11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Baxo #8802 ez mit csinál?
snd_restartot -
#8801 Pedig de. Ez volt "A PATCH" :D -
eLiXir #8800 Hát remélem, hogy ez nem a valódi patch mert semmit nem változott -
#8799 Hát, nekem semmi se változott. Ugyan úgy mint előtte, beáll stabilan 60 fps-re. De végülis elég annyi. -
domy75 #8798 Sziasztok, telepítette a steam az új patch-et és a singleplayer azóta nem indul. Előjött valakinek ez a probléma? STEAM "Ez a játék jelenleg nem elérhető. Kérjük, próbáld meg újra máskor". A multi indul. -
#8797 ez attól függ, mi neked az occsó..
gigabyte p41
on
tegnap valamit frissített a játék, mimimimimi?
bár gondolom, nem A peccs jött ki, a nem létező, mert viszonylag gyorsan ápdételte magát : D -
#8796 Szerintem ezt kérdezd meg a prohardver fórumán. Ott mindig segítenek, én is mindig ott kérdezek meg mindent. -
#8795 Minimum alatti konfiggal semmi változás. Bár 5 meccs alatt egyszer sem lőttek le spawn után hátulról.
Off: Kezd haklódni a hd2400-em, anyagilag jelen pillanatban csak egy 4650, vagy 4670 amire be tudnék ruházni. Sajna az alaplapom egyiket sem képes magába fogadni, ezért jó lenne egy tipp hogy milyen "ócsó" 775-ös alaplapot vegyek. -
Bugge #8794 Köszi, ez biztató. HA tovább tölt a pálya azt még kibírom, mintha játék közben lagol össze vissza. :) -
#8793 Olvastam pár kommentet hivatalos fórumon. Azt mondják, hogy kétmagoson jobb lett, de van amikor hosszabb a map loading time. -
#8792 Oks, köszi szépen!
Amúgy akinek ati kártyája van, az frissítse steam-en, van új driver! -
Bugge #8791 Egyébként van érezhető javulás a Patch-el?
Vagy csak elméletben javítottak rajta? :) -
#8790 Maxfpst? Rakd 200ra. -
#8789 125 boven eleg szerintem, en is azon hasznalom. -
#8788 Üdv!
Nem tudom, nekem csak 2X64 megát töltött le, nem 705 megát. Viszont kérdeznék egy olyat, hogy a maxfps-t mennyire állítsam be a cdf fájlban? -
#8787 configba beírod: bind "GOMB" snd_restart
Azt hiszem... -
#8786 Hogyan lehet egy gombra berakni az snd_restartot? -
Bugge #8785 Érdekes én pont az ellenkezőjét mondanám :) Mivel ezek sokkal zártabb pályák, így sok az akadó :)
Bár mw2-ben is mindig elszavazták a jó nyitott pályákat, Wasteland, Estate, stb. -
#8784 Én nagyon kevés kevés kemperrel találkozom, ez a pályákból is adódik. Sokkal jobb a helyzet, mint mw2 pl. -
Bugge #8783 MW2-ben GL-t én is használtam G18, gyorsan rohangáló késesek ellen :) BO-ban nem olyan hatásos, sajnos. Így ha tudom, hogy hol kemepel, már AUG-gal lőve megyek be, persze ilyenkor meg kapom, hogy WH :D Az nem tűnik fel neki, hogy 3 körből 3x ott állt :)
Én beraktam egy gombra az snd_restartot, így nem elég csak azt megnyomni a kör elején. A patchet még nem raktam fel, bár fagyni nekem nem fagyott, csak néha kicsit lagolt. -
#8782 Szerintem mindkettő :D Én szeretek tisztán játszani, ezért pár dolgot tényleg nem vagy csak ritkán használok. GL-t a masszív kemperek megkapják tőlem, de nem nem viszem túlzásba. A puskáraszerelhetőtűzokádósárkánytól viszont már rosszul vagyok.
A fagyás még most peccs tán is megmaradt nálam. Nincs valami trükk hogy ne kelljen minden kör elején beírni az snd_restartot? -
Bugge #8781 Ezek a gyerekek vagy tudatlanok, vagy hatalomvágyukat akarják kiélni.
BO-s szervereket még nem néztem, de PL: Cod4, cod5-ben úgy állítottad be a szervert ahogy akartad. Ha nem tetszik a Claymore, kikapcsolód, így senki nem tudja használni.
Persze sokkal egyszerűbb kiírni, hogy ezt és ezt ne használd. Én általában szarok rájuk, azt használom ami nekem tetszik, nem ami neki :) Ha kidobnak megyek egy másikra annyi van mint a szemét :) -
#8780 Volt olyan, hogy hc szerverről azért raktak ki mert hívtam egy spyplane-t... Ezzel még nem is lenne gond, de szólhatnának, hogy több kémrepcsi ne legyen. Van ahonnan claymore miatt rakják ki szó nélkül az embert, pedig a hacker pro-t claymore vagy c4 nélkül nem lehet megszerezni. -
#8779 Na végre! ÉLJEN! -
#8778 nagyon érdekelne engem a patch részletei magyarul is. lehetne? pls thx valaki fordítsa le köszönöm! -
#8777 Nos nekem hatarozottan javult, nicsenek laggok.
Es a legidegesitobb amikor akcio kozbe ilyen micro laggok vannak, azok is meg szuntek. Bar még kivarom a holnap delutani csucsforgalmat, hogy ott mit produkal. -
#8776 Multi patch 64 megás jött, de nem rakja fel.. szánalmas.. -
eLiXir #8775 Black Ops nálam frissitve lett, de asszem ez csak a single player -
#8774 ja ezt nem vágom, mert nem hc-zok, de ha ez igy van akkor igazad van. de ez bug lesz akkor. -
Baxo #8773 igen, de a mozgást kép formájában látnád bal fent a radaron, de mivel hc-n csak spy plannel látod a radart (akkor meg mind1 mert a spy plane pásztázza a a radart) ezért nincs értelme... Még ha hangjelzést adna neked akkor jó lenne! -
#8772 jóknak tűnnek, bár ennek felével nem is találkoztam :)
a various sound improvements azt jelenti, hogy nem fog késni ha elfoglalunk valamit vagy vissza? az tök vicces mikor fél perc után mondja be, hogy a flag megvan, aztán elhagytuk aztán visszakerült :) -
#8771 Nekem most 64mb-t kezdet el tolteni. -
#8770 705mb, most a méretre nem lehet panaszkodni :) -
#8769 PC Patch 1.04
* Improved threading performance on computers with only 2 cores.
* Additional performance optimizations
* Added an option to pre-cache all shaders during load time. This fixes hitching related to shader compiling on some video cards when viewing an area of the map for the first time.
* Fixed random freezes in certain computer configurations.
* Allow Team Change on Ranked servers when it does not unbalance teams (this is a server admin option).
* Allow Team Change grace period at start of match (server admin option).
* Added 4 more reserved slots (server admin option)
* /connect
* Improved quickmatch results (server side change)
* Fix for watching films through Combat Record
* Fixed compassSpectatorsSeeEnemies exploit
* Fixed 3rd person fov exploit
* Fix for infinite supply drop exploit.
* Fixed crosshair flickering when stereo is active.
* Various spawn improvements
* Various sound improvements
* Fix for Zombies - Teammate shadows not displayed properly.
* Fix for radar not staying on in One in the Chamber when it should.
* In a Domination match, the Position Secured medal is no longer delayed.
* 'Hardened: Equipment Shot' Challenge can now be completed by destroying a 'Camera Spike'.
* Fix for choppy final killcam in dedicated servers.
* Various map glitches fixed.
* Weekly and Monthly leaderboards will now track all kills, deaths and assists properly (All Time leaderboards were not affected by his)
* Added mixed hardcore playlist
* Added mixed barebones playlist
* Added 12 player versions of all playlists -
#8768 na most akkor érdemes megint törölni a cfg-t? :) mindegy, elmentem és visszarakom, ha nem lett jobb :) -
#8767 pcdev
PC patch going live today (PST). #codblackops #pc
végre -
#8766 ad* -> az nem ad képet -
#8765 Szerintem Te a mozgás-érzékelőről beszélsz. ad nem ad képet, miért adna? a mozgást érzékeli, tehát aki ghost-ot használ, azt látod igy is, viszont a hacker pro-sokat nem mutatja. -
Baxo #8764 HC-n nemtom mi értelme van annak a felszerelésnek ami a c4 tartozékoknál van az amit leraksz a földre és a közelében megmutatja az ellenfeleket. jól körül írtam, de tudjátok sztem miről beszélek. mert ha olyankor adna térképet, akkor lenne értelme, de így esc lenyomása után látom csak a térképet, akkor meg nemtok menni, meg ugye ott vannak a menü gombok stb. azt sztem elcseszték benne... -
#8763 van elég only dom, only dem, only hq, only Sab, only CTF illetve ezek váltakozása, kb team tactical módon, de ha meg bejön egy általam nem kedvelt mód (S&D vagy TDM) talán egy menetet megvárok, ha nem váltja el, akkor kilépek és megyek máshova. Amint találok egy jó szerót megy a kedvencbe, így már elég összegyűlt ahhoz, hogy jókat játsszak hosszú távon is, de mindig találok újakat is. Attól függ mihez van kedvem :)