Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
repülõkocsi<#vigyor1> OK<#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Lunki88
Próbáld úgy hogy az alapértelmezett hangkártyádat csak a hangszóró ikonnál tiltod le, és vezérlõpultban engedélyezve hagyod. Akkor mûködnie kell.

Fpocok: szerintem ez az ideiglenes "fix" mehetne akár GyIK-be is.
hyjal
hagyjad már<#duhos2>

szeretem az ilyen embereket akik ilyeket írnak,mert mindig megnevettetnek.sajnos más érzelmeket nem tudnak kiváltani belõlem,mert szánalmas hozzászólásokkal semmire sem mennek.ezúton is köszönöm neki<#hehe>

worldpeace!!!<#mf2>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Frank99
vegyél vissza.
a mocskos beszéd NEM az én stílusom....

fõleg nem játék közben....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nekem is az van. Realtek. Se elõtte, se utána nem volt gond az fpsemmel.

Sziasztok!

Van egy kis gondom a CoD 7 -tel, mégpedig az, hogy telepítés közben kidob egy táblát, ahol kiírja ezeket: állítsa le vagy, ismételje vagy, kihagyás gombra kattincsak. Ilyenkor mi a teendõ? Kérem a segítségeteket. Köszi
Sziasztok. Nekem személy szerint romlott a játék a patch óta... Nem sokkal,de jobban akadozik a kép 😞 Remélem megtudják oldani hamarosan,mert így nehéz játszani. A játékba nemnagyon merek belenyulkálni mert nemértek hozzá...

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Sziasztok !

Nem tudom, volt-e már, de nekem ezek alapján sikerült akadozásmentesre beállítani:
Katt ide !
Hogy sikerült beállítani az srs progit, hogy legyen hang ha letiltom a többi audio eszközt? Ha az srs-t választom ki alapértelmezett lejátszóeszközként és elindítok vmit, olyan mintha lenne hang, csak a füles nem szól 😞
Win7-et használok, Köszi

lolSL
VÉGRE van fps !!! nem is hiszem el

realtekes hangot letiltva toltam egy pár pályát, és most a gépemhez képest ez lehet kb a reális framerate (mw2-nél csak 1 fokkal rosszabb), pár helyen esik csak le nagyon, ott a pályákkal lehet a gond
na ha már megtalálta egy user a pcdev társaság helyett a hiba forrását, remélem jövõ héten kezdenek ezzel vmit

Jaffa 2843
nem elég hogy agyatlan map, még kicsi is. Egyébként nem, nem normálisak 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

lolSL
mi a franc ez a sok 24/7 nuketown server? normálisak?

Lunki88
Úgy néz ki az alacsony fps-re is van megoldás. Windows-ban minden hangeszközt le kell tiltani, majd le kell szedni egy progit ami emulálja a hangkártyát tehát lesz hang a játékban és az fps sem csökken le drasztikusan. Egyetlen hátránya hogy 30 napos próba verzió a program, de remélhetõleg addigra a trehányék is elõrukkolnak egy normális javítással.

Link a progihoz.
Lunki88
Steam fórumon olvastam pár lehetséges megoldást a fagyás ellen. A lényeg hogy minden map elején be kell írni a konzolba ezt a két parancsot: /stoprecord és /snd_restart Az fps nem fog megjavulni tõle, viszont a fagyások nálam teljesen eltûntek.
tommygear
köszi
bigapó
ja nem, nem jól irtam 😊 50 az.

The Matrix has you...

bigapó
50 és 15 prestige level van. vagyis igazából 50+1 😊

The Matrix has you...

lolSL
15x50

tommygear
de a multi hány szintes? azt még mindig nemtom
Rage47
Starcraft 2 még béta korában sem fagyott, lagolt, stb. nálam.
amúgy nem Actis...
tommygear
jó poén volt
Prince23
Fúú te most olyan irigy lettem rád, hogy jön hogy átmenjek és szétbasszam a gépedet, utána meg a darabjait kidobnám az utcádra, azt ott fagyna le halálra 😄D (poénkodik)

Fpocok
Na ezzel én is így vagyok. Annyira nem vagyok benne jó, de elég gyakran megnézek egy két repet husky, vagy crota kommentálásával... egy két... már vagy 100at megnéztem. Nézni... nagyon izgalmas.

tommygear
am elég ide egy normálisan karbantartott legalább havonta kitakarított rendszer sztem ez is sokat segít, nem évek óta dohosodó windows ezer éves driverekkel
Hát én nem Starcraftozom mert stratégiákhoz hülye vagyok... (pedig videókon marhára tetszik amúgy).

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tommygear
de ahhoz mit szólsz hogy nekem egyszer se fagyott ki?
Prince23
Ha már az is Actis, kiadási állapotában fagyogatott, lagolt nektek? ezért erre kíváncsi lennék.

ui: Stracraft2 fórumot nem néztem.

Azért a Starcraft nagy szerencséje hogy nem kellett szembenéznie a konzolra is elkészülés "áldásos" hatásaival...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
Nem is csak 5x 😄

de nyugodt lehetsz már enm fogom annyit felhozni. Belenyugodtam abba, hogy a Treyarch nem tud PC-re fejelszteni. És a JÓ patchet is csak konzolra tud írni. Asszem mindent elmondtam a "cégrõl". Idióta konzolpárti fejlesztõk, akik szart se értenek a pc-hez, az is csoda náluk ha az exe-vel elindítják a játékot.

de tényleg mit is várunk tõlük, amikor PC-re 5% ment ki? konzolra meg 94 felett van. jóhogy azokat látják el elõször, és persze oda tudnak fejelszteni Trehányék.

Fpocok
Úgy látszik ez egy ilyen nap nekem. Ma a feliratok fórumon is megkaptam a magamét 😄
Amúgy az mw2 bukta után másképpen nézek a játékokra. Ezt a BO-t sem vettem volna meg, ha nincs benne theater.
Mindegy... addig elleszek vele, amíg ki nem jön az új RO rész.

tommygear
nyugtasd magad ezzel nyugodtan nem érdekel csak ne írd be naponta 10x
Prince23
Úh Pocok mit kaptál egy ártatlan SC2 beszólásért. Nyakadra csõdítette az egész Sc2 bagázst😄😄

Balcksheep: teljesen egyet értek veled.

tommygear:
Na, nem csak nekem van így 😄 de tudhattad volna xd

HeadHunter86
Teljesen egyetértek veled. Már minden csak a pénzrõl szól. Igaz ez a COD-ra is, ne legyen annyira off. Fossuk a játékokat minden évben, le van szarva hogy félkész, csak ki lehessen adni. Telenyomunk mindent reklámmal, beígérünk mindent amit lehet. Majd milliók elõrendelik. Aztán megjelenés napján jön a pofáraesés. (Én ezért nem is rendelek elõ 😄) Tele hibával, fps/net lagg. Optimalizálatlan, hiányos a rendszer. Jóformán használhatatlan. Ez manapság már szinte minden játékra igaz. Aztán kiadnak két patch-et hogy csituljanak a kedélyek, aztán nyomatják a következõ játékukat. De attól még a játék mindig "félkész" marad. Aztán még ott a másik dolog ami miatt ilyen szar a PC-s helyzet, vagyis inkább ez a fõ probléma a konzol. Szar portolás, COD-nál is ez van.
Az UBISoft még foglalkozik ezzel a témával, 3-4 hónapot késik a PC port, de legalább jól át van írva. Lásd Conviction, Assassin's Creed.

© Wolfram14
Valaki végre válaszolna nekem is
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hoyan lehetne eltüntetni?
Válaszotokat elõre is köszönöm
csuszi
de😊 én is ezen röhögtem.

mondjuk az igaz is, keszo nem a célzásról híres😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Különc
Aimless nem azt jelenti hogy aim nélküli? <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

lolSL
ne magyar boltban vedd és akkor nem lehúzás, alapból mi az a mûanyag szar tok amit bejátszott a forgalmazó itt 😄
kieg meg nem lesz jövõre se úgyhogy nem egy élet befektetése az a 10k/1,5+év

csuszi
te voltál mi?

(még frank a másik tippem amennyire szeretik egymást keszóval😊)

Rage47
<#wow1>
csuszi
vagy ezért kellene normális magyar szerverre járni, aki ezután a drága magyar illedelmes úriembert elpályáztatja a banlistába😉

csuszi
imádom a cod community-t😊 sose fog megváltozni, mindig marad a retard szinten😊 10 átlag codwarból 7-8on vagy csalás, vagy anyázás, vagy mindkettõ, vagy flame utána, cbén hiszti, egyszerûen megunhatatlan😊

tommygear
ezért nem járok magyar szerverekre 😊
hyjal

na igy hátha

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

hyjal

õ egy kedves rajongóm<#mf1>

Blacksheep333
És ezek problémák csak a játékmenetet érintik.
Ezeken voltak még technikai problémák is nagyon sokáig, amiket lehet már javítottak, de nekem elvették a kedvem. És engem az húzott fel, hogy miközben tiszta bug volt a Dice sorra jelentette be új címet. Medal of Honor mutli része, aztán Battlefield 3, most meg a Battlefield Play4Free.

Az operációs rendszeren is túl...

csuszi
de ha megígéred hogy 3. ra meg is érted, akkor szívesen leírom ezúttal taglalva miért írsz hülyeséget...

csuszi
én érveltem 2 hsz át.
ráadásul címszavakban, csak mert kevés lenne a hely.
te meg csak annyit bírsz leírni hogy pénzlehúzó félkész játék.
akkor ki a hülye?

ezen nevess okostóni😉

jaj hagyjuk már a COD topicban az OFFolást ami azt taglalja, hogy az SC2 mennyire kész, vagy félkész😛 Go to SC2 topic, ott meglehet vitatni.

Blacksheep333
Kicsik a pályák, gyengék a fegyverek, medicnek m60, kompetitív játékra alkalmatlan.
Nagyon gyakori szituáció: 6 medic berohan egy 3x3 méteres házba, ahol szarrá lõnek mindent és közben élesztgetik egymást, és ezt 5 percen keresztül.

Az operációs rendszeren is túl...