11248
  • strebacom
    Csak zombis lesz..na azzal nem játszom.....de ha nem lenne DLC akkor már rég a kukába lenne a game.... ki a faxom játszik ezzel több 1000 órát mint némelyik noob...Félreértés ne essék nagyon kedvelem a játékot,söt imádom,de, csak hát 40-50óra után nekem már unalmas egy map....
  • Fpocok
    Az hagyjál... de egy új map lesz benne!
    1!
  • Jaka923
    Bár sose jönne.
  • Ulthane
    Rezurrection DLC videó (behind the scene)

PC-re megint egy hónappal később jön :-/
  • pett3rson
    ez mire kell? azokkal a fegyverekkel sem tudod végigjátszani a single-t amiket ad?? akkor nem a te játékod...már bocs...
  • Fpocok
    Passz... keress a neten egy trainer-t hozzá, ahogy látom rengeteg van a neten.
  • rusher4587
    Sziasztok!
    Két kérdésem lenne cheat-el kapcsolatban. Át tudom-e állítani a fegyver limitet többre, mint kettő? (a give all fagyást okoz jónéhány pályán)
    Van give item / give weapon, vagy ezekhez hasonló parancs, amivel az általam kívánt fegyvert kaphatom meg?

Előre is köszi! :)
  • strebacom
    Na és mi az ip cim, mennék játszani?
  • morphologu
    Sziasztok olyan kérdésem lenne vettem servert a black opshoz és hogy tudok admin jogosultságot adni másnak, és az auto klick működjön. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.
  • Jaka923
    Csak a hülyének éri meg. De jó sok hülye lesz, aki megveszi.
  • Fpocok
    PÉNZTÁRCÁT NYISS!!!

"Az Activision ugyanis egy füst alatt tette közzé legfrissebb pénzügyi jelentését, és rántotta le a leplet néhány apróságról, többek között a Rezurrection DLC-ről, amit teljes egészében a zombi módnak szenteltek. Az Xbox LIVE-ra augusztus 23-án, Steam-re és PSN-re később érkező csomag 1200 MS pontba, vagyis 15 dollárba kerül, s a Call of Duty: World at War négy átdolgozott zombis térképe (Nacht der Untoten, Verrückt, Shi No Numa, Der Riese) mellett egy vadonatúj ötödiket (Moon) is tartalmaz a játékmód rajongói számára. Érdeklődve várjuk majd az alacsony gravitációban szökdécselő élőholtakat.

Egyetlen petákot sem kell viszont fizetniük azoknak, akik a Call of Duty: Black Ops Hardened, vagy Prestige kiadását birtokolják (PC-re nem volt ilyen), amelyekben alapjáraton megtalálható volt a négy régebbi térkép. "

4 régi zombis map, amit átvettek (0 munka) és egy új zombis pálya. Mindezt 15 dollárért... a hülyének is megéri!

forrás
  • Zozo76
    Latom PCn vannak gondok rendesen, az XBOX LIVEon nincsen ilyen problema.
  • Zozo76
    A HAZZARD a legszebb multi palya meg a legutolso zombis.
  • Jaka923
    Sokan vannak így.
  • soo277
    Eladó 1 CoD BO 4500kp ért!de bánom ,hogy megvettem ezt a fost!!TREJÁRCS
  • strebacom
  • Zozo76
    Jok lettek az uj palyak, a legjobb DLC lett a BOhoz.
  • strebacom
    Be is halt a szerver:

• Fpocok
    Csak baromira nem éri meg az árát.
  • Drephis
    ejj, de ronda
  • strebacom
    Nos eléggé mutatós az új DLC:

• robotnyk
    patch volt, de már jó
  • Fpocok
    Karbantartás van?
  • Joshuaa
    Sziasztok!
    Tudna nekem valaki segiteni?
    Ahogy belépek MP be ezt irja: Error The Call of Duty: Black Ops server is not available at this time. Please try again later on visit http://www.callofduty.com/blackops/satus for updates
    Kérlek segitsetek! Köszi
  • Renátó1985
    nem már nem az, nálam is voltak gondok decemberben amikor megvettem, most már jó egy ideje
  • Fpocok
    Az az MW2. Rossz topikba jöttél.
  • strebacom
    mé mikor volt az..nálam még soha!!
  • kanduhr
    Még mindig laggos a multi?
  • strebacom
    Full magyarítás: Aug.20......
  • Fpocok
    Gameserversnek monopóliuma van. Csak ők üzemltetnek Black Ops szervereket.
  • morphologu
    ahhh elnéztem a dolgokat ez nem rossz
  • morphologu
    ezt én is láttam de elég húzós árban
  • Fpocok
    Csak itt tudsz

Itt kell kitölteni mindent, elérhetőséget meg majd adnak és akkor azzal tudtok babrálni szerveren.
  • morphologu
    Sziasztok abban kérném segítségeteket hogy pár haverral bérelnénk servert és ezt hogy tudnák megcsinálni (fizetni, jogosultság egyéb beállítások) hogy kell vagy valami linket küldeni ahol le van írva. Előre is köszönöm.
  • Fpocok
    Nem.
  • OWEN24
    Csáó! tört multi várható? (alterwnet -hez hasonló)
  • Pengn
    Sziasztok. Eladó egy Steam acc rajta Modern Warfare 2, Black Ops és egy Team Fortress 2. Eladási ár: 9000 Ft. Akit érdekel írjon.
  • Fpocok
    Oké... köszi!
  • strebacom
    Igen tényleg a jövöhét vége:
  • strebacom
    A PH-n irták...az öreg kodosok...