11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#8441 Szerintem meg a killstreak rendszer már eleve attól sokkal jobb lett, hogy nem adja hozzá az azzal szerzett killeket a streak -hez. Aztán, hogy végre nincs nuke megint csak öröm és boldogság. Cold-blooded tényleg hiányzik, de viszont nincs pain pills amitől agyvérzést lehetett kapni. -
#8440 Valaki pls legyen olyan jó, hogy leírja miket kell átírnom a cfg-ben, hogy jó legyen a MP. Az a két sor kéne nekem, ami olyan mint CS-be a rate. Asszem lolSL írta régen. -
#8439 Tudtommal a Ghost Pro minden elől elrejt. De lehet tévedek. -
#8438 Logen, tele vagy ellentmondásokkal, pc barát- de ugyanakkor laggol, swappol.... ? Mindig is kikészítettél, ezek után se lesz máshogy , viszont ne akard már saját magad győzködni olyasmiről, amit még te sem hiszel el, csak azért, mert ahogy én is, kipengetté pár lepedőt a játékért. Te sem tehetsz mást, mint vársz a megváltó peccsre, aztán vagy lesz fellélegzés, vagy nem. -
#8437 Ja a Zombie mód az nekem jól fut. max a coop miatt nem "dobom ki" akkor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy se dobnám ki, csak ez egy nyomatékosítás:DD -
#8436 alap, különben nem játszanék. -
#8435 de ha legalább szarnák a contentet vagy a balance javításokat ha már havidíjas.. de most jut 2 patch egy évre, pazarlás befizetni -
eLiXir #8434 pasid van szivi? -
#8433 Bri a BO mérföldkövekkel jobb gémre sikerült mint MW2, sokkal átgondoltabb, és részletesebb is. "Vissza a gyökerekhez". ez a szlogenje. éS SD-be is sokkal jobbak a pályák. Mindemellett PC barát is. (mondjuk nekem nem, fagyi) Most az egy dolog hogy swappol meg lagol, kell várni, ha még a patch sem oldja meg a probsot, akkor nem tudom mi lesz itt. Főleg nekem, mert akkor megy a kukába. és kénytelen leszek X360-on multizni :D
az is egy dolog, hogy először a konzolos hibákat javítják ki, mivel közel 90%-ot tett ki az eladás azon. -
#8432 -
#8431 Inkább aggyá belőle -
#8430 Hát ez sajnos igaz. Megcsinálták a world of casualcraftot... abba is hagytam. Na nem azért, mert én olyan baromi hc voltam, de ott voltam minden este és szar volt nézni, hogy ugyanaz a gear van azon is, aki csak 2x2 órát van online :D
Mindent leegyszerűsítettek, hogy a hülye is megértse, vásárolható petek stb... -
#8429 bárcsak király SRÁC lehetnék. ó bárcsak -
#8428 Most vagy nincs értelme annak amit írtál, vagy el kellene hagynom az esti Unicumomat... :D -
#8427 Az tetszik, hogy nem adódnak hozzá egymáshoz a streakkel szerzett killek, viszont hiányolok pár killstreaket, valamint nem tetszik a cold-blooded hiánya sem, hiszen a ghost tudtommal csak a spyplane elől rejt el.. -
#8426 nyilván máshogy fogom szólítgatni akkor ha homofag rózsaszín logóval vagy egy csaj és még fizetek is egy nyomozónak hogy kiderítse az igazat csak hogy eldöntsem hogy ilyen király srác legyek-e mint te, aki itt arcol random emberekkel -
#8425 Killstreak -ekkel mi bajod amúgy?! Nekem bejön ez a rendszer. -
#8424 Amúgy még a csalók kirúgásának lehetőségét hozzádobnám BO pozitivumaihoz.
De tény, hogy az admin létezése korlátokat is szab, pl túl jónak se lehet lenni. -.-" -
#8423 Most rohadtul lebuktál! -
#8422 nincs -
#8421 Rézs, te még csak pléjer se vagy : D -
#8420 Akkor te tényleg kazsuál gémör vagy. Fogadjunk, hogy nincs nőd! :D (sejtettem én...) -
#8419 attól még casual player maradsz haha
amúgy sztem HC player és rendes player között kéne különbséget tenni. nincs casual player, csak HC player. -
#8418 Szerintem meg aki kitalálta ezt a szót, annak szimplán nincs nője ,se barátai.. : D Maximum online, de offline élete kevés -
#8417 Mi a casual gémer?
Egyből úgy játszik, hogy easy-n vagy regularon kezdi el a játékot. Egyszer végigviszi, és kuka. Multival meg pár hónapig játszik. Utána jön a másik játék. Konzolon sokkal több ilyen játékos van, de ma már PC-n is fellelhetőek ezen faj képviselői :)
Sztem ez a casual:D
A HC játékos meg végiviszi a legnehezebb fokozaton, és próbál egy lehetőséget többféleképpen kivitelezni. jelen esetben SCCT játékban ez tökéletesen működött:D RPG fanokra a legjellemzőbb a hc. -
#8416 -
#8415 Aha. Secondary -nak meg piperetáskát amiből egy nő bármikor képes előrántani egy Csopper Gunner -t is akár. Persze... :) -
#8414 A peccs -
#8413 *grafikai bugok -
#8412 Írtam. grafika, játékmenetbeli bugok (3 óra játékozás alatt), spawnrendszer, csapatváltás, együttjátszás, killstreakek, pályák, és amiben annyira még nem vagyok biztos, de mintha az assaultokra jobban rágyúrtak volna. de lehet, nekem tűnnek csak zúzósabbaknak. Mondjuk én most a miniak-t gyűröm, jó cucc.
Nekem még szokatlan az egész menü, a karakterkreálás, stb. De az majd változik úgyis, tetszik a testre szabhatóság, mondjuk a rózsaszín camo-t és a dzsiájdzsént hiányolom -.-" -
Gabe18 #8411 Az kéne...
Amúgy a Casual/HC játékos témához. Nem a "Casual" játékosokkal van a baj, hanem a fejlesztőkkel/kiadókkal akik a nagyobb pénz reményében lassan az összes amúgy régebben HC-nak készülő játékot lebutítanak a Casual casual-jára, hátha akkor még fél millió elmegy belőle... -
eLiXir #8410 :DDDDD -
#8409 Sok hangkártyát sem kedvel. ez is technikai baki, Majd a patch :D -
#8408 Na végre megértettem. lolSL nem bírja a csajokat. Manapság nem szégyen az már... :D -
#8407 Hiányosság egyáltalán nincs benne, csak technikai bakik. Na de abból mint a huzat. -
#8406 Dehogy is. BC2-ben se volt ilyenre példa, azt el is adtam mondjuk rövid időn belül -.-"
Egyébként Bo multiban annyira röhejesen a hangok. Mintha valami dokumentumfilm forgatás zajlana, vagy nem is tudom. Pettyet se figyelemfelkeltő, monoton, nem túl életteli. : D
Mármint amikor a gépi hang be"üvölti" pl, hogy "loosing b", stb. -
#8405 Autoteambalance. -
#8404 Kérlek, mondd mi az a sok hiányosság meg hiba. Tényleg érdekel. -
#8403 "
"Casual gamer" is a loosely defined term used to describe a type of video game player whose time or interest in playing games is limited compared with a hardcore gamer."
lolSL szemléyében ezek szerint egy valódi überhácé gémerrel van dolgunk, aki mélységesen megveti a fajtámat. : DD -
Gabe18 #8402 Amúgy a csapatváltás önmagában még nem sokat fog érni. Vagy gondoljuk 8Vs4-be majd átmennek a 8-as csapatból maguktól? Hát én már ilyenekben nem nagyon reménykedem...