11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#7678 "De jóval jobb is lehetne kis odafigyeléssel."
nagy igazság, eddig leírtam párszor...a baj az, hogy a cod4-nél, 5-nél,6-nál és most a 7-nél is. vajon most oda is figyelnek?:) -
#7677 nekem az lenne a 2-ik dolgom ha én készitemém a peccset, hogy ugy csinállnám meg, hogy 10x annyi pontot adnék a feladatra mint eddig, és inkáb akkor már arra öszpontositanának ahelyett hogy a sarokban gugolnak és várják a szerencsétlent hogy hátbalőhessék. Az első dolog meg egyértelmű milenne az [fliph]knife[/fliph] -
Kisbuddha #7676 hogy lehet megoldani hogy 1 csapatba legyünk a haverjaimmal , mert a clan tag-es dolog nem nyert. 10ből talán 2-4 amikor velük vagyok. -
#7675 na ezt kipróbálom... -
Kisbuddha #7674 Késes futos nyomik ellen az a megoldás, hogy nem szabad magadra engedni , ha látod hogy szalad , közelítést le kell venni és simán oda vissza teríteni rajta, megfingik mire odaérne, vagy fekvés jó időben.
Spawn rendszere egy fos és csatlakoznék hozzád , hogy az olyan embert aki 0 capturet 0 defenset ér el de csinál 60 killt a 5-10 halál mellé , simán ki kéne bafni. Nem nehéz lecampelni egy olyat aki pontra siet HQ-n vagy Dominationben pld.
Admin pedig soha akkor nincs fent amikor kéne.
Szarozott a netem 2 napja a pingem 150-200 volt , nem engedett fel sehova , kérdem én hogy aki tegnap 600-900 pingel játszott, hogy azt hogy engedte? Leölhetetlen volt , olyat laggolt hogy a pálya másik felén volt , kinyírhatatlan....legális cheat.
Csatlakozási pontokat kellene nézni a szervereknek és nem engedné olyat sőt keresőben nem is jelentetném meg ami 150 ping felett van , esélye se legyen bemenni és előnyt szerezni a laggból.
Amúgy jó kis game amikor nem campből , laggerekből és kis 10 éves nyomikból áll a játék akik claymore-al csináljak a fraguk felét. Minden sarkon bele lehet futni szinte és elkerülhetetlen nem tudsz átmenni még sprintben sem rajta mint az MW2ben.
Last standet meg inkább nem is mondom....
Lenne mit változtatni rajta na de elég a panaszkodásból nem rossz ez. De jóval jobb is lehetne kis odafigyeléssel. -
#7673 de ha a jóöreg olimpia nevü csúzlivan nálam, akkor az azért megállitja a késbuzikar -
#7672 Kés ellen csak a kés van... illetve te vagy a hülye, ha egy késpárbajra fegyverrel mész (nem én találtam ki, valaki írta, szóval övé az érdem, csak nem tudom ki volt már) -
#7671 az ellen van ruha, csak akkor halsz be tőle ha nagyon közelvan! de a kés ellen, sajna... -
#7670 Pedig a kemper kis köcsögöket öröm kiszedni velük.
én imádom, még ha ellen is is küldik, poénként fogom fel:) -
#7669 Engem ez idegesit legtobszor:
ovisoknak valo cucc, 3 killert.
En inkabb spy planet hasznalok, tobbet er az egesz csapatnak. -
#7668 Bakker, nincs nálatok felvétel? Irigyellek egy kicsit, a melóhelyi cod-ért. -
#7667 -
#7666 Tomor "vizualis" velemenyem a jatekrol mostanaban:
-
Puhos #7665 Szia!
Ilyen névvel már nincs senki lehet, hogy nevet változtatott! -
Mester61 #7664 Köszi akkor megveszem, nem hagyom ki :D -
#7663 lehet ezen a harcmezőn még nemjárt :D -
#7662 Nem elég öreg, mert akkor láttad volna, hogy fenn van a warez topik linkje :D
Amúgy nem. Nem lehet. (Szerencsére) -
#7661 Singlet vegig tudod jatszani torten, de a multihoz minden keppen meg kell venni. Jellenleg nincs hozza semmilyen tores. -
Mester61 #7660 Sziasztok!
Öregbaka vagyok, szeretném megkérdezni tört játékkal neten tudok e játszani és hogy, vagy meg kell vennem.
Előre is köszi -
#7659 Na de ha hitelesitve van az email, akkor meg baszta mert kene a hotmail/freemail fiok jelszava is a modositas ervenyesiteshez. -
Barnus #7658 Na várj. Mindezt magyarul? Mármint az illető magyar volt??? Szégyen :(( Legalább menne külföldi accot lopni, dehát gondolom hülye ahhoz, hogy két szót beszéljen angolul, így marad az egymás meglopkodása. Szánalmas:( Mármint úgy alapjában véve is az, aki lopkodja az accokat, de valahogy másként gondolok egy külföldire aki random bepróbálkozik, vagy egy magyarra, akivel ki tudja, lehet, hogy még fórumozgatunk is együtt, vagy játszottunk együtt, vagy akármi...:( -
#7657 -
#7656 Jah,írta is hogy nem muszáj leszednem a DLC-t csak loginoljak... -
#7655 Nem mertem rákattintani,írtam is neki hogy kamu...meg hogy nem találtam a neten erről semmit!Erre ő.. miért lenne kamu?Aztán a szokásos légyszi,légyszi...!
Aztán nem írtam vissza és lelépett...
Am.Szabika HUN a steam neve! -
busman1 #7654 Steam jelszóval csak a steambe szabad belépni sehova máshova. Mert hát logikus, hogyan is lehetne érvényes a jelszó más oldalon, ha elvileg senki sem ismerheti a jelszót. Ha ott belép valaki, az oldaoldal menti a beírt jelszót egy logba, és már irják is át a steamben, és este már nem a tied a fiók. Kicsi az esély a visszaszerzésre. -
#7653 vigyáznikell az ilyen dolgokkal ahova felh. meg jelszavad kell megadni.. -
busman1 #7652 Acclopó a kis tetü. Be ne lépj a steamos jelszavaddal, mert akkor vehetsz uj játékot. -
#7651 Én is kaptam steamen üzenetet hogy ingyenes a dlc!Most ez mi?Nem igazán érdekel,csak a srác nyaggat hogy lépjek fel az oldalra mert a meghívottak után kap valamit! -
Barnus #7650 Sztem még egy oldalnyit SE kéne visszaolvasnod és megtalálnád a választ. Kétnaponta megkérdezi valaki... -
#7649 Amikor toljátok az ajtót, akkor nyomogasd az F betűt. -
lackoka25 #7648 helo segitség kellene:) az egyik pályán mikor metolunk egy ajtót a robbanás után tök sötétvan hogy kell kijutni?:) -
Barnus #7647 Most megint elindítottam a játékot. Megint Below normal-on van a prioritás. Sztem akinek patch előtt jól ment a kétmagoson, annak azért, mert nem kapcsolgatta át a prioritást normal alattira, viszont az új patch sztem meg így inditja el, mert valamelyik configon meg ez volt a megoldás. és szerintem most többen is emiatt szoptunk a 2-es patch óta, hogy egyszercsak normálról normál alattira került, így viszont a procink már nem volt elég a többi futó alkalmazás mellett a normál játékmenethez. Kiváncsi vagyok, hogy másnál is javul-e a helyzet ettől. -
Barnus #7646 Egyébként nem tudom, hogy a prioritással azóta játszottatok-e? Most itt bent melóban varázsütésre megjavult a játékom, nincs az a nagy akadás lövéskor, jobbnak tűnik most. Namost én nem emlékszem arra, hogy levettem volna a prioritást normal alatti-ra, mert nem sok értelmét láttam anno annak, hogy valami kevesebb prioritást kap, akkor megy jobban. De meglehet, hogy kipróbáltam, és úgy maradt. Vagy esetleg a 2. patch átállította? Mindegy. Mindenesetre most annyit csináltam amellett, hogy a grafika majdnem maxon van (csak a shadows-t kapcsoltam ki, az sokat lassít, azt már nem bírja sztem a kártyám vagy a configom) és a blackopsmp.exe prioritását visszállítottam NORMAL-ra. Azóta nekem úgy tűnik, hogy sokkal jobban fut a játék 2 magos procin.
Ja és a configban is eredeti alapbeállításon van ez a két érték, hátha ez is számít, lehetséges, hogy így a gpu jobban terhelve van, mint a proci, nem tudom:
seta r_multiGpu "1"
seta r_multithreaded_device "0" -
Barnus #7645 fpocok az autós részt írtam.
Az oké, hogy te tdm-re gondoltál, csak az előtted szólónak válaszoltál, aki direkt kihangsúlyozta, hogy SD/HQ mode-okról van szó:) -
#7644 Össze kéne hozni egy jó kis privát meccset 4v4 vagy 5v5-ös felállásban!Én két emberkének tudok szólni!Ha van kedvetek akkor írjatok,aztán összehozzuk valamikor,akár ma este is mehetne! -
#7643 Találtam egy ilyen fórumot... akinek gondja van és win7 van a gépén:
FÓRUM
2 KÉP:
-
#7642 ezt valszín nekem írtad, nem Fpocoknak:
Elsősorban TDM-re gondoltam, mert általában ezt játszom. Ott -az MW2-vel ellentétben nemigen lehet kemperkedni, csak 1-2 pályán.
Természetesen a HQ és SD nem ilyen. -
atyiko #7641 Egy kis BO nóta. -
#7640 JA. Azt néztem én is. De kb annyira lehetséges, mintha én mondtam volna ugyanezt. Vagy bejön, vagy nem. Szerintem meg nem lesz. Max a kövi CoDban. -
#7639 Pachter biztos benne, hogy a DLC-ken felül is lesz még fizetős rész a black opsban jövőre.