Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Szerintem meg írd le még 10szer és akkor tuti nem lesz igaz.

Látod mit csináltam...? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

csuszi
"Amúgy valamelyik okostojás mondja már meg, hogy hol írtam én azt, hogy a CoD jobb, mint az SC?"

és akkor okostojás idézz már ahol én ezzel vádoltalak. az hogy a coddal példálóztam csak mutatni engedte hogy mennyire nem félkész az sc2, viszonyítási alapnak jó ez a game😊

"attól még egy félkész, pénzlehúzós játék marad."

szerintem írd még le 10 szer akkor igazzá válik. de ha tutira akarsz menni akkor még 100szor.
tudod ki lesz olyan balfasz hogy 3szor is elmagyarázza neked miért beszélsz hülyeséget, maradj csak meg a feltevésednél, ettõl jobb lesz a szívednek, és több lesz az fps codban😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hoyan lehetne eltüntetni?
Válaszotokat elõre is köszönöm
Fpocok
Hehe... viccesek ez a kommentek... Amúgy valamelyik okostojás mondja már meg, hogy hol írtam én azt, hogy a CoD jobb, mint az SC? A fenébe... mutassatok olyat, hogy VALAKI ilyet írt. Attól hogy jobb a CoDnál... attól még egy félkész, pénzlehúzós játék marad.

LSC
BC2-vel meg mi a bajod?

csuszi
annyira darabolták fel az sc-ét 3felé, amennyire a codot 7felé, jövõre meg 8 felé.
ember csak picit olvass bele amit írtam. a multi teljes. a küldetések száma több mint az 1nél. a köv részek féláron. support, patchek, balance olyan szinten hogy az összes cod együtt nem tud felmutatni annyit. és ez csak címszavakban...
black ha az neked sc fanboy hogy az eddigi összes cod megvan, hogy 7 évig üzemeltettem néha több cod szervert is, hogy cbén eu ranglistán voltam top ten, hogy lejátszottam cirka 15000wart az évek alatt, akkor sajnálom😊 csak nem kell hülyeségeket szajkózni, én sem dumálok a lotr-rõl vagy a cs-rõl mert hülye vagyok hozzá...félkész az sc, hogyne, és az a fanboy aki elmagyarázza hogy miért oltári nagy baromság ez. mintha te nem tudnád amikor tolod, toltad...

Különc
<#shakehead>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

HeadHunter86
Hehe, te beszélsz 😛

HeadHunter86
PFff, ezt itt mondod a COD topikban az 5 órás COD single-kel 12e-ért vagy mennyi a játék. Az SC2 single-jét még rusholva is 8-10 óra minimum, és 10x akkora újrajátszhatósága van mint a COD-nak. Na akkor mirõl is beszélünk, mi a félkész?

HeadHunter86
<#eljen> Így van. Az a baj aki ilyenen mint a COD nevelkedett nem látott még JÓ játékot. Olyat ahol a minõség a lényeg és nem a MENNYISÉG!

a cod is játék lesz 10 év múlva is, csak akkor épp COD17 néven fog futni, vagy ha reboot lesz, akkor kezdik elölrõl számozni 😄

Fpocok
Öööö mivan? Én soha nem mondtam ilyeneket, nem kéne a számba adni. Én csak azt mondtam, hogy a SC2 egy félkész játék. Jól feldarabolják 3 részre, a sok hülye meg úgy is megveszi, természetesen a szokásos áron. Ki beszélt itt a CoDról?

Blacksheep333
nem neked ment pocok. bocs

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333
omg, megjöttek a fanboyok. <#guluszem1>

How can I improve my hit registration and general network performance?
cl_maxpackets 100
snaps 30

Ezeket a beállításokat használja valaki? Vett észre bármi különbséget? Érdemes átírni vajon?

HeadHunter86
Te mi a jó bánatról beszélsz ember? Mondj még egy olyan játékot amivel ennyit foglalkoznak. Te és a kis COD-odnak soha nem lesz olyan kiforrott multi rendszere mint SC2-nek.
COD egy fél nap alatt átportolt fos PC kiadás, még az optimalizációt is leszarták nagyívbe, csak vegyék minél többen.
COD-ban soha nem lesz meg az ami egy SC2-ben, ligák meccsek, és most figyelj! E-SPORT!. Ilyen mint a COD ezt soha nem érheti meg, mert egyszerûen ahhoz túl felületes.
SC2 10 év múlva is játék lesz, a COD meg egy játék a sok közül. BÉKE!

csuszi
akkor a terminator 1 is félkész? meg a gyûrûk ura?
abban az 1 kampányban 31 küldetés volt és hetekig bénáztam mire végigjátszottam. a multi része pedig teljes. tényleg fontos a szinte only multinál hogy olyan nagy volumenû a storyline hogy nem fért bele nemhogy 30, még 90 küldetésbe sem...hogy a kiegekért elkérnek majd 5-6ezrest. ennyi erõvel a cod1 is félkész mert jött hozzá folytatás? vagy az sc1 mert jött utána a bw?

csuszi
nevetséges, mit vársz amikor prince féle oldalon is olyan idióta cikk jelent meg hogy ihaj, akkor mit várjon az ember amikor az sg fõoldalán is megjelent minden fasz cikk, félrefordítások, de arra basztak hogy kipróbálják, hogy belenézzenek. remake 90%ban új egységekkel meg hasonló blõdségek...a cod meg nem félkész hanem alpha mínusz.

Fpocok
3 kampányból van benne 1. Ezt nevezem én félkésznek.

csuszi
jesszum te is szajkózod a hülyeséget?
12rugó TELJES JÁTÉK. utána fizetsz a kiegészítõkért HA AKARSZ kieg. árat. attól még a multi teljes, a játékban olyan support van hogy még a legjobb fps 20%-ot sem látott, több mint 2millió ember ladder-ön, pénzdíjas versenyek, ahol az elsõ több 10milliókat kaszál, optimalizált játék, balanced, esportra teremtve. a játék pedig azért félkész, mert több küldetés volt benne mint az egyben? mert a multi ami a játék lényege teljes? nulla bug? béta hónapokig? rengeteg új dolog rts léptékben? de mégis minden kibaszott sc hírnél megy a baromságok szajkózása, nulla tapasztalattal.

Rage47
FÉLKÉSZ?😄 hol élsz te ember, a COD a félkész
Fpocok
SC? Mármint Starcraft2? Csak mert az még nagyobb lehúzás mint bármi... félkész játék, emelt áron. Szánalmas.

bigapó
claymore robbanóerején mintha csökkentettek volna vagy csak nekem volt mostanában több szerencsém.

The Matrix has you...

Blacksheep333
Lehet SC lesz a vége. 😊
De azért ha játszható lesz a Black Ops, én akarok vele kompetitív játszani.

Blacksheep333
TF2 kurva jó, L4D1-is (Bár azzal is nagy szopások indulást követõen hónapokig.) Viszont a L4D2 csalódás volt. Egy kiegészítõt adtak el egy teljes játék áréért.
Viszont fogalmam sincs, mikor jön a Valve-nak új multi játéka. Most a Portal 2-t csinálják, aztán a HL2 epizódokat is be kéne fejezni egy 3. résszel...

csuszi
hát nálam az utolsó valamirevaló esportszerû fps a cod2 volt...ami esport volt teljesen az meg az uo és az 1 volt utoljára idõrendben. azóta semmi. ez is lehetne esportszerû ha ezt a 4-5 dolgot javítanák. de szerintem nem fogják. és szerintem normális nehézségû, esport fps lehet sose lesz többet. nincs rá igény...mehetünk vissza black sc-ézni, ott legalább van kihívás, support, tömeg, esport. 😊

Teljes mértékben igazad van.
Nagyon siralmas ez a dolog.
Ennél sokkal többet vártam,de szerintem nem csak én.
De legyünk türelmesek mert biztos vagyok benne hogy éjjel-nappal dolgoznak azon hogy a kiadott pénzedért megfelelõ játékot kapj. (lol, ezt majdnem én is elhittem)
lolSL
azért a valve-ban még bízhatunk hogy csinálnak pár tisztes pc-s fps-t, ahogy tették az elmúlt években is.

Fpocok
Bréking: MÛKÖDIK A HIVATALOS THEATER OLDAL!

Blacksheep333
Eddig türelmes voltam, de most nekem is betelt a pohár.

Ez egyszerûen egy szar. Treyarc srácok vagy nem tudnak programozni, vagy nem akarnak / nem engedik nekik.
Ez a patch nálam csak rontott dolgokon. Ma estére elérte a játék azt a szintet, hogy még az nézelõdésnél is laggzik. Mintha kénye-kedve szerint váltakozni a sensitivy.
Teljesen mindegy mit ügyködök a beállításokkal, cfg-vel ugyan úgy szaggat/laggol/dadog/swappol.

Egy kis lista, hogy mit basztak el:
-Teljesítmény gondok
-Hálózati gondok
-Az FPS még mindig sokat számít
-Party opció kihagyása (pedig ígérték)
-Csapatváltás hiánya (amikor az egyik csapatban 2-3 -al kevesebben vannak, akkor igazán engedhetné.)
-Create Class kör végén
-ISZONYAT SZAR Spawn rendszer
-Késelés (Túl messzirõl késel, nem is kell ránézned az ellenfélre, sok a rásegítés. Olyan, mintha alapból Commando-d lenne.)
-Claymore (Okés, ott a Hacker, de ne legyek már rákényszerítve a használatára! A többi Equipment használhatóságát kéne növelni.)
-Rapid Fire (AK74u-val egyszerûen gusztustalan)
-Second Chance

Treyarc ezzel nálam leszerepelt. Dice az BC2-vel, és a vele párhuzamosan fejlesztett játékaival miközben még az sincs kész. (MoH, Play4Free, BF3). Az Infinity Ward meg az MW2-vel.
Ez volt az utolsó FPS játék a amit megvettem.
Egyszerûen elegem van, hogy nem képesek normálisan optimalizálni, megírni, átkonvertálni a játékot PC-re.
Ráadásul még a minõségük is csökken! Le van egyszerûsítve az egész, hogy egy degenerált nyomoréknak is legyen sikerélménye...

Sziasztok!
Van valami hír arról hogy mikor jön a következõ patch?
Mert ez a 2. is siralmas.
Fpocok
Kicsit off:

Nem rég volt szó a kinectrõl... hát ennyi... még hogy új technológia... sok hülye meg bedõl neki.

Jaffa 2843
nah szép kis vitát sikerült kerekíteni megint az fps számokból.. egy biztos, aki csak publikol az büdöséletbe nem fogja megérteni hogy miért jó ha több az fps-ed.. aki komolyan játszik, versenyszerüen, az tudja mi a különbség.. és igen.. kb 60fps alatt ennél az engine-nél kezd az egér laggolni (tény, nincs értelme vitát szíttani), de olyan 70+ fps-sel már el lehet játszogatni, viszont az igazi játék 125(fix)fps-nél kezdõdik. aki ezt meg akarja cáfolni az tapasztalatlan

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

darki81
több fpsnél valamivel gyorsabban jönnek ki a töltények, azért tünhet pontosabbnak mert hamarabb is ugrik össze a célkereszt

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

bigapó
most a BO-ban nincs FPS limit, mint az mw2-ben volt? akkor érdemes beállítani valamit, pl 125 vagy hagyni úgy ahogy volt?

The Matrix has you...

csuszi
ennyi erõvel korlátozhattad 100-ra is, de a
- pam-ot nem illik baszogatni, úgy hivatalos, és abban 250 volt
- cb-én is 250 volt a szabály

ami a szórást illeti te ezt mondod, meg másik x százalék, én meg nem hiszem el😊

elitehun
Gyorsan nyomkodd
Az 5. pályánál rámugrik egy k.....szott vietnámi, bombába öltözve.
Írja a képernyõ repeatly press F to fight back. Nyomom és szart sem
csinál. Majd bummmmmmmmm! Miért nem csinál az emberem semmit?
Zomil
Ha több fps-ed van kevésbé szor a fegyver ez nem városi legenda.
Amugy meg nem feltétlenül 250, mert a pam-ban mindenki maga dönthette el, h 125-re v 250-re korlátozza. És mi általában 125-re korlátoztuk, de amugy is legtöbb játékosnak 125-re volt belöve, azért akkoriban még nem voltak olyan jó gépek, h a 250fix-en meglegyen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok/
Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hoyan lehetne eltüntetni?
lolSL
CS-ben van ilyen hogy pontosabb minden ha pont 100 vagy 1000 fps-ed van és rendesek a ratek

csuszi
kipróbálhatjuk hogy te vagy bárki más korlátozza 50-60ra én meg hasítok 125-250el, és esélyed nem lesz, nagyobb rof, gyorsabb mozgás, nagyobb ugrás. a pontosabban nem hiszek zom😉 a rof tisztán hallatszik, az ugrás érezhetõ, a gyorsabb mozgás látható. a pontosabb az városi legenda.

Értem, köszi😊

Lunki88
Egy kis BO közvéleménykutatás a problémákról. Itt
csuszi
333 felett, ezért vezették be a 250-es limitet - már 250 felett kimaradnak lépéshangok, nem 125 a korlát😉

csuszi
mert nem a látvány a lényeg hanem hogy hogy viselkedik a játék.

Fpocok
Mármint függõleges... <#nevetes1>

Lehet, hogy én gondolom rosszul, de szerintem nem. Maga a windows 60Hz-en kezeli a TFT-t. Ez a screen refresh rate, vagyis másodpercenként 60 képet tud megjeleníteni. Ha a játék mpnként 80-100-150 képet generál le, abból maga a monitor fizikailag akkor is csak 60-at tud megjeleníteni a 60Hz miatt. Az általad említett csúszások éppen abból adódnak szvsz, hogy a 150 kirajzolás nincs szinkronban a monitor általi 60-al, és elõfordulhat, hogy a monitor épp akkor frissíti a képet, amikor két frame között van a játék. A vsync bekapcsolásának a lényege éppen az, hogy a fizikai kirajzolás szinkronban legyen a legenerált képpel és ne fordulhassanak elõ ilyen csúszások. Az, hogy a motor magas fps-nél esetleg másképp mûködik, az meglehet, ahhoz nem értek, de hogy 150fps esetében is csak 60 jelenik meg a 60Hz-es monitoron, az szerintem tuti. Kivéve, ha speckó monitorja van az embernek, ami 120Hz-et támogatva 120 framet képes másodpercenként kirajzolni.

bigapó
ez csak vízszintes szinkronizációnál van így, ha vsync-et kikapcsolod, akkor megjeleníti, igaz csúszások elõfordulhatnak, ami nem szép látvány, kicsit zavaró is lehet akár.

The Matrix has you...

Technikailag én sem tudom, de ezt már nem ennél a résznél találták ki hogy a sok fps-el jobb eredményt érnek el.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.