11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#7758 -
#7757 Mit nem? Ugyanaz a gép, ugyanazok a beállítások. -
#7756 ezt nem lehet így összehasonlítani -
#7755 Hallom valami gond van a STEAMel? Én elindítottam és semmi gond nem volt (és sokadszorra is leírtam, de nem azért, hogy titeket bosszantsalak)
Amúgy reggel jön ide a digis net: 40/30 -
#7754 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1262856474&no=7643]#7643[/URL] -
#7753 Szélmalom harc volt. Nem tudok mit tenni a sok nyomorékkal, akik nem látják a 20as betűméretet :D -
#7752 windows defender off . -
#7751 Akadásra van már vmi +oldás mert én már szinte mindent +próbáltam de még mindig akad...
HELP ME PLEASE!!! -
#7750 Mást,vagy inkább "máshova" nyaljon be! ;) -
PosSe PenGe #7749 FK1 Teamworks hun sd szerverén mondom játszok kicsit ,belépek első kör első percében sikerül 4 enemy playert legyilkolnom erre bannolnak..
kösz szépen fainok vagytok... :) -
#7748 megy , 2 kört toltam -
Kisbuddha #7747 Már működik , kb 1 órája. -
#7746 -
#7745 nekem se jó
szerintem senkinek -
#7744 én nemjátszok már 3 napja mert becsipődőtt a hátam, és az ágyba döglök egy olyan laptoppal amin nemmegy a game -
eLiXir #7743 hogy bírok ki egy éjszakát cod nélkül ? kiütéses leszek reggelre és piros pöttyös alsóban szemüveggel fogok felébredni, ha tudok egyáltalán aludni így... -
#7742 próbáld meg holnap -
eLiXir #7741 Nekem még mindig nem jó, és ugyanazt csinálja mint mielőtt újraraktam a gépet: elindítom, elkezdené complete installation és 2%nál megáll, és kidobja, hogy sikertelen, 16os hibakóddal, ami elviekben internet/router problémákra utal, de eddig semmi baja nem volt. -
Barnus #7740 nem tudom. vegyük fel mindannyian steamre, és irányitsuk valami acclopó oldalra, hátha benyalja :)))) -
#7739 pár prestigét léptem már, de max 2x haltam gl-től, meg kb 1x rpg-től, engem nem is izgatnak ezek! Főleg hogy a tűzszerész ruhában rohangálok
A legnagyobb probléma ez az aimoskés 3 méterről, attol kb annyiszor halok, mint amikor belőnének, de ezt már leirtam párszor, hogy a knife, az ovodás faszlámák fegyvere, akik azt hiszik az a menő, pedig nem!
remélem a peccsben lesz vmi orvosság rá!
nemcsak engem zavar gondolom :) -
#7738 nem, itt az M16 és a G11 lő hármakat. -
#7737 famas 3mat lő ki egyszerre itt is? -
#7736 A fegyvereknel is probalok elutni a szokasostol, mindenki csak famas es ak74-el megy.(azert nem sir senki)
En szeretem az FN FALL-t-, de a legtobb palya nem engedi meg hogy hasznaljam. -
#7735 hát azt elhiszem, főleg, ha pont spawnkill : DD
egyébkét kempelőkre se szégyen belőni, sőt dicsőség : D -
#7734 Nem hasznalom folyamatosan, legtobszor sarkoknal szoktam beloni ami gyanus. Es legtobbszor van ott valaki, es utana megy az anyazas.
-
#7733 amikor a gyerek azzal rohangászik a pályán + scavenger, az elég állatság, igen, és idegesítő is. nekem a gl-t is fájdalmas kihúznom 20-ig mw2-ben, mert kell a fegyver acsihoz. ezek ilyen ingyenfregnek meg a másik bosszantására jók szerintem, semmi másra. meg hq-nál, ha védesz. persze az is idegesítő, de ugyanakkor érthető, mint végig azzal rohangászni a válladon, amellett, hogy irreális is. -
#7732 nekem meg a legelső rakétavető van betéve mindenhez, amivel könnyeb lőni, de csak 1 van belőle, de leginkáb légelháritónak használom! De ha nem csak azzal mész egyfolytában, szerintem, nemgáz, mert ha azzal messzire lősz, akkor felszáll a rakéta, igy elég nehéz vele killelni, kivéve ha magasról lősz lefelé.. -
#7731 Te meg a hülye előítéleteid -
killerkocka #7730 Nem noobság, emberre használva inkább parasztság, főleg sd-n. -
#7729 Sok szerveren tiltott a "noobtube" és a grenade launcher mert gyakorlatilag agy nem kell hozzá és van körönként x+1 killed miattuk -
#7728 AZ RPG szerintetek noobsag, ezzel baszogatnak jcsr szeron.
Bevallom mind a 7 class masodlagos helyere RPG van rakva nalam.
Ugyis csak 2 tudok loni, meg az RC XD meg idegesitobb.
a steam nalam is most offline. -
#7727 Vagy Te is felveszed a futóskésesnyomi formációt.
Én még mw2-nél 1. presztizsben direkt csináltam az ilyenekre egy külön klasszt. : D
És a legundorítóbb, amikor valami fűvel-fával teli mapon, Csubakka jelmezben csinálják mindezt, nindzsával. -
#7726 Magához tért a steam! -
#7725 na elszántam bementünk ma platinumshopba, erre ELFOGYOTT. : D
úgyhogy röcsögnek, ha érkezett szállítmány, mert már berendelték.
egyébként az a vicces, hogy oldalukon azt írják, raktáron. múlt héten meg még "elfogyott" volt a státusz. -
#7724 nagyon bejött az embereknek ez a fejszehaigálás ugylátom
egyszer nekem is beadta a pálya másikfelére a killt, (kb 8-10 alkalomból 1x)
-
#7723 konzol -
#7722 only use knife - Black Ops Montage 1
-
#7721 Ő lenne az a bizonyos "DLC" huszár!
Szabika
Ha megjavul a steam,azért rákérdezek mégis hogy gondolta ezt... -
#7720 csak nekem nem a steam? -
Barnus #7719 Ja most vettem észre pocok feladtad a spoiler előtagra való figyelmeztetést és kikerült a fejlécből :)