Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jelenleg a Gigabayte P35 DS3 lap E6550-es 4gb rammal tolom, de laggolog prociterhelés végig 100 %-on.Ha vennék egy Q8400-at laggmentes lenne szerintetek?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Amúgy én AK74U-t ajánlom mindenképpen!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Tegnap vettem meg,a gépemet látjátok alul.
Tapasztalataim másokkal ellentétben: nekem nem akad,nem laggol,nem kellett átírni semmit a cfg-ben,nem baszakodott a patchel,minden simán felment.Szóval a lényeg,hogy nem mindenkinél van lag.Nekem tegnap olyan 60-80-as pingem volt végig,egyszer volt csak 120-as.Annyit csináltam,hogy valami konzolparancsokat bediktált a haverom,amitõl "tényleg oda lõ a fegyver,ahová célzok"-->õ így fogalmazott.Nem tudom,elõtte sem volt túl nagy probléma egy óra játék után.Az egy dolog,hogy valahogyan mindig beteg vér-prokkal dobott össze a game,de hát bele kellette egy kicsit jönnöm.Ajánlanátok valami jó fegyvert?Mármint tudom,látom,tudok olvasni,hogy melyik milyen,csak úgy érdeklõdöm,hogy ki mire esküszik.Azt is láttam,hogy valamelyikõtök ajánlotta az MC11-et,vagy mit.Azt majd meglesem.
Szóval,még annyit,hogy szívesen társulnék valakikhez,közös zúzásra😊!Nem vagyok rookie,de pro sem.Zombizni is jó lenne...!Írjatok privit,vagy itt is jó!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Erre a hozzászólásra gondoltam
The Matrix has you...
kezdek rájönni, hogy mikor érdemes már késelni, de embertelen távolságból beadja néha, aztán meg nem. szóval elég random, de azért már lehet érezni.
Nekem tetszik, jó játék lett ez. Érdekes módon volt akinek 30-as pinget írt, de nálam is van FPS ingadozás rendesen, de szerencsére nem zavaró legtöbbször, nem megy 70 alá sosem, de a 125-öt nem tudja tartani sokáig. Lehet kiveszem inkább a limitert, megnézem akkor mit csinál. de ezt majd csütörtökön😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Mai nap nagyon ment igy, nem bantam meg hogy megvettem.
Lesz ez még jobb is, ugyis csak pont 2 hete van kint a game.
10-24ig választható.
vennék, ha a játék jól futna, fellõnék rá egy cb rule-t és mehetne a móka. de amíg laggolok, a játékkal se játszok, nemhogy szervert béreljek.
MJ rulz Pink Team The Only One
ha ma rendelek egy unranked szervert, pillanatokon belül él, és annyi slotot rakok rá 10tõl 24 ig, amennyit óhajtok, illetve amennyiért fizetek, olyan beállításokkal amilyet szeretnék, és olyan szerver cfg-vel. keress az unranked szerverek között...😉
MJ rulz Pink Team The Only One
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
xfire: numbnutzor steam: nanosilver1991 Black Ops.
Azért ez vicc ,hogy 5-6 éve tudtak normálisan ,játszhatóan kiadni fps-eket ,most meg 2010 ben minden fps úgy kerül ki az üzletekbe ,hogy gyakorlatilag játszhatatlan .
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info