Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Fpocok: szerintem ez az ideiglenes "fix" mehetne akár GyIK-be is.
szeretem az ilyen embereket akik ilyeket írnak,mert mindig megnevettetnek.sajnos más érzelmeket nem tudnak kiváltani belõlem,mert szánalmas hozzászólásokkal semmire sem mennek.ezúton is köszönöm neki<#hehe>#hehe>
worldpeace!!!<#mf2>#mf2>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
a mocskos beszéd NEM az én stílusom....
fõleg nem játék közben....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Parasite Eve 2, best game EVER!
Van egy kis gondom a CoD 7 -tel, mégpedig az, hogy telepítés közben kidob egy táblát, ahol kiírja ezeket: állítsa le vagy, ismételje vagy, kihagyás gombra kattincsak. Ilyenkor mi a teendõ? Kérem a segítségeteket. Köszi
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Nem tudom, volt-e már, de nekem ezek alapján sikerült akadozásmentesre beállítani:
Katt ide !
Win7-et használok, Köszi
realtekes hangot letiltva toltam egy pár pályát, és most a gépemhez képest ez lehet kb a reális framerate (mw2-nél csak 1 fokkal rosszabb), pár helyen esik csak le nagyon, ott a pályákkal lehet a gond
na ha már megtalálta egy user a pcdev társaság helyett a hiba forrását, remélem jövõ héten kezdenek ezzel vmit
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Link a progihoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ui: Stracraft2 fórumot nem néztem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de nyugodt lehetsz már enm fogom annyit felhozni. Belenyugodtam abba, hogy a Treyarch nem tud PC-re fejelszteni. És a JÓ patchet is csak konzolra tud írni. Asszem mindent elmondtam a "cégrõl". Idióta konzolpárti fejlesztõk, akik szart se értenek a pc-hez, az is csoda náluk ha az exe-vel elindítják a játékot.
de tényleg mit is várunk tõlük, amikor PC-re 5% ment ki? konzolra meg 94 felett van. jóhogy azokat látják el elõször, és persze oda tudnak fejelszteni Trehányék.
Amúgy az mw2 bukta után másképpen nézek a játékokra. Ezt a BO-t sem vettem volna meg, ha nincs benne theater.
Mindegy... addig elleszek vele, amíg ki nem jön az új RO rész.
Balcksheep: teljesen egyet értek veled.
tommygear:
Na, nem csak nekem van így 😄 de tudhattad volna xd
Az UBISoft még foglalkozik ezzel a témával, 3-4 hónapot késik a PC port, de legalább jól át van írva. Lásd Conviction, Assassin's Creed.
Valaki végre válaszolna nekem is
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hoyan lehetne eltüntetni?
Válaszotokat elõre is köszönöm
mondjuk az igaz is, keszo nem a célzásról híres😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
kieg meg nem lesz jövõre se úgyhogy nem egy élet befektetése az a 10k/1,5+év
(még frank a másik tippem amennyire szeretik egymást keszóval😊)
na igy hátha
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
õ egy kedves rajongóm<#mf1>#mf1>
Ezeken voltak még technikai problémák is nagyon sokáig, amiket lehet már javítottak, de nekem elvették a kedvem. És engem az húzott fel, hogy miközben tiszta bug volt a Dice sorra jelentette be új címet. Medal of Honor mutli része, aztán Battlefield 3, most meg a Battlefield Play4Free.
Az operációs rendszeren is túl...
ráadásul címszavakban, csak mert kevés lenne a hely.
te meg csak annyit bírsz leírni hogy pénzlehúzó félkész játék.
akkor ki a hülye?
ezen nevess okostóni😉