Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
inkább menj szépen vissza kicsit nyelvtanórára, az a túrbozott jó lesz turbózottnak is, te kurvára észlény.

MJ rulz Pink Team The Only One

a cod black ops megkapta az év legrosszabb játéka elismerést

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Remélem jólesik, hogy a való életben egy senki vagy, és ezt azzal kompenzálod, hogy a netezõk között is egy szánalmas senki vagy<#mf1>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

JÖVÕRE 2 PC COD RÉSZ JÖN EGYSZERRE!

He ?😄

JÖVÕRE NEM JÖN PC COD!!

az activision bejelentette,hogy a cod megszünik

töröld pocika baba legalább van munkád

Cod megszünik

Fpocok
Takarodj köcsög.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Daell Drow
Jo hogy elorendelve vettuk, sporoltunk 2000 ft-pt, amugy nemcsoda hogy dragult megint. Jon a karacsonyi orulet.
rayman12
!

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

rayman12
télleg linkeld már be?

rayman12
576 tól vegyétek.

Jaka923
CD Galaxis megint rányomott a játékra egy ezrest...

Daell Drow
Meglepodsz de 2/0.2-es netel tolom, itt zala megyei falvakban nincs sok valasztek.
rayman12
Sajnos nincs messze a 2 téma egymástól.

DeerHunter01
Ez Call of Duty Black Ops topik, nem pc vs konzol.

\"Erről van szó!\"

rayman12
én akkorse fogok átálni rá.

Játékok vannak rá, net van rá...szépen lassan lesz egy PCnk Xbox felirattal, amit a tévén használunk 😊

rayman12
Vagy már aztis lehet vele?

rayman12
Most hogy igy mondjátok télleg ez lehet a dolgok hátterében, 3 embert kapásból feltudok sorolni az osztályomból akiknek box a van(10. gimi) És aztse tudják hogyan kell felrakni egy játékot, ez már nekik túl bonyolult, Meg pc akkoris öröké lessz mert ha belegondolunk hogyan szedik le a boxosok a warezt? meg hoygan facebook ozik a sok nyomi box al?

Fpocok
Szerintem te nem tudod mirõl beszélsz.
1. Boxon is ugyanúgy van hack, vannak csalók.
2. Nincs is punkbuster. VAC van.

azért fogy szerintem jobban boxra mert ott az internetes játék sokkal jobb nincsenek fasszopó cheaterrek akik orba szájba basszák szét a játékot a hackeikkel és basszák fel a másik ember agyát azzal h csalnak,lehet h tévedek de én még nem láttam hacket xbox-on. Másrészt hiába van punkbuster meg egyéb ilyen olyan szûrõ progi mindig akad olyan ember aki ezt ki tudja játszani és esetleg privát hack-ként árulja is.
hol tudom bekapcsolni a vért a játékba mert egyszerûen vér sehol és egy kicsit idegesít :S ????
TDC Geronimo
ahahah hogyne 😄

Pont a cod van tele ilyenekkel...PCn is :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Ez jó dolog is. Gyakorlatilag a PCnek van egy noob-szûrõ funkciója. Kiszûri az értelmi fogyatékosakat, kisgyerekeket, 50es IQjukat <#pias>

elitehun
Jól beszélsz<#taps>
lolSL
de egy átlag amerikai család a konzolra is rákölti azt a casht.
van xbox a gyerek(ek) szobájában, van a nappaliban, mellé 5 szett guitar hero szerû mûanyag szarság
aztán van még ps3 is a tv mellett, meg esetleg egy wii a dobozában porosodik.. most meg kinect és move, van mire költeni
azért adják be mert már túl buták ahhoz hogy pc-n alapvetõ dolgokat megcsináljanak mint 1 driver frissítés
10 éve IRC-re nem tudtak feljönni a buta userek, most már MSN-re se, mert a facebook chat egyszerûbb
csak az kell ami 1 gombnyomtásra megy, mint az auto aimes fragelés a codban 😊

Azért azt se feledjük ha az elmúlt 15 évet nézzük nagyjából 100.000 forintért vehetted meg az aktuális konzolt, nem feltétlenül a megjelenés napján, de nem sokkal utána. És az ~5 évig fut, egyre jobb játékokkal ahogy a fejlesztõk kitanulják a programozását.
Azért aki pc-n komolyabban akar játszani, 5 év alatt minimum a dupláját rákölti.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Látom milyen jól sikerült programozniuk ezt is. Tízbõl ötnek talán megy is jól. Az meg nem véletlen hogy az évek folyamán a pc-konzol viszony gyakorlatilag megfordult.

Boron Power
Igazából szerintem nem elsõsorban a warez / nem warez az ok, hanem az emberek globálisan hülyülnek, az amerikai minta szerint. Egy PC már bonyolult pistikééknek. Ha csak egy dvd-t kell berakni és már megy is a game, akkor boldogan mosolyog és kész. Ezért van sokkal több konzol.

(Ugye ez a hülyülés érdeke a szolgáltatást nyújtóknak, mert a nép nem a valós tulajdonság / érték alapján vásárol, hanem a reklámok alapján, érdeke a politikusoknak, mert a nép nem ugat vissza, nem is érti mirõl van szó, stb. Ez a szomorú jövõ.)

azért mostmár messze nem olyan nehéz pc-re írni játékot, mint anno DOS/win95 korszakban. Azért mostmár a programozók alá van téve a direct-x, meg minden szar. Olyan sokat azért nem kellene mit pöcsölniük vele, egyszerûen csak megfordult a világ, nagyobb az igény a konzolos játékokra, mert a pc-sek lewarezolják a cuccokat, míg a konzolosok megveszik. Az, hogy COD:BO-ból 90+%-ban adtak el Xboxra, annak semmi köze a programozáshoz. A PC-sek is több millióan megvehették volna a játékot, és akkor sokkal nagyobb visszhangja lett volna annak, hogy szarul lett pc-re optimalizálva, de mivel 10% alatt vagyunk, így nem fordítanak akkora figyelmet rá. Ez teljesen ésszerû a részükrõl, hogy a prioritáson az van, amibõl több fogy. Ha xboxra fogyna 10% és pc-re 90, akkor hidd el, hogy programozhatóság ide vagy oda, PC-re optimalizálnának, és abból csinálnának konzol verziót.

Hát nem tudom. Lehet választani. Csinálsz pc-re játékot. Nem egyszerû, sok fajta gépen kell mennie, az eladásokból keresel x pénzt.
Vagy csinálod konzolra, egyszerûbb (ha egy Xboxon jól meg, az összes Xboxon jól megy), és keresel vele x*10 pénzt.
Nem tudom te hogy döntenél...

rayman12
És szemétségnek érzem hogy emiatt nem figyelnek oda a fejlesztõk 100% osan a pc s verzióra, Ha már megveszek egy játékot 12k ért elvárom hogy egy jó munka gyümölcsét kapjam... de nem. Má lassan ugy vannak vele a fejlesztõk is hogy hmm jó lett ez a játékm nah de csináljunk egy pc s verziót is, mer hogy néz ki ha nincs.

rayman12
Egyébként én nem értem hogy egysek mért vannak ugy oda a konzolokért meg hogy mért vette át az uralmat, speciel egyszer játszotam haveromnál és kibaszott szar az azzal a 2 kis analog gecivel célozni meg ugy egyébként mindent csínálni, ok bíztos hogyha sokat tolnám bele tanulnék, de akkor is ezer szer könnyebb egérel meg bill el.

Értem, akkor a multis részével semmi dolgom nincs.
Mert be van pipálva a Beállítások - Letöltések+Felhõ lapfülön a

Steam Felhõ szinkronizálásának engedélyezése az azt támogató játékokban opció!

Kösz a gyors segítséget! 😊
Prince23
10%-os becsléshez tedd hozzá a Wii és DS verziókat, emrt együtt teszik ki a pc-vel azt a fránya 9-et 😄

lolSL
single player: Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players\save
multiplayert online tárolja ha nem kapcsoltad ki a steam cloudot, letölti amikor elindítod.

Hello srácok!

Meg tudnátok mondani hol találom a játék mentéseit, single player és multi player-ét is? Meg a Theater által rögzített multis játékot?

Magyarán mit és honnan mentsek biztonságos helyre, ha újra telepítem a gépet?! Szeretném vissza kapni a mentett játék állást single és multi téren is. Vagy is ott folytathassam a single és a multi részt ahol épp abba maradt!

Köszönöm a segítséget ! 😊
Fpocok
Nekem is! 😄

Nálam pl. Digi Net van 40/20-as. Azzal a jobb német szerverek 20-30 között vannak a listában, játékon belül meg ~30-40 körül. Ennél jobbal nem találkoztam még.

Az igen. 😄 Milyen nettel tolod?
nekem 10/1 ADSL van és 64-es ping alatt még nem láttam a server browser-ben. sajnos :S
de játékban általában ez 80-90-es. :SS
Amúgy nekem a szerverkeresõ éjszakánként teljesen lehal. Ilyen éjfél körül még sokszor oda jutok hogy egy órát még mennék lõni, erre a szerverkeresõ SD módban behoz ilyen 15-20 szervert, annak is a fele USA, Ausztrál, még jó hogy Északi Sarkról nem dob találatot...
De tegnap pl. már nap közben is csinálta ezt. Csak azért érdekes mert korábban ez nekem aránylag jó volt, ha nem is villámgyorsan de berendezgetett pár száz szervert. Most meg az említett 15-20 találat után megáll és kész...

Daell Drow
Na ezt is fel raktam a favoritok koze, este meglesem.

Amugy itt a listam a magyar szerokrol amikrol en tudok, beszurom hatha konnyebben felismeritek es megtalaljatok:
De pont hogy van marketing igazgató. Ránézett az eladásokra, konzol ~90%, pc 10% (optimista becslés), "Na k.....a gyorsan kezdjetek el konzolos javítást gyártani. Pc? Azt is lehet ha majd lesz egy kis szabadidõtök..."

lolSL
jól megvárják amíg a legnagyobb függõk vesznek pár ezren i7 procit érte.. steamen tudják követni hogy kinek milyen gépe van.

Csak azt nem értek, treyarchéknál nincs egy hozzáértõ marketing igazgató? Fogná, megmondaná kiadás után, hogy gyerekek, vessétek magatok rá a pc verzióra, mert a jelenlegi állapot tûrhetetlen és inkább dobják ki sokan a szemétbe a lemezt, mint hogy újak vásároljanak nagy számban. Kb a duplájára nõhetett volna az eladás meg szerverbérlés is, ha idõben kijavították volna ezt az fps laggot. Ehelyett õk ráálltak a consol verziókra, ahol olyan bugokat javítottak, amik csak részben befolyásolják a játékmenetet. Pc verzió meg közel van a játszhatatlanhoz sokaknál. Elsõ héten 100-120 ezer player online, most csoda, ha 50-60 ezer van. Ha máson nem is, ezen el kellett volna gondolkozniuk, de nem. Ígérgettek sok mindent kiadás elõtt, amibõl színte semmit se tartottak be. Nem értem én a marketing szemléletüket ezeknek, bár a többi kiadó is hasonlóan áll hozzá, ez a szomorú.
Viszont csak javuljon meg mihamarabb ez az fps lagg és lesz nemulass <#nevetes1>
rayman12
Az egyetlen szarság hogy én szeretek és tudok is valamenyire csipázni csak hogy a BO ban ez kilõve ugyanis fps kéne hozzá ami nekem nincs. Szánalmas, mw2 be fix 90 fps, egyszer nem akad be ,ebbe meg jáchatatlan színten akad szégyen treyarc fujj.

Meg jut is eszembe, nézd meg írásvédett-e a steames mappád, ha igen, lehet az a gond, hogy nem tudja felülíratni, ezért nem tölti le. Bár ezt kétlem, de ez is egy lehetõség. Ha régióváltás se csinál semmit, max töltsd le steamrõl az egész játékot. Több lehetõség nem ugrik be.