11248
  • rayman12
    Vagy már aztis lehet vele?
  • rayman12
    Most hogy igy mondjátok télleg ez lehet a dolgok hátterében, 3 embert kapásból feltudok sorolni az osztályomból akiknek box a van(10. gimi) És aztse tudják hogyan kell felrakni egy játékot, ez már nekik túl bonyolult, Meg pc akkoris öröké lessz mert ha belegondolunk hogyan szedik le a boxosok a warezt? meg hoygan facebook ozik a sok nyomi box al?
  • Fpocok
    Szerintem te nem tudod miről beszélsz.
    1. Boxon is ugyanúgy van hack, vannak csalók.
    2. Nincs is punkbuster. VAC van.
  • Novotsik
    azért fogy szerintem jobban boxra mert ott az internetes játék sokkal jobb nincsenek fasszopó cheaterrek akik orba szájba basszák szét a játékot a hackeikkel és basszák fel a másik ember agyát azzal h csalnak,lehet h tévedek de én még nem láttam hacket xbox-on. Másrészt hiába van punkbuster meg egyéb ilyen olyan szűrő progi mindig akad olyan ember aki ezt ki tudja játszani és esetleg privát hack-ként árulja is.
  • Novotsik
    hol tudom bekapcsolni a vért a játékba mert egyszerűen vér sehol és egy kicsit idegesít :S ????
  • TDC Geronimo
    ahahah hogyne :D

Pont a cod van tele ilyenekkel...PCn is :p
  • Fpocok
    Ez jó dolog is. Gyakorlatilag a PCnek van egy noob-szűrő funkciója. Kiszűri az értelmi fogyatékosakat, kisgyerekeket, 50es IQjukat
  • elitehun
    Jól beszélsz
  • lolSL
    de egy átlag amerikai család a konzolra is rákölti azt a casht.
    van xbox a gyerek(ek) szobájában, van a nappaliban, mellé 5 szett guitar hero szerű műanyag szarság
    aztán van még ps3 is a tv mellett, meg esetleg egy wii a dobozában porosodik.. most meg kinect és move, van mire költeni
    azért adják be mert már túl buták ahhoz hogy pc-n alapvető dolgokat megcsináljanak mint 1 driver frissítés
    10 éve IRC-re nem tudtak feljönni a buta userek, most már MSN-re se, mert a facebook chat egyszerűbb
    csak az kell ami 1 gombnyomtásra megy, mint az auto aimes fragelés a codban :)
  • Gabe18
    Azért azt se feledjük ha az elmúlt 15 évet nézzük nagyjából 100.000 forintért vehetted meg az aktuális konzolt, nem feltétlenül a megjelenés napján, de nem sokkal utána. És az ~5 évig fut, egyre jobb játékokkal ahogy a fejlesztők kitanulják a programozását.
    Azért aki pc-n komolyabban akar játszani, 5 év alatt minimum a dupláját rákölti.
  • Gabe18
    Látom milyen jól sikerült programozniuk ezt is. Tízből ötnek talán megy is jól. Az meg nem véletlen hogy az évek folyamán a pc-konzol viszony gyakorlatilag megfordult.
  • Boron Power
    Igazából szerintem nem elsősorban a warez / nem warez az ok, hanem az emberek globálisan hülyülnek, az amerikai minta szerint. Egy PC már bonyolult pistikééknek. Ha csak egy dvd-t kell berakni és már megy is a game, akkor boldogan mosolyog és kész. Ezért van sokkal több konzol.

(Ugye ez a hülyülés érdeke a szolgáltatást nyújtóknak, mert a nép nem a valós tulajdonság / érték alapján vásárol, hanem a reklámok alapján, érdeke a politikusoknak, mert a nép nem ugat vissza, nem is érti miről van szó, stb. Ez a szomorú jövő.)
  • Barnus
    azért mostmár messze nem olyan nehéz pc-re írni játékot, mint anno DOS/win95 korszakban. Azért mostmár a programozók alá van téve a direct-x, meg minden szar. Olyan sokat azért nem kellene mit pöcsölniük vele, egyszerűen csak megfordult a világ, nagyobb az igény a konzolos játékokra, mert a pc-sek lewarezolják a cuccokat, míg a konzolosok megveszik. Az, hogy COD:BO-ból 90+%-ban adtak el Xboxra, annak semmi köze a programozáshoz. A PC-sek is több millióan megvehették volna a játékot, és akkor sokkal nagyobb visszhangja lett volna annak, hogy szarul lett pc-re optimalizálva, de mivel 10% alatt vagyunk, így nem fordítanak akkora figyelmet rá. Ez teljesen ésszerű a részükről, hogy a prioritáson az van, amiből több fogy. Ha xboxra fogyna 10% és pc-re 90, akkor hidd el, hogy programozhatóság ide vagy oda, PC-re optimalizálnának, és abból csinálnának konzol verziót.
  • Gabe18
    Hát nem tudom. Lehet választani. Csinálsz pc-re játékot. Nem egyszerű, sok fajta gépen kell mennie, az eladásokból keresel x pénzt.
    Vagy csinálod konzolra, egyszerűbb (ha egy Xboxon jól meg, az összes Xboxon jól megy), és keresel vele x*10 pénzt.
    Nem tudom te hogy döntenél...
  • rayman12
    És szemétségnek érzem hogy emiatt nem figyelnek oda a fejlesztők 100% osan a pc s verzióra, Ha már megveszek egy játékot 12k ért elvárom hogy egy jó munka gyümölcsét kapjam... de nem. Má lassan ugy vannak vele a fejlesztők is hogy hmm jó lett ez a játékm nah de csináljunk egy pc s verziót is, mer hogy néz ki ha nincs.
  • rayman12
    Egyébként én nem értem hogy egysek mért vannak ugy oda a konzolokért meg hogy mért vette át az uralmat, speciel egyszer játszotam haveromnál és kibaszott szar az azzal a 2 kis analog gecivel célozni meg ugy egyébként mindent csínálni, ok bíztos hogyha sokat tolnám bele tanulnék, de akkor is ezer szer könnyebb egérel meg bill el.
  • handrx
    Értem, akkor a multis részével semmi dolgom nincs.
    Mert be van pipálva a Beállítások - Letöltések+Felhő lapfülön a

Steam Felhő szinkronizálásának engedélyezése az azt támogató játékokban opció!

Kösz a gyors segítséget! :)
  • Prince23
    10%-os becsléshez tedd hozzá a Wii és DS verziókat, emrt együtt teszik ki a pc-vel azt a fránya 9-et :D
  • lolSL
    single player: Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players\save
    multiplayert online tárolja ha nem kapcsoltad ki a steam cloudot, letölti amikor elindítod.
  • handrx
    Hello srácok!

Meg tudnátok mondani hol találom a játék mentéseit, single player és multi player-ét is? Meg a Theater által rögzített multis játékot?

Magyarán mit és honnan mentsek biztonságos helyre, ha újra telepítem a gépet?! Szeretném vissza kapni a mentett játék állást single és multi téren is. Vagy is ott folytathassam a single és a multi részt ahol épp abba maradt!

Köszönöm a segítséget ! :)
  • Fpocok
    Nekem is! :D
  • Gabe18
    Nálam pl. Digi Net van 40/20-as. Azzal a jobb német szerverek 20-30 között vannak a listában, játékon belül meg ~30-40 körül. Ennél jobbal nem találkoztam még.
  • voodoo98
    Az igen. :D Milyen nettel tolod?
    nekem 10/1 ADSL van és 64-es ping alatt még nem láttam a server browser-ben. sajnos :S
    de játékban általában ez 80-90-es. :SS
  • Gabe18
    Amúgy nekem a szerverkereső éjszakánként teljesen lehal. Ilyen éjfél körül még sokszor oda jutok hogy egy órát még mennék lőni, erre a szerverkereső SD módban behoz ilyen 15-20 szervert, annak is a fele USA, Ausztrál, még jó hogy Északi Sarkról nem dob találatot...
    De tegnap pl. már nap közben is csinálta ezt. Csak azért érdekes mert korábban ez nekem aránylag jó volt, ha nem is villámgyorsan de berendezgetett pár száz szervert. Most meg az említett 15-20 találat után megáll és kész...
  • Daell Drow
    Na ezt is fel raktam a favoritok koze, este meglesem.

Amugy itt a listam a magyar szerokrol amikrol en tudok, beszurom hatha konnyebben felismeritek es megtalaljatok:
  • Gabe18
    De pont hogy van marketing igazgató. Ránézett az eladásokra, konzol ~90%, pc 10% (optimista becslés), "Na k.....a gyorsan kezdjetek el konzolos javítást gyártani. Pc? Azt is lehet ha majd lesz egy kis szabadidőtök..."
  • lolSL
    jól megvárják amíg a legnagyobb függők vesznek pár ezren i7 procit érte.. steamen tudják követni hogy kinek milyen gépe van.
  • killerkocka
    Csak azt nem értek, treyarchéknál nincs egy hozzáértő marketing igazgató? Fogná, megmondaná kiadás után, hogy gyerekek, vessétek magatok rá a pc verzióra, mert a jelenlegi állapot tűrhetetlen és inkább dobják ki sokan a szemétbe a lemezt, mint hogy újak vásároljanak nagy számban. Kb a duplájára nőhetett volna az eladás meg szerverbérlés is, ha időben kijavították volna ezt az fps laggot. Ehelyett ők ráálltak a consol verziókra, ahol olyan bugokat javítottak, amik csak részben befolyásolják a játékmenetet. Pc verzió meg közel van a játszhatatlanhoz sokaknál. Első héten 100-120 ezer player online, most csoda, ha 50-60 ezer van. Ha máson nem is, ezen el kellett volna gondolkozniuk, de nem. Ígérgettek sok mindent kiadás előtt, amiből színte semmit se tartottak be. Nem értem én a marketing szemléletüket ezeknek, bár a többi kiadó is hasonlóan áll hozzá, ez a szomorú.
    Viszont csak javuljon meg mihamarabb ez az fps lagg és lesz nemulass
  • rayman12
    Az egyetlen szarság hogy én szeretek és tudok is valamenyire csipázni csak hogy a BO ban ez kilőve ugyanis fps kéne hozzá ami nekem nincs. Szánalmas, mw2 be fix 90 fps, egyszer nem akad be ,ebbe meg jáchatatlan színten akad szégyen treyarc fujj.
  • killerkocka
    Meg jut is eszembe, nézd meg írásvédett-e a steames mappád, ha igen, lehet az a gond, hogy nem tudja felülíratni, ezért nem tölti le. Bár ezt kétlem, de ez is egy lehetőség. Ha régióváltás se csinál semmit, max töltsd le steamről az egész játékot. Több lehetőség nem ugrik be.
  • killerkocka
    Esetleg még a letöltési régióval babrálhatsz kicsit. Átrakod mondjuk svédre, meg ilyenek.
  • wariorkhing
    Már újra is indítottam, vártam is több napot, a black ops-ot is újra tettem már és mindig sz@r
  • bigapó
    vannak olyan oldalak ahol ilyen videókat-képeket láthatsz, összehasonlításképpen. akár youtube-on is találsz ilyet. persze legjobb élőben, hiszen monitoron torzulhat az a kép is, illetve TV és TV és LCD között is van különbség :)
  • tommygear
    pc
  • Wolfram14
    Sziasztok, tudom, hogy ez nem a codbo-hoz tartozik de lenne egy kérdésem.
    Szerintetek melyik ad jobb grafikát? a Playstation 3 ,vagy az Xbox360 Válaszotokat köszönöm
  • killerkocka
    míg*
  • killerkocka
    Indítsd újra a steamet, az sokszor segít ilyenkor. Vagy vársz, mígy észhez tér és tölt rendesen.
  • killerkocka
    Bizony nem egyre, én azt sose tartottam igazi csipázásnak, mert semmi játéktudás nem volt mögötte, kb vaktában lövöldözött a cél környékén. Számomra az csak bohóckodás volt mindig is, másra úgyse volt jó, mert makkolni kellett ezeket a killeket. Mikor már belenéz a távcsőbe és kb fél másodperc alatt berántja, az már más tészta. Részemről én erre a quick scope-ra gondoltam.
  • lolSL
    np
  • Hassel606
    Köszi!