Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
nem, itt az M16 és a G11 lõ hármakat.

böröczk
famas 3mat lõ ki egyszerre itt is?

Kumiho #2179

Daell Drow
A fegyvereknel is probalok elutni a szokasostol, mindenki csak famas es ak74-el megy.(azert nem sir senki)
En szeretem az FN FALL-t-, de a legtobb palya nem engedi meg hogy hasznaljam.
böröczk
hát azt elhiszem, fõleg, ha pont spawnkill : DD
egyébkét kempelõkre se szégyen belõni, sõt dicsõség : D

Kumiho #2179

Daell Drow
Nem hasznalom folyamatosan, legtobszor sarkoknal szoktam beloni ami gyanus. Es legtobbszor van ott valaki, es utana megy az anyazas.

böröczk
amikor a gyerek azzal rohangászik a pályán + scavenger, az elég állatság, igen, és idegesítõ is. nekem a gl-t is fájdalmas kihúznom 20-ig mw2-ben, mert kell a fegyver acsihoz. ezek ilyen ingyenfregnek meg a másik bosszantására jók szerintem, semmi másra. meg hq-nál, ha védesz. persze az is idegesítõ, de ugyanakkor érthetõ, mint végig azzal rohangászni a válladon, amellett, hogy irreális is.

Kumiho #2179

darki81
nekem meg a legelsõ rakétavetõ van betéve mindenhez, amivel könnyeb lõni, de csak 1 van belõle, de leginkáb légelháritónak használom! De ha nem csak azzal mész egyfolytában, szerintem, nemgáz, mert ha azzal messzire lõsz, akkor felszáll a rakéta, igy elég nehéz vele killelni, kivéve ha magasról lõsz lefelé..

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

TDC Geronimo
Te meg a hülye elõítéleteid <#levele>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem noobság, emberre használva inkább parasztság, fõleg sd-n.
Különc
Sok szerveren tiltott a "noobtube" és a grenade launcher mert gyakorlatilag agy nem kell hozzá és van körönként x+1 killed miattuk

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Daell Drow
AZ RPG szerintetek noobsag, ezzel baszogatnak jcsr szeron.
Bevallom mind a 7 class masodlagos helyere RPG van rakva nalam.
Ugyis csak 2 tudok loni, meg az RC XD meg idegesitobb.
a steam nalam is most offline.
böröczk
Vagy Te is felveszed a futóskésesnyomi formációt.
Én még mw2-nél 1. presztizsben direkt csináltam az ilyenekre egy külön klasszt. : D
És a legundorítóbb, amikor valami fûvel-fával teli mapon, Csubakka jelmezben csinálják mindezt, nindzsával.

Kumiho #2179

nyuny01
Magához tért a steam! <#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

böröczk
na elszántam bementünk ma platinumshopba, erre ELFOGYOTT. : D
úgyhogy röcsögnek, ha érkezett szállítmány, mert már berendelték.
egyébként az a vicces, hogy oldalukon azt írják, raktáron. múlt héten meg még "elfogyott" volt a státusz.

Kumiho #2179

darki81
nagyon bejött az embereknek ez a fejszehaigálás ugylátom<#vigyor1>
egyszer nekem is beadta a pálya másikfelére a killt, (kb 8-10 alkalomból 1x)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

lolSL
konzol <#levele>

nud
only use knife - Black Ops Montage 1

nyuny01
Õ lenne az a bizonyos "DLC" huszár!
Szabika

Ha megjavul a steam,azért rákérdezek mégis hogy gondolta ezt...

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Antal99
csak nekem nem a steam?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Ja most vettem észre pocok feladtad a spoiler elõtagra való figyelmeztetést és kikerült a fejlécbõl 😊

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

De frankón write-only vagy és képtelen vagy 5-6 hozzászólást visszaolvasni, hogy volt-e róla szó a mai nap folyamán, hogy gebasz lenne a steammel?? 😛

Különc
Ilyenkor mikor valaki beír egy fórumra, egy percig se gondol arra, hogy legalább az utolsó 20 hszt elolvassa, hátha másnak is van gondja vele és esetleg van írva információ róla?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nálam már megy!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Ma délután óta szarakodik, jó lenne ha már megcsinálnák!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Srácok szarakszik a steamom azt írja h not connected és nem tok tolni semmien online gamet help
rayman12
én cod2 ös vagyok de megvan a 6 és most már a 7 is, bár én igen nagyot csalodtam a treyarch-ban egy ilyen jó játékot ilyen szarul optimalizálni bûn!

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

én az elõzõ részeket is imádtam, mindegyiket végignyomtam single-ben, nekem annak a grafja is tetszett, de valóban, a BO max felbontáson nagyon szép. Mindegyik pályán néha megálltam gyönyörködni én is.

alma2
Nem olvastam vissza csak egy fel oldalt. De ez itt nem kozkincs, ha leveszed a jatek priority-asat megszunik teljesen az akadozas ? Nekem megoldotta a problemat.
De amiert irok ha eltekintek a 7 eve jelenlevo folyamatos gyermekbetegsegeitol, a nagyon elavult engine-tol, ami gondolom mar nem is fog valtozni amig nem jon ki az uj konzol generacio, az elso resz utan ez volt az elso amit nem untam, amiben tudtam gyonyorkodni, amit kelloen reszletesnek es izgalmasnak talaltam.
Ezzel a kisebbseg vagyok ?

szerintem

Digim van, nekem se megy. Havernak ADSL-je van, neki se megy. De látom, már közben steam is reagált rá hivatalosan is. Majdcsak megjavítják elõbb-utóbb😊

rayman12
lol már most néztem meg nekem sem megy

We're tracking an issue with our POP provider that's causing connectivity issues for Steam users since about 0415 PST today. Some users will be able to connect, and some won't, based on geographic location mostly.

Frank99
nem megy, nekem sem és a gyereknek sem, külön net, más szolgáltató.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

nembaj, legalább XPn megnézem jobban fut-e, ha nem visszarakom a 7et

ezen hangosan röhögtem 😄
bocs

PC-re fókuszálnak most? Majd légyszi írjatok ha van új patch 😊
rayman12
xp vel joban megy?

köszi

rayman12
Nem tom hogy más is van e igy ahogy én de nekem amd x2 5600+ , at radeon hd4670 1 gb vel jáchatatlan színten akad. Vagyis inkább szagat mert van fix 40-50 fps em és amikor egy másik player ér a közelembe beakadozik.

ezzel csak az a baj, hogy nekem itt w7 alatt 100 fpsem van.. kivéve amikor beakad és lemegy 10-re 😊

persze lehet kéne lõnöm egy xp-t nekem is, de már nem érdekel 😛
Blacksheep333
Egyik klántársnak UPC nete van és megy neki.

Az operációs rendszeren is túl...

Antal99
még mindig szar?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Van olyan akinek UPC-s nete van és megy a steam?

Minden olyan ismerõsömnek megy aki nem UPC-nél van.
Nekem a ts62.gameservers.com címet sem tudta feloldani, de IP címmel viszont tudtam csatlakozni.
A UPC-t hívtam de a várakozási idõ több, mint 10 perc, szóval rohadjanak meg :@

idézet..

A Treyarch közösségi menedzsere végre válaszolt a hivatalos fórumon az õrjöngõ tömegnek a Black Ops PC-s változatának patch-ével kapcsolatban. A foltozáson már dolgoznak, de nem akar pontos idõt mondani, hogy ne kelljen késõbb is a játékosok idegeit húzni a késleltetések maitt. Legkésõbb a héten (talán holnap) még írni fog a patch részletes tartalmáról. Nagyrészt olyan javításokat fog tartalmazni, amelyeket a konzoltulajdonosok már megkaptak. Eddig azért nem kaptak a PC-sek ilyen javításokat, mert más hibákat kellett kijavítaniuk, amelyek fontosabbak voltak. A következõ 1-2 hétben teljesen a PC-s verzióra fókuszálnak, és mindent kijavítanak állítólag, amit eddig jeleztek a Black Ops PC-s játékosai.

Blacksheep333
Szvsz fölösleges itt újratenni az OS-t, vagy a Steam-et.
A Steam most szar, nem mi tehetünk róla, nem mi fogjuk megoldani a problémát.
Egyszerûen várnunk kell míg megjavítják. Ez van.

nem.

Szerintem ugyanarra vezethetõ vissza, mint ahogy mi sem tudunk loginolni, nincs friendslist. Csak neked valami authenticator serverhez se tud kapcsolódni, ami leellenõrzi, hogy a játékok eredetiek-e. szerintem ez csak azért lehet, mert újrainstalláltad az egész géped, frissen telepítetted a steam-et, és mivel nem tudsz beloginolni, így az adott játékokról még nem tudja, hogy legálisak-e, vagy sem. Mert ha belegondolsz, akár a haver teljes steam mappáját is átmásolhattad magadhoz. Login nélkül nem tudod magad azonosítani😊 a különbség csak annyi, hogy az én gépem már ismer engem, nekem engedi elinditani a játékot, de pl L4D2 is kiírja, hogy a steam cloud-al nem tud szinkronizálni és ha másik géprõl játszottam, akkor a beállításokat nem tudom most áthozni, stb.

Nyugi, amint megjavul a steam rendszer és be tudsz lépni, minden játékod mûködni fog 😊

nálatok megy?

Blacksheep333
Ez szopás.

mert nekem elindítja, és kér egy cd kulcsot, miszerint nincs regisztrálva egy játék sem az accounton... ez most mi?

nyuny01
<#eljen> <#banplz>