Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kumiho #2179
az is egy dolog, hogy elõször a konzolos hibákat javítják ki, mivel közel 90%-ot tett ki az eladás azon.
Mindent leegyszerûsítettek, hogy a hülye is megértse, vásárolható petek stb...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Kumiho #2179
De tény, hogy az admin létezése korlátokat is szab, pl túl jónak se lehet lenni. -.-"
Kumiho #2179
amúgy sztem HC player és rendes player között kéne különbséget tenni. nincs casual player, csak HC player.
Kumiho #2179
Egybõl úgy játszik, hogy easy-n vagy regularon kezdi el a játékot. Egyszer végigviszi, és kuka. Multival meg pár hónapig játszik. Utána jön a másik játék. Konzolon sokkal több ilyen játékos van, de ma már PC-n is fellelhetõek ezen faj képviselõi :)
Sztem ez a casual:D
A HC játékos meg végiviszi a legnehezebb fokozaton, és próbál egy lehetõséget többféleképpen kivitelezni. jelen esetben SCCT játékban ez tökéletesen mûködött:D RPG fanokra a legjellemzõbb a hc.
Nekem még szokatlan az egész menü, a karakterkreálás, stb. De az majd változik úgyis, tetszik a testre szabhatóság, mondjuk a rózsaszín camo-t és a dzsiájdzsént hiányolom -.-"
Kumiho #2179
Amúgy a Casual/HC játékos témához. Nem a "Casual" játékosokkal van a baj, hanem a fejlesztõkkel/kiadókkal akik a nagyobb pénz reményében lassan az összes amúgy régebben HC-nak készülõ játékot lebutítanak a Casual casual-jára, hátha akkor még fél millió elmegy belõle...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egyébként Bo multiban annyira röhejesen a hangok. Mintha valami dokumentumfilm forgatás zajlana, vagy nem is tudom. Pettyet se figyelemfelkeltõ, monoton, nem túl életteli. : D
Mármint amikor a gépi hang be"üvölti" pl, hogy "loosing b", stb.
Kumiho #2179
"Casual gamer" is a loosely defined term used to describe a type of video game player whose time or interest in playing games is limited compared with a hardcore gamer."
lolSL szemléyében ezek szerint egy valódi überhácé gémerrel van dolgunk, aki mélységesen megveti a fajtámat. : DD <#zavart2>#zavart2>
Kumiho #2179
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
szerintem meg nem hülyeség a lobby, de tény, hogy ebben nincs szükség rá. ja, az para publicon, hogy nincs csapatváltás (mw2), de ha összedob két lobbit, általában nincs is szükség rá. onnan a dedikált szerók hiányoznak, innen meg elég sok más. de ha a pecs javítja, akkor majd én is állítom, hogy jó játék, de rajtatok kívül eddig csak panaszokat hallottam, már a baráti körömben.
De ez a csapatban játszás rinya csak egy dolog, sok más hiányossága is van, tele van még buggal, és sokaknak még most is laggol (nekem kezdetektõl nem, úgyhogy legalább erre nem nyígok.), spawnrendszere ennek is botrány egyelõre..
Kumiho #2179
1. Képzeld, nem tudtunk együtt játszani. Bementünk partiba és az esetek 90%-ában nem rakott be egy helyre minket. Persze, én voltam a hülye... hülye voltam, hogy megvettem.
2. Kérlek, mi az a sok baromság, amirõl beszélsz? Én egyedül az RCXD kocsit tudnám felhozni, de mondjuk promodon nem lesz, szóval.
3. Lobbi? Hát az egy nagy baromság volt. Persze konzolon van, mert nekik ez jutott, de PCn hülyeség. Fõleg ahogy mondtam is... nem mûködött. A L4D nél meg azért van lobbi, mert ott csak 4 játékos van egy csapatban. Mellesleg jön a patch, lesz térfél csere és minden megoldódik. (Mellesleg MW2ben sem lehetett csapatot váltani, nagyon izgalmasak voltak a 4v9ek.)
"Casual gamer" is a loosely defined term used to describe a type of video game player whose time or interest in playing games is limited compared with a hardcore gamer. Casual gamers can conceivably consist of any people who show more than a passing interest in video games, therefore it is difficult to categorize them as a group. For this reason, games which attempt to appeal to the casual player tend to strive for simple rules and ease of game play, the goal being to present a pick-up-and-play experience that people from almost any age group or skill level could enjoy.<6>6><13>13><14>14><15>15><16>16> Casual gaming demographics also vary greatly from those of traditional computer games, as the typical casual gamer is older and more predominantly female,<17>17><18>18> with over 74% of those purchasing casual games being women.<19>19>."
Ahhaaaaa, tehát akinek van élete is, értem.
Azért ez a wikis leírás nem semmi, szakadtam. : D
Kumiho #2179
"as the typical casual gamer is older and more predominantly female"
Amikor olvastam nem kicsit kezdtem nevetni. Bocs...
Lnik:
KLIKK
Nézem régóta a topicot, bejössz ide néha oltani, negatívkodni, de emberhez méltó szavad, az kevés.
Ha pedig nem tudsz rendesen kommunikálni, akkor inkább ne szólj azokhoz, akik ezt megteszik veled, vagy bárkivel, mert elhiheted, én is dobálóznék ócska szavakkal a stílusodhoz mérten, de minek tegyem? Játék a téma, nem Te.
Kumiho #2179
kurva nagy, csajtól még ilyet nem hallottam <#puszis>#puszis><#hamm>#hamm>
MJ rulz Pink Team The Only One
Nekem kell lobby. Left 4 deadnél hozzászoktam, az csapatjáték, lobbyt a csapatodnak. Amúgy tudod mit, nem is kéne lobby, csak, hogy lehessen egy csapatban játszani haverokkal. 2010, igen, ez van most, ha még nem néztél volna a naptárra, és igen, felháborító, hogy nem oldották meg a csapatválasztást még, valamint, hogy egy csapatba kerüljek azokkal, akikkel akarok. Mert számomra ez nem egy agyatlan hent publikok ellen. Vagy tévedek?
Nekem akkor se volt problémám az iw lobbyrendszerrel, azon kívül, hogy néha szétvágta az ember idegrendszerét. Lehet, azért írom, mert mw2 is pár hónappal megjelenést követõen lett meg, amikor már jórészt ki lett javítva.
Kumiho #2179