Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs, hogy megint offolok, de találtam egy nagyon zseniális, elmebeteg zenés videót a másik fórumon, hogy muszáj megosztanom: persze nem ért, ha ismered is a LOL-t 😄 😄 😄 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
persze a végére kirajzolódott bennem, hogy a multi sem valami jó, ez a p2p match make nagyon nem jön be, random map random ping... azt hittem a BO minden hibát javít, ami részben igaz is, csak nálam nem fut 😄
lehet ki kéne próbálnom a single playert? a soldier of fortune 1 óta nem láttam jó SP FPS játékot, maradi lennék? valahogy a counter strike miatt és a warcraft miatt csak az online játékok érdekelnek...
A tököm tele van ezzel a játékkal már rohadtul. Mi a fsznak dobtam ki rá a pízt.....
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
állítólag hasonlítani fog a vanilla wowhoz (kieg elõtti idõszak), meglátjuk 😊
ja, és én kb 10 éve játszom online fps-t megszakítás nélkül (cs 1.3 óta, utána cs:source, MW2), szóval volt már problémám játékokkal és mindig sikerült megoldani.
ezzel nem bírok, ez van
4870 sapphire toxic 512 (def)
4 giga 1066 hyperx (def)
ep45-ds3p alaplap
w7 pro 64 bit (legal)
nagyon sokan panaszkodnak ugyanerre a konfigra, hogy nem fut jól, szóval valami bug van a levesben, pár ember vett új gépet emiatt (core-i), és megjavult neki, valószínûleg a chipsettel vagy az alaplapi cuccokkal van valami, amire nem számoltak a fejlesztõk
sokan mondtátok hogy majd biztos javítják, én kételkedem, mert szerintem baromi egyszerû lenne a megoldás ha egyáltalán tudnák mi a baj (egyszerûen ordít, hogy valami banális dolog miatt szar, valamit le kell tiltani vagy meg kell kerülni vagy át kell írni 1 sort, ha minden más jól mûködik a gépemen csak ez nem, akkor ezzel van a baj)..
ennyi idõ alatt kiderült volna, ha user oldalon javítható, ezért már nem foglalkozom vele, ha van valami infótok szívesen veszem
btw tegnap egész kellemesen futott, nem is állítgattam el semmit, sõt a gépem se indítottam újra, csak alvó állapot, és most megint rossz..
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
azért mellékesen megjegyezném, hogy SOHA nem használtam még semmi csalást..
amit ezzel a játékkal 3 nap alatt végigszoptam, azt nem kívánom senkinek, és elõre lelövöm a poént, kurvára nem sikerült megszüntetni a véletlenszerû akadásokat, fps eséseket.
érthetetlen számomra. hogy a map végén állóképet nézve 120 fpsem van, aztán hirtelen leugrik 10re, majd vissza, meccs közben elõugró playerrõl ne is beszéljük...
közben a hang is szakadozik, bántja a fülem egy egy effekt beragadása, loopolása
biztos, hogy az egész baszás mögött a HANG áll, mint felelõs, de még a 2,54-es latest realtek driver sem segített, ahogy a hangeszközök letiltása, a prioritás állítása, a grafikai beállítások tweakelése, a hálózati beállítások tweakelése, az snd_khz varázsparancs vagy az snd_restart kulcsszó sem. annyi biztos, hogy nem a konfigom kevés, simán kihajtja, egyszerûen valahogy nincs összehangolva a játék mûködése, és ezt a gépem nem tudja tolerálni..
amit nem tudtam kipróbálni, az a hang emulálása, mert a topikban említett program nem települ fel, valami interruptot ír ki a végén, de talán mindegy is, ert letiltott hangeszközökkel is egy rakás szar az egész, illetve xp-t sem fogok visszarakni, ha valami a 7-esen nem hajlandó elfutni, az gyász.
egy szó mint száz, leszophat a tervezõbrigád, elbasztam 3 napot, és a warcraft megjelenéséig még van bõ 1 hét, addig unatkozhatok 😞
Kumiho #2179
Lehet ideiglenes, en a kurva nagy havazas szamlajara irtam. Mivel nalunk baszot nagy ho es havazas van.
Úgy szoktuk megoldani,hogy behívjuk az embereket,és el kell menteni,így mindig meg lesz!
Ha valaki akar velünk játszani,vegyen fel steamen,Csavez a nevem!
Egyébként egy olyan MMO hoz egy egész atomerõmû kellene már az biztos :S 😄
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
Népírtás Black Ops módra!
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
ha lusta vagy boltba menni és nem érdekel a doboz/dvd, mivel úgyis steamrõl letölthetõ ingyen, akkor ajánlom õket. Közel 30 keyt, meg gamecardot, egyebeket rendeltem tõlük, mindig minden stimmelt. Sõt Black Opsot tõlük megrendelve, a rendelés után 5 perccel érkezett az email a CD-Key-el. (náluk nincs postaköltség, mert csak a CD-keyt küldik, dobozt nem). Bár náluk sem olcsóbb, de a nevetséges Steam-es hivatalos 60eurós ár (közel 17k) helyett náluk 60usd(kb 11-12k). bár most kicsit felmentek a dollárárak, lehet, hogy olcsóbban megúszod, ha egy hozzá közel lévõ boltba elutazol és megveszed.
hát körül néztem neten is, áruházakban is és úgy láttam mindenhol 11k körül mozog az ára, neten ráadásul még postaköltség is van. Aztán próbáltam rendelést keresni külföldrõl, kevés sikerrel valamint külföldön lévõ barátoktól is kérdeztem árat, mert karácsonyra jönnek haza. Németországban elvileg drágább mint itthon, amit nem értek (lehetséges azért, mert a németek nem nagyon rajonganak az erõszakos játékokért?) Angliából meg még nem jött válasz. Szóval szerintem marad a MM.
Szerintem simán esélyes, hogy a gépeden menni fog rendesen, mindenesetre majd ha megveszed, írd be, hogy hogy fut.😊
boltban tervezed megvenni dobozosan, vagy neten?