11248
  • patchaou
    BO-ban olyan az AK amilyennek egy ilyen stílusú játékban lennie kell. OFF: MOH ban viszont az assaultok félelmetesen pontosak. Sniperrel becélzom az ellenből azt a fél milimétert ami a feje, erre egy AK-val leszed mire lőnék. Bár lehet hogy ezt nem tisztán érik el, de nincs killcam...
    ON: A prestigel jobban haladok, nyilván azért mert már nem kell próbálgatni minden idióta perket meg fegyvert. Így a prestige végére talán nekem is marad majd cp-m hülyeségekre költeni.
  • mmovar
    hát igen így tettem :P az összes elérhető emblemet megvettem. meg egy rakás titlet :)
  • killerkocka
    Emblem és title, szóval érdemes váltás előtt elkölteni. Gyakorlati haszna nem igen van, de legalább megvannak. :P
  • mmovar
    na akkor mi az ami megmarad prestigelés után? mert van 115000 ezer cp-m és tovább akarok menni. csak az emblem-ek vannak?
  • Ragnar360
    na ilyenek jöhetnenek még sokkpercesbe, stílus/editelés, egyszerüsége megfogott

• Baxo
    BO-ban is elég pontos az AK47, sőt egyik legjobb fegyo sztem, persze alap célzóval.
  • patchaou
    Spyplane szerintem sokkal hasznosabb mint a kisautó.
    Nekem volt olyan, hogy 5 méteres körzetben 3 rc-t irányító ellent találtam :)
    Naponta megesik az is, hogy a csapattársam neve kitakar egy csipást... a legidegesítőbb viszont a spawn rendszer, remélem azon javítanak valamit. Optimalizációban nem is nagyon bízom, minimum alatti konfigom van és pont a gtaIV óta azt látom, hogy optimalizációnál arra mennek a fejlesztők, hogy erősebb gépen hiba nélkül fusson. Ez viszont sokszor azt eredményezi, hogy akinek eddig gyengébb vason tűrhetően ment, az csak rosszabbul jár. Remélem nem nekem lesz igazam. Ha mégis akkor az új gépig marad a MOH, ott jól sikerültek a peccsek (csak ne lennének olyan átkozott pontosak az ak-k)
  • Daell Drow
    en is spy-t hasznalaok, tobbet er az egesz csapatnak.
    meg aztan az rc xd nem is biztos hogy celba er mivel egyre konnyebb szetloni.
  • bigapó
    Személy szerint Spy Plane/Care Package/Chopper Gunner triumvirátust részesítem előnyben, mert ezekkel tudom legjobban segíteni magamat és közvetve a társakat is.
  • Gabe18
    Egyértelműen a kisautó. De hát logikus is, az RC-Spyplan párosból valamelyiket szinte mindenki viszi.
  • Baxo
    Itt is kiírja, még HC-n is. Akkor lenne igazi hardcore, ha nem mutatná, lenne aztán TK-zás 1000rel... xD
  • bigapó
    Ti mitől haltok meg legtöbbször? mármint killstreak. nálam erősen vezet az RC/XD, bár mostanában mintha kevesebben használnák.
  • pisztácia
    Na igen, ennek én is örülök.
  • bigapó
    ami viszont erős pozitívum, hogy most eltűnik a célpontok A, B vagy C jelzése, ha arrafelé nézel, igazából amikor célzol. Ez nagyon nagy ötlet, előző részben sokszor emiatt buktam egy-két dolgot, mert kitakarta a célpontot a jelzés.
  • bigapó
    szívesen, örülök, hogy működött. nagyjából kitanuljuk a gyermekbetegségeket mire talán meg is javítják őket :)
  • pisztácia
    Köszi, sikerült a class.
  • Fpocok
    Ez engem is idegesített. Azt hiszem az első két részben a nevük fölött volt zölddel a neve...
  • bigapó
    Én csak normalon nyomom, de sokszor percekig tart mire tudatosítom magammal, hogy kikkel vagyok, mert még így is ijedtemben néha rálövök a társakra :D
    aztán mantrázom, hogy most a terepcuccosokkal vagyok, most a farmerosokkal :D
  • Baxo
    Szerintem ez a minimum négy karakteres név beírás jó dolog, főleg HC-n mikor jó ha meglátod a társadon a feje felett a nevét! Legalább nem lövöd le. xD
  • bigapó
    lépj be egy másik szeróra és úgy próbáld. azt is figyeld, hogy legyen elég lóvéd, néha azt is tévesen írja. mindig egyet változtass és úgy lépj ki a "create class"-ból, akkor biztosabban menti el és kevesebbet is kell állítani később.
  • bigapó
    GTA4 is fasza, bár már régen vettem elő, de az a szabadság ami abban a játékban van azt nehéz űberelni. már csak a Red Dead Redemption-t kéne átrakniuk PC-re is, azt is kipróbálnám szívesen.
  • Fpocok
  • pisztácia
    Na de most akkor mi van? Kiléptem a játékból, vissza, és még mindig nem menti el a class-t..::S
  • pisztácia
    Na igen. Most, hogy nekem is nagyon simán fut, szuper game. Nekem ez meg a GTA 4 a kedvenc játékom. Na meg a CS, ez a top 3:)
  • lolSL
    milyen nevet akarsz megadni?
  • danyi2
    Így se jó még mindig átnevez.
  • bigapó
    eddig a SAM-turretet használtam sokat, de most beraktam a Care Package-et és tök jó a Grim Reaper (remélem jól irtam, a négyrakétás cuccra gondolok), meg a Minigun. Azokkal brutál módon lehet irtani a pályán :)
    örülök annak az "újitásnak", hogy nem lőszert és radart kapok csak, ez nagy gáz volt mw2-be, hanem vannak ezek a jól használható dolgok is és persze sűrűn.
  • rayman12
    És jövö héten érkezik az ominózus patch?
  • bigapó
    nekem volt többször is, ez az el nem mentett dolgok meg rendszeresen. sajnos várnunk kell a javításra, de szerencsére ezek nem olyanok amitől nem lehetne játszani, csak kicsit bosszantóak, hogy ilyenek miatt duplán kell melózni néha. de nembaj, legalább gyakorlok :)
  • busman1
    Ja, nekem is volt már többször is.
  • pisztácia
    Igen az megoldódott, de vicc-eddig ilyen nem volt...:S egy este 2 bug
  • pisztácia
    pff, most meg nem menti el a class-t. Beállítom, erre visszaállítódik:S Mik ezek a bugok??:S:S
  • bigapó
    igen, ez is bug. nem számít, csak kijelzésnél mutatja így, egyébként jól számolja el, legalábbis szerintem :)
  • pisztácia
    na jó, így
  • pisztácia
    [IMG][/IMG]
  • pisztácia
    Ilyen volt valakinek?:S

• danyi2
    ok kösz megpróbálom
  • böröczk
    steam restart se kell... egy oldallal hátrébb én is ezt a problémát írtam, röhejes... 4karakter legyen minimum a neved
  • atyiko
    Nekem is volt ilyen 3 karakter volt a nevem 3 színnel, átirtam 4 karakterre 1 színnel, steam restart és jó volt.
  • Fpocok
    Lehet, hogy túl rövid a neved. Valaki írt egy ilyet nem rég.