Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Sajnos nem tudom a megoldást.
Nekem az lenne a problémám, hogy idegesítõen szaggat a játék, ez ellen lehet valamit tenni? (remélem, hogy igen.)Csak nálam fordul elõ? Az MW2 simán futtot a gépemen, nincs annyira jobb grafja ennek, hogy így szaggasson (nem nagyon, csak idegesítõen. Olvastam itt olyat, hogy valami fájlt kell kitörölni, azt hol találom, és nem lesz semmi hátrányos következménye, ha kitörlöm?
Azt is olvastam, hogy a legutóbbi patch óta ilyen.
Valaki? Ötlet?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Olyan kérdésem lenne hogy másnál is elõfordult-e hogy játszik a játékkal neten (eredeti) majd hall egy "ping" hangot és teljessen kifagy megáll a kép és nincs tovább.
Lehet ez ellen vmit tenni?
Elöre is köszönöm a választ.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Szerintetek új STEAM fiókra tegyem? (az eredetin van 2 játék)
De a spawn rendszer annyira sz@r, mintha direkt cseszték volna el. Volt hogy lerakott egyedül az egyik kertbe, majd megyek 5 métert és három ellenfél ott van mögöttem O.o wtf?
Viszont ezen jót röhögtem: tegnap elcsórtam egy care packaget, sam turret volt benne, lerakom, közben hallom hogy kérnek az ellenfelek cp-t. Majd pár perc múlva menüben megnéztem a map-ot (hc tolom) és akk látom hogy a sam turret már akk lelõtte a cp-t szállító helit mielõtt a mapot megközelítette volt <#idiota>#idiota> és ott volt pályán kívül három cp <#eplus2>#eplus2>
Ugyanaz, mint a 4-ben a Shipment, a 6-ban meg a Rust, darálás meg kemp ezerrel
Tényleg zseniális, meg sem tudsz mozdulni már lõnek is le
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
The Matrix has you...
Amúgy megbízhatóak, ki rendelt már innen? (tudom értelmetlen/buta kérdés, mert eddig még nem hallottam róluk)
Itt a futár táblázata.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy ti melyik onlineshopot ajánlanátok?
Még SD-be elmegy, mert a tömeg fél perc alatt elhullik, aztán a maradék befejezi normálisan.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hogy amikro elindítom a blackops-ot és elindítom a fealadkezelõt a prioritást leszetem alacsonyra akkor viszont nem tudom se vissza megynitni a codot sem bezárni még a feladkezelõtsem mert a kurzor csak tölt tölt és semmi, ha meg bezárom a codt és megin megniytam akkor a prioritása újból normál lesz nem marad alacsonyon .
amúgy windows 7 ultimate van a gépemen az nem befojásolhatja szerinted hogy az ultimate verzió van rajta
Még nem láttam egy játékot sem ami akkora supportot kapott, mint a team fortress 2, bár igazábol ez a minöségi support a valve összes játékára elmondható. Mondjuk az l4d2 nekem sem jött be valóban nagyon lehuzás szaga van, de valamiböl meg kell élnie a fejlesztöknek ezt elismerem 😊
Náluk az l4d cim ilyen. Ellenben a többi játékukra nem sok panasz lehet 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ahogy olvasgatom a kommenteket továbbra is várok a megvásárlással,mert szarnak/nemtudják javítani a hibákat....
Emlékszem a COD5-ben volt egy idegesítõ netes hiba amit a sokadik patchel majd 1 évvel a megjelenés után sikerült javítani holott a legnagyobb legidegelõbb hiba volt...Grat...
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hoyan lehetne eltüntetni?
Válaszotokat elõre is köszönöm
kb 50/20 volt a k/d...nem is nagy, nem tudom miért pattogott érte a <#kocsog>#kocsog>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
lemaradt az y....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak