11248
  • Különc
    Te is tudod hogy nem számít semmit
  • foxxi
    Broáfff.. Ja xD
  • Fpocok
    Elég feltűnő? :D
  • darki81
    :D

Ez a minden napi főkérdés
    Ez meg a minden napi válasz: Kezd ujra a küldetést, és ne tartsd lenyomva az F-et, csak nyomkodd!
  • LeBronjózska
    hali! van egy kis gondom és segítségeteket szeretném kérni!!! elakadtam annál a résznél mikor egy ajtót kell betörni aztán full sötétség...és ha gáz, ha nem, lövésem sincs mit kell csinálni (destroy the ZSU gun emplacement-ezt írja feladatnak) lécci segítsetek!!!
  • TDC Geronimo
    Nálam se, de ez nem user hiba... Egyszerűen ilyen trágya az egész. Patchre kell várni nem user fixre.
  • pisztácia
    Írtam, hogy hétvégén lesz új gépem. Vagy max 1 hét múlva.
  • Barnus
    ezek szerint nem gáz, hogy bénán játszom, így legalább nyugodtan, folyamatosan tudok játszani. Ha pr0 lennék de szar lenne, hogy 5 percenként kickelnek mindenhonnan :P :P Én még egy kick-et se kaptam sztem.

Lehet mostantól nem a kill/death arány lesz a menő, hanem, hogy ki hány kicket tudott összegyűjteni? :P
  • darki81
    LOL
  • BEAST #7789
    Nálam az eleve be sem volt kapcsolva, mégis be-beakad a játék a legjobb pillanatokban.
  • patchaou
    Ma rájöttem, hogy akkor fagy ki a játék amikor kickelnek. Gyanús volt már két napja ezért ma direkt úgy játszottam, hogy elérjek pár kirúgást. Claymore, gl, crossbow, kempelés orrba-szájba :D És a gyanúm beigazolódott. A kérdésem csupán az, hogy lehet e ez ellen valamit tenni? Ugyanis rendszerint gőzöm sincs miért rúgnak ki. Amúgy is idegesítő, ha valami kis pöcs csak azért rak ki mert párszor kinyírja az ember, de így hogy feladatkezelőben kell bezárni a játékot...
    Ja a patch előtt nem volt ilyen. Kiírta szépen hogy kickelve lettem és ennyi.
  • Barnus
    amit korábban írtam, kipróbáltátok? Nekem is ugyanez volt a 2 magos procimon. Az új, 2-es patch úgytűnik, hogy defaultban normál ALATTI prioritáson futtatja a blackopsmp.exe-t, és nekem is ment szépen a játék, ahogy lövök, akad tökre. Amióta manuálisan inditás után alt-tabolok és feladatkezelőben visszarakom normal-ra a prioritást, azóta nekem tök jól működik. Nekem patch előtt semmi gondom nem volt a játékkal, ez a 2. patch rontotta el, de úgytünik csak prioritásgond volt nálam.
  • Fpocok
    Szerintem lassan megérett neked egy gépfejlesztés.
  • darki81
    az a kedvencem mikor megáll a kép, a következőben meg már a killcamnak is vége
  • pisztácia
    Nekem is ez a gond csak. Amúhy próbáltad már a /snd_restart parancsot? elvileg orvosolja, de nekem nem segített. És játék közben kell beírni.
  • Daell Drow
    Nekem is mar cska ez a bajom, megy minden faszan ping alacsonyan fps 125-on. De mikor ossze kerulok valakivel, es lojuk egymas kurvara belagol. Es persze mindig en huzom a rovidebbet, vagy mikor keselek akkor a lagg miat at megyek rajta de o siman vissza kesel. '-'
  • böröczk
    Mondjuk hiába kérdezem, tök random, hogy hogy fut, még jobb gépeknél is, addig úgyse tudom meg, milyen nekem, amíg nem játszom vele. Mondjuk a 2x1.8 valóban kevés neki.
    Tegnap mielőtt elmentünk a boltba (és kiderült,hogy elfogyott :D), leszedtem a warezt, legalább a szingölt megnézzem, milyen (működésileg, mert a játékot 20 perc után meguntam : D), azzal nem volt gond, de még így se tudhatom, milyen lesz a multi, mert másnál is szaggatott már, miközben a szingöl ment csutkán.. : / De az a helyzet, hogy nem várunk tovább, ki tudja, lesz-e még ilyen áron platinumshopban, többi helyen meg ki tudja, mikor megy még feljebb az ára.. elég gáz már így is.
  • pisztácia
    Persze minden low, off, 800-as felbontás.
  • pisztácia
    Intel core 2 duo 1.8 Ghz, Geforce 8500GT, 2 giga DDR ram
  • Lbaxta
    patch
  • böröczk
    Mi a jelenlegi konfig?
  • pisztácia
    Szerintem azt a hibát kéne javítani, mikor elkezdek valakit lőni, és akkor szaggat be a game...:S de mikor rohangálok, akadás mentesen megy.. na de nem érdekel most, elvileg 7végén új gép.
  • lolSL
    gondolom vmi teljesítmény javulás egyes vga kártyákkal
  • pisztácia
    AZ első sor mit jelent?
  • mateo1200
    szevasztok kockák!!!!mizu a mátrixban? megy már a kiber szex???
  • lolSL
    IN PROGRESS
    - GPU hitching on certain graphics cards.
    - Incomplete server browser results.
    - Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag)..
    - /connect
  • pisztácia
    A Treyarch közösségi menedzsere végre válaszolt a hivatalos fórumon az őrjöngő tömegnek a Black Ops PC-s változatának patch-ével kapcsolatban. A foltozáson már dolgoznak, de nem akar pontos időt mondani, hogy ne kelljen később is a játékosok idegeit húzni a késleltetések maitt. Legkésőbb a héten (talán holnap) még írni fog a patch részletes tartalmáról. Nagyrészt olyan javításokat fog tartalmazni, amelyeket a konzoltulajdonosok már megkaptak. Eddig azért nem kaptak a PC-sek ilyen javításokat, mert más hibákat kellett kijavítaniuk, amelyek fontosabbak voltak. A következő 1-2 hétben teljesen a PC-s verzióra fókuszálnak, és mindent kijavítanak állítólag, amit eddig jeleztek a Black Ops PC-s játékosai.

forrás
  • Fpocok
    Ja... főleg a feltöltés... ami 10szerese az előzőnek :D
  • darki81
    csak ugy süvít mi?:D
  • Fpocok
    Ó je... új net :D
  • darki81
    ?:D uj cod? vagy mi?
  • lolSL
    A jövő évi cod nem steames lesz, hanem battle.netes.
  • eLiXir
    Visszaolvastam és láttam, hogy voltak megjelenés napján illetve utána hasonló problémák, mint ami nekem most fennáll, ez a bizonyos incomplete installation és 2%nál leáll majd 16-os kóddal hibaüzit kapom, ami egy nagy baromsághoz vezet, miszerint nincs net kapcsolatom...
    Volt rá megoldás, vagy egyszer csak megjavult és most is ez lesz ?
  • bigapó
    jah, amúgy ami be volt rakva videó a perk-ekről, szerintem hibás, mert a Flak Jacket, Sleight of Hand-hez marathon-t ajánlja, holott a ninja-nál van szintén bombával kapcsolatos feladat. Szerintem ez egyébként is egy jól használható összeállítás. a többit nem néztem meg tüzetesebben, de ez feltűnt, mert ezt sokszor használom, sokat játszok demo-t, legjobb xp boost ebben a részben is.
  • bigapó
    nálad is volt 1 órás leállás az előbb itt sg-n? karbantartás volt vagy mi?
  • bigapó
    nem rossz, csak azt nem értem, hogy a tomahawk mióta only knife? jah, meg az a frankó mikor rohangál fél pályán keresztül a spy plane-el, nehogy ellője és segítsen a többinek is valamit, áá, dehogy is....
  • tommygear
  • bigapó
    imádom ezeket a videókat, mw2-ben is jókat csináltak :) az odacsukás nekem is megvolt Radiation pályán, próbáltam beugrani, de már nem fértem be :D
    A Flak Jacket pedig jó claymore ellen is, egyszer kérdezték is, hogy miért nem halok meg, amire először nem tudtam válaszolni csak azt, hogy nemtom, párszor már előfordult, aztán megnéztem, hogy milyen class-al is megyek és éppen az volt rajtam:) azóta előszeretettel használom ezt és még jól is nézek ki benne :)
  • darki81
    a rongybabák odacsukása a legjobb
  • Barnus
    most már nincs. egész délután volt órákon át. 2-3 órája már működik kb:)