Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En szeretem az FN FALL-t-, de a legtobb palya nem engedi meg hogy hasznaljam.
egyébkét kempelõkre se szégyen belõni, sõt dicsõség : D
Kumiho #2179
Kumiho #2179
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Bevallom mind a 7 class masodlagos helyere RPG van rakva nalam.
Ugyis csak 2 tudok loni, meg az RC XD meg idegesitobb.
a steam nalam is most offline.
Én még mw2-nél 1. presztizsben direkt csináltam az ilyenekre egy külön klasszt. : D
És a legundorítóbb, amikor valami fûvel-fával teli mapon, Csubakka jelmezben csinálják mindezt, nindzsával.
Kumiho #2179
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
úgyhogy röcsögnek, ha érkezett szállítmány, mert már berendelték.
egyébként az a vicces, hogy oldalukon azt írják, raktáron. múlt héten meg még "elfogyott" volt a státusz.
Kumiho #2179
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Szabika
Ha megjavul a steam,azért rákérdezek mégis hogy gondolta ezt...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
De amiert irok ha eltekintek a 7 eve jelenlevo folyamatos gyermekbetegsegeitol, a nagyon elavult engine-tol, ami gondolom mar nem is fog valtozni amig nem jon ki az uj konzol generacio, az elso resz utan ez volt az elso amit nem untam, amiben tudtam gyonyorkodni, amit kelloen reszletesnek es izgalmasnak talaltam.
Ezzel a kisebbseg vagyok ?
szerintem
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
bocs
PC-re fókuszálnak most? Majd légyszi írjatok ha van új patch 😊
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
persze lehet kéne lõnöm egy xp-t nekem is, de már nem érdekel 😛
Minden olyan ismerõsömnek megy aki nem UPC-nél van.
Nekem a ts62.gameservers.com címet sem tudta feloldani, de IP címmel viszont tudtam csatlakozni.
A UPC-t hívtam de a várakozási idõ több, mint 10 perc, szóval rohadjanak meg :@
A Treyarch közösségi menedzsere végre válaszolt a hivatalos fórumon az õrjöngõ tömegnek a Black Ops PC-s változatának patch-ével kapcsolatban. A foltozáson már dolgoznak, de nem akar pontos idõt mondani, hogy ne kelljen késõbb is a játékosok idegeit húzni a késleltetések maitt. Legkésõbb a héten (talán holnap) még írni fog a patch részletes tartalmáról. Nagyrészt olyan javításokat fog tartalmazni, amelyeket a konzoltulajdonosok már megkaptak. Eddig azért nem kaptak a PC-sek ilyen javításokat, mert más hibákat kellett kijavítaniuk, amelyek fontosabbak voltak. A következõ 1-2 hétben teljesen a PC-s verzióra fókuszálnak, és mindent kijavítanak állítólag, amit eddig jeleztek a Black Ops PC-s játékosai.
A Steam most szar, nem mi tehetünk róla, nem mi fogjuk megoldani a problémát.
Egyszerûen várnunk kell míg megjavítják. Ez van.
Az operációs rendszeren is túl...

Nyugi, amint megjavul a steam rendszer és be tudsz lépni, minden játékod mûködni fog 😊