Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Én az oroszlános ikont akarnám, asszem a 13., de nagyon nem hiszem, h lesz kedvem 13.prestige szintig elvinni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én még csak annyit szerettem volna mondani, hogy kérem kaccsojja ki 😊
Lesz aki megcsinálja ezt a 800 szintet? Én valószinû, de lehet megunom, bár érdekelne milyen az arany fegyó, utána meg már az uccsó pre hamar meglenne 😊
The Matrix has you...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Scientia potentia est.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
The Matrix has you...
ez olyan, mint hogy most 2010 van és 21. század. ez megkavarja az embereket😊
The Matrix has you...
50szintet lépsz MINDIG.
1.-röl indulsz. Ez a 0.szinted. A 2. szintnél léped meg te az ELSÖ szintlépésedet és egészen igy megy 51-edig szintig amikor prestige-elsz és átlépsz a következö prestige 1. szintjére. Ezek után a 2. prestige-nél is a 2. szint meglépés lesz az ELSÖ szintlépésed...
Mindig 50. szintet lépsz.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
de most mar engem is osszekvernek a szintek meg s zintek kozotti XP-k szamolasa.
amugy johetne mar egy matekos.
Olyan embert te nem látsz akinek nincs szám a neve elõtt. 1-es vagy mikor kezded.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
The Matrix has you...
eloszor valoban 50 van mivel 1-tol 50-ig mesz.
DE!!!
50 utan az 1 szintet is el kell erned, gyakorlatilag 0-tol mesz 50-ig. ami 51 szint.
az elso es utolso prestige 50 szint, tobbi 51.
Parasite Eve 2, best game EVER!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
legelsonel 1-rol indulsz nem nullarol, akkor 50 szint lehet.
De szintenkent 50-rol 1-re is kel valatani, ami plusz 1 szint prestigenkent.
Én azért jókat játszok, általában követem a játék éppen aktuális céljait, aztán néha megállok és csak lövök párat, ha mondjuk már killstreak közelben vagyok vagy csak simán helizni akarok 😊
ez mondjuk meglepõ, hogy pl nuketown-on fekszek és simán le tudok lõni 11 embert úgy, hogy egyik sem veszi észre hol is vagyok...és nem tudok elbújni, azt nehéz...nem, rohannak ki és ennyi 😄
The Matrix has you...
Kyl: Cod1 óta ez van, beleértve cs-t is, de te biztos jobban tudod, h mi a jó és mit lehet egy kompetitiv meccsbe belepréselni...
Kempelni azért lehet mert mikor védesz akkor az a feladat. Utána úgyis neked kell támadni, akkor meg menni kell.
HQ még CoD1-be meg UO-ba jó volt. Csak hát ott nagyobb pályák voltak, meg más HQ rendszer, ha lelõttek várni kellett több idõt mire respawnoltál, nem mint most hogy már jön is vissza szinte egybõl.
The Matrix has you...
Ugye CSben még remekül mûködött... mert ott nem voltak ennyire megbonyolítva a mapok. Kinéztél B sötétbõl és volt 4 hely, ahol lehet ellenség. És akkor aki gyorsabb az nyer. Mostani játékoknál van 24104millió hely, ahova bújni lehet és ezért lehet kempelni.
Ha rajtam múlna a ligák sorsa, akkor sokkal izgalmasabbat tudnék csinálni. SD helyett lehetne HG, DOM vagy CT. Bár inkább a HQ lenne a legjobb, mert ott mindig másik helyen kell védekezni/támadni. SC2 ligába pedig bevezetném a kötelezõ random race-t... sokkal izgalmasabb lenne!
sztem...
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Csörtessünk végig a pályán vagy kempeljünk egy sarokban, majd az így észlelt ellenfeleket terítsük le 10-15 hangos lövésbõl. Ha belénk lõttek egy fél tárat, nyugodtan ugorjunk fedezék mögé 5 másodperc elteltével úgyis olyanok leszünk, mintha kicseréltek volna, illetve, ha a helyzet megköveteli, bökjük le ellenfelünket egy határozott késeléssel akár 5 méterrõl. A repesz gránátokat se legyünk restek használni, autók robbantgatására kiválóak, egyéb funkciója a figyelem elterelés mellett eddig ismeretlen. Ha már csak ketten vagyunk a mapon és nincs mivel már lõni, legfõbb ideje a bombával foglalkozni, majd egy fél órás haláltusát követõen a szerencse valamelyik félnek kedvez és már vége is. Hát nem volt izgi?
flame on
Scientia potentia est.