11248
  • Cris99
    megkérdem még1x: sziasztok,hol lehet írni ártatlan bannolás miatt a stemeseknek??(gondolok itt mw2), mert azzal is játszanék néha
  • antgecc
    Kezdi jól felbaszni az agyam ez a szar. Hogy lehet, hogy még mindig nem javították a hibákat?? Legnagyobb bullshit amit valaha kiadtak!
  • darki81
    a semmi az nem ammo volt véletlenül?
  • foxxi

Stef: szerintem nyugodtan várjál kb január végéig és akkor már nem, vagy nagyon elhanyagolhatóan fog bosszantani a dolog
  • TDC Geronimo
    Megjelenés óta ez a téma de mindegy.
  • Stefling
    Másnak is akad némely pályán a játék? Nekem úgy beakad néha hogy meghalok miatta... :S szörnyen idegesítő. Ráadásul a gépem tökéletes hozzá, még a VGA is új, msot vettem, szóval még arra se foghatom.
  • foxxi
    Én spec 2szer találkoztam eme nemes hibával... örültem neki
  • busman1
    Amugy nektek is van olyan, hogy a csomagban nincs semmi?
  • szopacska
    http://www.youtube.com/watch?v=a8ibw5mBHYY&feature=related
  • elitehun
    Hacker Pro-val ha ellopod az enemy care-jét akkor ott marad egy hamis care amit ha fel akar venni felrobban
  • The Protector
    Miért robbanik a pofájukba?
  • koocos
    Ez hatalmas :)
  • Cris99
    LOL..... XD
  • Fpocok
  • Cris99
    kezd el még1x a "bolyongós" részt, nekem is ez segített...
  • patchaou
    Neki kell futni, anélkül nekem sem jött össze elsőre.

Én már igencsak a végén járok,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bolyongás, mindenféle számok... fehér inges faszi lenyom, földönfekvés, pali rámfogja a pisztollyal/ ak-val aztán rámfogja a pisztolyt
    és itt megáll a játék. Háttér és a háttérzaj még működik, de tovább nem moccan. Megoldásra ötleteket várom. Előre is köszi.
    Ja, jelen config e2200, hd 2400pro, 2 g ddr2, friss win7. Multi lag mentes, csak ugye az fps-marha kevés így a 45 lvl elérése is nagy kihívás volt eddig. Valamelyik nap előkotortam az mw2-t és olyan szinten voltam jó, mint még soha :D Nem mindegy, hogy átlag 20-25 vagy 50-60 fps :D Bár a jobb vassal rendelkezőkkel szenben az 50 is kevés néha.
  • Cris99
    szimplán, csak ugrasz és belassítja az időt (ha erre a részre gondolsz)
    lelősz pár embert a tetőn és beesel oda....
  • MORO67
    Sziasztok segitenétek.Van egy olyan rész hogy egy tetön átkell ugrani egy szenbenlévő ház teraszára vagy szobályába .Én rendesen elugrok a palárol de mindig lezuhanok pedig idöben megnyomom a szoközt.Segitenétek többször kell nyomni a szoközt vagy hogy tudok oda beugrani a szobába???
  • Cris99
    sziasztok,hol lehet írni ártatlan bannolás miatt a stemeseknek??(gondolok itt mw2), mert azzal is játszanék néha
  • pisztácia
    na meg CS...:D
  • pisztácia
    biztos h nem lesz kevesebb mert nem űber gépet veszek. Csak egy mai atlagosat, és elvileg azokon jol megy... de ha megse nem izgat, ugyis tobbnyire csak GTA 4 ezni fogok, meg a kiegekkel
  • busman1
    Akkor becsaptak a bótba, az a gép csak egy sima egymagos.
  • koocos
    Nemkell ide milliós gép, az nem szedi le a Treyarch logót a játékról
  • koocos
    Lenne rá egy nagyobb összegem, h mégkevesebb FPSed lesz, de hagyjuk :D
  • pisztácia
    Ja, nekem meg 20 FPS em van, és amikor lövök valakire megáll a kép, és killcam végére, már jó is...
    de jövő7 kedden új gép, és akkor ihajj mindenkinek...:D
  • pisztácia
    Szerintem ne reménykedj, jövő hét közepe fele örülök, ha kiadják.
  • rayman12
    jöjön már ki a patch omg!! Aki meg panaszkodik hogy jaj de szegény vagyok 100 fps em van az menyen a francba és jáccon mert nekem tetves 40 van és mellé a lag!!
  • csuripi
    Köszönöm.
  • Fpocok
    Meggyógyult?
  • Blacksheep333
    Stoner az LMG-knél van.
  • AkAfinucsi
    megveszed a shotgunoknál az összeset, a másikat pedig úgy hogy megveszed az assaultoknál az összeset
  • csuripi
    Stoner63-at, G11-et, hogy lehet megszerezni?
  • Különc
  • Fpocok
    Indítsd újra... várj kicsit.
  • Blacksheep333
    LoL,

Nagyban játszok, hirtelen disconnect, és LvL 0.
    Oda a 4. prestige...
  • Gabe18
    Van már valami promodnak nevezett szerver.

Az biztos hogy a fegyveremre beállított "Dual Mag" nem volt használható, meg a mozgásérzékelő is ki volt véve. Killstreak se jött egész meccs alatt.
  • kasa85
    Sziasztok.
    Nekem is úgyszintén szaggat a játék és Full HD-ben tolom teljes részletességgel Q9550. 3.7GHZ-en+4gb 1066mhz ramal.A HD5970 nem teljesen használja ki úgyhogy tök mindegy milyen felbontáson van a két magot kevésbé dolgoztatja meg nálam is ez a gond.
  • Daell Drow
    Az durva, nekem (E8500, 4gb ddr2, 4870 512mb) 1680x1050 highen elsimitas nelkul 90-125 fps kozott megy, es lagg sincs mar. Csak neha akcio kozben van micro lagg.
  • Különc
    Úh, ilyen kártyával bűn nem full HDban játszani
  • Fpocok
    Ennyi nekem is simán megvan ezen a beállításon :S