11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#8722 a nagy kép alatt találsz linket, ahol vannak beállítások amivel 10-20 ping értékeket is lehet nyerni. próbálkozz azzal és ne rinyálj, mindenki tudja, hogy laggos a játék, de van akinek már sikerült játszható állapotba hoznia..pl nekem is. -
Jossua #8721 emberek nagyon gáz ez a játék ilyen laggal játszhatatlan !! Élmény romboló !! Ha én vettem volna visszakérném a pénzem... -
Gabe18 #8720 Totalcod.hu hír szerint a konzolos patchben a késelés távolságát kisebbre vették kicsit. Remélem a pc patchben is alkalmazzák... Bár ez még igazából nem sok javítás a kés problémán. -
#8719 Elvileg rárakod a variable zoomot... és amikor zoomolsz, a késelés gombbal váltogatja. -
#8718 olyan kérdésem lenne, hogy van az a zoomolos távcső azzal, hogy kell zoomolni? mert nem jövök rá. próbáltam már gombkiosztásokat nézegetni de nem találom, hogy egyáltalán be van-e állítva... vagy mi a neve a gombkiosztásnál. -
#8717 -
eLiXir #8716 dehogy komoly... poén volt mert alszik a topik :) -
#8715 -Szabályellenes, tehát ban jár érte.
-Nem fair.
Csak ennyi. -
#8714 dehogy komoly... poén volt mert alszik a topik :) -
#8713 pedig most mia faszt zavar ez titeket? valszeg soha nem fogunk együtt játszani. aztán meg most mit kell mindjárt reportedezni faszom. sajnálja vagy mi a frász? -
Jossua #8712 ez most komoly ??? mondd h hülyéskedsz... laggmentességet?? uramisten ha már ennyi pénzt kiadok ( bár én kaptam) a játékért akkor elvárom h ne laggoljon basszameg. -
#8711 Pedig de...
Búsztolás nem szép dolog, nagyon nem. -
#8710 TEDD AZT bazdmeg! -
eLiXir #8709 reported for boosting -
nincs valakinek kedve kicsit boostolni? mert agyam eldobomom, hogy a hackert perket nem tudom prora húzni nem azért mert looser vagyok hanem mert senki nem használja egyik szart se ami kéne cselendzshez :) cserébe viszonzom én is... steam: mmovar80 -
#8707 ja, en is gondolkodtam mar rajta hogy veszek.
De a 15 euro/-1 ping-et még sokallom egy kicsit. -
#8706 igen de lehet venni lagmentességet. -
#8705 :D -
Jossua #8704 hali nektek is minden szero laggos ?? -
#8703 Látom neked lejött a lényeg! Akkora poén van a végén, hogy összecsinálod magad. Garantálom. Én.
Amúgy semmi baj sincs a konzolokkal. Kinek ez kinek amaz. Oszt' jónapot. -
#8702 konzol -
#8701 Azt a büdös, emberek... Olyan videót találtam a jutúbon, hogy még most is sírok a röhögéstől. Momentán nem túlzok hanem tényleg. Ezt nézzétek meg! Némi angol tudás kell, de anélkül is lehet sejteni, hogy miről van szó. Komolyan mondom ettől totál kész lettem. Amúgy érdemes nézni a videóit ő TryHardNinja.
-
#8700 JD:
"Last I heard, the next #CODBlackOps PC patch is targeting for release this week. PS3 & 360 Updates are now LIVE. More details tomorrow.
about 2 hours ago via web " -
#8699 Hehe...a CDG-nál meghosszabbították az "akciót"... -
vzajcev #8698 -
#8697 haha -
#8696 -
killerkocka #8695 Jártam már többször is így, újraindítottam a játékot és jó lett. Volt már meccs közben is, hogy egyszer csak p0 lvl 1 lettem, de akkor inkább feladatkezelőből bezártam a játékot meg steamet is, biztos, ami biztos. -
#8694 Ma kezdtem el gondolkodni én is azon, hogy más packageből származó killstreak rewardot (e.g. sam t, sentry g, valkyrie) át lehet-e váltani hardline pro-val vagy sem, de szerencsére a videó megadta a kérdésemre a választ.
Ennek tiszteletére az imént nyomtam egy kört hardline pro és sam turret kombinációval, hogy egy kicsit tesztelgessem a dolgot. Mint tudjuk, a sam turret alapból 4es killstreak, de a hardline hatása miatt hármassá változik. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy zsinórban 15x egymás után csak 2es killstraket sikerült elérnem. Mindig a leglehetetlenebb helyzetekből öltek meg és mindig a 2. után, a végén már a hajamat téptem tőle, de végre-valahára sikerült elérnem a sam turretet. Behívtam, majd átváltottam és mit ad isten? Hind-dá véltozott. Megöltem vele kb. tíz embert, majd jött az auto-kick a 4. TKmért :) -
#8693 pedig siman hoza kene adnia, hacsak nem tort mert azt nem lehet. -
#8692 mert steam alatt szokás játszani, felesleges betenni oda is. tudom, hogy van pár haverod aki ott van, de hát ha egyszer nem megy akkor nem megy. -
#8691 nem tudja valaki mér van az hogy nem tudom hozzá adni az x fire ban a játékot? Egyszerüen nicns a nem telepitett játékok listáján. -
Lbaxta #8690 ja én is pontmost ugyan igy,csak itt disconectelt a stiiiiiim,rohadjon le az egész ahogy van -
#8689 na most baxta fel az agyam a game. minden hibájával együtt élve mecs közbe kiírja, hogy server disconnected és eltűnt minden lvl 1 vagyok prestige minden eltűnt. járt már így valaki? hogy rohadna meg!!! -
#8688 hehehehehe nagyon derültem. nagyon kreatív a fantáziád (kukamanó) Vazzeeeee...
danyi2: figyi a hun-t ne írd be bármit beírsz nicket legalább 4 karakter aztán a clan tag nál megadod hun és a neved elé teszi mintha te írtad vona oda no.. :P -
#8687 Kár, hogy nem próbálják ki, hogy az RC-XD -re rakott C4 robbanása felrobbantja -e az autót? Elvégre egymás cuccait általában nem lehet elpusztítani. Az meg elég gonosz dolog lenne, hogy egymással beszélgetve mondod a c4 tulajdonosának, hogy mikor robbantson. Aztán te még mindig felrobbanthatod az autót. :) Esetleg fordulhatnál újra még egy c4 -ért. :D -
vzajcev #8686 -
#8685 Szerintem vagy túl hosszú, vagy cenzúrázza a hun szót. Pl a LOLban eddig cenzúrázták a HUN szót :D Írj be mást... pl kukamanó vagy nem tudom, azt tuti nem írja át. -
#8684 HUNDC ezt a nevet akarom de minden körben elveszi. -
#8683 OFF:
Megkérnék mindenkit, hogy szánjon egy fél percet és szavazzon a legjobb flash játékra.
Ide klikkolsz... Utána a NOMINATE HERE! Beíród a játék nevéhez, hogy "Transformice", alá meg a címhez hogy: "http://en.transformice.com/" Alatta az összeset bepipálod, aztán el is küldheted.