Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem annyi a tapasztalatom megy-nem megy ügyben, hogy most jól el tudok vele játszani, csak meg kell találni az ideális idõpontot és szerót. Ez sokszor van, többször, mint MW2-ben az utolsó idõkben, mielõtt azt abbahagytam végleg, az sokkal laggosabb volt.
Általában Top3-ban végzek, sorra szedem az ilyenfajta challenge-eket, szóval nálam jól mûködnek a dolgok. Tegnap este még kipróbáltam azt,h goy kitöröltem Én is a cfg-ét, hogy az õj legyen meg, sokat nemt udtam vele játszani, csak 10-15 percet, elsõre mintha jobb lett volna, de ez lehet szerencse is.
Szóval amíg rendre ilyen játékot produkálok magamnak addig nálam ez lesz a favorit. Win7/64bit és 4 mag mellett mondom ezt, viszonylag jó hardverrel tehát.
Ami zavaró és egyenlõre egy magyarázatot találtam, megoldást viszont nem, hogy amikor kevés COD-pontom van, akkor nem akarja elmenteni az új fegyver-beállításaimat. Rendre Fetching stat-al visszaállítja a régit. Bosszantó, de már figyelek erre.
The Matrix has you...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ezt észre se vettem, bocs😄
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Asszem kb már nagyon rég regeltem ide még mikor COD4el kezdtem!Sajnos elötte nem volt net igy maradtak a single kampányok!COD 4 megjelenéskor fejlesztettem komolyabban gépet,akkor Intel D 820 core duo procra és még 8800Gtsre OC 640Mb!Idõközben memo bõvítés,vinyó!ez elég is volt akkor a most de jó lenne ha lenne 100-125fpsre!
Cod 4 után még mindig ezzel a géppel elkezdtem COD 5tel!Már akkor az nem teljesített olyan jól FPS téren s mint mindenki én sem gondoltam h a vas lenne lassan kevés!Fõleg h beszereztem egy 9800Gtxet!
A MW 2 kimaradt az életembõl mert mire beált ez az Alteres dolog addigra belefáradtam a hetenkénti ilyen olyan crackelésekbe,steames zero gear és társai megoldásokba!
Most mint a messiást úgy vártam a Black Opsot!és még pénzt is adtam érte!A COD 5 volt még amit megvettem de már azt is akciós áron mikor mát mindenki szinte megunta!
Szóval az elmúlt 3 hetem azzal telt h ideget edtem ideggel h nem megy a game!Minden megoldást kiprobáltam én is amit itt felsoroltatok a forumon,meg egyébb helyekrõl amiket hallotam,de semmi megoldás sem lett a problámáimra!FPS lagg!Természetesen volt h sikerült nem piros zónában véggitolnom fél kört mire kb addig szanaszét öltek s a statom hasonlított egy 3 éveséhez!De többségében még ennél is rosszabb volt a helyzet!Szóval én már lemondtam mindenrõl s a de most összetötöm ezt a szart szindróma közepén ugy döntöttem h csak nem a game lehet a szar hisz sokaknak semmi bajuk sem vele!
Sajnos a már említett én nem gondoltam h kevés a vas dolog beigazolódott!Sajnos kevés volt a vas!A 2,8as core duo,a 3 giga rammal és a 9800Gtxel!(a kártya most is elég még különben)
Ma beujítottam egy Intel I3at abból is a legerõsebbet az 560ast!mellé tettem egy 2*2 giga 1600as Kingmax Herkules kittet egy Gigabyte P 55 - UD3Lbe!S nem azért mert szarom a pénzt mert 3 év után elösször költöttem lényegesen uj gépre!de ugy gondoltam meg kell ezt a lépést tenni!Azóta 140-180 között ugrál az fps azzal a 9800Gtxel ami az elözö gépben 10-40fpsre volt elég!
Szóval a vas a lényeg sajnos!ez van!
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Parasite Eve 2, best game EVER!
Valaki tud e segíteni?
Probléma a következõ: 3 monitoron (Eyfinity) ben játszom és ha fölrakom max felbontásra akkor aránytalanul széthúzza a képet a 3 monitorra.Aolyan laposak lesznek az emberek a távcsõ alakja sem szabályos kerek hanem ovális!
Ha valaki tudja mi lehet a baj megköszönném ha segítene!
Lehet játék gond? Mert a cod5 is ugyan ez a gond!
nincs olyan ember a világon aki szépen felrakta amikor kijött, mindent szépen karban tartott rajta, aztán sorban ment fel sp1 sp2 sp3 és még most is azt használná
talán pár munkahelyi gépen ahol fél órával kezdés elõtt elindítja a rendszergazda a wördöt hogy már menjen mire beérnek a titkárnõk 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezer köszi!!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem azt mondom, hogy szerverhiba, de kb a kedvencek között van 8 szerverem, kb 2-3on rossz a játék, többin jól fut
Próbáltam feljebb állítani a grafikát, mondtátok hogy tehermentesíti a CPUt, hát ez sajnos nálam nem játszik (AMD Athlon x2 7850, 8800gt) már 4x AAtól rosszabb lett jóval)
Summa summarum: nekem vegyes érzelmeim vannak, jól is fut meg nem is
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A patch óta nem szaggat,de nem fullon nyomom.Ill Nyomnám tovább.
Ha nvidiád van, akkor próbálj meg egy régebbi drivert, mert van akinek segített.
Akkor nyomkodjam amikor már fekete?
GET OVER HERE!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Súgja már meg valaki hogy az ajtó benyomás utáni fekete képernyõre mi a trükk, mert itt állok már egy hete és nem gyógyult meg a pálya ujrakezdésétõl sem.😞((
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
az új patchel keresztbe tettek azoknak is, akiknek eddig tökéletesen futott
és WIN REINSTALL se old meg semmit. Hülye népi hagyomány vagy beszéd itt az sg-n ez a szánalmasduma 😄
A win7 pedig valóban csak másfél éves, de már úton van a win8, erre írtam azt, hogy lassan közeleg már a win7 utódja is. lolSL írta le az igazságot, miszerint xboxra nincs w7 😊 Merthát ugye manapság már csak szar portolásokat kapunk, a fejlesztés elsõsorban konzolra történik😞
Ez van, szokjunk hozzá. Treya szerint aki PC-n akar játszani, az tartsa a lépést a fejlõdéssel és vegyen 3/4 magos procit. Gondolom, hogy akiknek ez a "normális esetben jó az fps, de a hangtól bebugol és elkezd akadni" problémja van, az kétmagos procival nyomja, ami ellen nem biztos, hogy fog bármit is tenni a treya, hisz minimum specnek nagyobb procit adott meg.
Vagy van itt olyan, akinek 4 magos procival is beszaggat lövéseknél? mert nekem itthon 4 magoson tökéletesen fut, bent melóban két magos 6400+-on meg szaggat lövésnél.
szerinted ebbõl mennyi az akinek csak nem jött be a játékmenet?
de itt tíz vagy százezrekrõl van szó akiknél egy darab szar ahogy fut a játék
ne mondd már hogy ennyi embernek csak a black ops miatt windowst kéne telepítenie
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
minden játék megy tökéletesen, csak ez nem, akkor valami gond csak van vele😊