Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
Közel vok a prestighez, az összegyûjtött zsé is ugrik, ha prestiget indítok?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
és akkor azt mondják itt sokan, hogy nincs csaló....

minden 3-4ik német serveren van, és van a holland szerveren is gyakran.....
de mindegy go kill!

Az ilyenek nem veszélyesek. Hiszen annyira látszik hogy 5 másodperc után lebukik.
A "félprofi-profi" WH játékosokat viszont már igen nehéz kiszûrni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frank99
na, ez jóval kevesebbünket érdekel....

Antal99
még jó,hogy nem tetszik a játék.(bocs)
egyébként 5000Ft-ért lehet venni kulcsot,talán megbízható helyrõl

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Rage47
sosem mondtam konkrét idõt, szal nem igérgettek😄
Pedig már jöhetne igazán a Diablo 3 is, hisz mennyi ideje ígérgetik már évrõl évre.
Rage47
Battlefield 3 jön jövõre
Prince23
Steamen 60 euró 😄

Meg most itt az ünnepi szezon - már rég:S December elsejétõl felemelték az árát. Van eszük, a nép így is meg fogja venni. Fõleg olyan tudattal hogy Karácsony...

lolSL
nem, az activision 10 dollárral / euróval többért adja mindenhol mint a többi PC játékot.

Fpocok
Ez jó! 😄 Legalább magas áron el lehet adni használtan 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lunki88
Lehet így akarják pc-n valamelyest ellensúlyozni az alacsony eladásokat. Vagy csak kis hazánkban ilyen drága? xD
Prince23
Én megmondtam hogy 14k lesz
sõt nem meglepõ, ahol 15k is lesz. 😄
am én már két hete nem játszottam ezzel a szarral, mert lagol, swapol. Várok a patchre.
Ha sokan akartok játszani, nagy a valószínûség, hogy egymás ellen lesztek 😄

Ha lesz egyáltalán még idén patch, tegyük azt is hozzá. Lehet akár egy sima parasztvakítás is a volt bejegyzésük, azóta is csak hallgatnak erõsen, mintha nem is léteznének. Maga a játék marha jó, de kezdi elveszteni a varázsát, hogy nem lehet csapatban játszani ismerõsökkel. 😞 Warra meg fenomenális, hogy gyakorlatilag élesben kell összeszokni az adott pályákon -.- Hát kapják be a ... könyökömet. Nem ezt ígérték, slusz pasz. Utolsó cod, amit megvettem. De nem is baj, jövõre már csak jön a dio3 és lesz mivel foglalatoskodni. 😛

Mivel ez a szaggatás teljesen random, kb mindenkinek más oldja meg a problémát. Nálam pl a prioritás átrakása oldotta meg valamelyest, bár így se az igazi. Olykor azért be-befagy, lemegy az fps drasztikusan, bár ritkábban. Bõven futnia kellene stabil 140 fps-sel, ha nem többel és mégse.
Fpocok
Hát ez gépfüggõ? Milyen géped van? Egy két magoson nagyobb az esély, hogy szaggat. Na most leírom mégegyszer, hogy bosszantsam kicsit a többieket, akik nem feltétlenül tettek meg mindent, hogy jobban fusson... szóval nálam a második naptól kezdve se akadás, se lagg.
A héten, vagy utána jön majd egy csodapatch.

böröczk
10.500 platinumshopban, és nekünk tegnap lett meg, csöppet se laggol, talán, mikor betölt a pálya, a legelején, de utána semmi.
én is ettõ rettegtem, és kérdezgettem, de tök fölösleges, mert random csinálja, és kiszámíthatatlan, kinél, milyen gépnél, milyen oprendszerrel, blabla.
amúgy az tényleg felháborító, hogy cdgalaxisban már közel 14e, és dec 15-tõl annyi is lesz..

Kumiho #2179

Mert ha megveszem 13e vidám magyar forintért és elkezd nekem akadozni, csúnya ámokfutást rendezek a Múzeum körúton😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok puhányok,
Nem szeretnék oldalakat visszaolvasni, ezért csak "gyorsreagálású" válaszokat kérek😊
Javították már ezt a nyomorult játékot a kiadás óta, mert az ára b+ csak emelkedik.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

böröczk
szerintem inkább a címlap játék fogja mindegyiket verni <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
Az a helyzet, hogy egyetlen dolog idegesít módfelett a játékban, (tegnap lett meg, és játszottunk vele pár órát) hogy nem lehet csapatot választani, nincs lobby rendszere.
Alig tudtuk összehozni, hogy ketten egy csapatba kerüljünk.
És mi van, ha mondjuk a többiek is megveszik, és esetleg együtt szeretnénk játszani? -.-"
Egyébként lag szerencsére nincs, végig attól tartottam, de huhh. : D

Kumiho #2179

Fpocok
Játékélményileg biztos veri. De csak egy kisebb közösségnek fog tetszeni.

Fpocok
Hátha nem tettél meg mindent, akkor várd a patchet, ami talán egyszer jön, talán javít valamit...

lolSL

böröczk
köszi, meglett ... vicc : D

Kumiho #2179

böröczk
megvan... 3 karakteres névvel nem tud mit kezdeni a blekopsz -.-"

amúgy mi az istenért nem lehet csapatot váltani? : / Ezt igazán megoldhatták volna, mennyibõl tartana..
így még ketten is alig tudunk együtt játszani

Kumiho #2179

Nálam is szokott néha laggolni kicsit a játék, de amúgy semmi baj (kb. 60-100 fps között mozog), viszont tegnap feltettem nvidia driver és eszméletlen szar lett a játék (10-20 fps között mozgott). Visszatettem a régit és megint jó lett, szóval Nvidiasok, próbáljátok ki a 260.89-es driverrel hátha másnak is segít😊
UI.: elnézést, ha esetleg volt már téma!!

ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate

lolSL
legalább 4 karakteres név kell.

böröczk
végigböngésztem a fórumot, de nem találtam rá választ... MIÉÉÉRT : D
miért nem írja ki a nevem a játék, a cédulán persze ott van, csak játékban éppenséggel nincs..

Kumiho #2179

böröczk
emberek, miért írja játékban, hogy UNKNOWN SOLDIER és utána egy szám, változó... a nevem heylett persze..

Kumiho #2179

Zs0lt1
pedig én mondtam neked h szar a géped 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TDC Geronimo
Hát emiatt nem fogok wint újratelepíteni. Fõleg úgy nem, hogy a játékkal van a probléma és nem a gépemmel.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Frank99
volt már windows reinstall?

egy csomó zembernek segített, aztán lehet xarozni, sztem....

egy foci/modellezés közben egy leszúrt rittberger windows install sokaknak megoldotta a problémát.
egyet megér nem ?

TDC Geronimo
Patchel mi a helyzet? 2 hete rá se néztem erre a szarra, de látom a szaggatást még mindig nem sikerült megoldani.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

áááá hiába, nem akar frissíteni:S:S
http://www.youtube.com/watch?v=GYYJJukcLtA&feature=related
lolSL
senki nem tudja mi lehet a gond??:S
Frank99
THX!

õõ próbálkozik magától elindítani és semmi, és akkor is semmi ha rámek a összes elindítására; mikor el akarom indítani ezt írja:
lolSL
és mit ír amikor elindítod??

elitehun
Talán azért mert fel van függesztve a letöltés. Elvielg jobb oldalt felül van egy olyan hogy az összes folytatása arra nyomj rá
Sokat kell sírni treyeseknek és talán raknak be valamit. Más megoldás nincs rankeden sajnos.
http://img694.imageshack.us/img694/5940/snap20101207191304001.png
Ezt írja folyamatosan akár mit is csinálok: választottam letöltési régiót, újra indítottam a steamet, a játékot újra raktam és csak eddig tölti le PLS VKI HELP már nagyon játszani akarok
böröczk
TELEPÍT..

na egy kérdés, amit már régebben is feltettek, ugyebár a csapatválasztás nem megoldható, ha együtt szeretnék játszani pajtikkal, és ugyebár lobby rendszere sincs, akkor hogyan? : D vagy ügyeskedés kérdése, gyorsan rájoinolni a másikra, blabla, ennél ésszerûbb megoldása nincs?

Kumiho #2179

lolSL
lehet a win millenium segít
teljesen random szar a játék.

rayman12
Ha lecserlem a win7 et xp re az segíteni fog?

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Fpocok

tommygear