11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#8038 megkérdem még1x: sziasztok,hol lehet írni ártatlan bannolás miatt a stemeseknek??(gondolok itt mw2), mert azzal is játszanék néha -
#8037 Kezdi jól felbaszni az agyam ez a szar. Hogy lehet, hogy még mindig nem javították a hibákat?? Legnagyobb bullshit amit valaha kiadtak! -
#8036 a semmi az nem ammo volt véletlenül? -
foxxi #8035
Stef: szerintem nyugodtan várjál kb január végéig és akkor már nem, vagy nagyon elhanyagolhatóan fog bosszantani a dolog -
#8034 Megjelenés óta ez a téma de mindegy. -
#8033 Másnak is akad némely pályán a játék? Nekem úgy beakad néha hogy meghalok miatta... :S szörnyen idegesítő. Ráadásul a gépem tökéletes hozzá, még a VGA is új, msot vettem, szóval még arra se foghatom. -
foxxi #8032 Én spec 2szer találkoztam eme nemes hibával... örültem neki -
busman1 #8031 Amugy nektek is van olyan, hogy a csomagban nincs semmi? -
szopacska #8030 http://www.youtube.com/watch?v=a8ibw5mBHYY&feature=related -
#8029 Hacker Pro-val ha ellopod az enemy care-jét akkor ott marad egy hamis care amit ha fel akar venni felrobban -
#8028 Miért robbanik a pofájukba? -
koocos #8027 Ez hatalmas :) -
#8026 LOL..... XD -
#8025 -
#8024 kezd el még1x a "bolyongós" részt, nekem is ez segített... -
#8023 Neki kell futni, anélkül nekem sem jött össze elsőre.
Én már igencsak a végén járok,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és itt megáll a játék. Háttér és a háttérzaj még működik, de tovább nem moccan. Megoldásra ötleteket várom. Előre is köszi.bolyongás, mindenféle számok... fehér inges faszi lenyom, földönfekvés, pali rámfogja a pisztollyal/ ak-val aztán rámfogja a pisztolyt
Ja, jelen config e2200, hd 2400pro, 2 g ddr2, friss win7. Multi lag mentes, csak ugye az fps-marha kevés így a 45 lvl elérése is nagy kihívás volt eddig. Valamelyik nap előkotortam az mw2-t és olyan szinten voltam jó, mint még soha :D Nem mindegy, hogy átlag 20-25 vagy 50-60 fps :D Bár a jobb vassal rendelkezőkkel szenben az 50 is kevés néha. -
#8022 szimplán, csak ugrasz és belassítja az időt (ha erre a részre gondolsz)
lelősz pár embert a tetőn és beesel oda.... -
MORO67 #8021 Sziasztok segitenétek.Van egy olyan rész hogy egy tetön átkell ugrani egy szenbenlévő ház teraszára vagy szobályába .Én rendesen elugrok a palárol de mindig lezuhanok pedig idöben megnyomom a szoközt.Segitenétek többször kell nyomni a szoközt vagy hogy tudok oda beugrani a szobába??? -
#8020 sziasztok,hol lehet írni ártatlan bannolás miatt a stemeseknek??(gondolok itt mw2), mert azzal is játszanék néha
-
#8019 na meg CS...:D -
#8018 biztos h nem lesz kevesebb mert nem űber gépet veszek. Csak egy mai atlagosat, és elvileg azokon jol megy... de ha megse nem izgat, ugyis tobbnyire csak GTA 4 ezni fogok, meg a kiegekkel -
busman1 #8017 Akkor becsaptak a bótba, az a gép csak egy sima egymagos. -
koocos #8016 Nemkell ide milliós gép, az nem szedi le a Treyarch logót a játékról -
koocos #8015 Lenne rá egy nagyobb összegem, h mégkevesebb FPSed lesz, de hagyjuk :D -
#8014 Ja, nekem meg 20 FPS em van, és amikor lövök valakire megáll a kép, és killcam végére, már jó is...
de jövő7 kedden új gép, és akkor ihajj mindenkinek...:D -
#8013 Szerintem ne reménykedj, jövő hét közepe fele örülök, ha kiadják.
-
#8012 jöjön már ki a patch omg!! Aki meg panaszkodik hogy jaj de szegény vagyok 100 fps em van az menyen a francba és jáccon mert nekem tetves 40 van és mellé a lag!! -
csuripi #8011 Köszönöm. -
#8010 Meggyógyult? -
#8009 Stoner az LMG-knél van. -
#8008 megveszed a shotgunoknál az összeset, a másikat pedig úgy hogy megveszed az assaultoknál az összeset -
csuripi #8007 Stoner63-at, G11-et, hogy lehet megszerezni? -
#8006 -
#8005 Indítsd újra... várj kicsit. -
#8004 LoL,
Nagyban játszok, hirtelen disconnect, és LvL 0.
Oda a 4. prestige... -
Gabe18 #8003 Van már valami promodnak nevezett szerver.
Az biztos hogy a fegyveremre beállított "Dual Mag" nem volt használható, meg a mozgásérzékelő is ki volt véve. Killstreak se jött egész meccs alatt. -
kasa85 #8002 Sziasztok.
Nekem is úgyszintén szaggat a játék és Full HD-ben tolom teljes részletességgel Q9550. 3.7GHZ-en+4gb 1066mhz ramal.A HD5970 nem teljesen használja ki úgyhogy tök mindegy milyen felbontáson van a két magot kevésbé dolgoztatja meg nálam is ez a gond. -
#8001 Az durva, nekem (E8500, 4gb ddr2, 4870 512mb) 1680x1050 highen elsimitas nelkul 90-125 fps kozott megy, es lagg sincs mar. Csak neha akcio kozben van micro lagg. -
#8000 Úh, ilyen kártyával bűn nem full HDban játszani -
#7999 Ennyi nekem is simán megvan ezen a beállításon :S