11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#9002 Esetleg tedd irásvédetté az mp_config fájlt ami tárolja a beállitásokat. -
handrx #9001 Hello srácok!
Újra raktam a gépet meg persze a játékot is.
Az lenne a probléma hogy a korábban játszott meccseket nem kaptam vissza gészen! Csak dec 9.-ig vissza menőleg! Hova a fenébe tűnt az előző 1 hónapnyi játékom? Konkrétan Nov 9.-től Dec 8.-ig bezárólag?
A szintem meg maradt amin voltam meg a cod pont is, de az első 1 hónapban játszott játékaim nincsenek meg!!! :@ -
#9000 Nem HC mód volt, nem volt friendly fire. -
#8999 AMúgy a texture filtering-nél, nekem csak trinear meg binear, meg automatic van. Nektek van ott más is?
Meg azt kérdezném még meg, hogy a beállításokat miért nem menti el a game? Beállítom pl a shadow-ot, kilépek a game-ből, aztán vissza, és már off-on van.
Meg néha olyat is csinál, hogy nem tudom a 85 Hz-re rakni, csak 60-ra... mikor 85Hz-en megy mindig a monitor, de pár játéknál van hogy csak 60 Hz-en tudom futtatni. Ilyen pl még a GTA 4 csinál. -
busman1 #8998 Persze az is lehet, hogy a nagy bombázásban összehoztad a megfelelő számú TK-t, és automatikusan dobott a szerver. -
#8997 Akkor már nem vagy egyedül. :) Igazából ezen a pályán csak őrültködni lehet. Úgy kell itt játszani, hogy totál nem foglalkozol semmivel csak próbálsz kiigazodni a teljes káoszban. Valóban túl kicsi, de olyan pályatervezési ökörségek is vannak benne, hogy a házak mellett egy sávban be lehet lőni közvetlenül az ellenfél spawn -jára! Ezt a pályát nem szabad komolyan venni és kész. -
#8996 Ez ilyen sajnos .. nekem az a kedvencem mikor lövök egy százon felülit mellé persze 10-20 halálozás.. no és beirja az admin, hogy bizony bejelentett csalásért, és jön is fel a 3arc democlient, csak nem talál semmit, mert mindig is a tiszta játék hive voltam -
#8995 Köszi.
Amúgy előbb nagyon jól ment a játék, kb összehoztam egy 15-2 es statot, hívtam a bombázót, erre látom ki is kickeltek... végre nem engem aláznak, hanem egyszer megy, de akkor is kirúgnak....
kicsit vissza is sírtam mw2-őt, ott nem rúgtak ki, ha egyszer ment a játék... -
#8994 Nem tudom mi a jó ebben a pályában, én speciel utálom Kicsi, szűkös ... :/ -
#8993 GeForce.com -on Black Ops Tweak Guide idevágó oldala képekkel szemléltetve:
KLIKK -
#8992 Textúra "simitás" . -
#8991 TESSÉK. -
#8990 Üdv!
Optionsba mire jó az Anisotropic filtering?
Thx -
#8989 Vérbeli köcsög........
haha, szép vid!, ezt majd kipróbálom 1x! -
#8988 Rendben, gyakoroltam és lehet, hogy mégsem vagyok teljesen tehetségtelen a "Death Machine" -hoz. :) A következő videó címe lehetne az is:
"Hogyan legyünk nagyon köcsögök Nuketown -on..."
Bár az is igaz, hogy valahol a negyedik kill környékén már nagyon kezdtem csodálkozni az ellenfél kamikáze taktikáján. :D
-
#8987 Am. olvasd át még1x mit írt,akkor talán nem kérdezel hülyeségeket!
És tanuld meg használni a "válasz erre" funkciót! -
#8986 Én is tegnap vettem meg a Tescoban este felpakoltam a gépre 2 fagyásom volt de semmi lagg szinte teljes beállítással megy nagyon jó játék nekem bejött. -
#8985 -
#8984 Örülök hogy még1 embernek jó! -
nikopeti #8983 Sziasztok.Tegnap este nagynehezen hajlandó volt települni a steam... Sikerült a játékot is telepiteni,nekem is jobb lett a patch után,most szépen fut a játék,pedig nincsvalami erős gépem (8800gts 512mb,intel e 7200 proci 2,53-ról 3,5-re húzva,4giga ram,vista 32bit). Nemértem mi romlott el Pénteken,de megjavult. -
#8982 Egész komoly -
#8981 Jajj ne is mondd. Tök felesleges. Semmi értelme két évente újat kidobni. Amúgy meg a Vista után megértem, hogy sokan Win7et raktak fel, de mivel a Win7 tökéletesen működik, nem hiszem hogy rögtön mindenki lecseréli az OPját. -
#8980 Am te csak számtech boltban tudod újra rakni a Windowst? otthon nem megy? -
#8979 off: AHHH mért pont norbi basszus?? ő volt a legjobb -
#8978 mert én tudok úgy írni, ahogy kell egy szöveget....
mint egy levelet, hivatalosat.
nekem így megy.
ha ez a bajod, írok így.
PONT ez a bajod velem????
jajj.
-
#8977 Te amugy miert nem irsz "normalisan" ahogy a tobbiek es miert kell folyamatosan ures sorokat berakni minden mondat koze?
Valami olyasmi jut eszembe amikor olvasom amit irsz, hogy "nagy logo, nagy iras, nagy arc". -
#8976 mi? -
#8975 Hagyd!Kár törnöd magad az egészen!És még le is hurrognak! no comment... -
#8974 Jó nem olvastam vissza bocs! -
egyáltalán nem ócska rencer az, csak divatjamúlt....
NA, akkor a windows frissítésel jobb lett neked is?
erről beszélünk.
akik itt sírnak, a sírás helyett már régen újrarakták volna a windowst, és lenne alternatíva, vagy minta... -
#8972 ha nekem címezted, olvass vissza.
PONT nekem nem ment egy 2 magos Athlonon, 4 gb rammal, és egy 9800 GTX kártyán.
megvettem egy VALÓBAN atomerőművet (ezen a cuccon naná hogy megy..), a proci+alaplap+kártyát megkapta a gyerek. (a wincsije maradt....)
újraraktam a windowsát, ÉS AZÓTA -még a patch előtt is - csont nélkül játszott!!! és azóta még jobb lett.
és azt is leírtam korábban, hogy az egyik számtech cégbe pont ilyen gonddal hozták be a gépet, mondtam rakják újra a vindowst, és sokkal jobb lett, játszható. -
#8971 Neked valószínűleg atomerőműved van otthon és azért beszélsz igy, tudod vannak emberek akiknek nem futja core i7 re meg minden szarra. Egyszer próbáld ki mien érzés az mikor vársz fél évet egy játékra aztán ábrándulj ki belöle mert a treyarch osok elbaszták az egészet az optimalizációval. Bár nekem már mint írtam segített a win reinstall+ a patch, de egy darabig elégé le voltam törve. -
#8970 csak azt adtam fel hogy azt az ócska rendszert használom
egyszerűen nem akarom látni ennyi év után, megszámolni nem tudnám azt hányszor kellett újratenni mert összeszarta magát idővel. és egy szaros cod miatt nem fogom még1x. -
#8969 tudod, amíg nem kell a munkához, nem ez lesz az elsődleges....
főleg, hogy nemsoká' jön a windows 8.....
nálam hosszú évek ótan gond nélkül fut az XP. karban kell tartani, megvannak ehhez az ingyenes programok is, és ennyi.
maximum új hardwer vásárlásnál telepítem újra, majd egy GHOST, és innentől egy dok és fontos könyvtár mentés, és megy is vissza 10-20 perc alatt egy teljesen tiszta windows, és PONT ez oldotta meg többek között a gyerek gépén a Black Ops problémát.
és ennyit tényleg megér.
és ha valaki megvett egy játékot, nem ér meg egy windows telepítést, hogy tényleg tudja, hogy a gépe kevés, vagy 1xűen zsúfolt volt a windowsa? -
#8968 ennyit erről, akkor anyázzál reggeltől estig, lol-gyerek....
meddig tartana egy particion magiccal csinalni egy 5 gb-os particiót, és
fellökni egy xp-t?
feladod? ez az, amit ÉN soha nem teszek.
-
#8967 érdekes amúgy ez a hibásan futó játék szindróma, de talán végre azok kerülnek többségbe akiknél jó lett a patch után. -
#8966 az már szentigaz, hogy win7 sokkal stabilabban fut és jobb is, legalábbis szerintem. időnként újra kell rakni, mert neki is agyára megy a sok hülye program, de hát ez már így lesz amíg ki nem találnak egy jobb megoldást erre. viszont még mindig ritkábban kell, mint anno XP-t, ez már is jobb:) -
#8965 nekem is gondolom hogy segítene mert azon nem lenne ez a hang para ami miatt akad és lowfps, de 2010ben nem fogok lolxp-t használni csak a treyarch kedvéért amikor 1.5 éve atomstabil win7 van a gépen, tanuljanak meg vezetni -
#8964 azt hiszem ott kezdtem jól mikor a játék megkaparintása előtt újraraktam a winfost és a steam-et is, bár utóbbit saját hibámból :) azt szerintem nem kellett volna, de sikerült elrontani és letöröltem mindent a gépről ami benne volt. utólag lehet ezzel is nyertem valamit, fene tudja. hardverem az jó alá, azzal tuti nem lehetett gondja és nem is volt. -
#8963 igaz ez is, de párszor leírtam már, ki kell próbálni egy windows friss telepítés után hogyan megy.
aztán ha úgy sem, akkor lehet anyázni, vagy új vasat venni...
itt olvasgatva sok embernek segített a windows újratelepítés, aztán a patch.... aki addig nem jut el,, hogy ezeket kipróbálja, az megérdemli a sorsát...