Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
eredmeny:
patch elott 1680x1050 highen elsimitas nelkul 70-125 fps kozott ment laggolas nelkul.(E8500,4gb ddr2,4870)
patch utan pedig 10-40 fps!!!!!!!! kozott megy, es kurvara laggol.
Fagyas nem volt. De akkor is ez igy kurva szar, inkabb akkor kernenk visza a patch elloti alapotot. Mert ez igy<#shakehead>#shakehead><#levele>#levele>
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hold + F
a hold folyamatos gondot jelent,mit kell ilyenkor nyomni ,mert én anyi bil,-t nyomok néha ,hogy nem tudom
köszi
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
41 minutes ago via web
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A sok hülyegyerek akiknek csak addig jut egy a fantáziájuk, h faszt rajzolnak, meg h 2állat dugja egymást, szánalmas...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Van egy fegyóm (szinte már mindent megtudok venni) és volt egy pálya ahol kifogyott az összes lõszerem, aztán loptam egy halottól 😄 és az a fegyó olyan volt, hogy volt rajta a piros célkeresztes bigyó meg hangtompító, nade nekem nem engedi mind a kettõt feltenni, hogy lehet ezt megoldani?
Köszi a válaszokat. 😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
A Call of Duty Black opsomat bannolta a steam felvettem velük a kapcsolatot Elküldtem nekik mindent CD kulcs stb.. És egy olyan választ kaptam ,hogy a CD kulcs alá kell vmi TICKET-et be írni csak az a gondom ,hogy ezt a ticketet hol találom meg? Nagyon örülnék ha valaki tudna nekem segíteni.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Ugyanis a pc miatt fejlesztene a hardver gyártok, és a kifejlesztett cuccok kerülnek a konzolokba, ha nem fejldöne a hardver, mivel pc-n nem lenne rá kereslet, mert nincsenek játékok, hát a hardver gyártok elérnék, h akkor minden évben jöjjön ki egy uj konzol és akkor a konzoloknál lenne ez a mizéria. Sokat nem változna a helyzet. A hardvergyártoknak csak az az érdeke, h vki vegye a cuccaikat, és csak akkor veszik a cuccaikat, ha minden évban egyre nagyobb a rendszerkövetelmény. Nagy pénzek forognak itt mindenkinek érdeke, h a hardvergyártok ne menjenek csödbe.
nyunyu01: talán azért, mert ö a cod4 egyik legjobb csipása? 😄
Amugy ha még szeretnél ilyen framovie nézni pl.: Mazarini and paradox : Play With Soul
De még van egy rakat minöségi cod4 fragmvoie 😊
Fogyasztóvédelmiseknek hogy kell írni ?<#phone>#phone>
anti hero
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
En komolyan csodalkozok 1-2 eve hogy azert a par szazalek vevoert meg adnak ki PC-re jatekokat.
Persze oke hogy az a "kis haszon" sem rossz penz, de ha olyan szempontbol nezzuk hogy mennyivel tobb szenvedes PCre jol megirni egy jatekot (ne tudjak jol warezolni/rengeteg konfigon es tobb op rendszeren jol fusson/stb), akkor valoszinu jobban megerne nekik anyagilag hogy inkabb a kovetkezo reszbe/jatekba fektessek a munkat es adjak ki hamarabb konzolra es igy minel hamarabb ujra taroljanak az X millios eladas utan.
Mostmar csak egyedul arra tudok tippelni a tobb ok kozul, hogy a hardvergyartok brutalisan penzelik oket mivel ha par komolyabb game (foleg FPS) nem jelenne meg PCre, akkor sokan konzolra kenyszerulnenek hiaba nem szeretik a kontrollert es akkor durvan lecsokkenne a hardvergyartok bevetele...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Mondjuk nem ilyenekre gondolok.
Mert ugye mostmár nem lehet kar98-as és hasonlo rifle-ös fragmovie-kat csinálni 😄
Ha jó sniper fragmovie-t akarsz nézni lesd meg Stevy - 9 Lives movie-ját 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx