Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos eléggé mutatós az új DLC:

<#taps>

robotnyk
patch volt, de már jó
Fpocok
Karbantartás van?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni?
Ahogy belépek MP be ezt irja: Error The Call of Duty: Black Ops server is not available at this time. Please try again later on visit http://www.callofduty.com/blackops/satus for updates
Kérlek segitsetek! Köszi
nem már nem az, nálam is voltak gondok decemberben amikor megvettem, most már jó egy ideje

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Fpocok
Az az MW2. Rossz topikba jöttél.

mé mikor volt az..nálam még soha!!

Még mindig laggos a multi?
Full magyarítás: Aug.20......
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Fpocok
Gameserversnek monopóliuma van. Csak õk üzemltetnek Black Ops szervereket.

morphologu
ahhh elnéztem a dolgokat ez nem rossz

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

morphologu
ezt én is láttam de elég húzós árban

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Fpocok
Csak itt tudsz

Itt kell kitölteni mindent, elérhetõséget meg majd adnak és akkor azzal tudtok babrálni szerveren.

morphologu
Sziasztok abban kérném segítségeteket hogy pár haverral bérelnénk servert és ezt hogy tudnák megcsinálni (fizetni, jogosultság egyéb beállítások) hogy kell vagy valami linket küldeni ahol le van írva. Elõre is köszönöm.

Fpocok
Nem.

Csáó! tört multi várható? (alterwnet -hez hasonló)
Sziasztok. Eladó egy Steam acc rajta Modern Warfare 2, Black Ops és egy Team Fortress 2. Eladási ár: 9000 Ft. Akit érdekel írjon.
Fpocok
Oké... köszi!

Igen tényleg a jövöhét vége:

A PH-n irták...az öreg kodosok...

Fpocok
Ezt hol olvastad? Csak mert pcdev twitterén nem írja. Pedig mindig kiszokta eddig.

Most nézem hogy lehet hogy a jövöhét végéröl van szó, megint kijön egy DLC...
<#worship>

Fpocok
Má megint? Lassan minden második héten dupla xp van.

DUPLA XP hétvége!!!
<#wave>

Felpattansz a motorra a többi magától értetõdõ.
még az elején van amikor megszökünk a bányából és 1 robbanás után visznek oda és ott kelek föl
<#csodalk>
hello elakadtam a játékban lécci segítsetek!! egy raktárban vagyok és nem tok megmozdulni semmit nem tudok csinálni , és olyan hangok vannak mintha be akarnának törni 1 ajtot remélem segítettem hogy mi is a helyzet. Elõre is köszi.!
jó lenne ha leakcióznák a dlc-ket 50%-al... én is megvenném. de 28 juróért nem kell...

Köszi én igy tudom, de már azt hittem mégis!!
<#worship><#papakacsint>

FSpofon
sehogy ,nincs pcre beta. majd csak ha fizetõs lesz õsszel mw3hoz.

Arab money

Most ez hogyan tudom játszani, meg kell venni a betát vagy mi anno regeltem a beta tesztre??

Cod Elite

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

VERESS 96
Hát próba szerencse köszi megpróbálom 😊

Fpocok
Minél messzebb van a target, annál magasabbra kell célozni. Próbálgasd, mennyivel kell a cél fölé célozni.

VERESS 96
Sziasztok megakadtam a játék legelején (még hamar) A börtönös pályánál mikor lõni kell azzal a maszek csúzlival egyszerûen nem tudom eltalálni a célt xD Pedig lõttem már mindenfele... Nektek hogy sikerült? (azon kivûl hogy nem vagytok olyan bénák mint én XD)

DarkSector
Mennyit kell fizetni?
mert eddig én 1x se fizettem demo-ért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FSpofon
"Currently, we do not plan to launch a version of the beta for the PC version of Call of Duty: Black Ops."

lol
csak a konzolosokat nézik olyan hülyének hogy majd ezért fizetnek, ez is valami 😊

Arab money

Fpocok
Nyilván rosszul krekkelted... de szerintem próbáld meg a warez topikjában.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ! Ma töltöttem le a játékot és Crackeltem is de amikor játszani szeretnék vele akkor mindig a STeamet hozza be van valami megoldás? köszönöm!
Fpocok
WÚPDDIDÚ

Pre-Purchase Now - Call of Duty®: Black Ops Annihilation Content Pack 10% Off
Pre-purchase Call of Duty: Black Ops Annihilation Content Pack before July 28th and save 10%!

Obliterate the competition with “Annihilation,” the newest downloadable content pack for "Call of Duty: Black Ops", with 4 unique Multiplayer Maps and a wild new locale for the latest in unrelenting Zombies action.

Megjegyzés: Nem éri meg.

De én nem most kezted a steamet hanem 2006-ban...és ebben az évben semmit nem változtattam...

azt tudtam hogy írja csak nagyon hiányos az angolom sajnos iskolába németet kellet tanulnom..de köszi a gyors választ!
robotnyk
jobb gombbal ha rákattintasz a perkre, kiírja mi kell hozzá, és hogy állsz a teljesítésükkel

Share Packages – Share 10 Killstreak reward crates with teammates.
Multiple Killstreaks – Earn 7 killstreaks in one match while using Hardline.
Killstreak – Get 7 kills without dying in a match.

vagyis: ossz meg 10 csomagot csaapttárssal, szerezz 7 killstreaket egy meccsen, ölj meg 7 embert halál nélkül egy meccsen.
sziasztok
Hardline perket hogy tudom kinyomni PROra miket kell teljesítenem hozzá??
bocs a szar kérdésért,de azért válaszoljatok köszi
Fpocok
Nem feltétlen.
Én, amikor felraktam a gépemre a steamet, akkor csináltam accot. Semmi játék nem volt rajta.
Aztán másnak, meg még pár napig nekem is ezt csinálta.

DarkSector
Ez a Steam Guard ezekszerint valaki tudja a felhasználód és jelszavad, megpróbált belépni és csak remélte hogy a Steam Guard offolva van a profilodban, változtass jelszót, de ha nem változtatsz az e-mail-t fel kell törnie (ez az 5 karakteres kódért) akkor is hogy be tudjon lépni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bassza meg fel akarták törni a steam accomat.......
"We've received a request to access your Steam account from a new computer
or web browser.

To complete this process, enter the following special access code into the
authorization dialog before trying to log in again:
XXXXX

If you did not attempt this action, please change your password immediately.

Thanks for helping us maintain the security of your account.

The Steam Support Team"

Tegnap este toltam a gamet ma meg ez az email fogadott, és semmit nem változtattam gépet meg böngészöt sem!!!
<#gun>

FSpofon
Call of Duty Elite Closed beta Begins Today

Arab money

robotnyk
nvm, kellett egy verify hogy fossteam updateljen. <#wilting>
robotnyk
másnál is "this game is currently unavailable"?