Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4nap alatt nem bírták elküldeni a megrendelt játékot és 3 nap se elég nekik egy nyomorult válaszra.
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A single maximális felbontáson gyönyörûen fut.
Tipp? Mi lehet az oka?
Köszi, Zoli
Scientia potentia est.
Bar ugy remlelik kozvetlen elotte lelottem egy B3llum tagot, grat magamnak.
Ár: közös megegyezés alapján!
Nem átverés! Csak komoly érdeklõdõk hagyjanak privát üzenetet!
<#violent>#violent>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
De az egér még mindíg ott van a menüben!!! <#zavart1>#zavart1>
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
amúgy bõben van csiter a megvett játékosok között is, fõleg német szervereken....
tegnapelõtt este magyar szerveren dobtak ki pont németet, elõször ne káromkodj, majd ne csalj és akkor szívesen látunk, aztán kick....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
aztán még legalább 2x, mert az ilyen ezért azonnal gizda lesz, és még próbálkozik.
aztán majd megunja.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Aztán meg rinyálnak, h nem megy a WAREZ! Hála istennek!!!
Legalább van olyan aki nem tud game-elni tört játékkal. Bárcsak egyik gyík-nak se menne. Mert még ha CSAK single miatt szedné le, és azt tolná még megérteném, de h törtet eröltetni, meg warez-ba nyomni online. PFf. Meg kell venni, és úgy rajoskodni, nem warez-al agyon cheat-elni és Lbaszni mások játékát. És akkor majd segítenek a jószándékú emberek, akik kiadtak érte x ezer forintot. Addig meg nem kell csodálkozni, h razor bácsi meg a skidrow cimborája nem tudta (szerencsére) <#nemtudom>#nemtudom> "vagy mégis" rendesen feltörni ezt a game-t.
Pfúú de utálom az ilyet. <#levele>#levele><#csodalk>#csodalk>
...másrészt: írták, hogy menj a warezba, vagy legalábbis h tört játékod van, ne itt kérdezõsködj
te különc vip m hanem te mert nem tudsz elmagyarázni semmit értelmesen
vipet nemtom mit irogatsz, majd lerajzolod, hátha azt meg lehet érteni... és ha szeretnéd, megjegyzem a linket, és ezentúl elmondom hogy fog meg az egérkét, a középsõ forgatható bigyóval menj a lap tetejére, keresd meg a WAREZ-> felirat melletti szöveget, kattints rá a bal egérgombal (nem az írós kezed, a másik... ha balkezes vagy, ciki) és próbáld meg ott feltenni a kérdésed, mert az az a fórum, ahova azok írnak, akik pájritbéjrõl töltenek, és nem veszik meg (még én se vettem meg, de nem is töltöttem le, és nem is zaklatok senkit ostoba kérdésekkel😊)
Peace<#vigyor2>#vigyor2>
Ár: közös megegyezés alapján!
Nem átverés! Csak komoly érdeklõdõk hagyjanak privát üzenetet!
<#gun>#gun>
Megint feltetted tök ugyanazt a kérdést, megint kaptad a választ hogy menjél a warez topikba, el is mondták hogy tudsz odamenni (tehát nem is csak úgy elküldtek) erre te elkezdesz "jó gyerek" megszólításokat használni, irgalmatlan otromba és nyelvtanilag helytelenül visszapofázni, hát bizony mondom néked fiam:
Húzzál innen nagyon gyorsan! És az összes többi, olvasni nem tudó és ha segíte(né)nek neki csak visszaugatni tudó haverjaidat is
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy már kétszer írtam, hogy a warez topikba írd, ott van fenn a link. Harmadszorra nem fogom leírni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet hogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is benne van, ezt hogyan lehetne eltüntetni? és épp ezért még a konzolt sem tudom behozni pedig engedélyezve van de nem hozza be mert nem a játékra koncentrál hanem arra a g... egér kurzorára
Válaszotokat elõre is köszönöm