Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszóval kérlek írd le hogyan oldottad meg.
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
segítségeteket szeretném kérni. a Következõ a helyzet. Eddig hibátlanul lag nélkül ment a BO,de ma a t-home lecserélte a modememet mert nagyobb sávszéllességet igényeltem. Azóta BO-n belül a server keresõ nem látja a szerveket.És ha nem server keresõvel lépek be hanem pl: ranked match-re nyomok akkor úgy laggolok mint egy vadállat. Ez ügyben fordultam hozzátok és elõre is köszönöm a segítséget.
SZtem nem rossz XD
B..Szik tovább menni.Help Pls!!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Említetted a claymore-okat nos, én equipmentekbõl semmit sem engedélyeznék."
Igen, Szarkasztikusan megemlítettem, amivel arra céloztam, hogy nagyon nem kell bele.
Csuszi kollégát idézem, hogy mi a baj a HC-vel, mivel teljesen egyet értek vele:
"A sima módban, ha szembetalálkozol egy nálad gyengébb játékossal, hiába van esetleg helyzeti elõnyben a türelme, a kempelése miatt, lehozod ügyességbõl. ha kempel a drága, az sem számít, megtöröd a bénábbakat. hcben erre esélyed nincs, az nyer, aki elõbb látja meg az ellent, plusz a hc sebzés miatt a célzás is kevésbé fontos, mivel elég ha bokán sorozod, nem úgy mint sima módban, ahol esetleg még mellmagasságban kellene osztani az áldást hogy meg is haljon."
Az operációs rendszeren is túl...
Vagy csak én fogtam ki rendre jó szervert...
És igen rakjuk csak be a silencer-t hogy elbassza a fegyverek balance-ját 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Említetted a claymore-okat nos, én equipmentekbõl semmit sem engedélyeznék. Halálos gránát kategóriában szerintem simán mehetne a tomahawk használata is, a semtexé viszont semmiképpen. Taktikai granyóból pedig a flash és smoke melett, nyugodtan lehetne decoy is szvsz.
HC egyébként pörgõsebb, mint a softcore. Sokkal több benne a meglepetésszerû támadás, ellentámadás, ambush stb. Kevesebb a kemp, mert nem tudod, hogy éppen melyik irányból jön a halálos golyó.
Az a baj, hogy ESL-ben is csak HC SD 3v3 van és nem 5on5.
Scientia potentia est.
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
Mióta megvan a játék eredetiben, nem játszottam a Single részzel, nem tudom, hogy a skidrow-s verzió hibája volt-e vagy a gyárinál is elõfordul, de nálam rendszeresn az volt, hogy a játékból kilépve, újra elindítás után nem volt Resume game, csak New game. Ilyenkor be kellett mennem a settingsbe, meg beléptem a key bindings fülre, aztán kilépve a fõmenübe, már volt Resume Game.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
*kiegyensulyozott 😄
Claymore-al meg Rapid AK74-el izgalmasabbak lennének a warok, vagy mi?
Ha cod1 óta rühelled, akkor ez nem a te játékod 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
The Matrix has you...
A kérdés egyébként csak az, hogy prestige után resetkor 1-rõl indulsz vagy 0-ról? Mert ha lvl1-rõl indulsz, akkor bizony lolSL-nek van igaza, mert akkor 49-et kell lépni. De nem is értem mi a bonyolult ebben?
Amennyiben nulláról indulsz:
0-ról 1-re EGY csíkot töltesz meg
0-ról 2-re KÉT csíkot töltesz meg
0-ról 3-ra HÁROM csíkot töltesz meg.
....
0-ról 50-re tehát ÖTVEN csíkot töltesz meg.
Amennyiben viszont Level 1-rõl indulsz reset után, akkor:
1-rõl 2-re 1csíkot töltesz meg
1-rõl 3-ra 2csíkot töltesz meg.
1-rõl 4-re 3 csíkor töltesz meg.
... tehát adott szint-1
1-rõl 50-re NEGYVENKILENC csíkot töltesz meg.
De egyébként ennek tényleg ekkora jelentõsége van, hogy harmadik napja ezen agyaltok?😛
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Scientia potentia est.
Scientia potentia est.
The Matrix has you...
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU