Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Szerintem meg a killstreak rendszer már eleve attól sokkal jobb lett, hogy nem adja hozzá az azzal szerzett killeket a streak -hez. Aztán, hogy végre nincs nuke megint csak öröm és boldogság. Cold-blooded tényleg hiányzik, de viszont nincs pain pills amitõl agyvérzést lehetett kapni.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

pisztácia
Valaki pls legyen olyan jó, hogy leírja miket kell átírnom a cfg-ben, hogy jó legyen a MP. Az a két sor kéne nekem, ami olyan mint CS-be a rate. Asszem lolSL írta régen.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
Tudtommal a Ghost Pro minden elõl elrejt. De lehet tévedek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

böröczk
Logen, tele vagy ellentmondásokkal, pc barát- de ugyanakkor laggol, swappol.... ? Mindig is kikészítettél, ezek után se lesz máshogy , viszont ne akard már saját magad gyõzködni olyasmirõl, amit még te sem hiszel el, csak azért, mert ahogy én is, kipengetté pár lepedõt a játékért. Te sem tehetsz mást, mint vársz a megváltó peccsre, aztán vagy lesz fellélegzés, vagy nem.

Kumiho #2179

Prince23
Ja a Zombie mód az nekem jól fut. max a coop miatt nem "dobom ki" akkor.

úgy se dobnám ki, csak ez egy nyomatékosítás:DD

böröczk
alap, különben nem játszanék. <#idiota>

Kumiho #2179

lolSL
de ha legalább szarnák a contentet vagy a balance javításokat ha már havidíjas.. de most jut 2 patch egy évre, pazarlás befizetni

pasid van szivi?

Prince23
Bri a BO mérföldkövekkel jobb gémre sikerült mint MW2, sokkal átgondoltabb, és részletesebb is. "Vissza a gyökerekhez". ez a szlogenje. éS SD-be is sokkal jobbak a pályák. Mindemellett PC barát is. (mondjuk nekem nem, fagyi) Most az egy dolog hogy swappol meg lagol, kell várni, ha még a patch sem oldja meg a probsot, akkor nem tudom mi lesz itt. Fõleg nekem, mert akkor megy a kukába. és kénytelen leszek X360-on multizni :D

az is egy dolog, hogy elõször a konzolos hibákat javítják ki, mivel közel 90%-ot tett ki az eladás azon.

böröczk
<#eljen>

Kumiho #2179

böröczk
Inkább aggyá belõle

Kumiho #2179

Fpocok
Hát ez sajnos igaz. Megcsinálták a world of casualcraftot... abba is hagytam. Na nem azért, mert én olyan baromi hc voltam, de ott voltam minden este és szar volt nézni, hogy ugyanaz a gear van azon is, aki csak 2x2 órát van online :D
Mindent leegyszerûsítettek, hogy a hülye is megértse, vásárolható petek stb...

böröczk
bárcsak király SRÁC lehetnék. ó bárcsak

Kumiho #2179

Nagylaci
Most vagy nincs értelme annak amit írtál, vagy el kellene hagynom az esti Unicumomat... :D

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

böröczk
Az tetszik, hogy nem adódnak hozzá egymáshoz a streakkel szerzett killek, viszont hiányolok pár killstreaket, valamint nem tetszik a cold-blooded hiánya sem, hiszen a ghost tudtommal csak a spyplane elõl rejt el..

Kumiho #2179

lolSL
nyilván máshogy fogom szólítgatni akkor ha homofag rózsaszín logóval vagy egy csaj és még fizetek is egy nyomozónak hogy kiderítse az igazat csak hogy eldöntsem hogy ilyen király srác legyek-e mint te, aki itt arcol random emberekkel

Nagylaci
Killstreak -ekkel mi bajod amúgy?! Nekem bejön ez a rendszer.

böröczk
Amúgy még a csalók kirúgásának lehetõségét hozzádobnám BO pozitivumaihoz.
De tény, hogy az admin létezése korlátokat is szab, pl túl jónak se lehet lenni. -.-"

Kumiho #2179

Nagylaci
Most rohadtul lebuktál!

böröczk
nincs <#rinya><#rinya>

Kumiho #2179

böröczk
<#violent> Rézs, te még csak pléjer se vagy : D

Kumiho #2179

Nagylaci
Akkor te tényleg kazsuál gémör vagy. Fogadjunk, hogy nincs nõd! :D (sejtettem én...)

Rage47
attól még casual player maradsz haha

amúgy sztem HC player és rendes player között kéne különbséget tenni. nincs casual player, csak HC player.
böröczk
Szerintem meg aki kitalálta ezt a szót, annak szimplán nincs nõje ,se barátai.. : D Maximum online, de offline élete kevés <#lama>

Kumiho #2179

Prince23
Mi a casual gémer?

Egybõl úgy játszik, hogy easy-n vagy regularon kezdi el a játékot. Egyszer végigviszi, és kuka. Multival meg pár hónapig játszik. Utána jön a másik játék. Konzolon sokkal több ilyen játékos van, de ma már PC-n is fellelhetõek ezen faj képviselõi :)

Sztem ez a casual:D

A HC játékos meg végiviszi a legnehezebb fokozaton, és próbál egy lehetõséget többféleképpen kivitelezni. jelen esetben SCCT játékban ez tökéletesen mûködött:D RPG fanokra a legjellemzõbb a hc.

böröczk
<#idiota><#idiota><#idiota>

Kumiho #2179

Nagylaci
Aha. Secondary -nak meg piperetáskát amibõl egy nõ bármikor képes elõrántani egy Csopper Gunner -t is akár. Persze... :)

böröczk
A peccs <#worship>

Kumiho #2179

böröczk
*grafikai bugok

Kumiho #2179

böröczk
Írtam. grafika, játékmenetbeli bugok (3 óra játékozás alatt), spawnrendszer, csapatváltás, együttjátszás, killstreakek, pályák, és amiben annyira még nem vagyok biztos, de mintha az assaultokra jobban rágyúrtak volna. de lehet, nekem tûnnek csak zúzósabbaknak. Mondjuk én most a miniak-t gyûröm, jó cucc.
Nekem még szokatlan az egész menü, a karakterkreálás, stb. De az majd változik úgyis, tetszik a testre szabhatóság, mondjuk a rózsaszín camo-t és a dzsiájdzsént hiányolom -.-"

Kumiho #2179

Az kéne...

Amúgy a Casual/HC játékos témához. Nem a "Casual" játékosokkal van a baj, hanem a fejlesztõkkel/kiadókkal akik a nagyobb pénz reményében lassan az összes amúgy régebben HC-nak készülõ játékot lebutítanak a Casual casual-jára, hátha akkor még fél millió elmegy belõle...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

:DDDDD

Prince23
Sok hangkártyát sem kedvel. ez is technikai baki, Majd a patch :D

Nagylaci
Na végre megértettem. lolSL nem bírja a csajokat. Manapság nem szégyen az már... :D

Prince23
Hiányosság egyáltalán nincs benne, csak technikai bakik. Na de abból mint a huzat.

böröczk
Dehogy is. BC2-ben se volt ilyenre példa, azt el is adtam mondjuk rövid idõn belül -.-"

Egyébként Bo multiban annyira röhejesen a hangok. Mintha valami dokumentumfilm forgatás zajlana, vagy nem is tudom. Pettyet se figyelemfelkeltõ, monoton, nem túl életteli. : D
Mármint amikor a gépi hang be"üvölti" pl, hogy "loosing b", stb.

Kumiho #2179

Fpocok
Autoteambalance.

Fpocok
Kérlek, mondd mi az a sok hiányosság meg hiba. Tényleg érdekel.

böröczk
"
"Casual gamer" is a loosely defined term used to describe a type of video game player whose time or interest in playing games is limited compared with a hardcore gamer."
lolSL szemléyében ezek szerint egy valódi überhácé gémerrel van dolgunk, aki mélységesen megveti a fajtámat. : DD <#zavart2>

Kumiho #2179

Amúgy a csapatváltás önmagában még nem sokat fog érni. Vagy gondoljuk 8Vs4-be majd átmennek a 8-as csapatból maguktól? Hát én már ilyenekben nem nagyon reménykedem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

böröczk
ha a pecs segít rajta : <#eljen>
szerintem meg nem hülyeség a lobby, de tény, hogy ebben nincs szükség rá. ja, az para publicon, hogy nincs csapatváltás (mw2), de ha összedob két lobbit, általában nincs is szükség rá. onnan a dedikált szerók hiányoznak, innen meg elég sok más. de ha a pecs javítja, akkor majd én is állítom, hogy jó játék, de rajtatok kívül eddig csak panaszokat hallottam, már a baráti körömben.
De ez a csapatban játszás rinya csak egy dolog, sok más hiányossága is van, tele van még buggal, és sokaknak még most is laggol (nekem kezdetektõl nem, úgyhogy legalább erre nem nyígok.), spawnrendszere ennek is botrány egyelõre..

Kumiho #2179

Nagylaci
Érdekes, én csak annyit értettem meg az egészbõl, hogy a "Casual Gamer" az egy idõsebb nõ... :D :D :D

Fpocok
Na kezdjük.

1. Képzeld, nem tudtunk együtt játszani. Bementünk partiba és az esetek 90%-ában nem rakott be egy helyre minket. Persze, én voltam a hülye... hülye voltam, hogy megvettem.
2. Kérlek, mi az a sok baromság, amirõl beszélsz? Én egyedül az RCXD kocsit tudnám felhozni, de mondjuk promodon nem lesz, szóval.
3. Lobbi? Hát az egy nagy baromság volt. Persze konzolon van, mert nekik ez jutott, de PCn hülyeség. Fõleg ahogy mondtam is... nem mûködött. A L4D nél meg azért van lobbi, mert ott csak 4 játékos van egy csapatban. Mellesleg jön a patch, lesz térfél csere és minden megoldódik. (Mellesleg MW2ben sem lehetett csapatot váltani, nagyon izgalmasak voltak a 4v9ek.)

böröczk
"Casual gamer

"Casual gamer" is a loosely defined term used to describe a type of video game player whose time or interest in playing games is limited compared with a hardcore gamer. Casual gamers can conceivably consist of any people who show more than a passing interest in video games, therefore it is difficult to categorize them as a group. For this reason, games which attempt to appeal to the casual player tend to strive for simple rules and ease of game play, the goal being to present a pick-up-and-play experience that people from almost any age group or skill level could enjoy.<6><13><14><15><16> Casual gaming demographics also vary greatly from those of traditional computer games, as the typical casual gamer is older and more predominantly female,<17><18> with over 74% of those purchasing casual games being women.<19>."

Ahhaaaaa, tehát akinek van élete is, értem.

Azért ez a wikis leírás nem semmi, szakadtam. : D

Kumiho #2179

Prince23
A Zombi mód igazán nagy függõséget tud okozni. Sokkal másabb mint a te kis Lefordeded:D szal hajrá. ma leszek

Nagylaci
Casual Gamer a wikipedia szerint:

"as the typical casual gamer is older and more predominantly female"

Amikor olvastam nem kicsit kezdtem nevetni. Bocs...

Lnik:
KLIKK

Nagylaci
A lobby miért faszság??!! És is éppen a L4D 1-2 -re akartam hivatkozni, de már elkéstem... Szerintem messze tökéletesebb megoldás egy jó lobby mint hogy rákattintok oszt' majd csak lesz valahogy.

böröczk
Milyen a nem kezsöl gémer és milyen a kezsöl gémer, ha már itt tartunk? : D Olyan óriási kockaszavakkal dobálózol, de mit is jelent pontosan, segíts, mert én kezsöl gémer létemre nem értem. köszi.
Nézem régóta a topicot, bejössz ide néha oltani, negatívkodni, de emberhez méltó szavad, az kevés.
Ha pedig nem tudsz rendesen kommunikálni, akkor inkább ne szólj azokhoz, akik ezt megteszik veled, vagy bárkivel, mert elhiheted, én is dobálóznék ócska szavakkal a stílusodhoz mérten, de minek tegyem? Játék a téma, nem Te.

Kumiho #2179

csuszi
"telibehokizott csapatváltás"

kurva nagy, csajtól még ilyet nem hallottam <#puszis><#hamm>

MJ rulz Pink Team The Only One

böröczk
Uhh. Kezsöl gémer, jajj nekem : D Xboxot és egyéb konzolt soha, gyûlölöm mind.
Nekem kell lobby. Left 4 deadnél hozzászoktam, az csapatjáték, lobbyt a csapatodnak. Amúgy tudod mit, nem is kéne lobby, csak, hogy lehessen egy csapatban játszani haverokkal. 2010, igen, ez van most, ha még nem néztél volna a naptárra, és igen, felháborító, hogy nem oldották meg a csapatválasztást még, valamint, hogy egy csapatba kerüljek azokkal, akikkel akarok. Mert számomra ez nem egy agyatlan hent publikok ellen. Vagy tévedek?
Nekem akkor se volt problémám az iw lobbyrendszerrel, azon kívül, hogy néha szétvágta az ember idegrendszerét. Lehet, azért írom, mert mw2 is pár hónappal megjelenést követõen lett meg, amikor már jórészt ki lett javítva.

Kumiho #2179