11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#8240 Közel vok a prestighez, az összegyűjtött zsé is ugrik, ha prestiget indítok? -
#8239 és akkor azt mondják itt sokan, hogy nincs csaló....
minden 3-4ik német serveren van, és van a holland szerveren is gyakran.....
de mindegy go kill! -
Gabe18 #8238 Az ilyenek nem veszélyesek. Hiszen annyira látszik hogy 5 másodperc után lebukik.
A "félprofi-profi" WH játékosokat viszont már igen nehéz kiszűrni... -
Lbaxta #8237 50sec/30-0 -
#8236 na, ez jóval kevesebbünket érdekel.... -
#8235 még jó,hogy nem tetszik a játék.(bocs)
egyébként 5000Ft-ért lehet venni kulcsot,talán megbízható helyről -
#8234 sosem mondtam konkrét időt, szal nem igérgettek:D -
killerkocka #8233 Pedig már jöhetne igazán a Diablo 3 is, hisz mennyi ideje ígérgetik már évről évre. -
#8232 Battlefield 3 jön jövőre -
#8231 Steamen 60 euró :D
Meg most itt az ünnepi szezon - már rég:S December elsejétől felemelték az árát. Van eszük, a nép így is meg fogja venni. Főleg olyan tudattal hogy Karácsony... -
#8230 nem, az activision 10 dollárral / euróval többért adja mindenhol mint a többi PC játékot. -
#8229 Ez jó! :D Legalább magas áron el lehet adni használtan :D -
#8228 Lehet így akarják pc-n valamelyest ellensúlyozni az alacsony eladásokat. Vagy csak kis hazánkban ilyen drága? xD -
#8227 Én megmondtam hogy 14k lesz
sőt nem meglepő, ahol 15k is lesz. :D
am én már két hete nem játszottam ezzel a szarral, mert lagol, swapol. Várok a patchre.
Ha sokan akartok játszani, nagy a valószínűség, hogy egymás ellen lesztek :D -
killerkocka #8226 Ha lesz egyáltalán még idén patch, tegyük azt is hozzá. Lehet akár egy sima parasztvakítás is a volt bejegyzésük, azóta is csak hallgatnak erősen, mintha nem is léteznének. Maga a játék marha jó, de kezdi elveszteni a varázsát, hogy nem lehet csapatban játszani ismerősökkel. :( Warra meg fenomenális, hogy gyakorlatilag élesben kell összeszokni az adott pályákon -.- Hát kapják be a ... könyökömet. Nem ezt ígérték, slusz pasz. Utolsó cod, amit megvettem. De nem is baj, jövőre már csak jön a dio3 és lesz mivel foglalatoskodni. :P
Mivel ez a szaggatás teljesen random, kb mindenkinek más oldja meg a problémát. Nálam pl a prioritás átrakása oldotta meg valamelyest, bár így se az igazi. Olykor azért be-befagy, lemegy az fps drasztikusan, bár ritkábban. Bőven futnia kellene stabil 140 fps-sel, ha nem többel és mégse. -
#8225 Hát ez gépfüggő? Milyen géped van? Egy két magoson nagyobb az esély, hogy szaggat. Na most leírom mégegyszer, hogy bosszantsam kicsit a többieket, akik nem feltétlenül tettek meg mindent, hogy jobban fusson... szóval nálam a második naptól kezdve se akadás, se lagg.
A héten, vagy utána jön majd egy csodapatch. -
#8224 10.500 platinumshopban, és nekünk tegnap lett meg, csöppet se laggol, talán, mikor betölt a pálya, a legelején, de utána semmi.
én is ettő rettegtem, és kérdezgettem, de tök fölösleges, mert random csinálja, és kiszámíthatatlan, kinél, milyen gépnél, milyen oprendszerrel, blabla.
amúgy az tényleg felháborító, hogy cdgalaxisban már közel 14e, és dec 15-től annyi is lesz.. -
simonl #8223 Mert ha megveszem 13e vidám magyar forintért és elkezd nekem akadozni, csúnya ámokfutást rendezek a Múzeum körúton:) -
simonl #8222 Sziasztok puhányok,
Nem szeretnék oldalakat visszaolvasni, ezért csak "gyorsreagálású" válaszokat kérek:)
Javították már ezt a nyomorult játékot a kiadás óta, mert az ára b+ csak emelkedik.
-
#8221 szerintem inkább a címlap játék fogja mindegyiket verni -
#8220 Az a helyzet, hogy egyetlen dolog idegesít módfelett a játékban, (tegnap lett meg, és játszottunk vele pár órát) hogy nem lehet csapatot választani, nincs lobby rendszere.
Alig tudtuk összehozni, hogy ketten egy csapatba kerüljünk.
És mi van, ha mondjuk a többiek is megveszik, és esetleg együtt szeretnénk játszani? -.-"
Egyébként lag szerencsére nincs, végig attól tartottam, de huhh. : D -
#8219 Játékélményileg biztos veri. De csak egy kisebb közösségnek fog tetszeni. -
#8218 Hátha nem tettél meg mindent, akkor várd a patchet, ami talán egyszer jön, talán javít valamit... -
#8217 -
#8216 köszi, meglett ... vicc : D -
#8215 megvan... 3 karakteres névvel nem tud mit kezdeni a blekopsz -.-"
amúgy mi az istenért nem lehet csapatot váltani? : / Ezt igazán megoldhatták volna, mennyiből tartana..
így még ketten is alig tudunk együtt játszani -
Qrush #8214 Nálam is szokott néha laggolni kicsit a játék, de amúgy semmi baj (kb. 60-100 fps között mozog), viszont tegnap feltettem nvidia driver és eszméletlen szar lett a játék (10-20 fps között mozgott). Visszatettem a régit és megint jó lett, szóval Nvidiasok, próbáljátok ki a 260.89-es driverrel hátha másnak is segít:)
UI.: elnézést, ha esetleg volt már téma!! -
#8213 legalább 4 karakteres név kell. -
#8212 végigböngésztem a fórumot, de nem találtam rá választ... MIÉÉÉRT : D
miért nem írja ki a nevem a játék, a cédulán persze ott van, csak játékban éppenséggel nincs.. -
#8211 emberek, miért írja játékban, hogy UNKNOWN SOLDIER és utána egy szám, változó... a nevem heylett persze.. -
#8210 pedig én mondtam neked h szar a géped :D -
#8209 Hát emiatt nem fogok wint újratelepíteni. Főleg úgy nem, hogy a játékkal van a probléma és nem a gépemmel. -
#8208 volt már windows reinstall?
egy csomó zembernek segített, aztán lehet xarozni, sztem....
egy foci/modellezés közben egy leszúrt rittberger windows install sokaknak megoldotta a problémát.
egyet megér nem ? -
#8207 Patchel mi a helyzet? 2 hete rá se néztem erre a szarra, de látom a szaggatást még mindig nem sikerült megoldani. -
wariorkhing #8206 áááá hiába, nem akar frissíteni:S:S -
banike #8205 http://www.youtube.com/watch?v=GYYJJukcLtA&feature=related -
#8204 csináld végig a lépéseket. -
wariorkhing #8203 senki nem tudja mi lehet a gond??:S -
#8202 THX! -
wariorkhing #8201 őő próbálkozik magától elindítani és semmi, és akkor is semmi ha rámek a összes elindítására; mikor el akarom indítani ezt írja: