11248
  • wariorkhing
    max majd jövőhéttől
  • wariorkhing
    oké megpróbálom, de ha ezek sem segítenek akkor lehet win reinstall lesz, csak az a baj hogy 64bit-es win 7-et nem tok felrakni:S
  • mmovar
    hát próbáld már meg hogy nem program files mappába teszed... csak próba

illetve pont ez érdekelt, hogy eset smart secu... nekem az rohadt sok kellemetlenséget okozott. és kb én is szenvedtem mire kiderült az a ludas. tegyél fel sima nod antivirt...
  • wariorkhing
    nekem D:Program Files:Steam
  • Prince23
    Talán, lehet gépfüggő az is. BO nem bír mindent. De pl nekem a D: particion van, D:Games:Steam
  • wariorkhing
    ja, de nem C-re
    az baj lehet?
  • Prince23
    Ezenkívül a Program filesba?
  • wariorkhing
    netframework fent van; Win 7 x86 op rendszer azt hiszem 2010 év eleji; Eset smart security 4; frissítések fent vannak; windows tűzfal kikapcsolva; router nincs; És a steam-ot Steam mappába telepítem
  • rayman12
    Hello egyik haveromnak folyton lefagy a játék ezzel a híba űzenetel: az alkalmazás inicializálása nem megfelelö (0x000012d)
  • mmovar
    mármint a steam-et hová telepíted. milyen mappa nevet adsz neki...
  • mmovar
    netframework fent van? 3.5 legalább? egyébként ahogy olvasom a fórumot már napok, hetek óta kínlódsz. Nem lenne egyszerűbb egy win reinstall? Egyébként biztos van valami haverod vagy rokon. vidd már el hozzá tegyétek fel arra a gépre. és ha ott megy akkor nincs más wint tedd újra. amúgy mikori és milyen oprendszered van? és hová telepíted? milyen nevű könyvtárakba? win frissítések fent vannak? routert használsz? tűzfalad van? milyen vírus keresőd van?

na ezekre mind1 válaszolj!
  • atyiko
    Elvileg a most következő héten. Pontosabb dátum még nincs.
  • MaxPayne
    miért mikor lessz patch? kicsit lemaradtam :)
  • Csavez
  • Csavez
    Na végre van gametrackers!
  • rayman12
    XD jah bár én már eladtam volna ha nem tudnám hogy jön.
  • killerkocka
    Amint kinnt lesz a patch és lemegy a szokásos fél-1 napos leállás, ki is derül. Részemről én tűkön ülök, mert eeeegyszerűen rühellek várni. xD Inkább lenne meglepi, hogy hopp, itt egy patch. :D
  • rayman12
    Remélem a fagyással is csinálnak valamit mert semmi kedvem újra visszatenni a win7 et.
  • MaxPayne
    Oké köszönöm
  • bigapó
    ja tényleg, erre nem is gondoltam.
  • bigapó
    ez csak véletlen, ha egyiket elmenti a másikat meg nem, az nincs írásvédve akkor. nekem van, hgoy szerótól is függ. tegnap pl kétszer kellett megcsinálnom 3 contractomat, mert totál elfelejtette az egész játékomat amit egy szerón csináltam, kb fél óra játék volt. átmentem másikra és ott már kilépés után azonnal megvolt a statom...
  • killerkocka
    Xp-t, miegymást nem a cfg fájlba menti, viszont clantag-et a config_mp.cfg-ben tárolja. Ha nem hiszed, nézz bele kicsit, én találkoztam vele.
  • Cris99
    de akkor feljődni sem tudnék meg ilyesmi nem?? cak famasnál csinálja, meg elvétve 1-2 dolognál
  • Cris99
    operations és ott playercard, pontosan nem tudom melyik szittől lehet, pénzbe kerülnek az egyes rétegek
  • Blacksheep333
    Szerintem az lesz a probléma, hogy a multiplayer cfg file-od írásvédett.
  • bigapó
    Playercard és ott van az logó-készités. cod-pénzbe kerül az egyes layer-ek kiváltása, de azok megmaradnak prestige-váltás után is, mint ahogy az emblémák is amiket megveszel.
  • MaxPayne
    Hol tudok készíteni magamnak saját logót a játékban a nevemhez? vagy csak adott szintől lehet?
  • bigapó
    Bár sokat játszottam az előző szériákkal is, kivéve az 1-et és az UO-t, szerintem is egyik legjobban eltalált rész az apró hiányosságokkal együtt.
  • wariorkhing
    Prince23

Még mindig nem jó hiába töröltem le a steamet:S
  • Cris99
    hát igen.., és jó lenne valami party csináló cucc, nameg szerver STOp bár az nem gond, és még sok otimalizáció az aprló lagok elkerülése végett, mert azok néha idegesítenek..., van azért mit kovácsolni rajta.., de szerintem eddigi legjobb cod
  • bigapó
    igen, ezek ismerős hibák, talán ezek megvannak a külföldieknek is és irkálják fórumokra, így benne lesznek a következő patch-ben.
  • Cris99
    nekem sokszor csinálja hogy klánnévnek beírok vmit és meccsben már a régi van..., nameg az hogy a famas clast akarok csinálni akkor mindent 1enként kell berakni mert nem menti el
  • bigapó
    olvasni kéne néha amiket irkál a játék, mindjárt megtalálnád :)
  • Smithwarden
    A perken jobb kattintas.
  • mmovar
    megvenni? dehogy vettem a prot külön... megkel? ne idegelj és hol? mert nem látok rá lehetőséget sehol... mond már el léccike...
  • rayman12
    Nem tudja valaki hogy meglehet e csínálni hogy a botoknál csak l96A1 legyen?
  • rayman12
    Lol baszus rájöttem hogy launch on nem fagy le a játék éljen! legalább azon tom tolni, meg még aszem villán sem fagy.
  • Smithwarden
    Meg is vetted a PRO perket a kuldik teljesitese utan?
  • mmovar
    nem nem! vissza is néztem theater-ben senki nem volt. erre már én is gondoltam hogy véletlen. de nem fogott és lelőt :D és persze 4x- is :) meg a helik is leszednek!
  • killerkocka
    Néha csak azért lő le ghost pro mellett, mert egy pillanatra a társad ott volt mögötted, vagy legalábbis a közeledben, rá akarna lőni eredetileg, de téged talál el. Megesik az ilyen, bár elég zavaró, hogy mikor már késelné, vagy hackelgetné az ember a sentryt pl és saját csapata miatt kénytelen belehalni a buliba. xD