11248
  • Fpocok
    Én nem is értem, hogy miért nincs ilyen theater mód más játékokban khhm bc2 khmm... kell ennél jobb marketing?

• lolSL
    konzolon minden véletlen :D
  • Fpocok
    Véletlenek márpedig vannak!

• Különc
    Előtte azért próbáld ki ismerősnél szerintem csak azt mondom
  • Különc
    Ezt mondom, akkor végülis warokon se szabad kempelni? Vagy ha ott lehet akkor publicon miért ne? Miért ne lehetne azt csinálni ami a győzelemhez kell? 2 kedvenc modeom a HQ és az S&D, én bevallom hogy inkább védekező játékos vagyok (TDM nem is megy igazán), kinézek egy területet magamnak és azt védem mert nyerni akarok és ezért is zavar, hogy a többi játékos (zöme) telibefossa mivan mögötte, mellette csak előre néz és fragre megy, aztán ha 250-0ra kikapunk Dominationben vagy 0-4re S&Dben az nem számít
  • Fpocok
    Forzát nem ismerem, Shift meg egy fosadék.
    Szerintem a GTben van a legjobb autós irányítás... szerintem.
    Grid is jó, de a vége felé rohadtul eluntam az egészet és az irányítás sem valami jó. Azt meg hogy ki hogy mire költi a képzeletbeli pénzét, nem tudom hogy jön ide...
  • lolSL
    én nem értem mit esznek ezen a gt, forza, nfsshift féle autós gameken
    halál unalmas körverseny az egész.
    talán a grid volt az egyetlen ezekből amiben volt egy kis hangulat az elmúlt években. 1000 autó, jajdejó, az utcán nem tudok 2-t megkülönböztetni, csak tudom hogy a suzuki 1 szar amit két kézzel összenyomnék és még ezt is képesek részletre venni az emberek és 20 éven át fizettetni még a gyerekeikkel is :D

ha meg multiplayer autós game kell akkor ott a trackmania, thats the skill, motherfucker :)
  • Fpocok
    Az nem egy autós játék, hanem AZ autós játék. És igen. Halál komolyan mondtam.
  • Gabe18
    Jó hát az első sorban kiderül mi a "cikk" szándéka, célja. Az ilyeneket nem lehet komolyan venni...
  • pisztácia
    Lehet 3 hétig volt első, de sokkal többet adtak el belőle a megjelenés napján, mint összesen fognak a GT5-ből... mert ahogy hallottam egy elkapkodott szar lett... hülye cikk volt.... sztem
  • Barnus
    ez komoly? azért ez durván hangzik, hogy egy autós játék miatt akarnál venni ps3-at :))

Kemper témához hozzászólva: nem értem ezt a "nincs létjogosultsága elbújni/várakozni, mert mindenki rushol" Hát b+. Ne rusholjon egy S&D vagy HQ pályán. De komolyan. Ez kész vicc, még leírva is. VÉDENI kell egy objektumot! Azt hogy véded máshogy? rohangálsz az objektum körül céltáblával a nyakadban és reménykedsz, hogy te látod meg hamarabb a feléd rohanót?:) Nyilván egy idióta nuketown pályán nincs létjogosultsága a kempelésnek, de ott meg úgyis kilövik pillanat alatt, aki valahol leáll, mert 2. kill után levágják kb. hogy hol van. De alapvetően a S&d pályának a lényegének annak kéne lennie, hogy a csapat bevédi, és az ellenség nem ész nélkül rohangál, hanem megpróbálja az ellenséget kifüstölni.

Csakhát mivel a játékosok 99%-ának a játék kimerül annyiban, hogy a sarkon ugrok egyet, és vetődve becsúszok hasalva, lövök, aztán futok tovább, és senki nem véd semmit, így ezen játékmódok is értelmét vesztik. Főleg, mivel a többség ezt akarja csinálni, rögtön kemperezni kezdenek arra, aki esetleg a feladatnak megfelelően próbál cselekedni. Ráadásul még ki is basszák, mert nem ugra-bugrál, hanem a mode-nak megfelelően játszik. Elég gáz:)
  • Fpocok
    Megjelenés körül mi nem az...

Különc : Nem tudom... nekem nagyon sok kellemes emlékem van a régebbi részekkel... És azért van ebben a részben tartalom, rengeteg autó, 12 vagy 16fős online...
  • Gabe18
    Megjegyzem a multi a hírek szerint a GT5-ben is katasztrófa. Vagy legalábbis a megjelenés környékén az volt.
  • Különc
    Én a god of war sorozat miatt fektettem PS3ba, szvsz ne tedd, fél év után eladtam mert rájöttem hogy hiba volt (sok jó percet töltöttem vele, de rájöttem hogy nekem a PC a szívem csücske)
  • Fpocok
    Mit vártál? Nem kicsit basz oda a játék, ráadásul nagyon régóta várják már sokan. Ha lenne PS3om, akkor gondolkodás nélkül megvenném. Sőt... azon is gondolkozom, hogy befektetek egy PS3 csak emiatt.
  • koocos
    Meglepő? érdekes? vagy mi? várható volt, mer szar :D
  • Prince23
    ennyi a sikersorozatnak :D (UK)
  • mNzJean
    Ha valaki a laggal szenved tegyen egy próbát ; win7 alatt a windows defender -t kapcsolja ki vagy azon belül a valós idejű védelemnél a futó programok ellenőrzését . Nekem azóta minimálisra csökkent a lagom . Valószínű ,hogy a gyengébb prociknál ezek a háttéralkalmazások okozhatnak teljesítménycsökkenést . Én a biztonság kedvéért Tűzfalat és a vírusirtót is kilőttem a játék idejére és ma előszőr tudtam lag nélkül játszani .Remélem pár embernek segíteni fog .
  • Frank99
    sztem pályafüggő.

az MW 2-ben "relatíve" nagyobb pályák voltak (meg volt lehetőség bujkálni), tele kemper helyekkel. az MW 2-es gamerek jó része idejött -én is , talán te is, + sokan mások- ITT más a játék. rohanós, kispályák, stb. Megmondom, amíg OTT alig haladtam, mert féltem hogy lelőnek -imho "kemperkedtem" - itt az első pár játék után rájöttem, hogy TOLNI kell folyamatosan, ha pontot akarok elérni, ha halál, azonnal mész, és adsz nekik, mert ha nem, az utolsó leszel, vagy előtti (tapasztalat..)
    Ezért talán -legalábbis nálam- sokkal jobban haladok, mint az elődnél. bár ez relatív, és sok mindenen múlik, de játszottam korábban elég sokat CS-el- ami egy igen más műfaj, és közben a COD multikat kihagyva- így nem sokat tudok a többiről, de itt ezt látom az MW2 vs. BO között.
  • Barrett 50 Cal
    Ma ezt az üzenetet kaptam vkitől:

Csá! Le lehet szedni a Black Ops DLCjét, de csak ma inygenes!!! www.blackopsdlc.co.cc Login a jobb felső sarokban!!! SIESS!!!

Nagy kamu:D
  • Tomo576
    valaki nem tud valami modot arra hogy lejebb vigyem a pingemet COD7 ben?
  • Különc
    Azt én értem, de ha egyszer ez az "objective"? Számtalanszor látom, hogy headquartersben vagy Dominationben TDMeznek és le se szarják mit kell csinálni, ha mindenki más össze-vissza rohangál akkor persze hogy kempernek tűnök.

Nuketownon, TDMben egyértelműen nem kempelek, ezért irtam azt a két játékmódot, ahol szerintem KELL(het) kempelni hogy nyerhess

Ám miért van CODban ilyen kemper utálat? (CoD 2, WaW és ez amikkel eddig játszottam csak) CSben nem fanyalogtak ennyire miatta, pedig ott is ment ezerrel.
  • busman1
    az a legidegesítőbb, hogy már szinte lőni sem merek, mert valaki mindig eléd rohan, és megvan a team kill. Aztán ha ez összejön párszor, repülsz.Buktam már így 30.000 xp-t is. Nem tudsz védeni, mert a rusholók rendszeresen belefutnak a lövésedbe, ha meg nem lősz, természetesen téged szednek le. Ekkora kicsi pályákon nem sok értelme van a TK-nak, mert csak akadályozza a játékot.
  • Frank99
    hát, ahogy nézem, ezek a pályák NEM kemper pályák. ld. Nuketown?

annyi ember rushol ezeken a kis pályákon, hogy bizony egy bújkáló ember itt kemper, tetszik/nem tetszik.

itt nem igazán van TÚL sok létjogosultsága 1-2 pálya kivételével a sniperesnek ( talán pl. Cracked, Array), innentől majdhogynem jogosan kempereznek le.....

egyébként mindenki úgy játszik, ahogy tud. EZ végül is egy játék. Engem is tettek más ki, mert első nekifutásra HC TM-ben lekaptam az előttem felbukkanó társat az első respawn után (akkor léptem be, azt sem tudtam kivel vok), azonnal repültem.

A gyereket meg azért, mert ugrás közben a Jungle hídon leszedett valakit, egy AIMBOT beírás, majd 10 sec után kick....

de sebaj, van 15.000 + server.....
  • Gabe18
    Egy réteg ezt sosem fogja megérteni. De TDM-be bebújnak a sarokba és várnak...
  • Különc
    Ti ekkora prok vagytok? Én sokszor megyek csak úgy random szerverre és még sose kickeltek azért mert lelőttem az admint vagy valami, pedig általában benne vagyok az első háromban.

Engem inkább azért nyaggatnak, hogy miért kempelek S&Dben meg Dominationben, amikor válaszolom mert ott a defend felirat, mindig jön a hőbörgés.

Vagy valamit rosszul csinálok? A rusholós, hentelős, bunnyzós játéknak ott a free-for-all, team deathmatch...
  • nyuny01 #7612
    Persze a törés miatt jobb az ami most van,de pl. ma is kickeltek és eléggé idegesítő higy nem tudok egy jót gamelni!És hát a Team Tactical is elég jó volt az IW-ben mert ami itt megy TDM-en kívül,az elég vicces!Ezt mindennek lehet nevezni csak csapat játéknak nem!
  • Frank99
    ott van a nevében....

• Fpocok
    Nagyon nem megy ez neked :D
  • Frank99
    itt talán azért jobb, mert hogy nehezebben törik fel.
    mert még nincs warez multi. ilyenkor ott már régen volt.
  • nyuny01 #7608
    Mindenki hogy fikázta tavaly az iw netet,meg mondom őszintén jobban örültem volna valami hasonló megoldásnak!Ilyen szempontból jobb volt szerintem!
  • Lbaxta
    akkor igy

pocok megint lebasz!!!
  • Lbaxta
  • Lbaxta
    combat treningbe!
  • rayman12
    nem tudja valaki hogy ha lehet hogyan tudom saját játékmódot botokal jáccani? Vagy hogy a botoknak csak egy adot fegyverük legyen. Gyakorolnék az l96 al
  • Gabe18
    Hát azt biztos nem...
  • Marci0115
    ezek a kis szervaradminok után, meglássátok vissza fogjátok még sirni az iw-netet :D
  • voodoo98
    szerintem nem ugrik, csak a meccsvégi bónusz megy ilyenkor...
  • Puhos
    A picsába ezekkel a idióta /külföldi/ adminokkal vagy kikkel, akik kidobnak egy szerverről! Az ember szeretne normálisan játszani, lelőnek egyszer, még egyszer, harmadszor - persze én ugyanoda megyek minden alkalommal - így feltételezem, hogy valami kis camper csíra lehet akik kilő. Írom neki, hogy stop camp erre engem raknak ki. Gyönyörű admin. Az ilyet kéne onnan kib@szni, hogy a lába ne érje a földet! Tudom, hogy van ezen felül még rengeteg szerver ahol lehet játszani. De, mi van az összegyűjtött pontokkal, és zsé-vel, persze az ilyenkor ugrik.
  • Rage47