Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skymannn
szabadna tudnunk pontosan melyiket szedted le? ha jól tudom nem lehet a statot resselni (legalább is a cod6ban nem lehetett, itt is kétlem h lehet)

vmelyik tweakelt configot letoltottem... szoval..hogyan lehet a statjaimat TÖRÖLNI, tehát zéró/nulla/semmi állapotra visszatenni, mert 0.32es a KDm, nincs CoD pontom, szar classokat csináltam míg akadozott addig nem érdekelt, hogy mi van... Van rá megoldás?

skymannn
kiváncsi lennék én is a rá hogyan oldottad meg az akadást, mivel pár fps-en lenne annyi mint anno mw2ben, most már csak az a disznó néhahakedvemtámadbeszaggatokhogykibasszakveled dolgot kéne megoldanom.
egyszóval kérlek írd le hogyan oldottad meg.

Ma este eljutott arra a szintre a játék,hogy nemlehet élvezni. Igy még sosem akadozott... Nemértem én,hogy mi van. Egyszer jo,szinte hibátlan Máskor meg jászhatatlan. 😞

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Na neked melyik módszer mûködött? Mármint mitõl javult az akadás dolog?

Zomil
Hát ez valami iszonyatosan gagyi faszság bár bocs :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Némileg megjavult az akadás probléma, már csak azt kéne megtudjam, hogyan lehet a statjaimat TÖRÖLNI, tehát zéró/nulla/semmi állapotra visszatenni, mert 0.32es a KDm, nincs CoD pontom, szar classokat csináltam míg akadozott addig nem érdekelt, hogy mi van... Van rá megoldás?

Sziasztok!

segítségeteket szeretném kérni. a Következõ a helyzet. Eddig hibátlanul lag nélkül ment a BO,de ma a t-home lecserélte a modememet mert nagyobb sávszéllességet igényeltem. Azóta BO-n belül a server keresõ nem látja a szerveket.És ha nem server keresõvel lépek be hanem pl: ranked match-re nyomok akkor úgy laggolok mint egy vadállat. Ez ügyben fordultam hozzátok és elõre is köszönöm a segítséget.

elitehun
Itt egy Fun videó
SZtem nem rossz XD
Nekem sajna nem sikerült a fekete pályát megoldanom, hiába kezdtem ujra😞(
B..Szik tovább menni.Help Pls!!!
Amúgy annyira egyszerû lenne ezt a késes xart megoldani. Annyi kéne hogy sérülten ne tudja a karakter a mozdulatot megcsinálni. Igy nem lennének ezek a nonszensz szituációk mikor a 3 mellbelövés után lendületbõl levág az ember, viszont ha "becserkész" oldalról vagy hátulról, akkor ugyanúgy lehetne késelni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
A hülye claymore-t kéne kivenni és a knifeot ekvippelõsnek és jó lenne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Blacksheep333
Szerintem így van jól, hogy minden ki van véve.

"Említetted a claymore-okat nos, én equipmentekbõl semmit sem engedélyeznék."
Igen, Szarkasztikusan megemlítettem, amivel arra céloztam, hogy nagyon nem kell bele.

Csuszi kollégát idézem, hogy mi a baj a HC-vel, mivel teljesen egyet értek vele:
"A sima módban, ha szembetalálkozol egy nálad gyengébb játékossal, hiába van esetleg helyzeti elõnyben a türelme, a kempelése miatt, lehozod ügyességbõl. ha kempel a drága, az sem számít, megtöröd a bénábbakat. hcben erre esélyed nincs, az nyer, aki elõbb látja meg az ellent, plusz a hc sebzés miatt a célzás is kevésbé fontos, mivel elég ha bokán sorozod, nem úgy mint sima módban, ahol esetleg még mellmagasságban kellene osztani az áldást hogy meg is haljon."

Az operációs rendszeren is túl...

elitehun
hát ahol nem is volt kiirva az hogy nem szabad gl-ezni én ott se tapasztaltam. Lehet rájöttek hogy hülyeség azt használni<#nemtudom>
Hát lenne mit kivenni. De meglepõdve látom hogy SD szinten a GL gyakorlatilag eltûnt. Nem tudom a többi játékmódba mi a helyzet, de itt a szerveres megoldás véget vetett a MW2 õrjöngésének ebbõl a szempontból.
Vagy csak én fogtam ki rendre jó szervert...

elitehun
Azért azt birom hogy egy csomóan megveszik a játékot aztán meg kivennék a játék 70%-át<#taps>
Hangtompító mitõl lenne elbaxás? Nem muszáj felrakni, de aki felrakja annak gyengül a fegyver egyértelmûen. Mindenki eldönthetné maga mit akar. Ne lássák honnan lõ, vagy erõsebb legyen a fegyver.

Zomil
Hogyne rakjuk csak be a célzás rásegitéses tomahawk-ot egyböl sokkal skillesebb lenne a játék 😄
És igen rakjuk csak be a silencer-t hogy elbassza a fegyverek balance-ját 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kly
Én speciel a következõ attachmenteket engedélyezném: silencer (ez az egy attachment már önmagában megkérdõjelezi az attachmentek letiltásának az ésszerûségét), extended mags, dual mags (ez mondjuk vitatható) és grip. Jó néven vettem volna mondjuk, ha a játék készítõi meghagyták volna az FMJt és nem egy ki***szott perkké varázsolták volna vissza, ami ismét csak egy visszalépés volt az elõzõ részhez képest.
Említetted a claymore-okat nos, én equipmentekbõl semmit sem engedélyeznék. Halálos gránát kategóriában szerintem simán mehetne a tomahawk használata is, a semtexé viszont semmiképpen. Taktikai granyóból pedig a flash és smoke melett, nyugodtan lehetne decoy is szvsz.

HC egyébként pörgõsebb, mint a softcore. Sokkal több benne a meglepetésszerû támadás, ellentámadás, ambush stb. Kevesebb a kemp, mert nem tudod, hogy éppen melyik irányból jön a halálos golyó.
Az a baj, hogy ESL-ben is csak HC SD 3v3 van és nem 5on5.

Scientia potentia est.

Magyarul akkor nem is várhato javulás? Az szivás...

Hát igen ezek szerint nem mellébeszélés a minimum config ami AMD Phenom x3 8750 vagy jobbat követel.Beszarás hogy 2 magos 3.GHz-es proci kevés neki. Próbáld valalhol beszámíttatni egy 600-as sorozatú Phenom X4-esbe. Annak elégnek kell lennie. 22K körül van az X4 640.

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

elitehun
Én ha savw and quit-el lépek ki akkor mindig onnan folytatja mármint pont onnan ahonnan kiléptem
Nem lehet. Checkpoint rendszer van. Amikor kiírja a játék, hogy Checkpoint reached, akkor automentést végez és legközelebb, ha bemész a Game menübe, akkor ott a Resume Game opcióval tudod folytatni a játékot az utsó checkpointtól.

Mióta megvan a játék eredetiben, nem játszottam a Single részzel, nem tudom, hogy a skidrow-s verzió hibája volt-e vagy a gyárinál is elõfordul, de nálam rendszeresn az volt, hogy a játékból kilépve, újra elindítás után nem volt Resume game, csak New game. Ilyenkor be kellett mennem a settingsbe, meg beléptem a key bindings fülre, aztán kilépve a fõmenübe, már volt Resume Game.

valaki mondja már meg hogy hogyan lehet menteni:S PLS mert mindig csak a küldi elejétõl lehet vinni a pályákon belül nem lehet menteni?:S
Szia.Haverom is igy járt,ujrakezdte az adott pályát és másodjára nem volt ilyen probléma... Kezd elöröl a pályát és remélhetöleg jó lessz.

nyuny01
<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Hali.lenne egy kérdésem....tudna e nekem valaki küldeni vagy belinkelni egy mentést ami a vietnámi küldetés utáni pályára dob...mert nálam is bug van a játékban.kinyitok egy ajtot és becsesz a nagy feketeség.légyszi segitsen valaki ha tud mert nagyon nyomnám a játékot.
bakkerman
eszközkezelõben tiltottam a hangcuccokat,szaggat így is,persze legújabb driver van fent...gyenge a gépem hozzá,ennyi. Marad az unistall,és a BC2

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Frank99
Phenom II X4 965

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bakkerman
1440x900 automaticon szaggat,jobban,mint 1440x900 extra-n 8x AA-val,ötlet? eléggé bántó,amikor megyek be bleachel egy ajtón,és elkezd esni az efpées. néztem a faq-ot,de szerintem nem gyenge hozzá a gépem...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

darki81
hc-ba csak az játszik aki szeret kempelni vagy meghallni<#zavart1><#violent><#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Zomil
omg most nézem mekkora faszságot irtam:
*kiegyensulyozott 😄

Zomil
Nem véletlenül vannak lekorlátozva ennyire dolgok már cod4 óta, a war lényege, h kiegyensujozott legyen, és leginkább a skillröl szoljon és kevesebb szerepe legyen a szerencsének a játék folyamán. Ezt ugy lehet elérni, ha minden felesleges dolgot letiltanak és minden olyan dolgok kivesznek ami felboritaná a balance-ot.

elitehun
Hülyeség. Szinte csak hc sd-t játszok és alig találkozom kemperrel, illetve nem ha nem hc lene akkor is kempelne mert pl véd vagy vmi
Blacksheep333
HC -tõl csak még kempelõsebb lenne az egész és a skill sem számítana annyira, hisz 2-3 lövéstõl meghal egy ember, gyakorlatilag csak rá kell nézni...

Blacksheep333
Ennek mégis mi köze van a CB szabályokhoz?
Claymore-al meg Rapid AK74-el izgalmasabbak lennének a warok, vagy mi?

Zomil
Ha jól tudom nem folyamatosan kell nyomni az F betüt, hanem nyomogatni és akkor jó lesz.

Az egy bug. Semmit sem tehetsz. Tölts le valahonnan egy végigjátszást, és töltsd be a következõ szintet, és akkor folytathatod a játékot.

Kapcsold be a lámpát.
Sziasztok segitenétek mert elakadtam??Van egy olyan rész hogy benyomok egy ajtot a társammal és valoszinüleg beesek egy verem be ,na ott nekem teljesen fekete a képernyõm és ccak a sárga irányt mutató nyil pörög körbe a képernyön ott mit kell csinálni???Az a küldetés egy vietnami városrészben zajlik.Elöre is köszi a választ.
Zomil
Bocs a nevedért nem direkt volt 😊

Ha cod1 óta rühelled, akkor ez nem a te játékod 😄

darki81
1-el kezdõdik, és azért kell az 50-et végigvinni, mert utánna megint az 1 jön <#smile><#vigyor0><#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

bigapó
ugye, hogy ugye? 😄DD amikor elõször nézed akkor egyszerû, de aztán elkezdesz gondolkozni, hogy hogy is van ez, ezért került ilyen sok idõbe. De tényleg Kly írta le legjobban, jól összefoglalta.

The Matrix has you...

tehát az 50-es csíkot is végig kell tölteni a prestigehez, akkor ez lesz a helyes megfejtés valóban, amit te írtál😊

nem tudom, hogy mi jelentõsége van annak, hgoy most akkor 50, vagy 51, de alapvetõen HA nullától mész, ebben az esetben is hibás a feltételezésed, hisz 0-50-ig az 50 😄

A kérdés egyébként csak az, hogy prestige után resetkor 1-rõl indulsz vagy 0-ról? Mert ha lvl1-rõl indulsz, akkor bizony lolSL-nek van igaza, mert akkor 49-et kell lépni. De nem is értem mi a bonyolult ebben?

Amennyiben nulláról indulsz:
0-ról 1-re EGY csíkot töltesz meg
0-ról 2-re KÉT csíkot töltesz meg
0-ról 3-ra HÁROM csíkot töltesz meg.
....
0-ról 50-re tehát ÖTVEN csíkot töltesz meg.

Amennyiben viszont Level 1-rõl indulsz reset után, akkor:
1-rõl 2-re 1csíkot töltesz meg
1-rõl 3-ra 2csíkot töltesz meg.
1-rõl 4-re 3 csíkor töltesz meg.
... tehát adott szint-1
1-rõl 50-re NEGYVENKILENC csíkot töltesz meg.

De egyébként ennek tényleg ekkora jelentõsége van, hogy harmadik napja ezen agyaltok?😛

Stefling
Azta....... 😄 errõl nem volt szó hogy végig kell nyomni mindet 😄 ha tudom el se kezdem a prestige szintet...

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Kly
Azt nem tudom, hogy mikor, de elõbb-utóbb biztos megcsinálom, kell az arany camo.

Scientia potentia est.

Kly
1. Kly vagyok. 2. Igen, CoD1 óta utálom a dolgot. 3. Mindig is csak azzal volt gondom CB meccseket illetõen, hogy 82 lövés kell egy emberbe, de szinte pillanatokat alatt regenerálódik a "HPja". Szerintem egy FPS játékban messze a reflex a legfontosabb dolog, viszont az elõbb említettek teljesen háttérbe szorítják. Ellenben azzal teljesen egyetértek, hogy respawn-mentes játékmódot kell játszani, (bár a Battlefield esetén jól mûködik a "éledõs" dolog). Száz szónak is egy a vége, szerintem HC SnD kellene, attachmentekkel (bizonyos megkötésekkel persze), viszont egyértelmûen perkek nélkül. 4. Igen, én tudom, hogy mi a jó 😊

Scientia potentia est.

bigapó
ja, ezt köszi. nem tudtam. amúgy jó lenne, ha itt is lennének dupla xp-s hétvégék, mint mw2-be, úgy hamarabb meglenne 😊

The Matrix has you...

Jaffa 2843
az arany fegyóket meg lehet nézni/kipróbálni privát meccsen ahol beállítasz "szerver specifikus classokat"

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU