11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#7998 4x-es élsimitás és textúra szűrés, 1280x1024ben játszom, minden maxon értem itt textúra minőség, fov stb.. :/ -
#7997 40fps? Min? Pitypang felbontásom sajt effektekkel? Azért egy beállításokat írhatnál is... -
#7996 Igen ezen én is már már röhögök .. havernak ennél jóval gyengébb ketyeréje van 4 magos AMD, HD5770 és fix 125 röhögve megvan neki .. :(( -
Ragnar360 #7995 lol akk az durva :) én csinalnek vele vmit, ha jol tom sokaknak ettöl jóval ratyibb gépen fele ennyi gondal se szépen megy... -
#7994 :/ legalább a téli szünet, karácsonyi időszak eltelhet egy kis coddal :)) lvl 29ig szenvedtem el igy.. de kiborit.. pedig az L96A1 annyira tetszik :(( -
#7993 2 hét sztem még -
#7992 Jöhetne már az a patch .. friss Win7 , HD5970,Intel I7, 8 giga ram, és 40 fps ugrálva szaggatva, gusztustalan ez igy :(((( -
#7991 jah nem voltam elég pontos. nem igazi játékosok. kínai hamisítványok. -
#7990 Azért nem kéne ennyire... -
Ragnar360 #7989 ok -.- -
#7988 A konzolosok nem játékosok. -
#7987 De, ez full PCs, a konzolosoknak van külön fórumuk
Azért játékosok fóruma, mert a számítógépen sok hasznos más dolgot is lehet csinálni, míg konzolon nem -
Ragnar360 #7986 hi, nemtudja vki véletlenül, hogy hol (vagy lehet-e még) lehet kapni Hardened kiadást 360-ra ?!
Jó tudom, nem igazán konzolos a topik, de nem is kéne, h full pc-s legyen (a fötitle szerint játékosok foruma és nem pcsek foruma) no offenz, csak mielött vki lehurrogna :)) -
#7985 Nem kell fel menni a szerora ha favoritba akarod rakni, egyszeruen jobb gomb a szerver neven. Es ad to favorite. -
#7984 jaja, az is megfelel a feladatnak -
#7983 ak74 :D -
#7982 ja ott lehet is ilyesmit :D Főleg ha oldalt kihajols sniperrel :) vagy shotival rohangálsz közöttük :D -
#7981 jah nuketown volt 1 kör alatt műveltem 145-5-öt, aztán a kövibe meg 190-10 és jött a bann :D (190-10 volt a végleges recent game-be azt írja) -
#7980 a multiplayer menüben, talán a legfelső menüpont, és ott frissitsegyjót -
#7979 A játékban kiveszed a filtereket, megvárod amíg betölti az összes servert, sorbarendezed ABC szerint, és legörgetsz a H betűig. de nem tölti be az összeset, így eltart egy darabig mire összeszeded őket. -
#7978 Akkor még is hol tudok magyar szervereket kerestetni? vagy akár külföldit is? -
#7977 miért?? -
csomi98 #7976 hat meg vettem banom kar hogy nem lehet visza adni -
busman1 #7975 Nem is leszel. Mit nem lehet azon megérteni, hogy xfireben nem láthatod a szervereket? Érthetően mondták. -
#7974 Visszatérve a dologra, zárójelben jegyzem meg, hogy talán akkor mégis a játékkal van baj és nem a Windowszal vagy egyéb vírusokkal a gépen, 8800GTvel, 2 magos AMDvel simán(kis túlzással) ment a game, gtx 460-al pedig szétakad és szoftverileg driver csere sem volt (mert ugyanazt adja az nvidia honlapja a 2 kártyának) csak hardveres csere.
Ezért gondolom hogy nem mindig megoldás az új op rendszer (főleg hogy az enyém is 2 hetes) ráadásul a patch notesban is benne van, hogy javítják a 2 magos gépek szereplését. -
#7973 nem tudja valaki mikor jön ki ez a patch? mert télleg ez az útolsó esély hogy megszabaduljak a képregény szerű játékmenet töl. -
#7972 nem lettem okosabb :P valaki leírja hogy tudom xfire-ben megkerestetni a magyar szervereket mert még a játékot sem akarja megtalálni... -
#7971 Betöltöd összes szervert a browserben, ha látsz egy magyart, akkor felmész rá és ha fenn vagy, akkor add to favourites. -
#7970 Nem is fog. -
#7969 valaki elmondja hogy tudom a magyar szerókat a favoritok közé rakni?? -
#7968 Valaki le tudja írni hogy tudom xfire-ben megjeleníteni a black opsot mert nem akarja egyszerűen megtalálni a gépen a játékot, már beadtam neki manuálissan is de nem mutat szervereket. Pls help -
#7967 Háá várjáá még... még ki se jött a patch :D -
#7966 na jövőhéten má mehetünk -
#7965 50 a max szint, viszont 15-ször presztizselhetsz.
Szal "majdnem" ugyanannyi idő mint mw2-ben. -
#7964 * úgy értem elérni a maximális szintet egy presztizsen belül -
#7963 Kevesebb idő presztizs végére érni itt, mint mw2-ben amúgy? -
#7962 dehát ezt most olvastuk -
szaba75 #7961 * Elérhetővé tettünk egy opciót, amelynek segítségével a shadereket a betöltési idő alatt hozza létre. Ennek segítségével elkerülhető az akadozás, amely új pályarészek előkerülésével voltak tapasztalhatók egyes videokártyákon.
* Befejezetlen szerverkeresés.
* Fejlettebb Quickmatch keresés (kevesebb pinggel és laggal)
* /connect hozzáadva
* /reconnect hozzáadva
* Megnövelt optimalizáció a 2 magos processzorok számára.
* Javítva a véletlenszerű fagyás bizonyos számítógép konfigurációkon.
* A lefoglalható szerverhelyek számát 9-re növeltük.
* Fejlesztettünk a spawn-rendszeren
* A heti és a havi toplista most már minden ölést, halált és segédkezést helyesen jelez (Az „All Time" toplistával nem volt gond)
* Javítva, hogy a killstreak kiválasztása valamikor nem működött Combat Trainingben.
* Array: Ütközés gátolja meg, hogy a játékosok részben hozzáragadjanak egy fához.
* Launch: Ütközés akadályozza, hogy oldalazás és ugrás után a B3 melletti rakéta bázisánál láthatatlan szegélyen landolhassunk.
* Summit: Mostantól nem lehet a pályán kívül kerülni Custom Games-ben, ahol a játékosok sebességét maximumra állították.
* Havana: Nem lehet láthatatlan szegélyre ugrani a C2 feletti ajtónyílásnál.
* Nuketown: Beállítottuk a spawn pontot, amely a próbababa fején volt olykor.
* Launch: A rakéta állvány alatt elérhető volt egy kis rész, amely a játékterületen kívül esett - blokkolva a hozzáférés mostantól.
* Launch: Ismét egy pályahiba, amelyet hasalva lehetett elérni az A zászlónál.
* Néhány játékos azt jelentette, hogy a fegyver-tartozékokhoz kapcsolódó "challenge"-k nem törlődtek a "prestige" kiválasztása után. Most már helyesen fog működni.
* Villa: A B2 pont nyugati részén lévő sarokban beragadhat a játékos és átláthat a túlsó oldalra - javítva.
* Crisis: Szintén egy beragadásos hiba javítva az A3 és B3 közötti zónában.
* Javítva a "care package glitch" (végtelen mennyiségű Sam Turret, Care Package, Sentry Gun)
-
#7960 így hogy magyar így már elolvastam thx -
#7959 patch
bocs, nem akarok reklámozni, csak ha vkit érdekel magyarul...