Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

COD Black Ops
576-ról ne rendeljetek semmit!
4nap alatt nem bírták elküldeni a megrendelt játékot és 3 nap se elég nekik egy nyomorult válaszra.

AkAfinucsi
cataclysmben egyedül a víz tetszik (havernál láttam) 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

tommygear
<#guluszem1><#wow3><#nevetes1>
Cris99
sziasztok, ahhoz hogy pc-n 3d-ben lehessen játszani mindenképpen kell az nvidia 3d kit-je??, ATI-t használok, esetleg nincs egy külön progi amivel anaglyph-ben lehetne játszani a játékot??

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

V43 1105
WotLK, Cataclysmnek simáán... van ottan azé grafikai tuning is 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fpocok
Nahát a WoWnak tényleg nagy VGA-t követel 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
Nem emiatt tettem, WoW xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tommygear
Különc
Ma cseréltem 8800gtrõl gtx 460ra és az eddig viszonylag játszható játékból játszhatatlan lett, érdekes

lolSL
jó lenne ha ez még ma kijönne, hétvégén már nagyon hajnalni fogok egy bc2 vásárlásra.

Megnéztem amugy a listát,csak az után érdeklödöm,hogy felmentem Német szerverre,és ugy laggolt,hogy inkább lejöttem.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

A magyar szerverek is MINd külföldiek, ugyanis nem tudsz saját szervert készíteni, bérelni kell, így a "magyar" szerverek csak annyiban magyarok, hogy magyarok bérlik, magyar az admin és többnyire magyarok lépnek be játszani, de mindegyik helyileg németben vagy más közeli európai országban van.

Hali.A Magyar Szerverek is Laggolnak,vagy csak a Külföldiek?

pisztácia
Húú, jó sok mindent javítanak😄 szép lista, ezúttal lehet 10 megás patch lesz😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Daell Drow
Nem HC szero, nincs TK.
Köszi, +próbálom.
darki81
tetszik ez a video az elején, amikor elõször néztem meg, besírtam <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Hmm, elkövetkezendõ patchrõl kis info. Spawnrendszerre tényleg ráfér kis szépítés. Bár party lehetõség most se lesz. 😞 Consolosok bekaphatják.
2 lehetõséged van jelenleg a megoldásra, kitörlöd a config_mp.cfg -t, ha nem oldja meg, akkor pályánként beírod a consolba, hogy \snd_restart . Ha továbbra is fagysz, nézz körül drivereknél, esetleg víruskeresés, stb. No meg várás a javításra.
Sziasztok! A multiban napok óta kifagy a játék, játszok 2 pályát és hopp, kimerevedik a kép és nem tudok semmit csinálni... (Ctrl-alt-del)
A single maximális felbontáson gyönyörûen fut.
Tipp? Mi lehet az oka?
Köszi, Zoli

Kly
5 TK után is temp. bant kapsz automatikusan, nem lehet, hogy csak ennyi az egész?

Scientia potentia est.

Daell Drow
Bannoltak a B3llum clan szervererol, de fogalmam sincs miert.
Bar ugy remlelik kozvetlen elotte lelottem egy B3llum tagot, grat magamnak.
lolSL
láttuk már

MW2 & Black Ops eladó! Eredeti, nem bannoltak!
Ár: közös megegyezés alapján!

Nem átverés! Csak komoly érdeklõdõk hagyjanak privát üzenetet!

<#violent>
Respect, totally agree 😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

<#taps>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

bajgunar
Nem kell h bejelntkezzen, ezt is lewarezolta, és cheat-el írt be kommentet. Ez sikerült neki! <#hehe>
De az egér még mindíg ott van a menüben!!! <#zavart1>
Azt nem írtad le neki, hogy elõtte azért jelentkezzen be a topikba, mert anélkül nem fog menni. Nem baj majd megint ír valami hülyeséget!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Frank99
majd feltörik....

amúgy bõben van csiter a megvett játékosok között is, fõleg német szervereken....

tegnapelõtt este magyar szerveren dobtak ki pont németet, elõször ne káromkodj, majd ne csalj és akkor szívesen látunk, aztán kick....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
az ilyet vita nélkül törölni kell a gecibe.

aztán még legalább 2x, mert az ilyen ezért azonnal gizda lesz, és még próbálkozik.

aztán majd megunja.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bajgunar
Nem értem, kiszúrja az ember szemét a WAREZ felirat, de nem látja!
Aztán meg rinyálnak, h nem megy a WAREZ! Hála istennek!!!
Legalább van olyan aki nem tud game-elni tört játékkal. Bárcsak egyik gyík-nak se menne. Mert még ha CSAK single miatt szedné le, és azt tolná még megérteném, de h törtet eröltetni, meg warez-ba nyomni online. PFf. Meg kell venni, és úgy rajoskodni, nem warez-al agyon cheat-elni és Lbaszni mások játékát. És akkor majd segítenek a jószándékú emberek, akik kiadtak érte x ezer forintot. Addig meg nem kell csodálkozni, h razor bácsi meg a skidrow cimborája nem tudta (szerencsére) <#nemtudom> "vagy mégis" rendesen feltörni ezt a game-t.
Pfúú de utálom az ilyet. <#levele><#csodalk>
Fpocok
<#wow1>

darki81
<#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

*megjegyzem a neved, WTB edit gomb😊

Egyrészt tanulj meg írni, hátha akkor megértem mit akarsz...

...másrészt: írták, hogy menj a warezba, vagy legalábbis h tört játékod van, ne itt kérdezõsködj

te különc vip m hanem te mert nem tudsz elmagyarázni semmit értelmesen

vipet nemtom mit irogatsz, majd lerajzolod, hátha azt meg lehet érteni... és ha szeretnéd, megjegyzem a linket, és ezentúl elmondom hogy fog meg az egérkét, a középsõ forgatható bigyóval menj a lap tetejére, keresd meg a WAREZ-> felirat melletti szöveget, kattints rá a bal egérgombal (nem az írós kezed, a másik... ha balkezes vagy, ciki) és próbáld meg ott feltenni a kérdésed, mert az az a fórum, ahova azok írnak, akik pájritbéjrõl töltenek, és nem veszik meg (még én se vettem meg, de nem is töltöttem le, és nem is zaklatok senkit ostoba kérdésekkel😊)

Peace<#vigyor2>

Fpocok
Egy accounton van mindkettõ?

MW2 & Black Ops eladó! Eredeti, nem bannoltak!
Ár: közös megegyezés alapján!

Nem átverés! Csak komoly érdeklõdõk hagyjanak privát üzenetet!

<#gun>
Különc
Eddig beírtad legalább 4x a problémádat, aki egy kicsit is foglalkozott vele (aki ugyanúgy tudta h warezkérdés) az mondta neked hogy nem tudja, netalán ajánlott is valamit hogy mit csinálj vele vagy csak mondta hogy fáradj át a warez topikba. Mert mindenki tudta hogy warez a játékod kisfiam, ezért nem kaptál választ a kérdésedre, de te csak nem bírtál átmenni a neked való topikba.

Megint feltetted tök ugyanazt a kérdést, megint kaptad a választ hogy menjél a warez topikba, el is mondták hogy tudsz odamenni (tehát nem is csak úgy elküldtek) erre te elkezdesz "jó gyerek" megszólításokat használni, irgalmatlan otromba és nyelvtanilag helytelenül visszapofázni, hát bizony mondom néked fiam:

Húzzál innen nagyon gyorsan! És az összes többi, olvasni nem tudó és ha segíte(né)nek neki csak visszaugatni tudó haverjaidat is

Zomil
Inkább ülj vissza az iskolába, mert az irás ugy látom nem az erösséged 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Na nemond te meg, ogy nem tudsz olvasni mert úgytudom nem írtam azt hogy õ elsõnek röktön azt mondta hogy a warezbe lépjek be, te szerinted ha neked valaki csak simán azt mondja hogy ott van felül egy link látogass oda, te abból kituszod szedni hogy mleyik kibaszott linkrõl ugat? hát nem akkor nemén vagyok a hülye te különc vip m hanem te mert nem tudsz elmagyarázni semmit értelmesen
Különc
Ne éri meg hogy foglalkozzak vele de azért is beírom: te nagyon hülye vagy

Na nemmond h nemveszed észre a warez feliratot 😄

Fpocok
IN DA FACE!

Fpocok
Remélem nem bánod, ha ezt a linket kirakom... ?

Jah csak nem így írtad jó gyerek hanem úgy, hogy ott van felül egy link kattints rá oda írd be oszt van 100 link b+ honnan tudja melyik én meg ezt nem fogom leírni még1x
Fpocok
Akkor meg minek kattintasz a multiplayerre?
Amúgy már kétszer írtam, hogy a warez topikba írd, ott van fenn a link. Harmadszorra nem fogom leírni.

Õ nem eredetim van, törtel játszok bocsi ezt nem írtam, jah és nem híbás mert mindenkinek jó és mindenki ezt a verziót használja
lolSL
Szerintem hibás a dvd, vidd vissza a boltba.

Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet hogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is benne van, ezt hogyan lehetne eltüntetni? és épp ezért még a konzolt sem tudom behozni pedig engedélyezve van de nem hozza be mert nem a játékra koncentrál hanem arra a g... egér kurzorára
Válaszotokat elõre is köszönöm