Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Leülhetsz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

lolSL
sc2 legfeljebb akkor volt pénzkidobás ha azt remélted hogy az elsõ meccsed megnyered online :]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én az mw2-vel vagyok így, hogy megbántam 😊 BO megvételét még csak tervezem

bigapó
egyedül a zenei aláfestés miatt néztem meg😊 elég jól hozták a témát😊

The Matrix has you...

evildoer
Egyébként van valakinek valami híre arról, hogy "trehányék" dolgoznak valami megoldáson?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Cod 1 kivételével megvan mind eredetiben, de a BO az elsõ amire így utólag visszagondolva kár volt kiadni 10e forintot (reméljük majd megváltozik a véleményem....

evildoer
<#eljen>100% azonos a véleményem

Fpocok
OFF:

Bocs, hogy megint offolok, de találtam egy nagyon zseniális, elmebeteg zenés videót a másik fórumon, hogy muszáj megosztanom: persze nem ért, ha ismered is a LOL-t 😄 😄 😄 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

mw2nél leültem játszani SP-ben, vagy 3 órát biztos lekötött, aztán gondoltam pihenek egy kicsit, és megnézem a multit... utána már nem indítottam el soha
persze a végére kirajzolódott bennem, hogy a multi sem valami jó, ez a p2p match make nagyon nem jön be, random map random ping... azt hittem a BO minden hibát javít, ami részben igaz is, csak nálam nem fut 😄
Fpocok
Izgalmasabb mint az MWnél és kevésbé baromság, mint az MW2nél. Nagyon jó lett. Csak azért nem 10es nálam, mert ahogy fel van építve a szerkezete.

hát a cod-oknak szerintem nagyon hangulatos az SP része, nézz bele, sztem nem fogsz csalódni.

én nyertem, szóval nekem ingyen volt, de emiatt várnom kellett péntekig a megjelenés helyett.. még jó hogy nem adtam ki pénzt rá..

lehet ki kéne próbálnom a single playert? a soldier of fortune 1 óta nem láttam jó SP FPS játékot, maradi lennék? valahogy a counter strike miatt és a warcraft miatt csak az online játékok érdekelnek...
Fpocok
Ha nem jön be, akkor add el.

bandi007
Ugyanez az én véleményem is a...
A tököm tele van ezzel a játékkal már rohadtul. Mi a fsznak dobtam ki rá a pízt.....

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Fpocok
Nem PVPztem, mert nem tetszett, viszont heti 3szor(wow), késõbb 4szer(bc), aztán már 5-6szor(wotlk) ott ültem este fél 8tól éfjélig és bizony tankoltam/healeltem, amit kellett. Szóval tudom merre halad a játék.

lolSL
jöhetnek a screenshotok a high warlord karakteredrõl ha te olyan hc voltál régen.

fél éve nem játszottam wowwal, pont az unalmas casualitás miatt, de a kiegnek adok egy esélyt.
állítólag hasonlítani fog a vanilla wowhoz (kieg elõtti idõszak), meglátjuk 😊
cataclysm kiegészítõ, world of warcarft

ja, és én kb 10 éve játszom online fps-t megszakítás nélkül (cs 1.3 óta, utána cs:source, MW2), szóval volt már problémám játékokkal és mindig sikerült megoldani.

ezzel nem bírok, ez van
teckdeck
jaja tudom, igazából azért írtam be, hogy szégyenítsem ezt a sz@r klánt és a szerverüket 😄 akiknek klánjuk van és ennyi eszük..... 😄

Daell Drow
<#falbav>ja tenyleg.
e8400 @ 3ghz (def)
4870 sapphire toxic 512 (def)
4 giga 1066 hyperx (def)
ep45-ds3p alaplap
w7 pro 64 bit (legal)

nagyon sokan panaszkodnak ugyanerre a konfigra, hogy nem fut jól, szóval valami bug van a levesben, pár ember vett új gépet emiatt (core-i), és megjavult neki, valószínûleg a chipsettel vagy az alaplapi cuccokkal van valami, amire nem számoltak a fejlesztõk

sokan mondtátok hogy majd biztos javítják, én kételkedem, mert szerintem baromi egyszerû lenne a megoldás ha egyáltalán tudnák mi a baj (egyszerûen ordít, hogy valami banális dolog miatt szar, valamit le kell tiltani vagy meg kell kerülni vagy át kell írni 1 sort, ha minden más jól mûködik a gépemen csak ez nem, akkor ezzel van a baj)..

ennyi idõ alatt kiderült volna, ha user oldalon javítható, ezért már nem foglalkozom vele, ha van valami infótok szívesen veszem

btw tegnap egész kellemesen futott, nem is állítgattam el semmit, sõt a gépem se indítottam újra, csak alvó állapot, és most megint rossz..
Fpocok
Inkább World of Casualcraft... amivel nincs gond, ha bejön valakinek.

NEOreg3
world of warcraft cataclysm

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Daell Drow
melyen warcraft jelenik meg 1 het mulva?
lolSL
mert ez bármelyik cod cs bf részben megesik 😊

teckdeck
ezt hogy érted?😄

lolSL
még nem játszottál más online játékkal?

teckdeck
Komolyan mondom....egyszerûen szánalmas emberek vannak...csak azért mert jól játszottam, gyerek elkiáltja magát h "wh noob" a kö..ög admin meg egybõl bann...ez mi? Ráadásul magyar szerver...a hs#team HQ szervere egészen pontosan, csak hogy kapják a szégyenítést...
azért mellékesen megjegyezném, hogy SOHA nem használtam még semmi csalást..

Fpocok
Gyere egerezni!!!

2magos procid van egyébként?😊

nos, bevallom nem vagyok valami türelmes ember, cserébe viszont nem szoktam feladni és igyekszem precízen elvégezni a dolgokat.

amit ezzel a játékkal 3 nap alatt végigszoptam, azt nem kívánom senkinek, és elõre lelövöm a poént, kurvára nem sikerült megszüntetni a véletlenszerû akadásokat, fps eséseket.
érthetetlen számomra. hogy a map végén állóképet nézve 120 fpsem van, aztán hirtelen leugrik 10re, majd vissza, meccs közben elõugró playerrõl ne is beszéljük...
közben a hang is szakadozik, bántja a fülem egy egy effekt beragadása, loopolása

biztos, hogy az egész baszás mögött a HANG áll, mint felelõs, de még a 2,54-es latest realtek driver sem segített, ahogy a hangeszközök letiltása, a prioritás állítása, a grafikai beállítások tweakelése, a hálózati beállítások tweakelése, az snd_khz varázsparancs vagy az snd_restart kulcsszó sem. annyi biztos, hogy nem a konfigom kevés, simán kihajtja, egyszerûen valahogy nincs összehangolva a játék mûködése, és ezt a gépem nem tudja tolerálni..

amit nem tudtam kipróbálni, az a hang emulálása, mert a topikban említett program nem települ fel, valami interruptot ír ki a végén, de talán mindegy is, ert letiltott hangeszközökkel is egy rakás szar az egész, illetve xp-t sem fogok visszarakni, ha valami a 7-esen nem hajlandó elfutni, az gyász.

egy szó mint száz, leszophat a tervezõbrigád, elbasztam 3 napot, és a warcraft megjelenéséig még van bõ 1 hét, addig unatkozhatok 😞
böröczk
hm, én ennél olcsóbban sehol se láttam még, és ha vétel lesz belõle, itt vesszük: [url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=2339]platinumcucc[/url] vagy egyéb ötlet?

Kumiho #2179

csak az a gond hogy van egy masik játék is a League of legend és annál is elkezdett laggolni régen is volt ien egy darabig kb akkor kezdte el amikor a w7 besír h aktiváljam de már aktiváltam és semmi sem történt nah indegy de a LOL ban is laggoltam aztán ujraraktam éj jó lett de nagyon nincs kedvem havonta ujrapakolgatni a gépem
Daell Drow
Ma este nekem is szar lett, meg par haver monta hogy laggzik naluk is.
Lehet ideiglenes, en a kurva nagy havazas szamlajara irtam. Mivel nalunk baszot nagy ho es havazas van.
Hellotok Az a gondom lenne hogy valamiért gondolt eggyet a BlackOps multija és laggol ien 120-300 között van a pingem de eddig nem volt ien 60 as pingem volt stabilan biztos hogy nem megy semmien letöltés mert kikapcsoltam minden háttérprogramot szal nem tudom mitévõ legyek kérlek segítsetek
Igy van,sajnos szarakodnak a keresõk,vagyis még mindig rossz!
Úgy szoktuk megoldani,hogy behívjuk az embereket,és el kell menteni,így mindig meg lesz!
Ha valaki akar velünk játszani,vegyen fel steamen,Csavez a nevem!
Lunki88
X-men 😄
Fpocok
Na ezt hogy sikerült? 😄

marsu
Igen sikerült.

Most viszont ezt dobja ki játék közben.

Mit jelent??
Ja valami 6 milliárd fõs szerver ahol egy Föld vagy mondjuk egy fél Föld méretû pályán rohangászhatunk. Aztán ahogy többet gyilkolsz juthatsz elõre és a legjobbak irányíthatják majd az egész játékteret XD

Errõl volt is szó, gondoltam az lesz majd az elsõ CoD amit megveszek, de a BO elég komolynak tûnt ahhoz, hogy kihagyjam.

Egyébként egy olyan MMO hoz egy egész atomerõmû kellene már az biztos :S 😄
valami MMO környezetben. Kurva nagy valós pályán vonulnának a csapatok

Hát, talán annak is hamarosan eljön az ideje! 😊 Majd maximum aláírásgyûjtést rendezünk ennek érdekében 😄

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/

Lehetne már valami világháború persze CoD keretein belül 😊
Érdekes és megdöbbentõ hír: a CoD: Black Ops játékosai már a föld teljes populációjával végeztek!
Népírtás Black Ops módra!

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/

Jaja az lesz, nem lenne nagy fáradtság úgy sem. De köszi.
ohh ezt jó tudni :S kössz
én évek óta a gamersloot.net -rõl rendelek (anno US WoW-on toltam, és MO-n azt ugye nem lehet kapni, kénytelen voltam külföldrõl rendelni).

ha lusta vagy boltba menni és nem érdekel a doboz/dvd, mivel úgyis steamrõl letölthetõ ingyen, akkor ajánlom õket. Közel 30 keyt, meg gamecardot, egyebeket rendeltem tõlük, mindig minden stimmelt. Sõt Black Opsot tõlük megrendelve, a rendelés után 5 perccel érkezett az email a CD-Key-el. (náluk nincs postaköltség, mert csak a CD-keyt küldik, dobozt nem). Bár náluk sem olcsóbb, de a nevetséges Steam-es hivatalos 60eurós ár (közel 17k) helyett náluk 60usd(kb 11-12k). bár most kicsit felmentek a dollárárak, lehet, hogy olcsóbban megúszod, ha egy hozzá közel lévõ boltba elutazol és megveszed.

Lunki88
Német verziót még véletlenül se vegyél. Egyrészt valószínûleg nem tudnád beregisztrálni a steames régió korlátozás miatt, másrészt meg agyon cenzúrázott, még a zombi módot is kivágták belõle.
kössz, kössz mindenkinek!

hát körül néztem neten is, áruházakban is és úgy láttam mindenhol 11k körül mozog az ára, neten ráadásul még postaköltség is van. Aztán próbáltam rendelést keresni külföldrõl, kevés sikerrel valamint külföldön lévõ barátoktól is kérdeztem árat, mert karácsonyra jönnek haza. Németországban elvileg drágább mint itthon, amit nem értek (lehetséges azért, mert a németek nem nagyon rajonganak az erõszakos játékokért?) Angliából meg még nem jött válasz. Szóval szerintem marad a MM.
úgy tudom, hogy cod4 és cod5-el is játszanak még jópáran. Ha meg belegondolsz 1 év múlva a mostani min config már átlag lesz, így még többen jöhetnek BO-zni, és majd egy év múlva az új cod úgyis újabb erõmûvet követel meg, így arra megint nem feltétlen fog mindenki rögtön váltani, akinek nincs csúcsgépe.

Szerintem simán esélyes, hogy a gépeden menni fog rendesen, mindenesetre majd ha megveszed, írd be, hogy hogy fut.😊
boltban tervezed megvenni dobozosan, vagy neten?