Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
A konzolosok nem játékosok.

Különc
De, ez full PCs, a konzolosoknak van külön fórumuk
Azért játékosok fóruma, mert a számítógépen sok hasznos más dolgot is lehet csinálni, míg konzolon nem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

hi, nemtudja vki véletlenül, hogy hol (vagy lehet-e még) lehet kapni Hardened kiadást 360-ra ?!
Jó tudom, nem igazán konzolos a topik, de nem is kéne, h full pc-s legyen (a fötitle szerint játékosok foruma és nem pcsek foruma) no offenz, csak mielött vki lehurrogna :))

Daell Drow
Nem kell fel menni a szerora ha favoritba akarod rakni, egyszeruen jobb gomb a szerver neven. Es ad to favorite.
darki81
jaja, az is megfelel a feladatnak<#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

AkAfinucsi
ak74 :D

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

darki81
ja ott lehet is ilyesmit :D Fõleg ha oldalt kihajols sniperrel :) vagy shotival rohangálsz közöttük :D

AkAfinucsi
jah nuketown volt 1 kör alatt mûveltem 145-5-öt, aztán a kövibe meg 190-10 és jött a bann :D (190-10 volt a végleges recent game-be azt írja)

darki81
a multiplayer menüben, talán a legfelsõ menüpont, és ott frissitsegyjót<#wink>

lolSL
A játékban kiveszed a filtereket, megvárod amíg betölti az összes servert, sorbarendezed ABC szerint, és legörgetsz a H betûig. de nem tölti be az összeset, így eltart egy darabig mire összeszeded õket.

MaxPayne
Akkor még is hol tudok magyar szervereket kerestetni? vagy akár külföldit is?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Cris99
miért??

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

hat meg vettem banom kar hogy nem lehet visza adni
Nem is leszel. Mit nem lehet azon megérteni, hogy xfireben nem láthatod a szervereket? Érthetõen mondták.

Különc
Visszatérve a dologra, zárójelben jegyzem meg, hogy talán akkor mégis a játékkal van baj és nem a Windowszal vagy egyéb vírusokkal a gépen, 8800GTvel, 2 magos AMDvel simán(kis túlzással) ment a game, gtx 460-al pedig szétakad és szoftverileg driver csere sem volt (mert ugyanazt adja az nvidia honlapja a 2 kártyának) csak hardveres csere.

Ezért gondolom hogy nem mindig megoldás az új op rendszer (fõleg hogy az enyém is 2 hetes) ráadásul a patch notesban is benne van, hogy javítják a 2 magos gépek szereplését.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

rayman12
nem tudja valaki mikor jön ki ez a patch? mert télleg ez az útolsó esély hogy megszabaduljak a képregény szerû játékmenet töl.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

MaxPayne
nem lettem okosabb :P valaki leírja hogy tudom xfire-ben megkerestetni a magyar szervereket mert még a játékot sem akarja megtalálni...

Fpocok
Betöltöd összes szervert a browserben, ha látsz egy magyart, akkor felmész rá és ha fenn vagy, akkor add to favourites.

Parasite Eve 2, best game EVER!

V43 1105
Nem is fog.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

CoD23
valaki elmondja hogy tudom a magyar szerókat a favoritok közé rakni??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

MaxPayne
Valaki le tudja írni hogy tudom xfire-ben megjeleníteni a black opsot mert nem akarja egyszerûen megtalálni a gépen a játékot, már beadtam neki manuálissan is de nem mutat szervereket. Pls help

Prince23
Háá várjáá még... még ki se jött a patch :D

böröczk
na jövõhéten má mehetünk <#violent><#violent><#violent>

Kumiho #2179

Prince23
50 a max szint, viszont 15-ször presztizselhetsz.

Szal "majdnem" ugyanannyi idõ mint mw2-ben.

böröczk
* úgy értem elérni a maximális szintet egy presztizsen belül

Kumiho #2179

böröczk
Kevesebb idõ presztizs végére érni itt, mint mw2-ben amúgy?

Kumiho #2179

darki81
dehát ezt most olvastuk <#vigyor1>

* Elérhetõvé tettünk egy opciót, amelynek segítségével a shadereket a betöltési idõ alatt hozza létre. Ennek segítségével elkerülhetõ az akadozás, amely új pályarészek elõkerülésével voltak tapasztalhatók egyes videokártyákon.
* Befejezetlen szerverkeresés.
* Fejlettebb Quickmatch keresés (kevesebb pinggel és laggal)
* /connect hozzáadva
* /reconnect hozzáadva
* Megnövelt optimalizáció a 2 magos processzorok számára.
* Javítva a véletlenszerû fagyás bizonyos számítógép konfigurációkon.
* A lefoglalható szerverhelyek számát 9-re növeltük.
* Fejlesztettünk a spawn-rendszeren
* A heti és a havi toplista most már minden ölést, halált és segédkezést helyesen jelez (Az „All Time" toplistával nem volt gond)
* Javítva, hogy a killstreak kiválasztása valamikor nem mûködött Combat Trainingben.
* Array: Ütközés gátolja meg, hogy a játékosok részben hozzáragadjanak egy fához.
* Launch: Ütközés akadályozza, hogy oldalazás és ugrás után a B3 melletti rakéta bázisánál láthatatlan szegélyen landolhassunk.
* Summit: Mostantól nem lehet a pályán kívül kerülni Custom Games-ben, ahol a játékosok sebességét maximumra állították.
* Havana: Nem lehet láthatatlan szegélyre ugrani a C2 feletti ajtónyílásnál.
* Nuketown: Beállítottuk a spawn pontot, amely a próbababa fején volt olykor.
* Launch: A rakéta állvány alatt elérhetõ volt egy kis rész, amely a játékterületen kívül esett - blokkolva a hozzáférés mostantól.
* Launch: Ismét egy pályahiba, amelyet hasalva lehetett elérni az A zászlónál.
* Néhány játékos azt jelentette, hogy a fegyver-tartozékokhoz kapcsolódó "challenge"-k nem törlõdtek a "prestige" kiválasztása után. Most már helyesen fog mûködni.
* Villa: A B2 pont nyugati részén lévõ sarokban beragadhat a játékos és átláthat a túlsó oldalra - javítva.
* Crisis: Szintén egy beragadásos hiba javítva az A3 és B3 közötti zónában.
* Javítva a "care package glitch" (végtelen mennyiségû Sam Turret, Care Package, Sentry Gun)

darki81
így hogy magyar így már elolvastam thx <#wink>

Rage47
patch
bocs, nem akarok reklámozni, csak ha vkit érdekel magyarul...
lolSL
A cod tv-t már abban is eltusolták pedig ígérgették hogy majd patchben meg minden :)

Fpocok
Tény, hogy a CS magasra tette a lécet. Gondolok arra, hogy szerverek, szerver fájlok, moddingolás, spectator, konzolparancsok, hltv, ilyenek. Legutoljára azt hiszem a cod4 vagy 5 volt ilyen.

Ezzel egyet értek, de részemrõl én inkább örülök minden apróságnak, ami jó dolog. Fõ az optimizmus. Alapvetõen meg kissé ideges is vagyok jelenleg, így ez a drogos beírása rakott még egy lapáttal a tûzre. Tehát EZÉRT basztatom. Na de téma részemrõl lezárva, inkább ma fel se nézek, mert vitát nem akarok.
elitehun
A "kivételesen"-t kellett volna csupa nagy betûvel írni ;)
Fpocok
Most nem tudom miért basztatod amiatt, amit beírt... Kivételesen TELJESEN IGAZA VAN! Egy ideje a játékok visszafelé fejlõdnek.

lolSL
egy hónapja van egy hasztalan darab 12 ezer forintos szar a steam accountomon, hadd trollkodjak már amíg nem javítják.

Ha ennyire nem tudsz örülni semminek, minek vagy itt trollkodni egyáltalán? Ember leír valamit, máris drogfüggõ codmániás, holott talán több élete is van. Másiknak meg kb kivennéd gyermekének szájából a cumit is. Igenis nagy lépés a connect parancs behozása, bár nem a legnagyobb probléma.
lolSL
lassan eljutunk egy 15 évvel ezelõtti játék színvonalához.

Zomil
*  /connect
*  /reconnect

Best patch EVER! :DDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

berlinboy6329
Elmehetnek az IW-vele gyütt a kurva anyjukba..Az ember kitalál egy alternativ mókát a játékon belül ezek meg elbasszák,mert ilyen szarháziak...Kiveszik a bounceot,meg szarrá blokkolnak mindent az összes mapon....Még egy modot is basznak beletenni.Ennyit érnek.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

lolSL
írd át a neved drogos codfüggõre és akkor majd elhiszik

Nem. Majd ha készen vannak, bár arról azért írhattak volna, hogy kb csak most kezdik el a patchet, vagy valami. Mert ez így még idegesítõbb a várást tekintve, mintha nem is tudnánk egyáltalán róla, hogy érkezik.

Más: Véééééééééééégre megint elértem azt a fázist, hogy levelhackernek tartanak. Pedig csak 9.p elején járok. Nagyon remélem, hogy az adott szerón betartják a szavukat az emberek és reportolnak engem, had essenek pofára. Bár nagyon nem jó ez, mert egyenlõre képtelen vagyok nem odefigyelni és nem visszaírni ezeknek a nyomorékoknak. :( Eredménye meg is van, full idegesség, hogy nem szállnak le az emberrõl és csak 1-2 szót tudnak hajtogatni. Hacker, hacker! Tököm kivan már ezekkel. Bizonyos színten jobb is volt, míg egyáltalán nem lehetett szintezni fps-eknél. Bár jó is, mert addig se unja meg az ember egyhamar. Bár, ha lenne mód rá, hogy folyamatos alaptalan inzultálás miatt bannoltassam ezeket, nem lennék rest. :) Kár, hogy semmi eszük belegondolni, hogy mi van a tényleges hardcore playerekkel, akik napi színten prestigelnek... Legalábbis játszottam már hasonlókkal, akik közel 90 %-ban maptól függetlenül (nem tdm) összelövik a 20-30-as k/d-jüket igen magas kill számmal. Pár gyanús volt, visszanéztem, de egyszerûen csak marha jól játszik.
Prince23
Kb mikorra várható? azt nem mondták?

TDC Geronimo
Hey PC gamers:

We are listening to you and we’ve been busy working on updates based on feedback from the community. We have already deployed a number of updates, and there will be many more to come. Stay tuned right here for all the latest info.
IN PROGRESS

* • Added an option to create shaders during load time. This fixes hitching when viewing a new area of the map for the first time on some video cards.
* • Incomplete server browser results.
* • Improvements to Quickmatch results (with better ping and reduced lag)..
* • /connect
* • /reconnect
* • Improved threading performance on computers with only 2 cores.
* • Fixed random freezes in certain computer configurations.
* • Increased reserved slots to 9.
* • Improvements to the spawn system to resolve an issue where negative spawn influencers from specific game events were not always being deleted after the danger had cleared – in some matches, this was causing good spawns to be erroneously flagged by the game as bad spawns, which in turn forced actual bad spawns to get selected later in the match
* • Weekly and Monthly leaderboards will now track all kills, deaths and assists properly (All Time leaderboards were not affected by this)
* • Prevention of killstreak selection getting disabled in Combat Training under rare conditions
* • Array: Added collision to prevent players from partially clipping into a tree
* • Launch: Added collision to prevent players from strafe jumping onto an invisible ledge at the base of the rocket near B3
* • Summit: Added collision to prevent players from jumping to a location outside of the map boundary when in Custom Games where player speed is maxed out
* • Havana: Added collision to prevent players from jumping onto an invisible ledge above a doorway at C2
* • Nuketown: Adjusted a spawn point that would spawn players on top of a mannequin’s head when that mannequin was randomly spawned in that location
* • Launch: User could access a small platform outside of the intended play space below the rocket gantry by jumping to a very specific location; now blocked from access
* • Launch: User could access a small area inside geometry at vents near Dom flag A by going prone and moving around in a very specific location; now blocked from access
* • Some users reported that weapon attachment challenges were not resetting after prestige; now all are guaranteed to clear as soon as selecting the prestige option
* • Radar sweep when there are only 2 players left in One in the Chamber will stop functioning if the 2 players have multiple lives when the sweep starts
* • Villa: User can clip into rock at west edge of grid zone B2 and see through to the other side
* • Crisis: User can clip into LVT between grid zone A3 and B3 and see through to the other side
* • User can get an infinite number of ‘Sam Turret’, ‘Care Package’ and ‘Sentry Gun’ killstreaks (commonly referred to as the “care package glitch”)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

pisztácia
xDDDD
én már 50-7-be is bannoltalak volna...:D nem azért mert cheat vagy valami, de ne rontsd mar el 18 ember jatekat:D ha ennyivel jobb vagy, mashol a helyed:D

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Daell Drow
Na levetek a B3llum-nal a bannt rolam, amugy 3x ugyan ott nyirtam ki a klanvezert SD-ben. Illetve kileptem perket cserelni amit cheat aktivalasnak gondolt, ezert kaptam bant.
darki81
hány órás kör volt?:D vagy nuket..?

berlinboy6329
182-7 rofl,asd...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

AkAfinucsi
na most lett elegem a játékból.... 182-7be álltam (2 gunship 2 choppper) és bannoltak a szerverrõl

Frankie87
Még mára várható a javítás?? Vagy mikorra?
576-al én mindig meg voltam elégedve...