Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na meg a minta is azért eléggé, max a pont más szinü és ugy még elmegy, bár nekem egyik fegyon sincs ilyesmi
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
10-bol 8 ember ak74-el maszkal, ez is olyan imba lett mint MW2-ben a hangtompitos UMP45.
The Matrix has you...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Leaderboard tele van ilyen köcsög hackerrel... szánalom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Meg kapsz minden 2. után (azt hiszem) egy újabb "class" helyet a fegyvereknek.
Meg talán valami sépci embléma és fegyver festés is jár a végén.
Valójában semmi lényeges, csak érdekesség. Ha akarod átpörgeted, ha nem, nem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
PC-n meg csak admin tud kick/bannolni.
nehogy már 10-15 évvel ezelõtti netekhez kitalált alapbeállításokkal kelljen játszani
anti hero
Aztan fogtam letoroltem a cfg-t ujratoltotem steamrol, es voila nem laggol. En most mar nem fogom at irogatni, max konzolba 125fps limitet.
szerintem nem kel az ilyen rate es hasonloakt at irni, minel finomabra. Mert annal nehezebben szinkronizal, es ez miatt laggol(szerintem).
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
MJ rulz Pink Team The Only One
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nekem ez mind be van állítva, sõt még több is. mégis laggol, hihetetlen mi?
MJ rulz Pink Team The Only One
Lassan lehetne csinálni egy FAQ -t is ahol le vannak írva ezek a dolgok, h még 216x ne kérdezzék meg!
Én csak ezeket állítottam be, és "jelenleg" akadásmentesen megy 40-90fps közt. 1920,High text, AA off, AF max, DoF max. Alanti gépen.
És NEM LAG-ol!
/cg_drawFPS "1"
/cg_fov "80"
/com_maxfps "125"
/snaps "30"
/cl_maxpackets "100"
/cl_packetdup "2"
/rate "25000"
/r_multigpu "0"
/r_multithreaded_device "1"
Holnapután megint kérdezze meg valaki, miért LAG-ol! Mert nem állítja be! Hihetetlen.
sok furcsa dolgot látni, fõleg nazi servereken....
vagy nem mindenhol lehet?
mutatta a videót, Jungle-ban a kis háztól átvezetõ hídon ugrott át a figura, õ futott a másik oldali ház felõl, és a levegõben leszedte.
beírták hogy aimbot, aztán kick....
sok ilyen van, ahol nem is néz utána a HG? csak kick savazás oszt jónapot?
???
SOHA nem csal és nem is csalhat.
Mi régen a cod5-ben sokaz n.zombiztunk, rengeteg custom mapot leszedtünk, jó móka<#vigyor1>#vigyor1>
(nem otthonrol irok, és csak igy emlékezetbõl irtam hogy kb ott lehet amit törölnikell) <#smile>#smile>
(csak az_mp-set töröld)
Amúgy köszi a válaszokat.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10