11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#8962 Hát én elöször átraktam xp re, de ott el sem indult szóval full formázás az összes partícióra és ujra xp, elindul de lefagy 5 perc játék után, most visszaraktam 7 re és tökéletesen fut, ígaz 40 fps el, de sztem az bőven a játszható kategóriában van. Am majd kipróbálom még 1x az m60 at :D -
#8961 mármint gyengébb gépen jobban fut XP alatt mivel nincs akkora igénye az oprendszernek. -
#8960 egy csomó embernek segített egy windows reinstall, és XP-n egyértelműen jobban fut.
ha nem próbálod ki, megérdemled.
ennyi -
#8959 hát az nehéz, de ellensúlyozza a tűzereje a lassúságot :) tegnap szivattam a bandát Nuketown-on demo közben falon, garázsajtón keresztül (hardened-el) öltem őket, meg is csináltam egy egyéni rekordot, 14 falon keresztüli ölés. az volt a baj, hogy sokszor csak sebzett, mivel nem láttam kit lövök :DDD -
#8958 Jah de kurva lassan lő, és nehéz is. -
#8957 szerintem a MAC11 jobban hasonlít rá, csak kevesebb lőszer van benne. -
#8956 jaja, m60 brutál, napokban kezdtem Én is használni, kurva jó a hangja és könnyű vele ölni is:) -
#8955 Dragunovot szokták, Spectre nem tudom.. :D M60 nekem bejövős, Dominationban szoktam vele védeni , tetszik .. de ott van még pl a Commando, az is frankó kis fegyó!!!: ) -
#8954 vagy m60, fn fall, dragunov, spectre stb -
#8953 Jó most felsoroltátok a jókat, de mi van a skorpion al vagy esetleg a kripari sal mert egyiket sem láttam még multiba. senki sem használja öket. -
#8952 UMP, nem UPM, bocsesz... -
#8951 Az L96A1-et imádom éniss, én meg az ak74u-t utálom, kicsit UPM gyanús nagyon sebez és pontos is... -
#8950 Nekem csak jobb lett a patch óta, jó a gém, végre kezd összeállni a kép.
Csipával vezettem, jól ment, aztán bannoltak azt hitték cheater vagyok szerintem.
Tomahawkot imádom, olyan EPIC dobásokat lehet csinálni hogy csak na, meg csipa classnál jó egy közelharci eszköz ha nem a másodlagos is, sokszor megsegít! -
#8949 Teljesen jó mindegyik, csak megkell tanulni velük játszani... nekem a kis Ak példáúl nagyon bejön, kicsit COD4 feelinget ad :) L96A1-es csipa is tetszik... de ott van pl az AK47 amit meg rühellek mer egyszerűen annyi mindent bead, hogy az gusztustalan :DD -
Gergosz2 #8948 Windows 7 ultimate 64 bit eredeti oprendszerem van.Egyik játéknak sem volt eddig baja vele úgyhogy ezt kizárnám.
Egyszerűen szarul van megírva ez a játék .Ennyi. -
#8947 Amugy én azt utálom a gémbe hogy a fevyerek fele használhatatlan, vagy csak HC be érdemes menni vele. -
#8946 Sziasztok.Nálam dráma van a gammel.Akkorákat laggol,szaggat,meg 5-6 kör után kifagy.Idáig nem volt.Valami ötlett."Core 2 e6850 3ghz,3gb ram nvidia 9800 gtx 512 win7 64 bit-260.99 nvidia driver..... -
nikopeti #8945 Nagyonjo... uninstalláltam a steamet,hátha ujratelepités után hajlando leszedni a patch-et. Most már a steamet sem tudom visszarakni,aztirja tulterheltek a kiszolgálo szerverek kérésem teljesitéséhez Másnál is rossz a steam?vagí csak engem tisztel meg nemmüködéssel? -
#8944 menjél ki havat lapátolni, mindjárt melegebb lesz az érzet :) -
#8943 Akkor ne is játsz a téli pályákon most :DDDDDDDDDDDDD -
#8942 Sziasztok!
Azt a rohadt de hideg van kint. Visszafelé csak másfél órát fagytam buszmegállóban -
#8941 Nekem megjavult hála égnek a mostani patch után, a fix 250 megvan , pedig esküszöm nem vártam hogy ez igy lesz :))) -
#8940 Hasonló gépem van, és nekem sem volt eddig soha gond :) -
#8939 ehhez a csipatémához hozzászólva, tegnap pont próbálgattam Én is, és mikor levegőt visszatartod, utána nem engedi egy darabig, azaz a pontos célzást elfelejtheted. picit talán tovább lehet célozni, nem fullad ki olyan hamar, de nem sokkal. -
#8938 Teljesen jó a csipa, nálam ha mellé lövök nem adja be.. viszont a quickscopeos nozoomos, célzós témák perfektül mennek :PP -
#8937 Gergosz, ott meg oprencer lesz a ludas. :P -
#8936 Ez mennyiben fontos a számunkra? most ez komoly, mert ettől pozitív, de negatív irányba is elmozdulhatnak a dolgok. szerintetek mi lesz? -
wariorkhing #8935 Amúgy azt hallottátok hogy az Infinity Ward "átigazolt" az EA-hez? (bocs ha már mindenki tudta, én csak most olvastam xD) -
#8934 Arról beszélek hogy nekem tökéletes a csipa!Most ezt vagy nem akarod elhinni,vagy nem tudsz értelmezni!Azt hogy neked miért így megy nem tudom...De ne hurrogjál már le azért mert nekem nincsenek ilyen gondjaim!De ezen ne vitázzunk! -
#8933 Egyet kell értsek veled! -
Gergosz2 #8932 Nekem elsőre semmi bajom nem volt a játékkal.Az első patch után kezdett lefagyni és a második után meg fatal error-ozik:
(bocs de telóval csináltam mert a printscreen nem működött)
Én nem fogom magam ezen idegesíteni.Hagyom ezt a szart.Majd tavasszal visszanézek rá hátha lesz valami javulás.Szerintem nem 64 mb-os patch kelet volna hanem legalább 1 gigás.Annyi bug van ebben a játékban.
Ezt is egy az egyben konzolról(benne van a komplett xbox/ps3 gombsor multkor néztem) portálták csak hozzáfabrikálták a pc-s szerverkeresőt azt kész. Azért ennyire bugos ez a fos.
De mondjuk mit is várjak.Mi pc-sek le vagyunk sz*rva. Az összes eladás 5-10%-a pc,kb 50-55 xbox 360, a maradék meg ps3.(mondjuk logikus is hogy a konzolosok előbb kapnak javítást a megoszlást nézve.)
Egyre jobban kezdek kiábrándulni a cod-ból.
-
#8931 egyébként még amit hozzátennék a legutóbbi patch óta nekem is fagyogat néha napi 2xkb. az előtt meg semmi bajom nem volt. tehát valami faszság van benne. -
#8930 OK akkor csak én vagyok véglegesen béna hozzá. Legalább örülnek a társak mert ezt mindenképp meg szoktam hagyni nekik. Ha valaki ért hozzá legalább tényleg segíti vele a csapatot nem úgy mint én.
Amúgy ez a jól védett hely elég relatív. Múltkor éppen azzal próbálkoztam, de hát rohadt hangos és folyamatosan pirosan világítok a radaron. Semtex be, elfutni nem tudok, jóccakát'... Az is jó volt amikor kaptam egyet HCHQ -ban. Ott még célkereszt sincs hozzá. Na úgy lőjél vele. -
#8929 Te miről beszélsz? Ember én hardcore-ozni szoktam javarészt. és van hogy egy másik csipát aki stabilan campelve 2 tárral nem tudok lelőni ha pontosan rácélzok. akár hol célzom be nem adja be ha meg mellé lövők akkor olyan fejet kap, hogy a pálya másik végén is hallják. egyébként azt vettem észre, hogy olyan bug van a csipában ami a quick scope megakadályozása miatt történik. pl van hogy zoomolok és nem oda megy a golyó hanem valahová random mintha nem zoomolnék. -
#8928 még grafikában is sok különbség van köztük...főleg single-ben. más a csapat is. az egy dolog, hgoy átvesznek dolgokat, az alapot, de egy alapja van a VW-nek és a Skoda-nak, mégis kurvára más autók... -
#8927 nem ugyanaz a két játék, mikor fogod (fogjátok) már fel?? -
#8926 Steam fórumon ugyanezt bizonygatta valaki, aztán jól lehurrogták ott is a konfighuszárok hogy ez a "fejlődés" eredménye. :) Nem tudod őket meggyőzni, kár pazarolni rájuk a sorokat. -
#8925 ha nem lenne 2 ikonnal fölötte a tökéletesen futó cod6 ugyanezzel az engine-nel, ugyanezzel a grafikával, ugyanezen a rendszeren, akkor érteném amit mondasz -
#8924 végre egy normális látásmód... -
#8923 Pedig egyik legfaszább care package cucc. csak figyelni kell rá, hogy honnan jönnek sokan és adni nekik. ha megfelelően levédett helyen állsz, akkor gyakorlatilag mákos granyón vagy gl-en kivül semmivel sem tudnak megölni.
tegnap nekem pl az ment az agyamra, hogy az ak74u-val kb 1 de max 2 lövés voltam mindenkinek. Én meg szenvedtem az Enfield-el, mert éppen ahhoz csináltam contract-ot. fél tár is belement némelyikbe, aztán meg egyszer csak 2 lövés elég volt. iszonyat túl van kalibrálva az a fegyver, meg úgy általában a sub-machine gunok. ezen még javíthatnának és akkor tényleg közel lenne a tökéleteshez:)