Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
szerintem pont hogy a lencse szine az a leg zavarobb<#vigyor1>
na meg a minta is azért eléggé, max a pont más szinü és ugy még elmegy, bár nekem egyik fegyon sincs ilyesmi

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Zomil
én is csak a red dot szinét meg a lencse szinét változtatom meg az nem zavaró 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ezt én sem értem 😊 eleinte én is néztem, hogy de fasza, meg jól néz ki, de max a szín megváltoztatásának látom értelmét. De az, hogy valakinek egy szivecske van pont helyett és konkrétan azt, ahova lõ, nem is látja, mert kitakarja a minta...😛

Zomil
egy középsö piros pontnál hogy lehetne bármivel is jobban célozni? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Horec
BlackOpsConfigEditor

Betallózod a configot, kitudod venni könnyen a felesleges dolgokat.

Forrás

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

Egy bizonyos szint után (nem tudom hányas szintõl) ha red dotot teszel egy fegyverre akkor lehet variálni a célzókát és lehet ábrát választani meg színt. Mondjuk én nem nagyon szoktam variálni de van néhány amivel jobban lehet célozni.

antgecc
Jah, meg egy kérdés: szedtem már fel olyan elhulló fegyvert, amire olyan célzó kütyü volt szerelve, hogy 4 kis ciánkék nyíl volt a célkereszt, piros dot helyett lila, stb... ezeket hogy lehet megszerezni?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Sajnos. Én sniperkedni szeretek, illetve szeretnék, de nagyon kevés lehetõség van rá. Szinte nincs nyílt terep, valamint minden hely, ahonnan lövöldözni lehetne 800 irányból megközelíthetõ, annyi felé figyelni meg lehetetlen.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Daell Drow
Az ak74 ubereli nem is kicsivel, sot a legtobb fegyvert is.
10-bol 8 ember ak74-el maszkal, ez is olyan imba lett mint MW2-ben a hangtompitos UMP45.
bigapó
Ebben a játékban többnyire ez van 😊

The Matrix has you...

tommygear
közelharcra jó max
bigapó
MAC11-et próbáljátok ki, überbrutál fegyó. van hozzá contract is, emiatt próbáltam én is ki, hát mit mondjak, lehet vele irtani rendesen. amilyen kicsi olyan erõs is 😊

The Matrix has you...

Frank99
PC nekem csak az van.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Semmi gond, bár levelhackerek vannak, voltak és lesznek is. Ha ettõl érzi magát jobban, csinálja. Én szeretek szintezni, míg van rá lehetõségem. 😊 Itt nem is olyan szenvedés, mivel szint legelején vannak kb a legjobb fegyók. Máskülönben meg még kevésbé zavarnak a levelhackerek, ha nem használ más egyebet. Akkor tegye nyugodtan. Viszont ha már aim, wh, amik ismertebbek, bár van ezeken kívül még megannyi lehetõségük, akkor sokat is kockáztatnak, mert rövid idõn belül kaphatják akár a bannt. Ha nem is steamet bannolják, max kapják a serverekre. Nekünk csalásmentes játékosoknak meg max 1-2 kör erejére kell ilyenekkel játszani, vagy annyi se, mert van még sok server, ha épp admin nincs fennt az aktuálison.
De ezt sokan nem nézik meg, ki mennyi idõt töltött vele. Meglátja majd akár még fél év után is, hogy jaj nekem, hisz õ max prestige max szint!!! Jááááááááááááj, tuti csal! Holott ez nem vesz több idõt igénybe, mint cirka 1 hónap. Agyam eldobom ilyenkor ezektõl az emberektõl mindig. Ha viszonylag irreálisnak tûnik, akkor én mindig megnézem minimum a steames adatlapját, azt játékon belül is lehet, mégis mennyi ideje ment rá.
pisztácia
ok, bocs.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
Egyszerûen meg lehet nézni ki csal. Rámész adatlapjára, és megnézed mennyi idõt játszott.
Leaderboard tele van ilyen köcsög hackerrel... szánalom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kezdõdik... Mert miért lenne csalás? Mw2-ben több idõt vett igénybe a szintezés, nem volt ennyi challange. 2 naponta lehet p-t lépni, ha van kellõ ideje és skillje az embernek. És ez nem napi 24 óra játék, hanem mondjuk olyan 8-10. Vannak ettõl hardcore-abb emberek is, akik jóval többet tolnak 1 nap. Van, aki csak pár órát, van aki annyit se. Ilyen embereknek egyértelmû, hogy csalásnak minõsül, mert nem áldoznak annyi idõt rá, mint mások. Nekem mostanság van idõm játszani, így közelítek a 6-ik prestigemhez. Tehát csalok? O.o
pisztácia
Szerintem aki 14-15-ik prestige-ben van, az tuti csalt. Egyszerûen lehetetlennek tartom, hogy odáig elvigye valaki. Pedig kéne az arany festés, mert az nagyon komoly. Fegyvernepper filmet nézzétek meg, abban van egy full arany AK47-es, irgalmatlan gizda xD

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Ühüm, 14-ik prestige-tõl jár majd a gold színezés. Aki cod4-ezett esetleg, az tudhatja, hogy milyen. Csak itt szebb. 😛
Nem, neked kell aktiválni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hogy elmondhasd hogy te kipörgetted egyszer, tízszer, tizenötször.
Meg kapsz minden 2. után (azt hiszem) egy újabb "class" helyet a fegyvereknek.
Meg talán valami sépci embléma és fegyver festés is jár a végén.
Valójában semmi lényeges, csak érdekesség. Ha akarod átpörgeted, ha nem, nem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

és ha végigviszem a prestige 1-et akkor is leresetel mindent vagy csak amikor elkezdem a prestiget

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

valaki írja már le hogy mire jó a prestige mod... leresetel mindent azt ennyi? ennek mi értelme?

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Fpocok
Most konzolról beszélsz? Csak mert úgy tudom ott nincs votekick... legalább is erre emlékszem.
PC-n meg csak admin tud kick/bannolni.

Frank99
akkor csak a HG tud kickelni?

lolSL
akkor viszont írni kell az anyázó postokat a gameservers fórumába
nehogy már 10-15 évvel ezelõtti netekhez kitalált alapbeállításokkal kelljen játszani

nagyon yo<#eljen>

anti hero

Daell Drow
En eleinte beirogattam aztan rajottem folosleges, mivel egy ido utan istentelenul lagol. Holot kozben 100 fps-em es kb 50-70 pingem van.
Aztan fogtam letoroltem a cfg-t ujratoltotem steamrol, es voila nem laggol. En most mar nem fogom at irogatni, max konzolba 125fps limitet.
szerintem nem kel az ilyen rate es hasonloakt at irni, minel finomabra. Mert annal nehezebben szinkronizal, es ez miatt laggol(szerintem).
mmovar
Eladó teljesen új bontatlan( a key szabadon regelhetõ) 9500 ért! ajándék postával.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

csuszi
de ha neki jó akkor mindenkinek jó, ártsd már meg. méghogy lagg, biztos baszunk cfg-ézni...

MJ rulz Pink Team The Only One

V43 1105
Itt szerver oldalról van baj, értsétek már meg.. single megy reccenés nélkül, multiban minden jó kivéve a server browseres szar.. : 88

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

csuszi
jól van empátia 143543.
nekem ez mind be van állítva, sõt még több is. mégis laggol, hihetetlen mi?

MJ rulz Pink Team The Only One

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lunki88
Legtöbb szerveren néha fel is ugrik egy üzenet hogy ha klántag lépne fel játszani és tele a szeró akkor helyet csinál magának. Engem is dobtak már ki párszor emiatt...
bajgunar
Ezeket nem árt beállítani, ha LAG mentes game-t akarunk.
Lassan lehetne csinálni egy FAQ -t is ahol le vannak írva ezek a dolgok, h még 216x ne kérdezzék meg!

Én csak ezeket állítottam be, és "jelenleg" akadásmentesen megy 40-90fps közt. 1920,High text, AA off, AF max, DoF max. Alanti gépen.
És NEM LAG-ol!

/cg_drawFPS "1"
/cg_fov "80"
/com_maxfps "125"
/snaps "30"
/cl_maxpackets "100"
/cl_packetdup "2"
/rate "25000"
/r_multigpu "0"
/r_multithreaded_device "1"

Holnapután megint kérdezze meg valaki, miért LAG-ol! Mert nem állítja be! Hihetetlen.
Frank99
thx

Fpocok
Tudtommal nincs votekick. PCn tuti. De úgy emlékszem konzolon sem.

elitehun
ESC és ott lehet szavazást kérni asszem
Frank99
van elég.
sok furcsa dolgot látni, fõleg nazi servereken....

Frank99
amúgy hogyan kell kicket kérni?
vagy nem mindenhol lehet?

elitehun
Nem tom. Én ritkán láttam olyan szervert ahol egyáltalán kickeltek vkit. de nyugi ez csak egy szerver, van belõle elég 😊
Frank99
tegnap a gyereket kikickelték.

mutatta a videót, Jungle-ban a kis háztól átvezetõ hídon ugrott át a figura, õ futott a másik oldali ház felõl, és a levegõben leszedte.

beírták hogy aimbot, aztán kick....

sok ilyen van, ahol nem is néz utána a HG? csak kick savazás oszt jónapot?
???
SOHA nem csal és nem is csalhat.

Na mondom kipróbálom én is ezt az SRS progit, jónak tûnik, csak 1 gond van vele, nem indul a játék. Most nyomok 1 reinstallt, kiváncsi leszek elindul-e?

darki81
jó kis videó <#smile>
Mi régen a cod5-ben sokaz n.zombiztunk, rengeteg custom mapot leszedtünk, jó móka<#vigyor1>

bigapó
ez überbrutál.

The Matrix has you...

darki81
nem, annyi hogy ujra bekell mindent állitani, pl felbontás meg egérérzékenység meg maxpackets 100 satöbbi <#vigyor1>
(nem otthonrol irok, és csak igy emlékezetbõl irtam hogy kb ott lehet amit törölnikell) <#smile>
(csak az_mp-set töröld)

Fpocok
Nem is tudtam, hogy ilyen is van benne.

Grove4
De ennek nem lesz semmiféle hátrányos következménye, ugye?

Amúgy köszi a válaszokat.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Helyesbítem az elõttem írót: Steam\Staemapps\common\call of duty black ops\players. Gondolom, hogy az ott lévõ config_mp.cgf kiterjesztésre gondolt. Ugyanis ilyen nincs, hogy "config" mappa legalábbis nálam!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10