Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak két dolog zavar. Az egyik, hogy minden meccsre csak 10-30 másodperccel az indulás után lépek be. A másik meg mintha a beállított embléma nem látszódna, csak egy szürke háttér...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A CoDBlackOpsNews nem csak cikkeket tud ontani magából, az egyik post ugyan is egy kis segítség lehet azoknak, akiknek kevés fps-ük van és talán a lag problémát is segíthet megoldani.
Nézzük elõször a lag probléma megoldását, amíg a Treyarch nem javítja ki.
Indítsd a Steam-et Offline üzemmódban, majd indítsd a Black Ops-ot. Nyissátok meg a feladatkezelõt (ctrl-alt-del) majd a folyamatoknál a Steam prioritását állítsátok normál alattira, a Black Ops-ét pedig normál felettire. Ez nem biztos, hogy mûködni fog, de egy próbát megér.
Az FPS növelésére számtalan metódust lehet alkalmazni, de elõtte, mindenképp frissítsük a DirectX-et és a VGA drivereket. Ezek után jöhetnek a konzolparancsok.
Többmagos processzorral rendelkezõknek: keressétek meg a játék konfigurációs fájlját (Helyi Lemez\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players) majd keressétek meg benne a „seta r_multithreaded_device 0" sort és írjátok át erre: seta r_multithreaded_device 1
Ha már 1-esen van, akkor nem hozzányúlni!
Ugyan ebbe a konfigurációs fájlban az alábbi sorokat keressétek és írjátok át:
•seta cl_maxpackets 100
•seta com_maxfps 125
•seta sv_maxrate 25000
•seta snaps 30
•seta sm_enable 0 - eltünteti az árnyékokat
•seta r_drawDecals 0 - Eltünteti a lövésnyomokat/robbanásnyomokat
•seta r_specular 0
Ezek után indítsuk a játékot és a Grafika Beállítása menüpontban a következõket állítsuk:
•Anti Aliasing = Kikapcs
•Vertical Sync = Kikapcs (ha az fps értéked kevesebb, mint a monitorod frissítési rátája (pl.: 60fps/80Hz) érdemes bekapcsolni)
•Model detail - low/medium (A Modern Warfare 2-vel jött egy új „Texture Stream" technológia mely élethûvé teszi a textúrákat, de ez a Multiplayerben nem olyan fontos)
Ezek a parancsok és beállítások a Singleplayerben is mûködnek.
Reméljük pár játékosnak sikerült megoldani a problémát.
Kérünk mindenkit, ha van további információja, az legyen szíves a kommentekben jelezni.
forrás: totalcod.hu
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Sajnos találtam kivetnivalót is a játékban, ez pedig a társaim viselkedése. Az egy dolog, hogy nem lõnek túl pontosan (elvégre én vagyok a játékos, pont nekem ne maradjon ölni való? 😛), de amikor olyat csinálnak, hogy elõrerohannak, elhitetve velem, hogy mögöttük tiszta a terep, megyek utánuk és a következõ pillanatban már a torkolattûz perzseli a szemöldököm. Tehát nemegyszer elrohannak az ellenség mellett, és ezzel kivel csesznek ki? velem! -.-
A másik véglete a dolognak meg amikor mindenáron nekem kell elõremennem, addig õk meg se moccannak. Ez az esetek túlnyomó részében úgy végzõdik, hogy az orrom elõtt robban ki egy ajtó, vagy törik be egy ablak, és zúdul a nyakamba 3 vagy több rosszfiú. Miután "köszöntem" Igoréknak, nyakig véresen, terminátort megszégyenítõ ólommennyiséggel a beleimben intek be kedves társaimnak, akik voltak kedvesek ideérni végre. Ilyen barátokkal miért kell nekem ennyi ellenség? 😛
Ettõl a pár dologtól eltekintve viszont újabb bizonyítékot láttam arra, hogy ezek a srácok nagyon értenek hozzá, hogy kell egy rövid, de felejthetetlen és magával ragadó, lassan már filmszerû játékot elkészíteni, és ízlésesen tálalni. Still love it! 😄
Cserébe vehetsz majd egyedi titleket, emblémeket, amiket csak prestigelõk kapnak. Meg kapsz új create a class slotokat is.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hogyan kell aktiválni vagy használni ha más mentését teszem a játékba?
vietnamon nem tudok tovább menni programhiba miatt
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Olyan kérdésem lenne hogy ez a "presztizs" dolog mire jó mi értelme van? Lenullázom az addig elért dolgaimat kezdek elõlröl mindent.
köszi 😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Keep the posts coming and don't forget you are a valued employee.
Es most faszan megy megint 70-125 fps kozott, es lagg sincs.
nyomtam 3-4 mecset zsinorban, es nem volt fagyas sem.
Szal nalam megjavult.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
The Matrix has you...
Köszi
Parasite Eve 2, best game EVER!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8