Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
embléma nálam se látszódik nekem is egy alap szürke háttér, illetve egyszer beadja egyszer nem az is egy össze visszaság
Nem szeretném elkiabálni, de a multi config törlése, nálam is jelentõs javulást hozott.
Már csak két dolog zavar. Az egyik, hogy minden meccsre csak 10-30 másodperccel az indulás után lépek be. A másik meg mintha a beállított embléma nem látszódna, csak egy szürke háttér...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor ha jól értettem a számokkal egy kapcsolati szálat hintettek el a Kennedy gyilkossággal kapcsolatban? A Nova 6 kezelõállomásához nem volt köze a számoknak?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

pisztácia
Az hogy lehet hogy ilyen sor: seta r_multithreaded_device 0 nincs a cfg fájlba? Se seta snaps 30 ez??

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Hálás köszönet!<#worship>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
xDD próbáltam képet berakni😄

Tessék ha erre gondoltál!

A CoDBlackOpsNews nem csak cikkeket tud ontani magából, az egyik post ugyan is egy kis segítség lehet azoknak, akiknek kevés fps-ük van és talán a lag problémát is segíthet megoldani.
Nézzük elõször a lag probléma megoldását, amíg a Treyarch nem javítja ki.

Indítsd a Steam-et Offline üzemmódban, majd indítsd a Black Ops-ot. Nyissátok meg a feladatkezelõt (ctrl-alt-del) majd a folyamatoknál a Steam prioritását állítsátok normál alattira, a Black Ops-ét pedig normál felettire. Ez nem biztos, hogy mûködni fog, de egy próbát megér.

Az FPS növelésére számtalan metódust lehet alkalmazni, de elõtte, mindenképp frissítsük a DirectX-et és a VGA drivereket. Ezek után jöhetnek a konzolparancsok.

Többmagos processzorral rendelkezõknek: keressétek meg a játék konfigurációs fájlját (Helyi Lemez\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players) majd keressétek meg benne a „seta r_multithreaded_device 0" sort és írjátok át erre: seta r_multithreaded_device 1
Ha már 1-esen van, akkor nem hozzányúlni!

Ugyan ebbe a konfigurációs fájlban az alábbi sorokat keressétek és írjátok át:

•seta cl_maxpackets 100
•seta com_maxfps 125
•seta sv_maxrate 25000
•seta snaps 30
•seta sm_enable 0 - eltünteti az árnyékokat
•seta r_drawDecals 0 - Eltünteti a lövésnyomokat/robbanásnyomokat
•seta r_specular 0
Ezek után indítsuk a játékot és a Grafika Beállítása menüpontban a következõket állítsuk:

•Anti Aliasing = Kikapcs
•Vertical Sync = Kikapcs (ha az fps értéked kevesebb, mint a monitorod frissítési rátája (pl.: 60fps/80Hz) érdemes bekapcsolni)
•Model detail - low/medium (A Modern Warfare 2-vel jött egy új „Texture Stream" technológia mely élethûvé teszi a textúrákat, de ez a Multiplayerben nem olyan fontos)
Ezek a parancsok és beállítások a Singleplayerben is mûködnek.
Reméljük pár játékosnak sikerült megoldani a problémát.

Kérünk mindenkit, ha van további információja, az legyen szíves a kommentekben jelezni.

forrás: totalcod.hu

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

Fpocok
Mivan Pisztácia? Min erõlködsz? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

pisztácia
[/url][/img]

pisztácia

szabii98
<#eljen>

I met God. She's black

pisztácia
Valaki pls #6740

nyuny01
<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Horec

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

Az single részrõl:
Megkockáztatom, hogy ennek a résznek van a legjobb egyjátékos kampánya, a történet zseniális (Engem kicsit a Harcosok klubjára emlékeztetett helyenként.. na tudjátok miért 😛) és az akció is ment rendesen. Számomra a legemlékezetesebb pálya az volt, ahol a Vietkongok lerohanták a tábort, mert olyan olyan gyönyörûen ábrázolták azt káoszt ami úrrá vált a hirtelen támadás miatt. Fel-alá rohangáló katonák, minden égtáj felõl özönlõ vietnámiak, love it! 😄

Sajnos találtam kivetnivalót is a játékban, ez pedig a társaim viselkedése. Az egy dolog, hogy nem lõnek túl pontosan (elvégre én vagyok a játékos, pont nekem ne maradjon ölni való? 😛), de amikor olyat csinálnak, hogy elõrerohannak, elhitetve velem, hogy mögöttük tiszta a terep, megyek utánuk és a következõ pillanatban már a torkolattûz perzseli a szemöldököm. Tehát nemegyszer elrohannak az ellenség mellett, és ezzel kivel csesznek ki? velem! -.-
A másik véglete a dolognak meg amikor mindenáron nekem kell elõremennem, addig õk meg se moccannak. Ez az esetek túlnyomó részében úgy végzõdik, hogy az orrom elõtt robban ki egy ajtó, vagy törik be egy ablak, és zúdul a nyakamba 3 vagy több rosszfiú. Miután "köszöntem" Igoréknak, nyakig véresen, terminátort megszégyenítõ ólommennyiséggel a beleimben intek be kedves társaimnak, akik voltak kedvesek ideérni végre. Ilyen barátokkal miért kell nekem ennyi ellenség? 😛

Ettõl a pár dologtól eltekintve viszont újabb bizonyítékot láttam arra, hogy ezek a srácok nagyon értenek hozzá, hogy kell egy rövid, de felejthetetlen és magával ragadó, lassan már filmszerû játékot elkészíteni, és ízlésesen tálalni. Still love it! 😄
tommygear
<#worship>
Fpocok

tommygear
mi az a lifetime challange?
Fpocok
Kb pontosan azt jelenti, ami a neve is: Presztizs. Tehát 0ról kezded, mindened elveszik kivéve lifetime challengek, emblemek és slotok, titlek.
Cserébe vehetsz majd egyedi titleket, emblémeket, amiket csak prestigelõk kapnak. Meg kapsz új create a class slotokat is.

Daell Drow
pontosabban minden masodik prestige utan lesz plusz 1 slot.
repvez
leszedtem az alább linkelt mentést és felülirattam az én mentésemet, de a játékban mégis csak ugyan onnan tudom folytatni anincsenek benne az uj pályák.
Hogyan kell aktiválni vagy használni ha más mentését teszem a játékba?
vietnamon nem tudok tovább menni programhiba miatt
nyuny01
1-el több slot-od lesz minden prestige után,meg új chalange-eid lesznek!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Hali!

Olyan kérdésem lenne hogy ez a "presztizs" dolog mire jó mi értelme van? Lenullázom az addig elért dolgaimat kezdek elõlröl mindent.
Stefling
Megnéztem, de nem írta a nevét :S de így már sztem meglelem, végülis nincs annyira sok, hogy ne lehessen megtalálni 😄
köszi 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

nyuny01
+1 game,ami megjavult! <#fejvakaras>

tommygear
senki nincs itt aki naponta veri a nyálát azzal, hogy kifagy 3 meccs után, 5-10 meccset nem egyszer lenyomtam egymás után már és egyszer nem fagyott ki, értsd már meg hogy nálad van a baj
szabii98
hagydmár 😄

I met God. She's black

Prince23
nemcsak nálam:p ennyire nem bírod elfogadni a tényállást nálam is pl?

Fpocok
<#taps><#taps><#taps>

Rage47
steam fórumon😄
On behalf of Treyarch I would like to thank you for volunteering in this wonderful experience. The posts and feedback have been extraordinary. Unfortunately we can't pay you for your work with treyarch but thank you for your donation of 60 dollars. Wiping our butts with 20 dollar bills just isn't as soft as our new 100 dollar bills.
Keep the posts coming and don't forget you are a valued employee.
Daell Drow
Ez jo otlet, meg csinaltam.
Es most faszan megy megint 70-125 fps kozott, es lagg sincs.
nyomtam 3-4 mecset zsinorban, es nem volt fagyas sem.
Szal nalam megjavult.
tommygear
igen mivel visszautaztunk az idõben a második világháborúig
másnak is kifagy az új patch óta. ... nekem még grafikai glitchek is vannak azóta

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

A Project Nova-s küldetésnél északon még voltak német erõk. A valóságban is voltak ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

bigapó
amire válaszoltam, ott van a link, abban megtalálod a keresett dolgokat, de ne mindent állíts át, maximum egyenként és van amit nem is ajánlanak, csak saját felelõsségre.

The Matrix has you...

pisztácia
Valaki leírná, miket kell beírni cfg-be hogy jobb legyen? Csak a lefgontosabbakat, a multi cpu-t meg a többit!
Köszi

Fpocok
Amúgy bannoltak vagy mi? Miért? Csak mert ban-t nem állítanak vissza.

bigapó
alapból single-ben érezhetõ, hogy két vagy több csapat csinálta. nem tudom, hogy cégen belül vagy kiadták egyes részeit másnak, de van benne ráció. Lehet pár IW-s srác átment az MW2-es balhé után 😊

The Matrix has you...

lolSL
Nem teljesen, a creditsben felsorolnak még vagy 3 stúdiót ami segített.

bigapó
szerintem az direkte olyan fegyver. A HK-21 asszem olyan, de lehet egy másik típus volt. az ilyen fogó rész rajta, itt ugye nem használod, de a fegyver valóságból lett véve és lemodellezve. Amikor felvesel egy fegyót meg kéne nézned, hogy miaz, úgy egyszerûbb megtalálni ismét😊 Te még lehet nem unlockoltad és azért nincs listában. Hangtompítóval kicsit kevésbé rúg vissza (vagyis inkább az,hogy pontosabb vele), talán az is megzavart.

The Matrix has you...

Köszönöm a választ írtam nekik lefényképeztem. Márcsak válaszolniuk kell 😊
szabii98
hál istennek

I met God. She's black

Fpocok
Grip re gondolsz? Azt csak néhány fegyverre lehet rakni.

tommygear
nem lehet
tommygear
nálad lehet
Stefling
Még egy kérdésem lenne. 😊 Elõbb megint loptam egy fegyvert 😄 és az olyan volt hogy hangtompító volt rajta, meg az oldalából lógott valami... de olyan volt a fegyver, hogy nem rángatózott és nagyon zsírul lehetett lõni vele. Viszont én ezt meg is találtam, hogy ilyen merevítõ vagy nem is tudom minek hívják, de az nincs az ak-hoz vagy abban a kategben lévõ fegyverekhez, pedig ez a fegyver úgy nézett, mint pl egy ak vagy nem is tudom, aztán nemtom hogy hogy tette rá, vagy ezt is perkel lehet megoldani?

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Forrest Tomee
Azért ez elég kemény egy olyan játéknál, amit évente kicsit pofozgatnak csak, de nagy változtatás nincs benne. Ebbe már az IW nem nyúlt bele? Teljesen Treyarch?

szabii98
Melyik a legjobb játékmód?

I met God. She's black

pisztácia
Na mind1, majd az új gépen...

Lunki88
Itt a mentésem.