Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Emiatt a játék miatt 1 fabatkát nem költenék gépre

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Zomil
akkor valoban marad a kövi patch várása :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

evildoer
fel van rakva 😊 minden sz@rt kipróbáltam már ami a fórumokban volt írva 😊

Zomil
legujabb vga driver/directx ugye fel van rakva? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

evildoer
Nekem single playerben fullra felhúzva minden semmi akadás, multiban ha low ha high úgyan úgy akad akármit állítok a cfg-ben. Van hogy a 100 fps hirtelen leugrik 30-ra, a ping tökéletes. A 10 másodpercenkénti 1 másodperc lagg mindig megmaradt talán makd a 3. javítással jobb lesz 😊))

Sziasztok!

Jelenleg a Gigabayte P35 DS3 lap E6550-es 4gb rammal tolom, de laggolog prociterhelés végig 100 %-on.Ha vennék egy Q8400-at laggmentes lenne szerintetek?
Rage47
nem lehet megunni
darki81
4 emberbõl, 2 csak ugy elment mellettem XD

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

pisztácia
Ilyen géppel ne csodálkozz, hogy nem akad... Megkérdezhetem amúgy mennyi volt? Én is gépet akarok venni, azért érdeklõdöm.
Amúgy én AK74U-t ajánlom mindenképpen!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Zan
Sziasztok!

Tegnap vettem meg,a gépemet látjátok alul.
Tapasztalataim másokkal ellentétben: nekem nem akad,nem laggol,nem kellett átírni semmit a cfg-ben,nem baszakodott a patchel,minden simán felment.Szóval a lényeg,hogy nem mindenkinél van lag.Nekem tegnap olyan 60-80-as pingem volt végig,egyszer volt csak 120-as.Annyit csináltam,hogy valami konzolparancsokat bediktált a haverom,amitõl "tényleg oda lõ a fegyver,ahová célzok"-->õ így fogalmazott.Nem tudom,elõtte sem volt túl nagy probléma egy óra játék után.Az egy dolog,hogy valahogyan mindig beteg vér-prokkal dobott össze a game,de hát bele kellette egy kicsit jönnöm.Ajánlanátok valami jó fegyvert?Mármint tudom,látom,tudok olvasni,hogy melyik milyen,csak úgy érdeklõdöm,hogy ki mire esküszik.Azt is láttam,hogy valamelyikõtök ajánlotta az MC11-et,vagy mit.Azt majd meglesem.

Szóval,még annyit,hogy szívesen társulnék valakikhez,közös zúzásra😊!Nem vagyok rookie,de pro sem.Zombizni is jó lenne...!Írjatok privit,vagy itt is jó!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Már vót, #7152!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Rage47
Solid Snake
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

gman is megírta a választ, de ha már te lusta voltál 1 oldalt visszaolvasni, megtettem helyetted 😊

Erre a hozzászólásra gondoltam

tommygear
<#eljen>
bigapó
hmm, az érdekes, nekem elég gyorsan felnyomja. ez nem tudom mitõl függ, de akkor várnod kell. elveszni nem fog, meg ugye egy hétre visszamenõleg van meg, csak írd fel a pontos idõt mikor csináltad és meglesz az.

The Matrix has you...

bigapó
Nekem is szerencsém van, nagyon jót játszottam ma. Pörgés volt ezerrel, MAC11-el délelõtt szétaláztam mindenkit 😊 van róla videóm is😊
kezdek rájönni, hogy mikor érdemes már késelni, de embertelen távolságból beadja néha, aztán meg nem. szóval elég random, de azért már lehet érezni.
Nekem tetszik, jó játék lett ez. Érdekes módon volt akinek 30-as pinget írt, de nálam is van FPS ingadozás rendesen, de szerencsére nem zavaró legtöbbször, nem megy 70 alá sosem, de a 125-öt nem tudja tartani sokáig. Lehet kiveszem inkább a limitert, megnézem akkor mit csinál. de ezt majd csütörtökön😊

The Matrix has you...

tommygear
ezaz hogy csak a 2-3 órával ezelõtti játékok vannak ott a mostani nincs ami egy 20 perce volt kb
bigapó
ja, pár percet várni kell amíg frissíti. nekem is volt, hogy azonnal vissza akartam nézni és azt írta, hogy jelenleg nem elérhetõ, valamit molyoltam mással, visszamentem és akkor már jó volt.

The Matrix has you...

bigapó
thatre és ott keresd a recent games-en belül. a map neve szerint menti el, de ha rámész betölti a pontos dátumot és idõt is.

The Matrix has you...

tommygear
ezek az utólag visszanézhetõ felvételek késõbb kerülnek fel a listára vagy hogy megy ez?? mert volt pár elég jó megmozdulásom elõbb 1-2 mapon de a videóknak nyoma sincs :S
Daell Drow
Ma nekem nem volt semmi laggolasom, a ping 40-70 kozott volt.
Mai nap nagyon ment igy, nem bantam meg hogy megvettem.
Lesz ez még jobb is, ugyis csak pont 2 hete van kint a game.
csuszi
vagyis társbérlek, de csak ranked pubot egy csomó emberrel😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
74cent per slot
10-24ig választható.
vennék, ha a játék jól futna, fellõnék rá egy cb rule-t és mehetne a móka. de amíg laggolok, a játékkal se játszok, nemhogy szervert béreljek.

tommygear
nem csak neked
csuszi
ez nem fejlesztõ kérdése.
ha ma rendelek egy unranked szervert, pillanatokon belül él, és annyi slotot rakok rá 10tõl 24 ig, amennyit óhajtok, illetve amennyiért fizetek, olyan beállításokkal amilyet szeretnék, és olyan szerver cfg-vel. keress az unranked szerverek között...😉

lesznek... elegem van a "lesznek"-ekbõl

tommygear
lesznek majd kisebbek is
Az is egy kurva nagy faszság szerintem, hogy csak 18 fõs serverek vannak...

az látszik ^^

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

darki81
ez egy minõségi játék <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Fpocok
LOLO2

Fpocok
LOLO

Fpocok
Hát... nekem meg mostanában ezek a "modernek"... szóval igazi felüdülés lesz.

gallardo
ezt a meccs elején kell beírni a konzolba?

Osztom a véleményed

lolSL
pedig csak ott voltak skill fegyverek <#dumcsi>

TDC Geronimo
2. vh a könyökömön jön már ki.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Megnézted a Red Orchestrát? Azt hiszem neked linkeltem múltkor.

/snd_Restart
TDC Geronimo
De én ezek után megfogadtam, hogy utolsó játékom volt PCre, amit megvettem (jó lesz 1-2 kivétel pl dragon age 2 stb, ami elvileg jobb lesz PCn, mint konzolon...elvileg)

TDC Geronimo
Szintúgy

nekem is ez a gondom!!!!!!

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

gallardo
Engem is érdekelne😊 Nekem is rendszeresen kifagy.

Esetleg egy linket tudnál küldeni, vagy valamit ezzel kapcsolatban? Én sehol nem találtam, és nekem is hasonló problémám van..

xfire: numbnutzor steam: nanosilver1991 Black Ops.

Mintha lett volna valami tipp, hogy mit kell csinálni map elején, hogy ne fagyjon a játék, most nem emlékszem mit írtak rá.

mNzJean
Fél óra játék után 2 kifagyás , ha lövöm az ellent akkor lagtenger , szal ez így ebben a formában egy fostalicska , lehet valaki elégedett ezzel de én mindjárt felaprítom a dvd-t . Azért ez vicc ,hogy 5-6 éve tudtak normálisan ,játszhatóan kiadni fps-eket ,most meg 2010 ben minden fps úgy kerül ki az üzletekbe ,hogy gyakorlatilag játszhatatlan .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

csuszi
minden codban megjelentek a radaron 2 óta, cb-én is😊