Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
te milyen lobbirendszert akarsz? 2010?? 1 normális pc játékban sincs ilyen faszság hogy lobby
az ok, hiba hogy nem lehet csapatot váltani
de neked xbox kéne annyira casual gamer vagy a kommentjeid alapján

Nagylaci
Amúgy azért önmagában nem kell keresztre feszíteni a "Trejarcs" -ot, hogy bugos. Ez a legtöbb újonnan megjelenõ játéknál hasonlóképp van. Viszont az, hogy elég sokaknál játszhatatlan, illetve a csapatváltás hiánya nagyon gáz.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

böröczk
Ez csak egy minõsítése a sok közül, én még azon vágtam hanyatt magam, hogy a 4 karakternél kevesebbõl álló neveket nem képes feldolgozni a játék. : DDD Szánalom a köbön. Annyira összecsapták, látszik, hogy próbálták koppintani az mw2-t, újításokat beledobni, amik aztán nem ütnek akkorát, hogy kompenzálják a sok bakit.
Amúgy az az acsivmentrendszer az komoly?
Én nem tudom, biztos itt sokaknak rohadtul mindegy, hogy kikkel játszanak, mert csak random publikon bemennek hentelni, de én speciel hc sd-n nem szívesen játszom randomokkal, meg egyébként is szeretek a barátaimmal játszani, CSAPATMUNKÁval, ezért is akadtam ki totál ezen a rendszeren. Könyörgöm, nem lehetett volna 2010-ben egy retkes lobbyrendszert beletenni egy COD játékba? szégyen ez a névre ..
Nem valószínû, hogy a következõ pecsig fogok multizni, addig marad az mw2, a sok sznájper, gl, kemper, blabla láma ellenére is. mert inkább anyázok mw2-ben egyelõre, amíg ez a csapatösszeröffentés nem lehetséges. Amúgy még a bugokat, hibákat is elnézném.

Kumiho #2179

böröczk
arról nem beszélve, hogy csurig van buggal -.-"

Kumiho #2179

böröczk
Te ne hülyézzél le itt senkit, mert jogod az egy retkes nagy 0 hozzá.
Én se hülyéztelek le, és nem csak én vagyok azon a véleményen, amit elõbb leírtam.
Mw2 multijáról beszélek speciel, összességében jobb játékélményt nyújt NEKEM és jópár barátomnak, mint a tréjarcsos blekopsz. Játszottam vele, és nem mondom, hogy szar, csak, hogy röhejes, hogy így ki lehetett adni játékot, pláne ennyi pénzért. Lehet, hogy pecsek tömkelege után jó lesz, de egyelõre NEM az. És mi a tökömért nem mûködik az a telibehokizott csapatváltás? Mw2-ben nem tudtatok 2-en egy csapatban játszani? : D Akkor most erre én is írhatnám, hogy béna vagy hülye vagy, de szerintem csak blöffölsz, és hajtogatod a saját igazad. El kéne fogadni, hogy vannak más vélemények is, nem csak a tiéd, vagy hogy baromi elfogult vagy a BO-val, és nem látod a hibáit, vagy nem akarsz tudomást venni róluk. Lehet nekem esni, mert úgy látom, az megy neked, ellenben az objektivizmussal.

Logen, én mondtam, hogy játszom még vele, nem adtam fel, csak csalódás elsõre. Azonkívül a zombi módra meg kíváncsi vagyok, szóval azt majd kipróbálhatnánk 3-an 4-en.

Kumiho #2179

Fpocok
Volt már :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

XenHai
Ez komoly???
http://www.youtube.com/v/bAHK9dWg8RA&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object><#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

Stefling
Én is észrevettem már, hogy ha valaki jött velem szembe és megölt én még lõttem, de õ már ezt nem látta, legalábbis az õ szemszögébõl nézve. A FPS-en hogyan tudok javítani? Új VGA-m van végülis éshát ez már fulon is viszi az egésze tehát nemtom :D

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

lolSL
konzolon is az, csak nem érzékelik az emberek a lassú játékmenet meg a rásegítések miatt, meg ügyesen trükköznek a fejlesztõk hogy egybemossák az animációkat 2 valós beérkezett adat között, csak a kép nem lesz reális, ilyenkor halnak meg akkor is ha mindenfelé mellélõnek :)
egyszerûen p2p egy bohóc megoldás, csak konzolosoktól nem lehet elvárni hogy pc-n üzemeltessenek servert a játék mellé, így marad nekik ez

lolSL
/cg_drawfps 1 konzolba
ha van stabil 60 az már játszható, de codhoz nem árt ha 125 van (/com_maxfps 125), mert addig hátrányba leszel azok ellen akik többel tolják és veled szembe jönnek.

Fpocok
Arra gondolok, hogy a P2P a PCn egy nagy rakás kaki.

lolSL
nézd a serverek nevét, gondolom van demo only server

Stefling
Minek a segítségével tudom elmérni, hogy egy játék hány FPS-el fut és mettõl számít jónak?

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Nagylaci
Ezt most nem értem mire mondod...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Teljesen igazad van egyébként. Az IWNet messze van a tökéletestõl, de ott állati egyszerû egy csapatban játszani haverokkal. Azért az is a szánalom egy minõsített esete, hogy 2010 -ben ennyit nem tudott a Treyarch kapásból összehozni.
Egyébként meg ennek a szerver keresõs módszernek is vannak hátulütõi. Szeretnék Demolition -t játszani. Kattintgathatok össze vissza aztán mire végre bekerülök a szerverre vége a játéknak és a következõ menet TDM... Bakker... Kattintgatás újracsak.

Amúgy kéne pár MW2-es map BO-ba!

Fpocok
Ha neked a 200-300as ping normál játéknak számít, akkor hajrá...

Prince23
Majd jön a megváltó patch nekünk. ezzel én is így vagyok amúgy. pedig jó gépem van.

Nagylaci
Hát egyenlõre van a MW2 -nek egy rohadt nagy elõnye. Azzal tudok normálisan játszani amíg BO -val nem. Egyébként ez a rángatózós bug valószínûleg hardver függõ is gondolom. Sokan írják, hogy náluk alig tapasztalható valami. Nálam meg szinte játszhatatlan.

Fpocok
Mennyire igaz!

Prince23
Akkor még játssz vele... mert nincs még összehasonlítási alapod, sztem. BO szinte mindenben jobb MW2-tõl. Sztorilag, játékmenetileg is. A multi meg nem rosszabb MW2-nél szerintem, tehát mindenképpen jobb az újításaival. Végre már egy játék, amiben a meglapuló, sunyi kis köcsögöket (a lá kemper fajzat) ki lehet szedni RC-vel XD

a baráti rendszer valóban rossz. de legalább egy szerverre bevisz minket :D

Nekem már csak a lag és swap kell megszünjön és majd belecsapok újra a multizásba. Már több mint 3 hete nem gammáztam vele, azt se tudom milyen változáson eset át (sztem semilyenen). várok. Majd jövõre :D:D

Reménykedjünk

Hohó, lagg megszûnésérõl egy szót se mondtam. :D Change team opciót említettem egyedül ^^
lolSL
mw2-vel megkaptuk azt a szart amit a konzolosok minden évben megkapnak, egér támogatással
*köp*

Mw2-t nem lehet pc-n alulmúlni, bár itt is vannak hibák szép számmal. De azért az IWNet rendszer pc-n legendásan agybeteg ötlet marad már örökre...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Már bocs, de akkor te nagyon hülye vagy, ha szerinted az jobb... most PCrõl beszélek, te is? Mellesleg ott sem tudtunk haverral 2!en játszani, mert nem rakott össze minket.

böröczk
Ha valaki engem megkérdezne, melyik a jobb, egyértelmûen MW2
és már van összehasonlítási alapom. még az iw ócska lobbyrendszere is ezerszer jobb, minthogy nem lehet bo-ban haverokkal játszani.

Kumiho #2179

lolSL
vigyáznék az ígéretekkel, ha viszont nem lesz jó, akkor téged kell hogy véresre és elszakadtbelûre rugdossunk a fejlesztõk elérhetetlensége miatt

Lehet sokan megköveznek, de szerintem mw2 színtjére már így laggosan is felnõtt. Kiadják a patchet, tud majd az ember együtt játszani haverral és kb maga lesz a kánaán.
Nagylaci
Hát én is beszereztem. Sajnos nekem annyira "rángatózik", hogy gyakorlatilag játszhatatlan. Néhány észrevétel azzal kapcsolatban, hogy a géppel vagy az operációs rendszerrel lenne a probléma.
Ha a gépem kevés akkor a single player miért nem szaggat magas grafikai beállítások mellett sem?
Ha az operációs rendszerrel van a baj akkor miért megy úgy öt-hat játék tökéletesen, csak ez nem?
A jelenség elég érthetetlen amúgy. Pálya betölt, nem szaggat. Szaladgálok nem szaggat. Kitör mellettem az armageddon, nem szaggat. Viszont ha becélzok valakit már rándul egyet. Ha lövök rá még durvább a rángatózás. Ha pedig kölcsönösen kiszúrjuk egymást és becélozzuk egymást majd lõni kezdünk akkor õrült "lag szerû" jelenség tapasztalható. Ugyanez van akkor is ha leveszem a részletességet a pattintott kõkorszak szintjére. A másik vad dolog, hogy a "Combat Training" is rángatózik. Az pedig tök offline ha jól gondolom úgyhogy lag eleve kilõve.
Egyébként nekem összességében tetszik a játék. Ha kijavítják ezt a hibát és a többi bugot akkor simán felnõhet a MW2 szintjére, vagy tovább...

Fpocok
Akit érdekel egy alig használt CoD:BO + GTA4 az írjon rám <#pias>

Fpocok
Zsír. Amúgy volt már.

http://www.clancore.hu/?oldal=kezdolap&sub=fooldal&act=bovebben&id=25

Tudják hogy mi kell a népnek. :)
darki81
mert osztogatják a kenõpénzt<#vigyor1><#miaz>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Letartóztatás hack miatt...

Mondjuk kétlem hogy különösebb büntetést kapna.
De azt viszont nem értem hogy ha ezt le lehet tartóztatni, akkor WH és egyéb csalások készítõit, mint pl. a Totalcod-on is fent lévõ cikkben szereplõ "X22" gyereket meg társait mért nem. Mert azokat aztán jóval keményebben kiosztanám...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lolSL
nem

üdv srácok
volt patch az elmúlt 2 hétben?
Bizonyára rengetegen várják már a minden problémát orvosló patch-cset. Korábban részletesen közzé tettük a fejlesztõk által meghatározott javítás tartalmát, de egészen eddig szinte még körülbelül sem tudtak pontos idõponttal megajándékozni a tûkön ülõ játékosokat. A közösségi menedzser azonban a minap egy twitteres bejegyzés során közölte a nagyérdemûvel, hogy jövõ héten érkezik a frissítés, ugyanis már a minõség-ellenõrzés fázisába ért a fejlesztése. A foltozás egyébként nagy ívben összefoglalva optimalizációt, ranked meccseken lévõ csapatváltást, exploit javításokat foglal magában és lehetõség lesz 12 játékos szerverek indítására.

forrás: TOTALCOD.HU

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

bigapó
csak elnézted, ez minden szinten így van, 50-es szintet is ki kell vinni, akkor tudsz majd váltani.

The Matrix has you...

bigapó
jó lesz ez még sokáig

The Matrix has you...

Fagyás ellen lehetõségek:
-config_mp.cfg kitörlése
-maponként consolba /sv_restart

Legbiztosabb viszont, hogy várunk türelmesen a patchre, elvileg ez csak 1 hét még, szóval türelem bizonytalan patchet terem. Talán jobb lesz, legalábbis remélhetõleg.
nekem is ugyan ez van.Jo lenne valami segitség:!!!

pisztácia
Na igen, lehet csak 2 év lesz, lehet még annyi se. Lényeg, hogy most ezek mennek jól, aztán majd eldõl.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
<#fejvakaras>

Hello srácok!

Tegnap el jutottam a Prestige level 3. szinthez, elvileg. Át is váltott az embléma, de nem törli az eddig elért eredményeimet, és nem lehet a Prestige modba belépni! Ja és 60 000 XP kell az 1. szint eléréséhez! Hogy lehetséges ez? Hogy mûködik 1álltalán ez a Prestige dolog a játékban?

Mert korábban elértem az 50. 5 szürke csillagos szintet, majd a menüben az Operations > Playcard részben alul be léptem a Prestige modba. Figyelmeztetett is hogy ki töröl minden addigi eredményt chellengeket, xp-t, cod pontot. Ez rendben is volt. Kezdtem elõrõl a szint lépést 1-tõl fel 50-ig. Amikor elértem az 50. szintet másodszorra, elvileg ez lenne a Prestige level 1., akkor nem adott többé se xp-t se cod pontot.

Be kellett lépni újra a Prestige modba, megint figyelmeztetés stb.. és törölt mindent! Kezdtem megint elörõl. Közben persze meg változott az embléma!De tegnap mikor meg volt a Prestige level 2. magyarán 3. alkalommal is el jutottam az 50. szintig, akkor jött az hogy elvileg már ugye a Prestige level 3. modban kellet volna a korább módon "belépni", de inaktív a Prestige mod menüpont! Az elsõ szint eléréséhez 60 000 XP kell!! Amit persze számol is!

Hogy van akkor most ez? Mert hiába akartam belépni megint a Prestige modba, hogy aztán le nullázzon minden elért eredményt, és kezdeném megint elõrõl nem lehetett belépni Prestige modba!!

Köszönöm a válaszokat! :)
FSpofon
BO-hoz hasonló pofátlan gépigény növelések mellett kétlem azt a 3-4 évet :(

Arab money

Fpocok
<#taps><#taps><#taps><#taps>

pisztácia
Köszi szépen!
Igen, én se akartam sokat rákölteni, bár elég húzós volt nekem ez is. De már vagy 3 hónapja néztem az alkatrészeket, meg tanácsokat kértem a fórumokon, hogy legyen egy olyan ami azért még 3-4 évig biztosan jó lesz.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Bár alaplap lehet nem ilyen :)

A lényeg, hogy a proci egy E6300-as ami gyárilag 2,8GHZ és stabilan megy már kb fél éve 3,6GHZ-en. A gyári hûtésével :)
Gratula a gépválasztáshoz. Örülök, hogy vannak még emberek akik megmaradnak a realitás talaján és nem költenek százezreket egy gépre. :)

Nekem kb 1 éves a konfigom és nem fogok még cseréni :)

Gigabyte EP41T-UD3L Intel P41 LGA775 ATX alaplap
2x2GB DDR2 RAM 1088MHZ
1,5Terra HDD
Ati 4890 1GB DDR3

:)