Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
Hali.

Nekem annyi a tapasztalatom megy-nem megy ügyben, hogy most jól el tudok vele játszani, csak meg kell találni az ideális idõpontot és szerót. Ez sokszor van, többször, mint MW2-ben az utolsó idõkben, mielõtt azt abbahagytam végleg, az sokkal laggosabb volt.
Általában Top3-ban végzek, sorra szedem az ilyenfajta challenge-eket, szóval nálam jól mûködnek a dolgok. Tegnap este még kipróbáltam azt,h goy kitöröltem Én is a cfg-ét, hogy az õj legyen meg, sokat nemt udtam vele játszani, csak 10-15 percet, elsõre mintha jobb lett volna, de ez lehet szerencse is.
Szóval amíg rendre ilyen játékot produkálok magamnak addig nálam ez lesz a favorit. Win7/64bit és 4 mag mellett mondom ezt, viszonylag jó hardverrel tehát.

Ami zavaró és egyenlõre egy magyarázatot találtam, megoldást viszont nem, hogy amikor kevés COD-pontom van, akkor nem akarja elmenteni az új fegyver-beállításaimat. Rendre Fetching stat-al visszaállítja a régit. Bosszantó, de már figyelek erre.

The Matrix has you...

patchaou
Nálam ma volt egy win újrarakás, a játék is újra lett telepítve. Tapasztalat: szebben fut, kevesebb a lag, viszont ma elõször volt egy fagyás. A gépem amúgy kevés hozzá ezt tudom, de egy-két hónapig még ez marad.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"vagy azt már leváltotta az MW2?"

ezt észre se vettem, bocs😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Azt is próbálgattam de nem oldotta meg a problémát!
Fpocok
Én nem arra a mondatra értettem, amit írtam 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na Hello MIndenki!

Asszem kb már nagyon rég regeltem ide még mikor COD4el kezdtem!Sajnos elötte nem volt net igy maradtak a single kampányok!COD 4 megjelenéskor fejlesztettem komolyabban gépet,akkor Intel D 820 core duo procra és még 8800Gtsre OC 640Mb!Idõközben memo bõvítés,vinyó!ez elég is volt akkor a most de jó lenne ha lenne 100-125fpsre!
Cod 4 után még mindig ezzel a géppel elkezdtem COD 5tel!Már akkor az nem teljesített olyan jól FPS téren s mint mindenki én sem gondoltam h a vas lenne lassan kevés!Fõleg h beszereztem egy 9800Gtxet!
A MW 2 kimaradt az életembõl mert mire beált ez az Alteres dolog addigra belefáradtam a hetenkénti ilyen olyan crackelésekbe,steames zero gear és társai megoldásokba!
Most mint a messiást úgy vártam a Black Opsot!és még pénzt is adtam érte!A COD 5 volt még amit megvettem de már azt is akciós áron mikor mát mindenki szinte megunta!
Szóval az elmúlt 3 hetem azzal telt h ideget edtem ideggel h nem megy a game!Minden megoldást kiprobáltam én is amit itt felsoroltatok a forumon,meg egyébb helyekrõl amiket hallotam,de semmi megoldás sem lett a problámáimra!FPS lagg!Természetesen volt h sikerült nem piros zónában véggitolnom fél kört mire kb addig szanaszét öltek s a statom hasonlított egy 3 éveséhez!De többségében még ennél is rosszabb volt a helyzet!Szóval én már lemondtam mindenrõl s a de most összetötöm ezt a szart szindróma közepén ugy döntöttem h csak nem a game lehet a szar hisz sokaknak semmi bajuk sem vele!
Sajnos a már említett én nem gondoltam h kevés a vas dolog beigazolódott!Sajnos kevés volt a vas!A 2,8as core duo,a 3 giga rammal és a 9800Gtxel!(a kártya most is elég még különben)
Ma beujítottam egy Intel I3at abból is a legerõsebbet az 560ast!mellé tettem egy 2*2 giga 1600as Kingmax Herkules kittet egy Gigabyte P 55 - UD3Lbe!S nem azért mert szarom a pénzt mert 3 év után elösször költöttem lényegesen uj gépre!de ugy gondoltam meg kell ezt a lépést tenni!Azóta 140-180 között ugrál az fps azzal a 9800Gtxel ami az elözö gépben 10-40fpsre volt elég!
Szóval a vas a lényeg sajnos!ez van!
Miért lenne vicc? többet is ér, mint 14 euró, legjobb cod eddig...hnap rendelem is 😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fpocok
Elvileg grafikánál leht arányt állítani, 4:3, 16:9, 16:10 azt hiszem ilyenek vannak.

Sziasztok!
Valaki tud e segíteni?
Probléma a következõ: 3 monitoron (Eyfinity) ben játszom és ha fölrakom max felbontásra akkor aránytalanul széthúzza a képet a 3 monitorra.Aolyan laposak lesznek az emberek a távcsõ alakja sem szabályos kerek hanem ovális!
Ha valaki tudja mi lehet a baj megköszönném ha segítene!
Lehet játék gond? Mert a cod5 is ugyan ez a gond!
lolSL
ez nem az
nincs olyan ember a világon aki szépen felrakta amikor kijött, mindent szépen karban tartott rajta, aztán sorban ment fel sp1 sp2 sp3 és még most is azt használná
talán pár munkahelyi gépen ahol fél órával kezdés elõtt elindítja a rendszergazda a wördöt hogy már menjen mire beérnek a titkárnõk 😄

Frank99
ez butaság.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Ez ugye csak vicc volt?

Zomil
Még elég nagy a játékosbázisa, bár föleg azért, mert versenyeket még mindig rendeznek rajta. Ezért a jobb játékosoknál ez a rész a legnébbszerübb.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

szabii98
dehogy...rengeteg 4es wru-s ismerõsöm van 😊

I met God. She's black

Már minden magyar warezos cod 6ozik alteriw-n mert megoldották hoozá hogy legyenek rendes szerverek hozzá.
csuszi
cod5höz is lehet😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Daell Drow
Mert az az utolso ahol még lehet berelni szerot, tort gamehez is.
lolSL
A legtöbb magyar azzal a coddal játszik sztem. Túl van a fénykorán de olyan tábora van, ami nem fogja otthagyni újabb random gamekért.

király😊

Köszönöm a segitséget tovább jutottam a sötét után.
Ezer köszi!!!
PC-n szerintem tuti jól megy még a CoD 4.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

COD4-el játszanak még egyébként az emberek? vagy azt már leváltotta az MW2? Csak mert most 14euró steam-en, féláron van. elgondolkodtam, hogy esetleg érdemes-e megvenni

Megprobálom nyomkodni, mert én bent nyomkodtam mikor már sötétben volt.
Különc
Én azt vettem ám észre hogy pl a JCSRen néha nagy FPS lagom van, ha becélzok és lövök valakire vagy ha sok a gránát robaj ám egy francia szerveren meg nincs (nem ingázom sokat, nincs sok összehasonlítási alapom)

Nem azt mondom, hogy szerverhiba, de kb a kedvencek között van 8 szerverem, kb 2-3on rossz a játék, többin jól fut

Próbáltam feljebb állítani a grafikát, mondtátok hogy tehermentesíti a CPUt, hát ez sajnos nálam nem játszik (AMD Athlon x2 7850, 8800gt) már 4x AAtól rosszabb lett jóval)

Summa summarum: nekem vegyes érzelmeim vannak, jól is fut meg nem is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Amúgy XP sp3 az oprendszer,6000+Athlon 2mag, 2GbRam duálban.
A patch óta nem szaggat,de nem fullon nyomom.Ill Nyomnám tovább.
Fpocok
Akkor, amikor kiírja.
Ha nvidiád van, akkor próbálj meg egy régebbi drivert, mert van akinek segített.

9800GT 512mb.
Akkor nyomkodjam amikor már fekete?
Rowlend
Milyen érdekes, nekem kétmagos van és mégis teljesen jól fut maxon, természetesen nem fullhd-ban 😊 Vidkarim se egy húde...

GET OVER HERE!

nyuny01
Perpillanat a black ops 2. helyen áll a játékosok számát tekintve,az szerintem nem olyan rossz!Vagy valamit rosszúl néztem?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

szedj le teljes mentést és folytasd a köv checkpointtól, ha másképp nem megy.

Fpocok
nvidia-d van?

darki81
kezd ujra a küldetést, és csak nyomkodd az f-et! (ne tartsd lenyomva)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

lolSL
más játékok nem zuhantak vissza

Lécci segitsetek!
Súgja már meg valaki hogy az ajtó benyomás utáni fekete képernyõre mi a trükk, mert itt állok már egy hete és nem gyógyult meg a pálya ujrakezdésétõl sem.😞((
Fpocok
Jajj hagyjuk ezt... Van akinek van más dolga is, mellesleg valahol ünnep van/volt.

nyuny01
Egy újraindulás is sok mindent megold,"ezt most nem a játék miatt mondom" akkor egy reinstall miért ne?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Prince23
Közben a második mondatodat most olvastam el: itt nem arról van szó, hogy nem jött be a játékmenet, hanem hogy állandóan ÖSSZEOMLIK EZ A SZAR!

az új patchel keresztbe tettek azoknak is, akiknek eddig tökéletesen futott

és WIN REINSTALL se old meg semmit. Hülye népi hagyomány vagy beszéd itt az sg-n ez a szánalmasduma 😄

jó, most nem ez volt a kérdés. Nekem is windows 7-em van itthon, 64bites és nálam is fut tökéletesen, én arra a "megoldásra" válaszoltam, hogy állítólag xp-n jobban fut. Erre írtam, hogy vicces dolognak tartom, hogy az emberek 10 évvel ezelõtti wint kelljen, hogy használjanak azért, hogy játszhassanak.

A win7 pedig valóban csak másfél éves, de már úton van a win8, erre írtam azt, hogy lassan közeleg már a win7 utódja is. lolSL írta le az igazságot, miszerint xboxra nincs w7 😊 Merthát ugye manapság már csak szar portolásokat kapunk, a fejlesztés elsõsorban konzolra történik😞

Ez van, szokjunk hozzá. Treya szerint aki PC-n akar játszani, az tartsa a lépést a fejlõdéssel és vegyen 3/4 magos procit. Gondolom, hogy akiknek ez a "normális esetben jó az fps, de a hangtól bebugol és elkezd akadni" problémja van, az kétmagos procival nyomja, ami ellen nem biztos, hogy fog bármit is tenni a treya, hisz minimum specnek nagyobb procit adott meg.

Vagy van itt olyan, akinek 4 magos procival is beszaggat lövéseknél? mert nekem itthon 4 magoson tökéletesen fut, bent melóban két magos 6400+-on meg szaggat lövésnél.

Prince23
Öreg, én már egy hete else indítottam, ennyit errõl a szarról. Majd jövõre talán jobb lesz :S

lolSL
mai steam stat alapján már a játékosok harmada otthagyta a blackopsot.
szerinted ebbõl mennyi az akinek csak nem jött be a játékmenet?

lolSL
nyilván lehet hogy pár embernek jobb lesz mert vmi driver parája volt vagy bármi ami kicserélõdõtt az új rendszeren és azzal már megy ez a fos
de itt tíz vagy százezrekrõl van szó akiknél egy darab szar ahogy fut a játék
ne mondd már hogy ennyi embernek csak a black ops miatt windowst kéne telepítenie

lolSL
de xp magától szarja össze magát egy idõ után.

Fpocok
Vannak olyanok, akik új kocsi vásárlása elõtt kitakarítják a garázst.

nyuny01
Hülyeségeket ne beszéljél,ha nem tartod rendben a rendszered,lehet az vista vagy win7,ugyanúgy ki lehet csinálni mint az xp-t!

Frank99
leírtam én is nemrég, hogy újrarakott windows alatt nem volt gond az elsõ patch után!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Rage47
de minek újrarakni a wint egy játék miatt?😄 ne próbálja senki bemesélni, hogy NEM a játékkal van gond...
minden játék megy tökéletesen, csak ez nem, akkor valami gond csak van vele😊
Fpocok
Hát nem tudom... ha valaki jól összebassza a registryjét mindenféle szarral, az ellen a win7 sem segít.

Rage47
igen
lolSL
jojo tudjuk nálad még a 2001ben telepített xp-n megy 1254 fpsel a blackops meg az mw3 alphaja is.

nyuny01
<#fejvakaras>