11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
wariorkhing #8079 a steam vmiért nem akarja letölteni a patch utolsó 6 megáját, azt írja ki h felfüggesztve (suspended) LÉCCI VALAKI SEGÍTSEN -
#8078 2. a don't stay -
Gabe18 #8077 Akkor nem egyre gondolunk. BO-ban a snipernél vagy lősz távcső nélkül, vagy belenézel a távcsőbe (ha csak egy pillanatra is, ez már tudástól,reflextől, játékostól függ).
De MW2-ben volt az a marhaság hogy úgy lőttek hogy elkezdte a szeme felé közelíteni a távcsövet, de nem nézett bele, hanem "fél úton" már lőtt. Na ilyen nincs BO-ban, én legalábbis még egy ilyen kill-t nem láttam. -
#8076 Az első az ez, a másodikat nem tudom, de az is Linkin Park :-) -
#8075 Mi ez a finom kis nóta? -
#8074 Tévedsz.
Már egy plusz pont, amiért megéri ez majd. : D -
busman1 #8073 Elindult a ni szerverünk is.
-:-[Mean Machinel]-:- Veteran Clan HC Demolition
Ha gondoljátok mehet a magyarok közzé. Szűrés HC Demolitionra, és az M betűnél könnyen megtalálható. Köszi
-
#8072 Igazából tökre nem kellett volna csinálni semmit a QS-al PC-n. Csak a konzolosoknál volt a gond az AUTO AIM miatt. Tök felesleges volt PCn megváltoztatni. -
killerkocka #8071 Quick scope-ot kivették? Kb a leghasználhatóbb most csipánál, csak kicsit másképp kell. Sűrűn csipázgatok részemről, pro nem vagyok, bár sokszor nagyon szeretnének megverni. Amit megfigyeltem, hogy ha álló célpontot akarok lelőni úgy, hogy rázommolok közvetlenül, hogy ne kelljen mozgatni a célkeresztet, levegő visszatart és lő, egyszerűen ritka, ha beadja. Ha meg mellécélzás és gyorsba ráhúzva a célt csinálom, 100 %-ban beadja. No hogy is van ez a quickscope kivétel? Kb ez is olyan, mint hogy ígérték a commandos késelés megszűnését. 1 része be is vált, mert commando perk nincs többé. Helyette alapban commandosan késel. -
#8070 Jogos :) -
fawcet #8069 Nekem gigabyte ep35-ds3 alaplapom van húzott E5200 procival és Gef9800GT(512ram) 4gb rammal. Win7 64 bit alatt hangbug folyamatosan, fps lagok sorozata, kevés fps és harc közben microlagg.
De mióta Xp SP3 szervízpackel 32bites oprendszerre áttettem, jobban fut mint modern warfare 2. Kényelmesen nyirhatom az ellent, 1 nap alatt kétszer volt mini laggom. Fps is nőt.
Mindenkinek javaslom hogy win7 mellett, xp-n is próbáljátok ki. -
Gabe18 #8068 De ha belenézel a távcsőbe, akkor csak egy pont... -
#8067 Hát mivel a célkereszt elég nagy snipernél ezért max akkor lehetett a lába között ha nagyon durván terpesztett XD -
Gabe18 #8066 Szerintem is sokkal jobb ebben a sniper. Eleve azt a quickscope marhaságot kivették belőle, már haladás.
De nekem olyan is volt hogy hasra vágtam magam sniper-el, rálövök az emberre, de láttam hogy a célkereszt a lába között van, de elég messze volt az ember. Mondom magamba, beadja az... bummm..., semmi... meghaltam. Persze ez egy pillanat alatt játszódott le. -
eLiXir #8065 Hali, nekem már nagyon sok problémám nincs a játékkal, kivéve, hogy nagyritkán beakad, ami elég zavaró tud lenni tűzharcban. Már csak 1-2 társra lenne szükségem, akikkel felmegyünk TSre/ventrire/mumblera vagy bármire, és közösen játszunk dom/sab/s&d/egyéb meccseket, mert úgy több értelme lenne. Volna rá jelentkező? -
#8064 itt egy csomó rész hiányzik, majdnem olyan, mint a killcam mikor nem látszik jól, hogy hogy lőtt le. nem sokat csipázok, de azért közel sincs ekkora makkolás benne, kell célozni rendesen és testlövés nem mindig halálos elsőre, bár ez ebben is látszik, van egy olyan benne. -
#8063 ez nem gusztustalan közel se mint mw2, ha van ideje céloz rendesen, ha nincs is nagyjából jó helyre penget, pontosan lő, csak elkapósan.
mw2 minden szart beadott, nevetséges sniper. -
#8062 ez rémes, azt hittem, már nem lesz az, mint mw2ben.. -
#8061 hi.
Szerintem magát a prestige szinteket hamarabb meg lehet csinálni, persze figyelni érdemes a folyamatos fegyver-váltásra, így hamarabb kapod az extra xp-t is és a többi játékmódot is érdemes kipróbálni, azokért is kapsz xp-t, ha pl 2-5-10 demo/sab/dom meccset nyersz. Mivel itt 15 prestige level van, szemben az mw2 10 levellel, ezért összességében viszont kb. ugyanannyi idő lesz megcsinálni az összes prestige szintet. -
#8060 Nem vagyok itt egész nap. Most jöttem vissza fél órája, most töröltem. -
#8059 Nem mondod... csakhogy nekem a megjelenés óta EGYSZER sem akadt, csak most kezdte el. :):P -
#8058 Na ezt a csipavideót nemkellett volna megnéznem kb 1 percig bírtam 1 perc alatt jó HA 1 OLYAN lövés volt ami valóban talált...az összes többi mellé alá fölé,és mindet beadta fragnek...szánalom.... -
#8057 menjél át az MW2 topicba, és olvass vissza.
2 ember is visszakapta innen, ha jól emléxem, még talán angolul is leírta, hogy mit írt a VAC-nak....
de ne kívánd, hogy én olvassak vissza helyetted.
VOLT 2 ember, aki VALÓBAN nem csalt, és visszakapta az accountját!!!
az utolsó 500 commentben talán benne van. -
#8056 miért nem törlitek az ilyet a sunyiba?
ha érdekli, úgyis megtalálja a megfelelő -warez- topicot...
ha meg nem tud olvasni, akkor meg pont azért kell törölni. -
#8055 Milyen progival ? Call of Duty : Black Ops !
Tudunk-e magyar IP-t? Nem sajnos nem, de vannak külföldi jó pingekkel rendelkező szerverek!
Ingyenes szervere? Az összes az :P -
#8054 Elhiszem en, de ugynezki hogy ez mar menthetetlen. -
#8053 amúgy érdekes hogy engem bannolnak..., de az igazi cheatereket nem, mert abból rengeteg van.. -
#8052 mw2ben, kövezzetek meg vagy bármi, de nem csaltam, nem várom hogy elhiggyétek....
ezért csináltam egy új fiókot Bo-nak nehogy az miatt ezt is letiltsa ha regelem...
de néha visszajárnék játszani, a ban-t BO megjelenése elött 1héttel kaptam kb -
#8051 Akkor a játék dobozát se fogja látni, mert azon nagyobb szám szerepel , de őszintén, kocsogség ide vagy oda, én nem szívesen segítek ilyen esetekben (másik, hogy most nem is tudok : D) -
#8050 1. Nincsenek tort szerverek.
2. ha lenne akkor sem adnank IP-t.
3. Jelenleg csak ezzel a progival tudsz multizni. -
Gabe18 #8049 Most én leszek a rohadék, de akkor is.
Külön megnéztem, "életkor 14 év alatt". Szerinted fog bannert olvasgatni, értelmezni? -
#8048 erre már én is: -.-"
úyg látszik, sokaknak nem tölt be a banner : D -
Gabe18 #8047 Call of Duty Black Ops progival, ami a boltban lett vásárolva...
Nincs warez multi (egyelőre).
Amúgy meg Warez topikba fáradj át. -
szopacska #8045 Hello,hogy tudok zombi modban csatlakozni másokhoz mert hozzám tudnak csatlakozni de mivel nekem szar netem van szar a ping ugy,hogy hogy lehet megoldani ezt? -
#8044 Ezt csak azért linkelem be, mert kb ez az első montage, ami alatt olyan zene van, amit én is IMÁDOK!
-
#8043 VAC banok 99%-a teljesen jogos. Eddig csak egy alkalomról tudok, ahol hibásan banoltak. -
#8042 Konkretan hol mikor miert kaptad a bant? MW2 bwn Bo-ban katad? -
busman1 #8041 Nem tudom. Semmit sem jelzett.
-
#8040 STEAM hivatalos fórumán. DE. Nem nagyon reménykednék... sőt. Ha nem tömeges hibás bannolásról van szó, ahogy egyszer történt, akkor biztos nem kapod vissza. -
#8039 Hát ha bannolt a VAC akkor hiába irsz