11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#8762 az only nuketown számomra egy rémálom! A percenkénti nade eső után mindig felüdülés egy rooling thunder vagy napalm strike vagy mortar team be megdögleni. -
Baxo #8761 Nekem pont a random modos szerok jönnek be, mert így mindegyik modot megszokom, meg persze randomok a mapok is. -
eLiXir #8760 na ez a másik, nem elég, hogy szar a server browser, de ha talál a kedvemnek megfelelő servert, annak a jórészre only nuketown+random game mod... annak a mapnak 18 fővel semmi értelme sincs. -
#8759 17000 fölött van a szerók száma és rendszerint tömve vannak, nem kell még temetni ezt a játékot. mivel külföldön sokkal jobban állnak (ezek szerint is) gépügyben, ezért sokan is játszanak vele. Az más kérdés, hogy sok az S&d és az only nuketown, amit én kifejezetten rühellek, de megtalálom mindig abból a 2x kedvenc szeróból azt amin jó játék megy. ha meg tele van mind vagy nekem nem tetsző, akkor marad a többi 3-4000, van választék. olyanra nem emlékszem, hogy percekig kellett volna várni egy belépésre vagy kiléptem inkább és játszottam mással. lehet Én vagyok igénytelen, de ezt kétlem :) -
#8758 mint mondtam a kép alatti linken megtalálhatóak azok a cfg-s beállitások amiket lehet variálni, persze nagyrészt saját felelősségre, hiszen nem tudni, hogy miaz amit még elfogad a rendszer és nem bannolnak. Én speciel grafikai dolgokat nem szoktam állítani (ezek egy része érdemlen bant, mert Ő lát én meg nem, legalábbis tapasztalok ilyet és nem biztos,h goy csalás volt, elég ha neki nincs fű, nekem meg van), a gépem bírja alapból, 4 magos a cpu, muszáj neki, nekem nincs FPS laggom, csak a pingem nagy.
Csináltam azt is, hogy kitöröltem a cfg-m és amit letöltött automatán azt használtam egy ideig, de most az már nem volt elég, valami elállítódott és muszáj voltam magam állítgatni, olyan 15-20 ms-t nyertem vele pluszban, mármint kevesebb lett. eddig volt 80 körül, most 60-on megy, átlagban. -
Sponnyabob #8757 Valami tényleg más mint az MW2-ben de nekem mind a 2 tetszik. Egyébként már nagyon várom az új pályákat a BO-hoz mert ezeken a mapokon valahogy nem találom a jó utakat biztos az én hibám, de azért jó lenne még pár pálya. -
Baxo #8756 +1 -
Gabe18 #8755 Mitől lenne rosszabb pl. a BO-s Nuketown mint az MW2-es Scrapyard, hogy a Rust-ról ne is beszéljek?
Az egy más kérdés hogy 16-18 playernek nem ezekre a pályákra kéne menni respawn-os játékmódot játszani. -
#8754 Hát jah mw2 sokkal pörgősebb és izgalmasabb mint ez. Illetve ezis pörgős csak rossz értelemben, pl: nuketown tdm a borzalmas spawn rendszerrel együtt egy káosz! -
wariorkhing #8753 Na, sikerült megcsinálni windows újratelepítéssel. Viszont most meg ha lerakom tálcára, ha grafikát, felbontást állítok lefagy az egész. Valaki nem tudja miért lehet? (Driverek frissek, directx is, vírusírtó nincs, op rendszer: XP SP3) -
atyiko #8752 Egyetértek. Az is sokat segítene ha lehetne együtt tolni haverokkal. Ez nagyon hiányzik.TDM-et már unom, Team Tactical-nál megy annyi a láma , hogy mikor 5x kaponk ki egymás után a sok gyökér láma miatt, akik azt sem tudják hol van a pályán a bomba ott feladom. -
killerkocka #8751 1400 óra játékidőt letoltam vele. Árát visszahozta időben. Viszont az, hogy hackerek ellen semmi nem volt, borította a bilit rendesen. Gondolom ezért "szapulja" mindenki, köztük jómagam is. No meg, hogy warozni közel felejtős ott. Egy idő után meg akik komolyan gondolják, úgyis warozáson kötnek ki. Itt lehetne warozni, szoktunk is. Viszont nagyon látszik, hogy kinek ítél több fps-t a gép aktuálisan. És még csak a gépére se foghatja az ember, mert egyszerűen nem optimalizálták és kész. 3 magos procim van és nem is a szarabbik fajtából, 4 magosra meg költeni biztos nem fogok, ha más elfut maxon, akkor ez is tegye szépen. Ha már a kor elvárásainak kevés lesz, max váltok, de az még nem most lesz.
Másik meg, hogy jó dolog itt warozni, csak hát lassan elfogynak a játékosok, aztán lehet szervert bérelni szépen, de játékos nem igen lesz rá idővel. -
eLiXir #8750 Én már annyit játszottam vele, hogy meguntam, sokkal unalmasabb mint az MW2 volt a hibáival együttvéve. Ha beadnának egy-két MW2es mapot ide BO-ba sokkal élvezetesebb lenne szvsz. -
#8749 am nem értem mért szapulja midnenki az mw2 öt, szerintem kurva jó játék viszonlyag sokat toltam vele (250 óra) és engem csak a düdös geci gl esek zavartak, meg a thermal scope os görények .... nah meg a commandos csikcsák, jah és a kemper szánalmak :) naj jó igy bele gondolva. -
#8748 nem kéne nekem 150, de azért egy fix 85 alap lenne.
de már nem hiszek benne :) -
Gabe18 #8747 Jól látható ahogy SD-ben is fogynak a szerverek. Most vagy xarul listázza ki a kereső, vagy valóban egyre kevesebb van.
Szerintem is ez a patch az utolsó esély, bár azt valószínűtlennek tartom hogy itt akinek eddig 40 fps-el ment az hirtelen a patch nyomán 150-et kap. De ezt a akadást-laggolást elvárható lenne javítani. Akkor még talán fellendülhetnének a dolgok, mert amúgy jobb lenne mint az MW2 volt... -
Cypher83 #8746 Sziasztok!
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, én már visszatértem a jó öreg CoD4-hez, az legalább jól fut :-), az volt nekem az első olyan fps, ami annyira tetszett, hogy meg is vettem. Azért remélem javítják majd a black ops-ot is, mert abban is vannak nagy ötletek. -
#8745 jól tetted ;)
az a baj, hogy ha jól is futna nálam vagy nálad, ugyanúgy bánnám, mivel a közösséget rombolja a nem tökéletes kiadás, hogy elpártolnak az emberek, hogy nincs elég játékos, hogy nem sikeres a játék hosszútávon. baszhatom ha nálam jó, ha rengeteg embernél halott. a crysis is futhatna nálam 200-al, baszhatom ha a többségnél low fps van és nincs élet a játékban. -
simonl #8744 Én szerencsére megálltam a novemberi őrületben, hogy megvegyem....
Azóta a család minden tagját értesítettem, hogy nehogy megvegyék karácsonyra:)
-
#8743 JAAA BOCS ugy aztán kurva könyü! Nekem egy baszott képregény az egész
híába van nekem is 60 fps em egy mp allat lemegy 10 re és else megy egy darabig! -
Baxo #8742 Nekem semmi gondom nincs vele, eddig nem nullázott le a játék egyszer sem, meg 60 fpsel megy fullon (nem azt mondom csökken néha picit) . Spawn rendszer kicsit zavaró, de jó lesz ez, még 1 két pöcs. Ja és külön tetszik a szinház mód, mert így egy rakat hibát fel tudnak venni és ki tudják javítani a drasztikusakat. -
#8741 megint bedőltem
faszomnak vettem meg a tavalyi szar után?
örök optimista :)
de ez volt az utolsó fps amit megvettem várakozás nélkül (valszeg értelmes fps nem is lesz egy pár évig) -
killerkocka #8740 Ha a patch nem segít, részemről is +1, aki hagyja a fenébe. Több codot meg nem veszek, az fix. Bár jobban járnak majd, ha nem is csinálnak pc-re codot egyáltalán. Úgyse értenek hozzá. -
Baxo #8739 Vagy csak várnak az új pöcsre... -
#8738 nem kezdtem, a multkor még csak a játékosok harmada volt oda, most már a fele, nagy mérföldkövek ezek a játék bukásában :) -
#8737 ez esetben 2 megoldás lesz. vagy átszokik a nép box-ra vagy inkább COD nélkül élnek és mással játszanak... én az utóbbit választom. inkább a BO-t dobom ki mint a pc-met cserélem box-ra :) -
killerkocka #8736 Várjuk ki a végét, hogy javítanak-e egyáltalán valamit is, vagy csak rontanak pc-n továbbra is. Talán már arra megy ki a játék, hogy pc-ről szokjanak le teljesen az emberek és menjenek boxra szépen. -
#8735 A fagyásokat akkor nem javítják vagy mi? -
Lbaxta #8734 hát naaaaaa... -
killerkocka #8733 Ők addigra kapnak még 2-t kb, nem kell aggódni. -
#8732 Ez volt a mostani konzolos patch:
New Patch, New Features!
-Over 400 brand new Contracts
-Practice Dummies (aka, AI bots) in offline Local Split Screen
-A new camera editing mode in Theater called "Dolly Cam"
-"Load Multiplayer by Default" option for the PS3 -
#8731 Ne kezd már megint... -
#8730 49,754 Call of Duty Black Ops - Multiplayer
ennyi elvesztett játékost már az se hozna vissza ha hírtelen mindenki gépén úgy futna mint a konzolokon :/ -
Baxo #8729 Igazad van, de jön valami nagyobb lélegzetvételű pöcs a héten. -
#8728 ez a konzolos patch.. mi még le vagyunk maradva egy körrel, ezt majd januárban kapjuk -
Baxo #8727 Héten jön az új pöcs!!!
Techinkai javítások
*
Számos probléma, ami partyk széthullásához vezetett fixálva
*
Javított UPnP kezelés, emiatt sok "strict" vagy "moderate" NAT minősítésű játékosoknak könnyebb lesz a matchmaking. Ezentúl a játékosok látják a NAT állapotát.
*
A "Load MP By Default" opciót ezentúl nem akadályozza a mentésben semmi, ha másik, több specifikus opció is be van állítva.
*
Egy bug, ami által a játékosok képesek voltak megtartani a class-okat perkeket, és killstreakeket prestige után javítva
*
Ezentúl a Flak Jacket Pro mindig véd a Napalm Strike hatásától
*
Új kör kezdeténél ezentúl a játékosok nem vesztik el a killstreakjeiket kör alapú játékmódoknál
*
Egy hiba, ami által a játékosok perkjei rosszul jelentek meg, javítva
*
Ezentúl a China Lake sem használható néhány másodpercig a kör elején, hasonlóan mint a többi robbanószerhez
*
A Contractek mostantól nullázódnak ha a játékos prestige módba lép
*
Egy hiba ami miatt néha a kilőtt Valkyrie Rocket egyből felrobbant, javítva
*
Egy hiba ami miatt néha a Chopper Gunner és a Gunship nem adta át a teljes irányítást a játékosnak, javítva
*
Néha a játékos a pályán kívülre spawnolt be - javítva
*
A biztonsági rendszer továbbfejlesztése a detetktálási és a banolási képességek javításáért
Játékmenetet érintő változások
*
Ezentúl a Hardline Pro segítségével csak a Care Package-eket tudjuk újrasorsoltatni
*
Minden spawnpointhoz egy negatív szorzó lett adva, mely lecsökkenti annak az esélyét, hogy ellenfél közelébe spawnoljunk. Ez még jobbá teszi a spawnrendszert, az előző frissítésekhez képest is.
*
A Ninja Pro ezentúl még jobban felerősíti a hangokat, valamint használójaezentúl betonon sem fog zajt kelteni
*
Megnövelt sebzésszorzó fejlövésnél, a csipák esetében. A hangtompítóval szerelt csipák ezentúl biztosan egy lövésre ölnek fejtalálat esetén.
*
Amikor szemünkhöz vesszük a csipát, egy kicsivel pontosabb lesz az eddigiekhez képest
*
A Gunshipnél, Chopper Gunnernél, és a Valkyire Rockets-nél a piros rombuszok ezentúl késleltetve követik az ellenfél útját. Amikor egy játékos bespawnol, méhány másodpercig nem jelenik meg piros rombusz körülötte.
*
Apróbb redukció a késelés távolságát illetően
-
#8726 várjátok meg a patchet. ha utána se lesz jó akkor meg el kell adni és régebbi codnál maradni -
Jossua #8725 Engem is érdekel.. az a SRS progis nem jött össze hang se volt és ugyan ugy laggolt .. pingem szárnyalt... -
#8724 bigapó letudnád nekem írni neked hogyan sikerült játszahtó állapotba hozni a játékot? -
Jossua #8723 nem rinyálok majdnem csunyát irtam ki rinyál de marhára idegesitő