Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
minden 3-4ik német serveren van, és van a holland szerveren is gyakran.....
de mindegy go kill!
A "félprofi-profi" WH játékosokat viszont már igen nehéz kiszûrni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
egyébként 5000Ft-ért lehet venni kulcsot,talán megbízható helyrõl
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Meg most itt az ünnepi szezon - már rég:S December elsejétõl felemelték az árát. Van eszük, a nép így is meg fogja venni. Fõleg olyan tudattal hogy Karácsony...
sõt nem meglepõ, ahol 15k is lesz. 😄
am én már két hete nem játszottam ezzel a szarral, mert lagol, swapol. Várok a patchre.
Ha sokan akartok játszani, nagy a valószínûség, hogy egymás ellen lesztek 😄
Mivel ez a szaggatás teljesen random, kb mindenkinek más oldja meg a problémát. Nálam pl a prioritás átrakása oldotta meg valamelyest, bár így se az igazi. Olykor azért be-befagy, lemegy az fps drasztikusan, bár ritkábban. Bõven futnia kellene stabil 140 fps-sel, ha nem többel és mégse.
A héten, vagy utána jön majd egy csodapatch.
Parasite Eve 2, best game EVER!
én is ettõ rettegtem, és kérdezgettem, de tök fölösleges, mert random csinálja, és kiszámíthatatlan, kinél, milyen gépnél, milyen oprendszerrel, blabla.
amúgy az tényleg felháborító, hogy cdgalaxisban már közel 14e, és dec 15-tõl annyi is lesz..
Kumiho #2179
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nem szeretnék oldalakat visszaolvasni, ezért csak "gyorsreagálású" válaszokat kérek😊
Javították már ezt a nyomorult játékot a kiadás óta, mert az ára b+ csak emelkedik.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Alig tudtuk összehozni, hogy ketten egy csapatba kerüljünk.
És mi van, ha mondjuk a többiek is megveszik, és esetleg együtt szeretnénk játszani? -.-"
Egyébként lag szerencsére nincs, végig attól tartottam, de huhh. : D
Kumiho #2179
amúgy mi az istenért nem lehet csapatot váltani? : / Ezt igazán megoldhatták volna, mennyibõl tartana..
így még ketten is alig tudunk együtt játszani
Kumiho #2179
UI.: elnézést, ha esetleg volt már téma!!
ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate
miért nem írja ki a nevem a játék, a cédulán persze ott van, csak játékban éppenséggel nincs..
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
egy csomó zembernek segített, aztán lehet xarozni, sztem....
egy foci/modellezés közben egy leszúrt rittberger windows install sokaknak megoldotta a problémát.
egyet megér nem ?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ezt írja folyamatosan akár mit is csinálok: választottam letöltési régiót, újra indítottam a steamet, a játékot újra raktam és csak eddig tölti le PLS VKI HELP már nagyon játszani akarok
na egy kérdés, amit már régebben is feltettek, ugyebár a csapatválasztás nem megoldható, ha együtt szeretnék játszani pajtikkal, és ugyebár lobby rendszere sincs, akkor hogyan? : D vagy ügyeskedés kérdése, gyorsan rájoinolni a másikra, blabla, ennél ésszerûbb megoldása nincs?
Kumiho #2179