Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
1. Boxon is ugyanúgy van hack, vannak csalók.
2. Nincs is punkbuster. VAC van.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Pont a cod van tele ilyenekkel...PCn is :p
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Parasite Eve 2, best game EVER!
van xbox a gyerek(ek) szobájában, van a nappaliban, mellé 5 szett guitar hero szerû mûanyag szarság
aztán van még ps3 is a tv mellett, meg esetleg egy wii a dobozában porosodik.. most meg kinect és move, van mire költeni
azért adják be mert már túl buták ahhoz hogy pc-n alapvetõ dolgokat megcsináljanak mint 1 driver frissítés
10 éve IRC-re nem tudtak feljönni a buta userek, most már MSN-re se, mert a facebook chat egyszerûbb
csak az kell ami 1 gombnyomtásra megy, mint az auto aimes fragelés a codban 😊
Azért aki pc-n komolyabban akar játszani, 5 év alatt minimum a dupláját rákölti.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(Ugye ez a hülyülés érdeke a szolgáltatást nyújtóknak, mert a nép nem a valós tulajdonság / érték alapján vásárol, hanem a reklámok alapján, érdeke a politikusoknak, mert a nép nem ugat vissza, nem is érti mirõl van szó, stb. Ez a szomorú jövõ.)
Vagy csinálod konzolra, egyszerûbb (ha egy Xboxon jól meg, az összes Xboxon jól megy), és keresel vele x*10 pénzt.
Nem tudom te hogy döntenél...
Mert be van pipálva a Beállítások - Letöltések+Felhõ lapfülön a
Steam Felhõ szinkronizálásának engedélyezése az azt támogató játékokban opció!
Kösz a gyors segítséget! 😊
multiplayert online tárolja ha nem kapcsoltad ki a steam cloudot, letölti amikor elindítod.
Meg tudnátok mondani hol találom a játék mentéseit, single player és multi player-ét is? Meg a Theater által rögzített multis játékot?
Magyarán mit és honnan mentsek biztonságos helyre, ha újra telepítem a gépet?! Szeretném vissza kapni a mentett játék állást single és multi téren is. Vagy is ott folytathassam a single és a multi részt ahol épp abba maradt!
Köszönöm a segítséget ! 😊
nekem 10/1 ADSL van és 64-es ping alatt még nem láttam a server browser-ben. sajnos :S
de játékban általában ez 80-90-es. :SS
De tegnap pl. már nap közben is csinálta ezt. Csak azért érdekes mert korábban ez nekem aránylag jó volt, ha nem is villámgyorsan de berendezgetett pár száz szervert. Most meg az említett 15-20 találat után megáll és kész...
Amugy itt a listam a magyar szerokrol amikrol en tudok, beszurom hatha konnyebben felismeritek es megtalaljatok:

Viszont csak javuljon meg mihamarabb ez az fps lagg és lesz nemulass <#nevetes1>#nevetes1>