Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy meg ugyanez volt a WaW-ban is, ugyhogy ne a játékosokat szidd, hanem a trey-t, h volt olyan balfasz és megint beszopta ugyanazt a hibát.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem tudom kiprobálni, mert nálam az ki van szürkitve, és nics legördülö rész.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
[email protected] Email 😊
Meglesz az új gép csak gta 4 meg a kiegjével játszok😄 na meg egy kis BO
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A levelhack az elsõ szint. Aztán, mivel ettõl nem lett jobb játékos jön az aimbot, meg a wallhack. Az MW2-ben, látott csalók nagy többsége már tavaly decemberben 10. prestige 70. szinten volt. Szerintem itt sem lesz másként. Már csak azon csodálkozok, hogy nem nyomtak ki valamilyen CoDPoint trainert, hogy még azzal se legyen gondjuk a kis köcsögöknek.
Francba nem lett jó a link, akk így írom
http://www.youtube.com/watch?v=BESgFUFmjx8
OFF!:
A gta 4-ben sokkal jobb a vidiszerkesztõ (már csak a több funkció miatt is, kameramozgás, elõre beállított helyeken lassítás/gyorsítás stb) És ott normális volt a renderelés. Mert ha a játék futott 10-15 fps-es a renderelt vidin ez nem látszott, vagy ha a felbontás nagyobb volt akk több ideig tartott(1 perces vidi renderelése kb 3 perc).
Jah és ha már gta 4 (bocsi hogy OFF de ezt érdemes megnézni, fõleg hogy én csináltam <#vigyor4>#vigyor4>)
Hogy lehet menteni a játék állást?Mert akárhányszor elinditom mindig elõrõl kezdi!
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
@Brettw22 Don't worry. If you glitched your way to high level of Prestige, you will get what is coming to you and regret it."
Személy szerint az összes levelhack-es kis buzit ugyanúgy büntetném, mint a többi csalást használókat. Egy probléma van ezzel: hogy nézed meg, hogy ki, aki akaratán kívül futott bele egy ilyenbe. Az MW2-ben egyszer nekem is sikerült beszopni és kénytelen voltam egy tizenakárhány szinttel korábbi mentést visszaállítani.
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
Itt az a gáz hogy ilyen dolgokat benthagynak, nincs az hogy normálisan versenyezzetek, fejlõdjetek, hanem az ilyen hibák miatt tönkreteszik a játék ezen részét.
És erre még rátesznek egy lapáttal a csalók.. Foglalkozni meg nem foglalkozik velük senki, ott a saját szerver vacak VAC-al, majd kickeled, oszt kb ennyiben kimerül az õ részük...
Prestige része meg ezzel kiis fúj, minek? Elég 1x kivinni.. Ha mégis nagy kocka vagy és szeretnéd maxra húzni, akkor meg lvl hackes leszel csak, legalábbis mindenki aztmondja rád majd.
Számomra az is csaló volt aki WaW-ban 10.000xp/kill-es szerveren pörgette magát.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Mellesleg... emberek komolyan azt akarják, hogy ez szimbolizálja õket... amikor lelõnek valakit pl?
Itt egy tuto.
Vagy lejátszásnál fraps és utána átkódolás a járható mód? Ti hogy csináljátok?
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
Az elõbb a Summiton fejeztem be a meccset egy tomahawk+tomahawk+stunned killcam kombóval😊 Mennyire rágna az ideg, ha ez kimaradt volna😊