Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
ja, ez már túl sok. elõzõbe is 20 nap körül volt mire megcsináltam, de lehet rosszul emlékszem. azt tudom, hogy 1000 óránál többet nyomtam, abból kb kétharmadánál volt meg a 10-es szintem.

The Matrix has you...

Zomil
lol 😄

Én az oroszlános ikont akarnám, asszem a 13., de nagyon nem hiszem, h lesz kedvem 13.prestige szintig elvinni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bigapó
ezt is majdnem 😄

The Matrix has you...

bigapó
Zomil lenyúltad 😄

Én még csak annyit szerettem volna mondani, hogy kérem kaccsojja ki 😊

Lesz aki megcsinálja ezt a 800 szintet? Én valószinû, de lehet megunom, bár érdekelne milyen az arany fegyó, utána meg már az uccsó pre hamar meglenne 😊

The Matrix has you...

Zomil
hoppá, bocsi valakit kiütöttem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Pontosan 😊

Kly
Nah szóval: ugyebár elsõ szintrõl indulunk, ezután lépünk 49 szintet ekkor vagyunk lvl 50, de mivel ilyenkor még nem lehet elkezdeni/(folytatni) a prestige-t, ezért kell még egy "szintet lépni" (legalábbis betölteni az XP csíkot), ergo "megdolgoztunk a következõ elsõ szintünkért". Összesen 15 prestige szint van, így 16x50 szintet kell meglépni (feltéve, hogy a 15. prestige 50. szintje utáni dolgot is számoljuk, aminek már kétségtelenül nincs értelme), ami egész pontosan 800 szint.

Scientia potentia est.

lolSL
szerintem te is olvasd el.

Jaffa 2843
olvasd már, hogy mire ment a válasz, úristen még ez is nehezen megy? 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Zomil
Igen, de a kérdés az volt hány szint van, nem pedig az mennyit lépsz 😊

Fpocok
Tehát akkor összeségében 15*50 szint van. Értem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaffa 2843
49 szintet lépsz... de 50 csíkot töltesz meg.. komolyan ennyire bonyolult? 😄 (az elsõ szinhez nem kell fejlõdni, de az 50esen végig kell mennie a csíknak..) komolyan nem jártatok iskolába? 😄 (vagy nem vagytok józan parasztok? XD )

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Zomil
Vagy talán neked kéne 😊

bigapó
49-et lépsz, de 50 szintet csinálsz meg, ez a nem mindegy 😊

The Matrix has you...

lolSL
húzz egy vonalat minden szintlépés után egy lapra legközelebb

Zomil
50 még mindig -.-

Fpocok

lolSL
kiírhatod, de 49 szintet kell lépni minden prestige után.

bigapó
de amúgy meg a level az szint-et jelent angolul 😊 csak úgy mondtam 😊 szóval level 50 = 50 szint és kééész 😄

The Matrix has you...

bigapó
Nem kell, 50 szint van itt mindig, Zomil jól irja, meg már mi is kiszámoltuk, szal annyi lesz 😊
ez olyan, mint hogy most 2010 van és 21. század. ez megkavarja az embereket😊

The Matrix has you...

Fpocok
Szerintem irjunk ki szavazást, hogy 50 vagy 51 😄

Zomil
Mit számoltok már itt 😄
50szintet lépsz MINDIG.
1.-röl indulsz. Ez a 0.szinted. A 2. szintnél léped meg te az ELSÖ szintlépésedet és egészen igy megy 51-edig szintig amikor prestige-elsz és átlépsz a következö prestige 1. szintjére. Ezek után a 2. prestige-nél is a 2. szint meglépés lesz az ELSÖ szintlépésed...
Mindig 50. szintet lépsz.

m0tTh0w
Remélem ezen a random fagyás dolgon már javában hegesztenek vmit, mert ez így nagyon f*s. Kb 5-6 meccsenként megfagy a kép, és ahogy olvasom sokan szenvednek tõle itt a fórumon második peccs óta.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Daell Drow
a nullat jelkepessen ertettem.
de most mar engem is osszekvernek a szintek meg s zintek kozotti XP-k szamolasa.
amugy johetne mar egy matekos.
De nem nullától mész.
Olyan embert te nem látsz akinek nincs szám a neve elõtt. 1-es vagy mikor kezded.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bigapó
hát nemtom, ezt majd megnézem, most vagyok 45 körül prestige 2-ben, úgyhogy idõszerû 😊

The Matrix has you...

Daell Drow
akkor megegyszer utoljar:
eloszor valoban 50 van mivel 1-tol 50-ig mesz.
DE!!!
50 utan az 1 szintet is el kell erned, gyakorlatilag 0-tol mesz 50-ig. ami 51 szint.
az elso es utolso prestige 50 szint, tobbi 51.
Fpocok
Akkor tényleg csak 50. Én azt hittem 0 szintrõl kezdõdik az ember.

bigapó
nem nulla, level 1-el kezdünk mindig, azt kezded tölteni és úgy lesz level 2, egészen level 50-ig. ez 50 szint igy.

The Matrix has you...

0-tól 1-ig nem kell tölteni, tehát gyakorlatilag "50 csikot töltesz meg". Elõször az egyest, aztán a kettest, végül az ötvenest.

Fpocok
De szerintem 0ról kezded, és az 1szint eléréséhez is xp kell nem? 50es szinthez meg 50. De mivel azt is meg kell tölteni, ezért 51?

bigapó
de az az 50-es szint töltése, nem az 51-esé!! jöjjön már egy matekos!!!!! 😄DD

The Matrix has you...

Fpocok
Ennyire nem tudtok számolni? 50+1 egy db prestige, mivel 50 után meg kell telíteni az xp csíkot, mielõtt prestigelni tudsz.

bigapó
érted, feltöltöd az 50-es szintet és úgy nullázol 1-re 😄 ez mekkora 😄DD

The Matrix has you...

Hát hogy "fosok" az talán túlzás, de valóban a CoD4 vagy még akár a MW2 pályái is valahogy eredetibbek voltak.

bigapó
nem, mondom, akkor vagy 50-ediken. onnan váltasz 1-re. nincs közte semmi 😊

The Matrix has you...

Daell Drow
most hogy mondod.
legelsonel 1-rol indulsz nem nullarol, akkor 50 szint lehet.
De szintenkent 50-rol 1-re is kel valatani, ami plusz 1 szint prestigenkent.
bigapó
Nem jó játékokkal játszol. CTF-ben van, hgoy 15 mp a respawn, de a többiben sem olyan vészes, mert minden a csapaton múlik, ha agyatlanok, akkor persze mérges vagy, mert nem jól csinálják és csak hullanak, mint a legyek és nem segitenek pl. ezért jobb haverokkal játszani, mint minden ilyen játékot. igaz, itt most még ezzel vannak gondok 😊
Én azért jókat játszok, általában követem a játék éppen aktuális céljait, aztán néha megállok és csak lövök párat, ha mondjuk már killstreak közelben vagyok vagy csak simán helizni akarok 😊
ez mondjuk meglepõ, hogy pl nuketown-on fekszek és simán le tudok lõni 11 embert úgy, hogy egyik sem veszi észre hol is vagyok...és nem tudok elbújni, azt nehéz...nem, rohannak ki és ennyi 😄

The Matrix has you...

Zomil
Semmi baj nincs az sd-vel, csak egyszerüen a BO mapok fosok, sehol sincsenek a cod4 mapokhoz képest...

Kyl: Cod1 óta ez van, beleértve cs-t is, de te biztos jobban tudod, h mi a jó és mit lehet egy kompetitiv meccsbe belepréselni...

bigapó
Nekem AMD-bõl elegem volt, visszaváltottam intelre😊

The Matrix has you...

Szerintem meg a sok respawnos mod nem jó. Lelõsz valakit, igazából semmit se ér, 5 másodperc már megint a pályán van. Az egész átcsap agyatlan mészárlásba pillanatok alatt, na aztán mikor elkezdik behozni a killstreakeket akkor vége mindennek...
Kempelni azért lehet mert mikor védesz akkor az a feladat. Utána úgyis neked kell támadni, akkor meg menni kell.
HQ még CoD1-be meg UO-ba jó volt. Csak hát ott nagyobb pályák voltak, meg más HQ rendszer, ha lelõttek várni kellett több idõt mire respawnoltál, nem mint most hogy már jön is vissza szinte egybõl.

bigapó
ezen Én is agyaltam múltkor, de szerintem is 50 szint van😊 tehát az elején az elsõt csinálod meg, aztán a végén meg az ötvenediket. nem +1, de majd egy matekos megmondja 😊

The Matrix has you...

Fpocok
Szerintem az SD már nagyon lejárt, az újabb játékokban már nem lehet rendesen játszani rajta.
Ugye CSben még remekül mûködött... mert ott nem voltak ennyire megbonyolítva a mapok. Kinéztél B sötétbõl és volt 4 hely, ahol lehet ellenség. És akkor aki gyorsabb az nyer. Mostani játékoknál van 24104millió hely, ahova bújni lehet és ezért lehet kempelni.
Ha rajtam múlna a ligák sorsa, akkor sokkal izgalmasabbat tudnék csinálni. SD helyett lehetne HG, DOM vagy CT. Bár inkább a HQ lenne a legjobb, mert ott mindig másik helyen kell védekezni/támadni. SC2 ligába pedig bevezetném a kötelezõ random race-t... sokkal izgalmasabb lenne!

Fpocok
Melyik? Csak mert nem egyértelmû. Phenom 2 965, vagy Phenom 9650?

Frank99
good gamer!

sztem...
:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Daell Drow
Na de az 1-es szintet is el kell erned, nem keves XP pontal.
Ezert irtam 50+1.
Frank99
nálam a Phenom x4 965 jól muzsikál. komolyan.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Kly
Nah akkor röviden a játék lényege:

Csörtessünk végig a pályán vagy kempeljünk egy sarokban, majd az így észlelt ellenfeleket terítsük le 10-15 hangos lövésbõl. Ha belénk lõttek egy fél tárat, nyugodtan ugorjunk fedezék mögé 5 másodperc elteltével úgyis olyanok leszünk, mintha kicseréltek volna, illetve, ha a helyzet megköveteli, bökjük le ellenfelünket egy határozott késeléssel akár 5 méterrõl. A repesz gránátokat se legyünk restek használni, autók robbantgatására kiválóak, egyéb funkciója a figyelem elterelés mellett eddig ismeretlen. Ha már csak ketten vagyunk a mapon és nincs mivel már lõni, legfõbb ideje a bombával foglalkozni, majd egy fél órás haláltusát követõen a szerencse valamelyik félnek kedvez és már vége is. Hát nem volt izgi?

flame on

Scientia potentia est.

Jaffa 2843
az 50 szint.. 1röl indulsz hahóó logikaaa 😄

Valószínûleg AMD lesz valami Phenom X4.