11248
  • palinho96
    okés.. azért köszi :D
  • Fpocok
    Kérlek fáradj ezzel a warez topikba, mert nekünk fingunk sincs.
  • Fpocok
  • palinho96
  • palinho96
  • palinho96
    alterOPS-nál ez a hiba: Mit tegyek?
  • strebacom
    Hát régebben elindult ahogy itt olvasgattam, de már nem megy mert azóta nem egyszer frissült a játék.....bár a PH-n azt irták elindítható....Na mindegy,....
  • Fpocok
    Szerintem ne is próbálkozz ilyennel. Steam látja, hogy nincs meg. Nem hiszem, hogy el fogja indítani.
  • strebacom
    Valaki nemtud esetleg megoldást arra, hogy hogyan tudnám elindítani a dlc-ket(megvannak a DLC-k fájljai) az eredeti játék alatt, no nem játszani akarok vele, mert azt nem lehet csak megnézni milyen..bemásoltam öket a megfelelö helyre, de de nemtom elindítani, azt irja vegyem meg a steamen..söt még a konzolban sem tudom elindítani...
  • strebacom
    Nekem ez még mindig a legfaszább akinek meg nem tetszik az......leee

• kekksz
    Sajna még mindig nem megy, pedig elég sokszor próbáltam már. :(
    Valami más ötlet esetleg?
  • OWEN24
    MW2-ben az fps-em 60-110 között mozog, beáll egy értékre és onnan +/- 10-el mozog.
  • Fpocok
    Mindegyik nagyobb játékot, drágábbat külön accountra kell regelni, hogy később, ha nem kell, el lehessen adni.
  • Fpocok
    Nekem külön accounton voltak. De mér egyik sincs meg :D
  • Jaka923
    Neked külön accounton vannak a CoD-ok?
  • Fpocok
    Nekem mind a kettő ugyanúgy futott.
  • AkAfinucsi
    Az úgy erős volt h ha a cod6 fut akkor ez is :D mw2be akad a 90fps bo-ba meg 40ről esik lefelé :D
  • Fpocok
    Próbálkozz többször. Nekem tegnap a TF2nél volt ez. De aztán harmadszorra sikerült.
  • kekksz
    "This game is currently unavailable.
    Please try again at another time."

Ezt az errort kapom, amikor indítanám a multit. Kb 2 hónapja nem játszottam vele, de akkor még jó volt. Valami ötlet?
    Előre is köszi a segítséget.
  • Fpocok
    Ha cod6 fut, ez is fog.
    De azt a procit már nagyon nagyon le kéne cserélni. Meg egy kis ram sem ártana.
  • OWEN24
    Szerintetek ha COD6 fut max beállításokkal és felbontással ezen a configon, akkor Black ops multija ( csak az érdekel) futna valahogy?

Intel E3300
    2Gb ddr2 Ram
    Ati HD5670 512Mb
  • Fpocok
  • Fpocok
    Moon Gameplay
  • V43 1105
    Sziasztok!

Még anno kaptam egy bontatlan eredeti COD MW2-t, cserélné valaki eredeti Black Opsra? Ha igen akkor privát üzenetben írj rám, köszi ! :-)
  • soo277
    Nekem volt olyan 2 hónapja kb.felmegyek szerora gyereket kilövöm rpg vel (off oljan)kinyirom semtex el (off oljam)megkérdem szarni lehet?erre ban
    Azota én se gémeltem ezzel a fossal!!Ja és 10-8 szeron ez van!!
  • robotnyk
    a múlt héten semtex miatt kickkeltek, azóta nem játszottam.
  • FSpofon
    awpt kell használni
  • Fpocok
  • Drephis
    ez most komoly?
  • Ulthane
    Rezurrection DLC werkfilm

Jó ezt látni. :)
  • pett3rson
    HE?
  • Fpocok
    Van a banner alatt egy warez topikocska.
  • cucumber87
    Nekem 6osig updatelt a játék, eddig nem is volt gond de a single részben mikor a repülőről irányítod a csapatot, miután felrobbantom a radart és jön 1 intro folyton leáll Ötlet?
  • strebacom
    Jó lesz ez....
  • Fpocok
    Meg van fejtve a rejtély. Az, hogy most miéert csak egy új mapot kapunk egy egész DLC áráért: Mert a többit marketingre költötték.
    Az sem zavarja őket, hogy a méltán híres District 9 ból vegyenek át jelenetet.
  • strebacom
    Ja a hütöben van, de nekem megy jól box nincs csak kefe..az is jó látom te agy vagy,hol laksz !
  • pett3rson
    ezt is tudom, de egyszerűen nem tudok túllépni a pinges szarságon és persze a hitboxon..azzal mindent elbasznak ami élvezhető lenne benne. pedig eskü kurva jól elheliznék vele néha, az nagyon odabaszós és még a vietnam is sokkal jobb már akkor, mármint sima játékra. de pl tegnap azzal is kurva jót heliztünk, javítottam és közben lőttem is pár emberkét, nagyon jó pilótánk volt, értette a dolgát :)
  • rusher4587
    Végig toltam már rég cheat nélkül minden nélkül, most csak a zombizáshoz kell, szeretek benne hülyéskedni az upgrade-elt fegyókkal! :D
  • Fpocok
    Kinek mi a játékélmény...
  • pett3rson
    pedig a fos BC2 után igazi felüdülés végre normális pinggel és játékélménnyel találkozni...