Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Szerintetek melyik ad jobb grafikát? a Playstation 3 ,vagy az Xbox360 Válaszotokat köszönöm
De MW2-ben volt az a marhaság hogy úgy lõttek hogy elkezdte a szeme felé közelíteni a távcsövet, de nem nézett bele, hanem "fél úton" már lõtt. Na ilyen nincs BO-ban, én legalábbis még egy ilyen kill-t nem láttam.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
-:-
Ha gondoljátok mehet a magyarok közzé. Szûrés HC Demolitionra, és az M betûnél könnyen megtalálható. Köszi
Parasite Eve 2, best game EVER!
De mióta Xp SP3 szervízpackel 32bites oprendszerre áttettem, jobban fut mint modern warfare 2. Kényelmesen nyirhatom az ellent, 1 nap alatt kétszer volt mini laggom. Fps is nõt.
Mindenkinek javaslom hogy win7 mellett, xp-n is próbáljátok ki.
De nekem olyan is volt hogy hasra vágtam magam sniper-el, rálövök az emberre, de láttam hogy a célkereszt a lába között van, de elég messze volt az ember. Mondom magamba, beadja az... bummm..., semmi... meghaltam. <#vigyor0>#vigyor0> Persze ez egy pillanat alatt játszódott le.
The Matrix has you...
mw2 minden szart beadott, nevetséges sniper.
MJ rulz Pink Team The Only One
Szerintem magát a prestige szinteket hamarabb meg lehet csinálni, persze figyelni érdemes a folyamatos fegyver-váltásra, így hamarabb kapod az extra xp-t is és a többi játékmódot is érdemes kipróbálni, azokért is kapsz xp-t, ha pl 2-5-10 demo/sab/dom meccset nyersz. Mivel itt 15 prestige level van, szemben az mw2 10 levellel, ezért összességében viszont kb. ugyanannyi idõ lesz megcsinálni az összes prestige szintet.
The Matrix has you...
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
2 ember is visszakapta innen, ha jól emléxem, még talán angolul is leírta, hogy mit írt a VAC-nak....
de ne kívánd, hogy én olvassak vissza helyetted.
VOLT 2 ember, aki VALÓBAN nem csalt, és visszakapta az accountját!!!
az utolsó 500 commentben talán benne van.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ha érdekli, úgyis megtalálja a megfelelõ -warez- topicot...
ha meg nem tud olvasni, akkor meg pont azért kell törölni.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Tudunk-e magyar IP-t? Nem sajnos nem, de vannak külföldi jó pingekkel rendelkezõ szerverek!
Ingyenes szervere? Az összes az 😛
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
ezért csináltam egy új fiókot Bo-nak nehogy az miatt ezt is letiltsa ha regelem...
de néha visszajárnék játszani, a ban-t BO megjelenése elött 1héttel kaptam kb
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Kumiho #2179
2. ha lenne akkor sem adnank IP-t.
3. Jelenleg csak ezzel a progival tudsz multizni.
Külön megnéztem, "életkor 14 év alatt". Szerinted fog bannert olvasgatni, értelmezni?
Nincs warez multi (egyelõre).
Amúgy meg Warez topikba fáradj át.
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.