Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami más ötlet esetleg?
Parasite Eve 2, best game EVER!
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Please try again at another time."
Ezt az errort kapom, amikor indítanám a multit. Kb 2 hónapja nem játszottam vele, de akkor még jó volt. Valami ötlet?
Elõre is köszi a segítséget.
De azt a procit már nagyon nagyon le kéne cserélni. Meg egy kis ram sem ártana.
Intel E3300
2Gb ddr2 Ram
Ati HD5670 512Mb
Még anno kaptam egy bontatlan eredeti COD MW2-t, cserélné valaki eredeti Black Opsra? Ha igen akkor privát üzenetben írj rám, köszi ! :-)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azota én se gémeltem ezzel a fossal!!<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>Ja és 10-8 szeron ez van!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
The Matrix has you...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Az sem zavarja õket, hogy a méltán híres District 9 ból vegyenek át jelenetet.
<#worship>#worship>
The Matrix has you...
The Matrix has you...
<#ticking>#ticking>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
The Matrix has you...
Két kérdésem lenne cheat-el kapcsolatban. Át tudom-e állítani a fegyver limitet többre, mint kettõ? (a give all fagyást okoz jónéhány pályán)
Van give item / give weapon, vagy ezekhez hasonló parancs, amivel az általam kívánt fegyvert kaphatom meg?
Elõre is köszi! 😊
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
"Az Activision ugyanis egy füst alatt tette közzé legfrissebb pénzügyi jelentését, és rántotta le a leplet néhány apróságról, többek között a Rezurrection DLC-rõl, amit teljes egészében a zombi módnak szenteltek. Az Xbox LIVE-ra augusztus 23-án, Steam-re és PSN-re késõbb érkezõ csomag 1200 MS pontba, vagyis 15 dollárba kerül, s a Call of Duty: World at War négy átdolgozott zombis térképe (Nacht der Untoten, Verrückt, Shi No Numa, Der Riese) mellett egy vadonatúj ötödiket (Moon) is tartalmaz a játékmód rajongói számára. Érdeklõdve várjuk majd az alacsony gravitációban szökdécselõ élõholtakat.
Egyetlen petákot sem kell viszont fizetniük azoknak, akik a Call of Duty: Black Ops Hardened, vagy Prestige kiadását birtokolják (PC-re nem volt ilyen), amelyekben alapjáraton megtalálható volt a négy régebbi térkép. "
4 régi zombis map, amit átvettek (0 munka) és egy új zombis pálya. Mindezt 15 dollárért... a hülyének is megéri!
forrás
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>