11248
  • Bugge
    Az, hogy nem más szerverekeire is felmegyek nem azt jelenti, hogy nincs saját. COD4-5ben végig volt sajátunk. Itt még nem vettünk, míg nem derül ki, hogy mennyire játszható a játék.

És mivel megvettem a játékot és benne vannak a dolgok. Akkor vagy megcsinálja a szerver üzemeltetője, ahogy neki tetszik vagy kihasználom az összes adottságot, ami a játékban van. Ugyanis nem véletlenül tették bele. Ha most pár (akár) több ember is sír miatt, hogy neki nem tetszik. Hát sajnálom használjon olyan perket amivel kivédheti. Ha nem akar, mert mondjuk a kedvencét emiatt nem tudja berakni, hát nem nagyon tud meghatni :)

De mint mondottam, ha kiraknak kiraknak nem igazán érdekel, mivel van más szerver is. Ha nem tudja beállítani, így járt :) Én csak akkor nem fogok olyan dolgot használni rajta, amit nem szeretnék (hangsúlyozom, nem cheatről beszélek, mert azokat sosem használtam) és egyébként is benne vannak a játékban, ha kiveszik.
  • rayman12
    Akiknek nem változott semmi az néze meg a stettings be a shader warmot hogy bevan e kapocslva!
  • rayman12
    Egyébként nekem is segített a patch!
  • rayman12
    De 4 magos procival ne értetlenkedj légyszíves!
  • bajgunar
    Érdekes, én még ezeket átírtam a cfg-ben, és 1920x1080, extra textura, AA off, AF max, FoV max-on, és 60 FPS alá nem nagyon esik a game!
    Nemtudom egyeseknek, alantinál jobb konfigon miért nem megy normálisan.

/cg_fov "80" (GAMEPLAY)*
    /com_maxfps "125" (FPS)*
    /snaps "30" (REGISTRY)*
    /cl_maxpackets "100" (REGISTRY)*
    /cl_packetdup "2" (REGISTRY)
    /rate "25000" (REGISTRY)
    /r_drawdecals 0 (FPS)*
    /cg_drawFPS "1" (FPS)
    /r_multigpu "0" (FPS
    /r_multithreaded_device "1" //for multicore cpus
    drawLagometer "1"

Ennyire gépfüggő? Vagy mitől lag-ol az FPS-is egyeseknek?
    Jah és nem kapcsolok ki msn-t, nod-ot, ts-t, semmit se.
    PFf
  • HUN BECSEHELY
    Szerintem Igen.
  • Jossua
    ált nekem se fut semmi progi alatta mégis laggolok mint az állat... 90-100 pingem van állandoan az lehetséges h a 2mb netem miatt ?
  • HUN BECSEHELY
    Szóval.Levettem a grafikát,kikapcsoltam a háttérben minden programot,msn,skype...stb.Avast off,és láss csodát.Simán megy.Semmi szaggatás,vagy akadás.Igy kellett volna kiadni.
  • Stefling
    Kiprószáltam, nem látok kült.. :D bár lehet azért, mert eddig is jól ment. xD
  • csuszi
    magyarul szarsz egy adott közösség szabályaira, ahol te vendég vagy, amiért nem fizetsz, és még büszke is vagy rá. hadd gratuláljak a mentalitásodhoz. én ugyan elbaszott módon azért tartom be egy szerver szabályait, mert tiszteletben tartom a szépen kért dolgokat, és nem azért mert a kick-elés visszatartó erő. én balga...
    segítek okostóni, azért van elbaszott módon üzenetben szabályozva, vagy a névbe írva, mert ha 4-5-ben kiszedted, unranked lett a szerver. itt pedig nem tudod állítani.

patch-et meglessük.
  • Darth10
    Persze 90-100 FPS akart lenni :)

Egyébként a patcht a Steam elindulásakor automatikusan telepíti, ha az automatikus frissítés engedélyezve van.

Steam - Könyvtár - Játékra klikk jobb gomb, Tulajdonságok - Frissítések - Mindig tartsa napra készen a játékot, ha nem ez van akkor ugyanitt lehet manuálisan is frissíteni.
  • Darth10
    Nekem a patch konkrétan sokat segített, egyszer sem fagyott ki, nincs lag és stabil az FPS!
    Az új Shader warming lehetőséget kikapcsolva 90-10 körül megy, azzal pedig 70-80, szóval most már legalább ha állítasz vmit a grafikán az a teljesítményen is meglátszik.
    Nekem most már nagyon bejön, kár, hogy nem így adták ki novemberben.
  • HUN BECSEHELY
    Nálam ugyan ugy szaggat.kicsik a mappok.Nem azért de ennél még a MOHA is jobb.
  • Gergosz2
    de ez patch most jó.
  • HUN BECSEHELY
    Ez igy is szar,meg ugy is szar.Eladom,és többet COD-ért lovét nem adok.Az tuti.
  • Gergosz2

• Gergosz2
    A patchet a steam automatikusan letölti és ha indítod a játékot telepíti.

Az új patch óta kevesebb a lagg még nem fagytam ki és a killcam is megjavult.

De még vannak hibák.Pl: szerver keresőnél ma tapasztaltam hogy van egy only nuke demolition szerver amin játszani szoktam.Bent is van a kedvencekben és recentben is.Frisítem a szervereket és azt írja ki Launch map van. Rámegyek a részletekre és Nuke Toen képe jelenik meg de nem demolitiont ír hanem team deathmatchet.Na mondom most mi van?
    Beléptem és végül is Nuke Town-on demolition volt.
    a képek 50%-ra vannak átméretezve.

[IMG:http://noob.hu/2010/12/16/nuke2.jpg]1[/IMG]
    [IMG:http://noob.hu/2010/12/16/nuke.jpg]2[/IMG]
  • goso
    sziasztok multiplayernél miért van az hogy elértem az 50 es szintet ezután megint fejlődtem 1 lvl-t és 1 kis korona jelent meg és azt írja ki hogy 0 xp needed ha jól tudom még 15 ilyen level van és ujra el kell hozzá érni az 50 es szintet csak nekem nem számol újra mi a probléma?
  • Nagylaci
    Úgy látom nekem tényleg nagy mázlim van ezzel a peccsel. Bár most délelőtt játék közben a chat -ben sokan írták, hogy nagyot javult nekik a játék. Szóval azért csinált valamit a Treyarch csak még rengeteg javítani való lehet benne. Én most már igazából elégedett vagyok vele. Még egy-két peccs és nálam úgy fog futni mint a MW2. Már most is majdnem.
    Egyébként tudjátok, hogyan öl meg valakit a Nova gáz gránát?! Megmutatom:

• Fpocok
    Akkor add el. Ügy megoldva.
  • AkAfinucsi
    ugyanezt akartam írni :D
  • rikkcsicsi
    Bocsánat szóval van patch.
    De hogy kell leszedni meg telepíteni?????
  • Prince23
    Igen ez van: nagy pech, hogy beruháztam erre a fosra
  • rikkcsicsi
    Sziasztok.Kellene 1kis segítség.Elvileg van pech vagy nem???
    Ha igen azt hol találom,Steamon belül??Vagy most mivan???
  • soo277
    hanem neked
  • soo277
    Jajjjj nem neked akartam sry!!!
  • killerkocka
    Serverek is valószínűleg ezért fagynak ki folyton. Részemről több, mint egy éve fennt van a vista-m, de egyenlőre még nem rakok rendszert, mert kellően rendben tartom. Hetente helyrepofozom és kb jobb, mint mikor frissen rakja fel az ember. Nem feltétlen a winfosokkal van itt baj, hanem csak a játékkal, amire magasról tojnak. Ps3-on is csak rontott ez a patch, mi meg kaptunk ugyanúgy egy pár nap alatt összedobott valamit. Box meg éli fénykorát továbbra is. Na azzal foglalkoznak, többi platformon meg nem fogyott annyi, hogy megérje nekik törődni vele. Csak sima parasztvakítás, hogy nesztek, fél óra alatt összeraktam nektek is egy patchet.
  • bigapó
    de ez már kezd x-akta lenni basszus, mert rajtad kívül 1 max 2 ember volt aki beírta a fagyásos hibát. még mindig nem raktad újra a win-t ugye?
  • Nagylaci
    Hihetetlen mert nekem játszhatatlanul rángatózott eddig, de ki nem fagyott még egyszer sem.
  • Prince23
    Mosmeg az első körben fagyok ki, nem utána nem 2. körben...hát baz ...
  • Cris99

most nem otthonról írok de ha hazamegyek hétvégén kipróbálom az új patchet, bár nekem eddig sem volt semmi bajom vele bár egy kis FPS többlet jól jönne, se lagg se fagyás
    szerintem jó játék lett...
  • Prince23
    :D
  • Fpocok
    Az kicsit sok. Főleg, hogy olcsóbbért lehet venni :D
  • Prince23
    3. körnél kifagytam. ennyit a patchről. eladó a játék 14k-ért :D
  • Fpocok
    És ezt miért nekem írod? Nem én kérdeztem... és nem is nagyon értek hozzá.
  • soo277
    Ennélolcsóbbat nem kapsz sehol(csak használtba)
  • Prince23
    Pf, akkor else indítom :D
  • patchaou
    Köszi a gyors választ!

A késelést messziről eddig nekem nem adta be. Most viszont egy meccs alatt két 2méteres bicskázásom is volt. Fagyás most a meccs végén van, amikor kiírja mennyi cp-t xp-t kaptam. Csodás javulás.
  • Nagylaci
    Fura ugyanis nekem gyakorlatilag rendbe jött. Nálam ez nem is peccsként realizálódott hanem egy kisebb csodaként... Eddig alacsony felbontásban minden grafikai beállítás minimumon plusz a videokártya driverében kényszerítve minden a minőség rovására és akkor is szaggatott. Ez után a peccs után full HD -ban árnyékok, minden bekapcsolva kivéve élsimítás és hasít mint állat. Asszem' legalább ezzel a peccsel mákom van. Mintha nekem írták volna! :D

Egyébként még mindig probléma, hogy a játék nem terheli a videokártyát! Már eleinte is észrevettem a dolgot ugyanis a kártyám dinamikus hűtése miatt amikor egy játék alaposan megdolgoztatja akkor felpörög a hűtője és zajosabb lesz a gép. Na most BO közben kussol a videokártyám, tehát nem igen izzasztja meg a játék. Ha azt is hozzáteszem, hogy csak egy 9600GT -m van akkor erősen elgondolkodtató, hogy a játék MÉG EBBŐL SEM hoz ki mindent...
  • killerkocka
    Ajaj, akkor black opsnak lőttek kb. 0 változás. Fps-em ugyanúgy lemegy béka segge alá, ha épp úgy akarja, helyzettől függetlenül. Ez 40-50 fps-t jelent, bár gyengébb configon biztos rosszabb ez. És megjegyezném, hogy nem 60 fps-ről megy le, hanem 140 körülről. Tweakelni nincs értelme, továbbra is kb csak kevesebb fps-em van, ha leveszem a grafikát, meg butítom ilyen-olyan tweak-kel, mint ami maximum grafikán van. Bicska, meg csipafix, amit ígértek a patchbe, sehol sincs. Tehát... patch mikor várható? xD Fagyásokra meg véleményem annyi, első seró ahova beléptem, öltem 1-et és ki is fagyott, mint annak rendje. :) Köv pc patch meg talán január/február, addig is consol foltozgatás, hisz élni kell valamiből.