11248
  • tommygear
  • Fpocok
    Mit nem? Ugyanaz a gép, ugyanazok a beállítások.
  • lolSL
    ezt nem lehet így összehasonlítani
  • Fpocok
    Hallom valami gond van a STEAMel? Én elindítottam és semmi gond nem volt (és sokadszorra is leírtam, de nem azért, hogy titeket bosszantsalak)

Amúgy reggel jön ide a digis net: 40/30
  • Fpocok
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1262856474&no=7643]#7643[/URL]
  • Fpocok
    Szélmalom harc volt. Nem tudok mit tenni a sok nyomorékkal, akik nem látják a 20as betűméretet :D
  • mNzJean
    windows defender off .
  • bandi007
    Akadásra van már vmi +oldás mert én már szinte mindent +próbáltam de még mindig akad...
    HELP ME PLEASE!!!
  • nyuny01 #7750
    Mást,vagy inkább "máshova" nyaljon be! ;)
  • PosSe PenGe
    FK1 Teamworks hun sd szerverén mondom játszok kicsit ,belépek első kör első percében sikerül 4 enemy playert legyilkolnom erre bannolnak..
    kösz szépen fainok vagytok... :)
  • Frank99
    megy , 2 kört toltam
  • Kisbuddha
    Már működik , kb 1 órája.
  • Különc
  • Antal99
    nekem se jó
    szerintem senkinek
  • darki81
    én nemjátszok már 3 napja mert becsipődőtt a hátam, és az ágyba döglök egy olyan laptoppal amin nemmegy a game
  • eLiXir
    hogy bírok ki egy éjszakát cod nélkül ? kiütéses leszek reggelre és piros pöttyös alsóban szemüveggel fogok felébredni, ha tudok egyáltalán aludni így...
  • darki81
    próbáld meg holnap
  • eLiXir
    Nekem még mindig nem jó, és ugyanazt csinálja mint mielőtt újraraktam a gépet: elindítom, elkezdené complete installation és 2%nál megáll, és kidobja, hogy sikertelen, 16os hibakóddal, ami elviekben internet/router problémákra utal, de eddig semmi baja nem volt.
  • Barnus
    nem tudom. vegyük fel mindannyian steamre, és irányitsuk valami acclopó oldalra, hátha benyalja :))))
  • darki81
    pár prestigét léptem már, de max 2x haltam gl-től, meg kb 1x rpg-től, engem nem is izgatnak ezek! Főleg hogy a tűzszerész ruhában rohangálok
    A legnagyobb probléma ez az aimoskés 3 méterről, attol kb annyiszor halok, mint amikor belőnének, de ezt már leirtam párszor, hogy a knife, az ovodás faszlámák fegyvere, akik azt hiszik az a menő, pedig nem!

remélem a peccsben lesz vmi orvosság rá!

nemcsak engem zavar gondolom :)
  • lolSL
    nem, itt az M16 és a G11 lő hármakat.
  • böröczk
    famas 3mat lő ki egyszerre itt is?
  • Daell Drow
    A fegyvereknel is probalok elutni a szokasostol, mindenki csak famas es ak74-el megy.(azert nem sir senki)
    En szeretem az FN FALL-t-, de a legtobb palya nem engedi meg hogy hasznaljam.
  • böröczk
    hát azt elhiszem, főleg, ha pont spawnkill : DD
    egyébkét kempelőkre se szégyen belőni, sőt dicsőség : D
  • Daell Drow
    Nem hasznalom folyamatosan, legtobszor sarkoknal szoktam beloni ami gyanus. Es legtobbszor van ott valaki, es utana megy az anyazas.

• böröczk
    amikor a gyerek azzal rohangászik a pályán + scavenger, az elég állatság, igen, és idegesítő is. nekem a gl-t is fájdalmas kihúznom 20-ig mw2-ben, mert kell a fegyver acsihoz. ezek ilyen ingyenfregnek meg a másik bosszantására jók szerintem, semmi másra. meg hq-nál, ha védesz. persze az is idegesítő, de ugyanakkor érthető, mint végig azzal rohangászni a válladon, amellett, hogy irreális is.
  • darki81
    nekem meg a legelső rakétavető van betéve mindenhez, amivel könnyeb lőni, de csak 1 van belőle, de leginkáb légelháritónak használom! De ha nem csak azzal mész egyfolytában, szerintem, nemgáz, mert ha azzal messzire lősz, akkor felszáll a rakéta, igy elég nehéz vele killelni, kivéve ha magasról lősz lefelé..
  • TDC Geronimo
    Te meg a hülye előítéleteid
  • killerkocka
    Nem noobság, emberre használva inkább parasztság, főleg sd-n.
  • Különc
    Sok szerveren tiltott a "noobtube" és a grenade launcher mert gyakorlatilag agy nem kell hozzá és van körönként x+1 killed miattuk
  • Daell Drow
    AZ RPG szerintetek noobsag, ezzel baszogatnak jcsr szeron.
    Bevallom mind a 7 class masodlagos helyere RPG van rakva nalam.
    Ugyis csak 2 tudok loni, meg az RC XD meg idegesitobb.
    a steam nalam is most offline.
  • böröczk
    Vagy Te is felveszed a futóskésesnyomi formációt.
    Én még mw2-nél 1. presztizsben direkt csináltam az ilyenekre egy külön klasszt. : D
    És a legundorítóbb, amikor valami fűvel-fával teli mapon, Csubakka jelmezben csinálják mindezt, nindzsával.
  • nyuny01 #7726
    Magához tért a steam!
  • böröczk
    na elszántam bementünk ma platinumshopba, erre ELFOGYOTT. : D
    úgyhogy röcsögnek, ha érkezett szállítmány, mert már berendelték.
    egyébként az a vicces, hogy oldalukon azt írják, raktáron. múlt héten meg még "elfogyott" volt a státusz.
  • darki81
    nagyon bejött az embereknek ez a fejszehaigálás ugylátom
    egyszer nekem is beadta a pálya másikfelére a killt, (kb 8-10 alkalomból 1x)
  • lolSL
    konzol
  • nud
    only use knife - Black Ops Montage 1

• nyuny01 #7721
    Ő lenne az a bizonyos "DLC" huszár!
    Szabika

Ha megjavul a steam,azért rákérdezek mégis hogy gondolta ezt...
  • Antal99
    csak nekem nem a steam?
  • Barnus
    Ja most vettem észre pocok feladtad a spoiler előtagra való figyelmeztetést és kikerült a fejlécből :)