11248
  • eLiXir
    lehet valójában te vagy unkowsol..
  • bigapó
    nekem nem, de már láttam ilyen nevűeket. okát nem tudom miért csinálja :(
  • bigapó
    ez is igaz, picit szebb az mw2, ezért kéne összevegyíteni a kettőt, lenne ötletem, hogy mit vegyenek át és mit hagyjanak ki :)
  • danyi2
    Szisztok!
    Az mért lehet hogy amikor belépek a játékba akkor átnevez unkowsol.. - nek???
    Valakinek volt már ilyen?
  • rayman12
    szerintem nem szebb az mw2 nél! söt az optimalizáció egy borzalom ami az én szememben szétbaszta a játékot.
  • bigapó
    pont erről beszélek, hogy a BO szerintem kurva jól néz ki.
  • FSpofon
    Pedig uazt használják, csak mind a kettő team (illetve BO esetén még több csapat) toldozza-foltozza a cod2 óta több irányba, aztán átdobálják egymásnak a fejlesztéseket, pl itt is jelen van az a fajta streaming ami az mw2 szánkós pályáján volt, cod4-be volt a cod3-ból újabb bevilágítás stb. Ezért ilyen szar PC-n, mert a végén odadobják egy csomó ember munkáját egy kis PC-s csapat elé, akik még akkor is nehezen látnák át, ha csak az alapból bonyolult quake engine féle megoldások lennének benne, így meg hogy beszélni se tudnak azzal akik erdetileg csinálták, egyszerűen egy évnyi meló kevés lenne arra hogy jól fusson a konzolokon kívül.
  • Fpocok
    OMG. Ezt most látom először.
  • nud

bocs az előbbiért elbaxtam sorry,ez a yó!

• böröczk
    akkor viszont tényleg rondább a BO
  • Antal99
    ronda
  • Prince23
    Treyarch nem használja ugyanazt a motort, mint IW.
  • lolSL
    de egy vicc hogy még 5 év múlva is erre a 10-15 éves alapra akarják írni a codokat.
  • Fpocok
    Bár nagyon hasonló, de nem ugyanaz a motor.
  • böröczk

amúgy őszintén, én se vagyok BO grafikájától elájulva. De nem ez az elsődleges szempont, amit figyelembe veszek, egy játéknál. Ha csak grafikánál maradunk, nekem mw2-é jobban tetszett, vagy csak a környezete, hangulata, pályák miatt? hiszen ugyanaz a motor..
  • Fpocok
    Nem azért, de aki szerint a BO csúnya... az nézesse meg a szemét.
  • bigapó
    figy, itt többen leszólták a BO-t, hogy milyen ronda, akkor ez mi? :DD
    mindegy, ne offoljunk tovább
  • bigapó
    Én nem azt mondtam, hogy szar játék, hanem hogy ocsmány ( a grafikája, csak ezt nem írtam oda, azt hittem egyértelmű :) )
  • Fpocok
    Nem kell, hogy mindenkinek tetszen, de azért ne fikázza senki, hogy csúnya a grafikája :D
  • bigapó
    most már gondolom, mióta láttam a Földet is, hogy megcsinálták. mindegy, nekem nem bejövős, de hát nem vagyunk egyformák.
  • Fpocok
    Ez a játék nem a grafikáról szól. Ez a kreativitásról, önmegvalósításról egy példa. 1:50-től.
  • bigapó
    OFF:

biztos, hogy az Én szépérzékemmel van akkor gond, de nekem ez csúnya :)

On:
  • böröczk
    nem ocsmány. egyébként meg maxon kihajtja a videókártyád. és elég sok díjat is besöpört, nem hiába, de amíg nem játszottál vele, nem tudhatod, mennyire zseniális is.

ON
  • bigapó
    lehet, hogy hallottam, de így képen látva egyáltalán nem ugrik be, pedig c-64 óta van valamilyen gépem és nem konzolok. illetve hazudok, egy konzolom volt, amin ilyen fém-pöcköket kellett húzkodni, ha resetelni akartál egy játékot és 5 perc alatt törő joystick volt hozzá. egyszer valahol találtam egy konzol-evolution oldalt, abban megtaláltam, valamilyen szám volt benne, mittomén, gameconsol-2000 vagy ilyesmi :)

de a lényeg, hogy ez a szavazás a konzolos játékokra vonatkozik, már csak azért is ez a helytálló mivel BO nyerte az év multiplayer cimét..PC-n?? mikor? :D
    nem az, mert nekem év játéka, de mivel Én a kisebbségbe tartozom akiknek működik a multi faszányosan, így nem hinném, hogy PC-n ez nyerte volna. A gametrailers-en is szokott lenni ilyen szavazás, ha ott nyer akkor nem szóltam :)

ui: már lehet volt, majd megnézem.
  • Fpocok
    Most vagy trollkodsz, vagy tényleg eddig nem is hallottál róla.
  • bigapó
    Én meg azt se tudtam, hogy van minecraft. de amúgy elég ocsmány játék, wii-s vagy ez tényleg PC? olyan '92-es lehet...
  • Fpocok
    Nem is tudtam, hogy minecraft is van konzolra :D
  • bigapó
    Mielőtt bárki leszólná a cikket, ezek konzolra vonatkozó díjak, nem PC-s elismerés. Machinima az csak konzollal foglalkozik.
  • Lbaxta
    2010 legjobbjai
  • böröczk
    ott beállsz egy sarokba és 15 mp-n belül megjelenik előtted egy ellenfél : D
  • bigapó
    amúgy ez leginkább nuketown pályán tapasztalom, az iszonyat, már feláll a hátamon a szőr mikor az jön. tegnap Jungle-en volt ilyen, egyszerre 3 oldalról jöttek B-re, na mondom ez nem semmi. kettőt még talán le tudsz védeni, de hogy hátulra is figyelj, hát az kabaré volt...
  • böröczk
    ja, ez mw2-ben is gyakori.. mi általában 4-5en együtt játszunk, és vagy csoportosan megyünk át, mert jobb a kezdőjük (), már a pontokhoz mérten, vagy sehogy.. retkesül idegesítő, de itt plekopszban mindentől függetlenül ide-oda spawnoltat, remélem, a képzeletbeli peccs majd ezt is orvosolja, mert legidegesítőbb a játékban (számomra).
  • bigapó
    jaja, egyik legidegesítőbb bug benne, bár ezt már évek óta nem tudják megoldani. persze ebbe belejátszik az is, hogy a sok okos csapattárs átmegy az ellenfélhez és spawnkilleznek, persze, hogy elkezdi kavarni a csapatokat...
  • bigapó
    me rakd a c-re, nem ehhez van köze. tökmindegy hova rakod, de op. rendszer meghajtóra sose tegyél játékot, ez alapelv.
  • böröczk
    Bakker mennyi probléma, lekopogom, de én még egyikkel se találkoztam : D egyszer volt fekete képernyőm, de ctrl-alt-del kombó megoldotta..

Ez a spawnrendszer rohadtul idegesítő... így hogy szedjek össze nagyobb killstreaket kisebb pályán, anélkül, hogy valaki fél percen belül seggbe ne lőne.. mert akik szembe jönnek velem, azok ellen van esély, nade akik mögém spawnolnak -.-" kikészít már..
  • Daell Drow
    nekeM
  • Daell Drow
    Neked D:Games mapaban van a steam essose volt vele bajom.
  • wariorkhing
    nem tudom, azt hittem van valami jelentősége de akkor mind1
  • mmovar
    evidens ha van helyed a C-n akkor tedd oda puding próbája az evés... Amúgy meg mi köze, hogy 64-bitest csak jövő héten tudsz feltenni? 32bit-esen is ugyan úgy kell futnia!
  • wariorkhing
    megpróbálja hogy C partícióra rakom?