannak... zZzZ

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mNzJean
" leesik az fps mint benned az empátia " <#nyes>Csuszi te állat ezen majd beszartam ...<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info