Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látod mit csináltam...? 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
és akkor okostojás idézz már ahol én ezzel vádoltalak. az hogy a coddal példálóztam csak mutatni engedte hogy mennyire nem félkész az sc2, viszonyítási alapnak jó ez a game😊
"attól még egy félkész, pénzlehúzós játék marad."
szerintem írd még le 10 szer akkor igazzá válik. de ha tutira akarsz menni akkor még 100szor.
tudod ki lesz olyan balfasz hogy 3szor is elmagyarázza neked miért beszélsz hülyeséget, maradj csak meg a feltevésednél, ettõl jobb lesz a szívednek, és több lesz az fps codban😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hoyan lehetne eltüntetni?
Válaszotokat elõre is köszönöm
ember csak picit olvass bele amit írtam. a multi teljes. a küldetések száma több mint az 1nél. a köv részek féláron. support, patchek, balance olyan szinten hogy az összes cod együtt nem tud felmutatni annyit. és ez csak címszavakban...
black ha az neked sc fanboy hogy az eddigi összes cod megvan, hogy 7 évig üzemeltettem néha több cod szervert is, hogy cbén eu ranglistán voltam top ten, hogy lejátszottam cirka 15000wart az évek alatt, akkor sajnálom😊 csak nem kell hülyeségeket szajkózni, én sem dumálok a lotr-rõl vagy a cs-rõl mert hülye vagyok hozzá...félkész az sc, hogyne, és az a fanboy aki elmagyarázza hogy miért oltári nagy baromság ez. mintha te nem tudnád amikor tolod, toltad...
cl_maxpackets 100
snaps 30
Ezeket a beállításokat használja valaki? Vett észre bármi különbséget? Érdemes átírni vajon?
COD egy fél nap alatt átportolt fos PC kiadás, még az optimalizációt is leszarták nagyívbe, csak vegyék minél többen.
COD-ban soha nem lesz meg az ami egy SC2-ben, ligák meccsek, és most figyelj! E-SPORT!. Ilyen mint a COD ezt soha nem érheti meg, mert egyszerûen ahhoz túl felületes.
SC2 10 év múlva is játék lesz, a COD meg egy játék a sok közül. BÉKE!
abban az 1 kampányban 31 küldetés volt és hetekig bénáztam mire végigjátszottam. a multi része pedig teljes. tényleg fontos a szinte only multinál hogy olyan nagy volumenû a storyline hogy nem fért bele nemhogy 30, még 90 küldetésbe sem...hogy a kiegekért elkérnek majd 5-6ezrest. ennyi erõvel a cod1 is félkész mert jött hozzá folytatás? vagy az sc1 mert jött utána a bw?
12rugó TELJES JÁTÉK. utána fizetsz a kiegészítõkért HA AKARSZ kieg. árat. attól még a multi teljes, a játékban olyan support van hogy még a legjobb fps 20%-ot sem látott, több mint 2millió ember ladder-ön, pénzdíjas versenyek, ahol az elsõ több 10milliókat kaszál, optimalizált játék, balanced, esportra teremtve. a játék pedig azért félkész, mert több küldetés volt benne mint az egyben? mert a multi ami a játék lényege teljes? nulla bug? béta hónapokig? rengeteg új dolog rts léptékben? de mégis minden kibaszott sc hírnél megy a baromságok szajkózása, nulla tapasztalattal.
The Matrix has you...
De azért ha játszható lesz a Black Ops, én akarok vele kompetitív játszani.
Az operációs rendszeren is túl...
Viszont fogalmam sincs, mikor jön a Valve-nak új multi játéka. Most a Portal 2-t csinálják, aztán a HL2 epizódokat is be kéne fejezni egy 3. résszel...
Nagyon siralmas ez a dolog.
Ennél sokkal többet vártam,de szerintem nem csak én.
De legyünk türelmesek mert biztos vagyok benne hogy éjjel-nappal dolgoznak azon hogy a kiadott pénzedért megfelelõ játékot kapj. (lol, ezt majdnem én is elhittem)
Ez egyszerûen egy szar. Treyarc srácok vagy nem tudnak programozni, vagy nem akarnak / nem engedik nekik.
Ez a patch nálam csak rontott dolgokon. Ma estére elérte a játék azt a szintet, hogy még az nézelõdésnél is laggzik. Mintha kénye-kedve szerint váltakozni a sensitivy.
Teljesen mindegy mit ügyködök a beállításokkal, cfg-vel ugyan úgy szaggat/laggol/dadog/swappol.
Egy kis lista, hogy mit basztak el:
-Teljesítmény gondok
-Hálózati gondok
-Az FPS még mindig sokat számít
-Party opció kihagyása (pedig ígérték)
-Csapatváltás hiánya (amikor az egyik csapatban 2-3 -al kevesebben vannak, akkor igazán engedhetné.)
-Create Class kör végén
-ISZONYAT SZAR Spawn rendszer
-Késelés (Túl messzirõl késel, nem is kell ránézned az ellenfélre, sok a rásegítés. Olyan, mintha alapból Commando-d lenne.)
-Claymore (Okés, ott a Hacker, de ne legyek már rákényszerítve a használatára! A többi Equipment használhatóságát kéne növelni.)
-Rapid Fire (AK74u-val egyszerûen gusztustalan)
-Second Chance
Treyarc ezzel nálam leszerepelt. Dice az BC2-vel, és a vele párhuzamosan fejlesztett játékaival miközben még az sincs kész. (MoH, Play4Free, BF3). Az Infinity Ward meg az MW2-vel.
Ez volt az utolsó FPS játék a amit megvettem.
Egyszerûen elegem van, hogy nem képesek normálisan optimalizálni, megírni, átkonvertálni a játékot PC-re.
Ráadásul még a minõségük is csökken! Le van egyszerûsítve az egész, hogy egy degenerált nyomoréknak is legyen sikerélménye...
Van valami hír arról hogy mikor jön a következõ patch?
Mert ez a 2. is siralmas.
Nem rég volt szó a kinectrõl... hát ennyi... még hogy új technológia... sok hülye meg bedõl neki.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
The Matrix has you...
- pam-ot nem illik baszogatni, úgy hivatalos, és abban 250 volt
- cb-én is 250 volt a szabály
ami a szórást illeti te ezt mondod, meg másik x százalék, én meg nem hiszem el😊
Írja a képernyõ repeatly press F to fight back. Nyomom és szart sem
csinál. Majd bummmmmmmmm! Miért nem csinál az emberem semmit?
Amugy meg nem feltétlenül 250, mert a pam-ban mindenki maga dönthette el, h 125-re v 250-re korlátozza. És mi általában 125-re korlátoztuk, de amugy is legtöbb játékosnak 125-re volt belöve, azért akkoriban még nem voltak olyan jó gépek, h a 250fix-en meglegyen 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hoyan lehetne eltüntetni?
The Matrix has you...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.