11248
  • HUN BECSEHELY
    Ide tedd fel
  • Kly
    5 TK után is temp. bant kapsz automatikusan, nem lehet, hogy csak ennyi az egész?
  • Daell Drow
    Bannoltak a B3llum clan szervererol, de fogalmam sincs miert.
    Bar ugy remlelik kozvetlen elotte lelottem egy B3llum tagot, grat magamnak.
  • lolSL
    láttuk már
  • PCGamer12345
    MW2 & Black Ops eladó! Eredeti, nem bannoltak!
    Ár: közös megegyezés alapján!

Nem átverés! Csak komoly érdeklődők hagyjanak privát üzenetet!

• koocos
    Respect, totally agree :)
  • Puhos
  • bajgunar
    Nem kell h bejelntkezzen, ezt is lewarezolta, és cheat-el írt be kommentet. Ez sikerült neki!
    De az egér még mindíg ott van a menüben!!!
  • Puhos
    Azt nem írtad le neki, hogy előtte azért jelentkezzen be a topikba, mert anélkül nem fog menni. Nem baj majd megint ír valami hülyeséget!
  • Frank99
    majd feltörik....

amúgy bőben van csiter a megvett játékosok között is, főleg német szervereken....

tegnapelőtt este magyar szerveren dobtak ki pont németet, először ne káromkodj, majd ne csalj és akkor szívesen látunk, aztán kick....
  • Frank99
    az ilyet vita nélkül törölni kell a gecibe.

aztán még legalább 2x, mert az ilyen ezért azonnal gizda lesz, és még próbálkozik.

aztán majd megunja.
  • bajgunar
    Nem értem, kiszúrja az ember szemét a WAREZ felirat, de nem látja!
    Aztán meg rinyálnak, h nem megy a WAREZ! Hála istennek!!!
    Legalább van olyan aki nem tud game-elni tört játékkal. Bárcsak egyik gyík-nak se menne. Mert még ha CSAK single miatt szedné le, és azt tolná még megérteném, de h törtet eröltetni, meg warez-ba nyomni online. PFf. Meg kell venni, és úgy rajoskodni, nem warez-al agyon cheat-elni és Lbaszni mások játékát. És akkor majd segítenek a jószándékú emberek, akik kiadtak érte x ezer forintot. Addig meg nem kell csodálkozni, h razor bácsi meg a skidrow cimborája nem tudta (szerencsére) "vagy mégis" rendesen feltörni ezt a game-t.
    Pfúú de utálom az ilyet.
  • Fpocok
  • darki81
  • koocos
    *megjegyzem a neved, WTB edit gomb:)
  • koocos
    Egyrészt tanulj meg írni, hátha akkor megértem mit akarsz...

...másrészt: írták, hogy menj a warezba, vagy legalábbis h tört játékod van, ne itt kérdezősködj

te különc vip m hanem te mert nem tudsz elmagyarázni semmit értelmesen

vipet nemtom mit irogatsz, majd lerajzolod, hátha azt meg lehet érteni... és ha szeretnéd, megjegyzem a linket, és ezentúl elmondom hogy fog meg az egérkét, a középső forgatható bigyóval menj a lap tetejére, keresd meg a WAREZ-> felirat melletti szöveget, kattints rá a bal egérgombal (nem az írós kezed, a másik... ha balkezes vagy, ciki) és próbáld meg ott feltenni a kérdésed, mert az az a fórum, ahova azok írnak, akik pájritbéjről töltenek, és nem veszik meg (még én se vettem meg, de nem is töltöttem le, és nem is zaklatok senkit ostoba kérdésekkel:))

Peace
  • Fpocok
    Egy accounton van mindkettő?
  • PCGamer12345
    MW2 & Black Ops eladó! Eredeti, nem bannoltak!
    Ár: közös megegyezés alapján!

Nem átverés! Csak komoly érdeklődők hagyjanak privát üzenetet!

• Különc
    Eddig beírtad legalább 4x a problémádat, aki egy kicsit is foglalkozott vele (aki ugyanúgy tudta h warezkérdés) az mondta neked hogy nem tudja, netalán ajánlott is valamit hogy mit csinálj vele vagy csak mondta hogy fáradj át a warez topikba. Mert mindenki tudta hogy warez a játékod kisfiam, ezért nem kaptál választ a kérdésedre, de te csak nem bírtál átmenni a neked való topikba.

Megint feltetted tök ugyanazt a kérdést, megint kaptad a választ hogy menjél a warez topikba, el is mondták hogy tudsz odamenni (tehát nem is csak úgy elküldtek) erre te elkezdesz "jó gyerek" megszólításokat használni, irgalmatlan otromba és nyelvtanilag helytelenül visszapofázni, hát bizony mondom néked fiam:

Húzzál innen nagyon gyorsan! És az összes többi, olvasni nem tudó és ha segíte(né)nek neki csak visszaugatni tudó haverjaidat is
  • Zomil
    Inkább ülj vissza az iskolába, mert az irás ugy látom nem az erösséged :D
  • Wolfram14
    Na nemond te meg, ogy nem tudsz olvasni mert úgytudom nem írtam azt hogy ő elsőnek röktön azt mondta hogy a warezbe lépjek be, te szerinted ha neked valaki csak simán azt mondja hogy ott van felül egy link látogass oda, te abból kituszod szedni hogy mleyik kibaszott linkről ugat? hát nem akkor nemén vagyok a hülye te különc vip m hanem te mert nem tudsz elmagyarázni semmit értelmesen
  • Különc
    Ne éri meg hogy foglalkozzak vele de azért is beírom: te nagyon hülye vagy
  • koocos
    Na nemmond h nemveszed észre a warez feliratot :D
  • Fpocok
    IN DA FACE!

• Fpocok
    Remélem nem bánod, ha ezt a linket kirakom... ?
  • Wolfram14
    Jah csak nem így írtad jó gyerek hanem úgy, hogy ott van felül egy link kattints rá oda írd be oszt van 100 link b+ honnan tudja melyik én meg ezt nem fogom leírni még1x
  • Fpocok
    Akkor meg minek kattintasz a multiplayerre?
    Amúgy már kétszer írtam, hogy a warez topikba írd, ott van fenn a link. Harmadszorra nem fogom leírni.
  • Wolfram14
    Ő nem eredetim van, törtel játszok bocsi ezt nem írtam, jah és nem híbás mert mindenkinek jó és mindenki ezt a verziót használja
  • lolSL
    Szerintem hibás a dvd, vidd vissza a boltba.
  • Wolfram14
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet hogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is benne van, ezt hogyan lehetne eltüntetni? és épp ezért még a konzolt sem tudom behozni pedig engedélyezve van de nem hozza be mert nem a játékra koncentrál hanem arra a g... egér kurzorára
    Válaszotokat előre is köszönöm
  • Fpocok
    Igen. Ezzel én is így voltam. Reméltem, hogy nem lesz benne. Na mindegy, ahogy látod promodban kiveszik a kést.
  • killerkocka
    Jó neked, hogy nem laggol :) Fps lagg nálam megvan továbbra is, nem olyan vészesen igaz, mint sokaknál, de attól még zavaró, hogy sokszor leesik 40-50 körülre. Ez általában egyenlő egy halállal. Amit viszont törölhetnének igazán, ez a 3-5 méteres késelés, igaz kicsit irigység is, hogy nekem nem késel ilyeneket egyáltalán, max esetek 10 %-ban. De hát ha nekem nincs, ne legyen másnak se! Alapvetően vétel előtt még örültem is, ahogy ígérték, hogy mw2-s commando késelést itt megszüntetik. Magát a perket meg is szüntették. Helyette ez alapban benne van. -.- Kissé gusztustalan legalábbis látni, ahogy röpködnek a bicskások előre. Ha még laggol is emellett..., akkor kb megölhetetlen, vagy csak nagy mázli kell hozzá :D
  • Fpocok
    MW2 az SZAR!
    Ez viszont sokkal jobb. Se kevés fps, se lagg nálam. Egyetlen bajom van... az pedig, hogy mindenki a hülye SDt erőlteti, ami nekem nem tetszik, ezért már kb egy hete nem is játszottam vele :S
  • Fpocok
    Köszi szépen. Én most sajnos a routeremmel szarakodtam.
  • pisztácia
    Jah, akkor elnézést. Félre értettem.
  • lolSL
    itt láthatod hogy 2 hete hozzá se nyúltak a játékhoz.
  • Skynet
    Még mindig várok a játék vásárlással,szóval kérdés (lehetőleg olyanok válaszoljanak akik szerint az MW2 nem jó játék,és ezt is kritikusan szemlélik):

Javították már a lagolást,a gyenge fps dobálást és az egyéb faxságokat vagy még mindig rakás fos az egész?
    Köszi...
  • Rage47
    tessék
  • Rage47
    leforditotam mindjart linkelem
  • Fpocok
    Félreértettél. Nem a CS re gondoltam.
    Kocka mondta, hogy a CoD az pörög.
    Én meg mondtam, hogy igen, az S&D az tényleg k*rvára pörög... kivéve amikor nem :D