Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg még a letöltési régióval babrálhatsz kicsit. Átrakod mondjuk svédre, meg ilyenek.
Már újra is indítottam, vártam is több napot, a black ops-ot is újra tettem már és mindig sz@r
bigapó
vannak olyan oldalak ahol ilyen videókat-képeket láthatsz, összehasonlításképpen. akár youtube-on is találsz ilyet. persze legjobb élõben, hiszen monitoron torzulhat az a kép is, illetve TV és TV és LCD között is van különbség 😊

The Matrix has you...

tommygear
pc
Sziasztok, tudom, hogy ez nem a codbo-hoz tartozik de lenne egy kérdésem.
Szerintetek melyik ad jobb grafikát? a Playstation 3 ,vagy az Xbox360 Válaszotokat köszönöm
míg*
Indítsd újra a steamet, az sokszor segít ilyenkor. Vagy vársz, mígy észhez tér és tölt rendesen.
Bizony nem egyre, én azt sose tartottam igazi csipázásnak, mert semmi játéktudás nem volt mögötte, kb vaktában lövöldözött a cél környékén. Számomra az csak bohóckodás volt mindig is, másra úgyse volt jó, mert makkolni kellett ezeket a killeket. Mikor már belenéz a távcsõbe és kb fél másodperc alatt berántja, az már más tészta. Részemrõl én erre a quick scope-ra gondoltam.
lolSL
np

Hassel606
Köszi!

a steam vmiért nem akarja letölteni a patch utolsó 6 megáját, azt írja ki h felfüggesztve (suspended) LÉCCI VALAKI SEGÍTSEN
lolSL
Akkor nem egyre gondolunk. BO-ban a snipernél vagy lõsz távcsõ nélkül, vagy belenézel a távcsõbe (ha csak egy pillanatra is, ez már tudástól,reflextõl, játékostól függ).
De MW2-ben volt az a marhaság hogy úgy lõttek hogy elkezdte a szeme felé közelíteni a távcsövet, de nem nézett bele, hanem "fél úton" már lõtt. Na ilyen nincs BO-ban, én legalábbis még egy ilyen kill-t nem láttam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

V43 1105
Az elsõ az ez, a másodikat nem tudom, de az is Linkin Park :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hassel606
Mi ez a finom kis nóta? <#pias>

böröczk
Tévedsz.
Már egy plusz pont, amiért megéri ez majd. : D

Kumiho #2179

Elindult a ni szerverünk is.

-:--:- Veteran Clan HC Demolition

Ha gondoljátok mehet a magyarok közzé. Szûrés HC Demolitionra, és az M betûnél könnyen megtalálható. Köszi

Fpocok
Igazából tökre nem kellett volna csinálni semmit a QS-al PC-n. Csak a konzolosoknál volt a gond az AUTO AIM miatt. Tök felesleges volt PCn megváltoztatni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Quick scope-ot kivették? Kb a leghasználhatóbb most csipánál, csak kicsit másképp kell. Sûrûn csipázgatok részemrõl, pro nem vagyok, bár sokszor nagyon szeretnének megverni. Amit megfigyeltem, hogy ha álló célpontot akarok lelõni úgy, hogy rázommolok közvetlenül, hogy ne kelljen mozgatni a célkeresztet, levegõ visszatart és lõ, egyszerûen ritka, ha beadja. Ha meg mellécélzás és gyorsba ráhúzva a célt csinálom, 100 %-ban beadja. No hogy is van ez a quickscope kivétel? Kb ez is olyan, mint hogy ígérték a commandos késelés megszûnését. 1 része be is vált, mert commando perk nincs többé. Helyette alapban commandosan késel.
elitehun
Jogos 😊
Nekem gigabyte ep35-ds3 alaplapom van húzott E5200 procival és Gef9800GT(512ram) 4gb rammal. Win7 64 bit alatt hangbug folyamatosan, fps lagok sorozata, kevés fps és harc közben microlagg.
De mióta Xp SP3 szervízpackel 32bites oprendszerre áttettem, jobban fut mint modern warfare 2. Kényelmesen nyirhatom az ellent, 1 nap alatt kétszer volt mini laggom. Fps is nõt.
Mindenkinek javaslom hogy win7 mellett, xp-n is próbáljátok ki.

De ha belenézel a távcsõbe, akkor csak egy pont...

elitehun
Hát mivel a célkereszt elég nagy snipernél ezért max akkor lehetett a lába között ha nagyon durván terpesztett XD
Szerintem is sokkal jobb ebben a sniper. Eleve azt a quickscope marhaságot kivették belõle, már haladás.
De nekem olyan is volt hogy hasra vágtam magam sniper-el, rálövök az emberre, de láttam hogy a célkereszt a lába között van, de elég messze volt az ember. Mondom magamba, beadja az... bummm..., semmi... meghaltam. <#vigyor0> Persze ez egy pillanat alatt játszódott le.

Hali, nekem már nagyon sok problémám nincs a játékkal, kivéve, hogy nagyritkán beakad, ami elég zavaró tud lenni tûzharcban. Már csak 1-2 társra lenne szükségem, akikkel felmegyünk TSre/ventrire/mumblera vagy bármire, és közösen játszunk dom/sab/s&d/egyéb meccseket, mert úgy több értelme lenne. Volna rá jelentkezõ?

bigapó
itt egy csomó rész hiányzik, majdnem olyan, mint a killcam mikor nem látszik jól, hogy hogy lõtt le. nem sokat csipázok, de azért közel sincs ekkora makkolás benne, kell célozni rendesen és testlövés nem mindig halálos elsõre, bár ez ebben is látszik, van egy olyan benne.

The Matrix has you...

csuszi
ez nem gusztustalan közel se mint mw2, ha van ideje céloz rendesen, ha nincs is nagyjából jó helyre penget, pontosan lõ, csak elkapósan.
mw2 minden szart beadott, nevetséges sniper.

MJ rulz Pink Team The Only One

böröczk
ez rémes, azt hittem, már nem lesz az, mint mw2ben..

Kumiho #2179

bigapó
hi.

Szerintem magát a prestige szinteket hamarabb meg lehet csinálni, persze figyelni érdemes a folyamatos fegyver-váltásra, így hamarabb kapod az extra xp-t is és a többi játékmódot is érdemes kipróbálni, azokért is kapsz xp-t, ha pl 2-5-10 demo/sab/dom meccset nyersz. Mivel itt 15 prestige level van, szemben az mw2 10 levellel, ezért összességében viszont kb. ugyanannyi idõ lesz megcsinálni az összes prestige szintet.

The Matrix has you...

Fpocok
Nem vagyok itt egész nap. Most jöttem vissza fél órája, most töröltem.

Stefling
Nem mondod... csakhogy nekem a megjelenés óta EGYSZER sem akadt, csak most kezdte el. 😊😛

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Skynet
Na ezt a csipavideót nemkellett volna megnéznem kb 1 percig bírtam 1 perc alatt jó HA 1 OLYAN lövés volt ami valóban talált...az összes többi mellé alá fölé,és mindet beadta fragnek...szánalom....
Frank99
menjél át az MW2 topicba, és olvass vissza.
2 ember is visszakapta innen, ha jól emléxem, még talán angolul is leírta, hogy mit írt a VAC-nak....

de ne kívánd, hogy én olvassak vissza helyetted.
VOLT 2 ember, aki VALÓBAN nem csalt, és visszakapta az accountját!!!
az utolsó 500 commentben talán benne van.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
miért nem törlitek az ilyet a sunyiba?

ha érdekli, úgyis megtalálja a megfelelõ -warez- topicot...
ha meg nem tud olvasni, akkor meg pont azért kell törölni.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

V43 1105
Milyen progival ? Call of Duty : Black Ops !
Tudunk-e magyar IP-t? Nem sajnos nem, de vannak külföldi jó pingekkel rendelkezõ szerverek!
Ingyenes szervere? Az összes az 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Daell Drow
Elhiszem en, de ugynezki hogy ez mar menthetetlen.
Cris99
amúgy érdekes hogy engem bannolnak..., de az igazi cheatereket nem, mert abból rengeteg van..

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
mw2ben, kövezzetek meg vagy bármi, de nem csaltam, nem várom hogy elhiggyétek....
ezért csináltam egy új fiókot Bo-nak nehogy az miatt ezt is letiltsa ha regelem...
de néha visszajárnék játszani, a ban-t BO megjelenése elött 1héttel kaptam kb

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

böröczk
Akkor a játék dobozát se fogja látni, mert azon nagyobb szám szerepel <#idiota>, de õszintén, kocsogség ide vagy oda, én nem szívesen segítek ilyen esetekben (másik, hogy most nem is tudok : D)

Kumiho #2179

Daell Drow
1. Nincsenek tort szerverek.
2. ha lenne akkor sem adnank IP-t.
3. Jelenleg csak ezzel a progival tudsz multizni.
Most én leszek a rohadék, de akkor is.
Külön megnéztem, "életkor 14 év alatt". Szerinted fog bannert olvasgatni, értelmezni?

böröczk
erre már én is: -.-"
úyg látszik, sokaknak nem tölt be a banner : D

Kumiho #2179

Call of Duty Black Ops progival, ami a boltban lett vásárolva...
Nincs warez multi (egyelõre).
Amúgy meg Warez topikba fáradj át.

Hello,hogy tudok zombi modban csatlakozni másokhoz mert hozzám tudnak csatlakozni de mivel nekem szar netem van szar a ping ugy,hogy hogy lehet megoldani ezt?

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

Fpocok
Ezt csak azért linkelem be, mert kb ez az elsõ montage, ami alatt olyan zene van, amit én is IMÁDOK!

Fpocok
VAC banok 99%-a teljesen jogos. Eddig csak egy alkalomról tudok, ahol hibásan banoltak.

Daell Drow
Konkretan hol mikor miert kaptad a bant? MW2 bwn Bo-ban katad?
Nem tudom. Semmit sem jelzett.

Fpocok
STEAM hivatalos fórumán. DE. Nem nagyon reménykednék... sõt. Ha nem tömeges hibás bannolásról van szó, ahogy egyszer történt, akkor biztos nem kapod vissza.

elitehun
Hát ha bannolt a VAC akkor hiába irsz