11248
  • Gergosz2
    én is írtam már.

5 pesrc játék után fatal error-ral lefagy.Én már hagyom a sz*rba az egészet.Majd tavasszal visszanézek hátha van javulás.
    Nem akarom végig idegeskedni az ünnepeket.

AKI MEG AZT ÍRJA HOGY A KONFIG A HIBÁS ANNAK NINCS IGAZA.
    Ugyanis szoftverfejlesztés egyik fő kritériuma a mobilitás(ami az egyik pc-n működik az a másikon is.)
    Ez a játék annyira instabil hogy az már röhej.Próbálkoznak egy javítással ami 1000 emberen javít de másik ezernek meg ront.
    A pc-s kiadás egy szarul sikerült konzol portáció.A pc-s játékosok fele bugogtól szenved.

A treyarch ezt jól elb*szta ennyi.

Kezdek nagyon kiábrándulni a cod-ból.

ezzel dobott ki állandóan:

Én azt javaslom az ünnepek alatt ne ezen a szaron idegeskedjetek.Fontosabb dolgok is vannak.
  • DeerHunter01

egyetértek énis csak szopok vele.
  • kopaszeger
    Nem tom ti hogy vagytok vele de a mai naptol kb 20 percenként fagy ki ez a fos csak egy ping hang és kész. Nem beszélve a további laggokról mikor elkezdek játszani képtelenség lelőni akárkit is.Pedig nincs rossz gépem. Valamint még nem is említettem azt a részét mikor neten peóbálok csatlakozni egy szerverhez és csak pörög az a fos és nem lép be a szerverre. Sokfajta játékkal játszottam már neten de még csatlakozásra soha nem kellet ennyit várni.
    Eddig vártam hátha kijön vmi javítás, de itt tényleg csak arról van szó hogy a sok hülye mint én is megvegye a játékot azt csináljon vele amit akar. Nem akartam senkit megsérteni. De ha az ember ilyen munkát adna ki a kezéből a munkahelyén hamar az utcán találná magát.
    Na ennyit akartam tele van már a hócipőm ezzel a sz...-al.
  • rayman12
    Egyet értek.
  • bigapó
    egyébként sem csak a steam a ludas ebben, sőt, legkevésbé ők szerintem. nem is hozzájuk megy ez az adat vagy mittomén. eleve gameserver-en játszunk, szerintem ott menti le a videókat. aztán ki tudja, annyira nem érdekel a dolog, van pár meccs ami tényleg jó volt, de mindig vannak újabbak és jobbak annál :)
  • bigapó
    fogalmam sincs, hogy Neked mit hogyan csinált és miért, de lehetséges, hogy méret is számít vagy a mennyiség, ha keveset játszottál. lehet azt nézi, hogy 100 meccs legyen meg, vagy 500 és onnantól töröl, de tényleg kurva nagy adatmennyiségről lehet szó, szóval még így is örülhetsz, hogy egyáltalán van ilyen és ennyit megőriznek :) ne lázadj :)
  • handrx
    Oda csak 6 demo mehet. Ráadásul az arra szolgál hogy meg mutathasd másoknak hogy játszottál!

Igazán meg lehetett volna oldani úgy hogy minden meccset rögzítsen a saját gépemre is! Mint korábban cod 2, cod4 esetében. Csak nem kellene a consolba parancsokat írogatni, ha nem minden meccset külön rögzítene 1 fájlba a gépemen! Oda ahol van a többi mentés is, 1 külön mappába. Bármikor vissza nézhető mind1ik frapsoldató belőle avi fájl ami aztán szerkeszthető! :)

De így.. nem értem mért így csinálták meg! Az még rendben van hogy a steam rendszerében vissza nézhetőek hogy ki szűrjék a csalókat. Na de arra nem gondoltak hogy aki sok sok demot akar össze gyűjteni hogy csináljon belőlük 1 hosszabb vágott effectezet videót az így mit kezdjen ezzel a megoldássl?
  • rayman12
    Ha nagyon kell neked lemented a my share file ba. Gondolj már bele naponta nemistom menyi mecset tolnak le millioan... Szerinted mekkora adatbázis kell ehez? qva nagy, mé jó hogy nem tartjka mjeg az öröké valóságig.
  • handrx
    Marha érdekes, mert amíg nem telepítettem újra a rendszert, ott volt minden meccs!! Nov 9.-től kezdve!!!!!!!!!
    Most meg Dec 9.-től vannak jelen :@

Na és akkor mi van ha valaki szeretné össze gyűjteni a meccseit, hogy később videót kreáljon? Az nem tehet semmit? Mert a K... va Steam miatt nem a saját gépeden kerül tárolásra a demo!!!
  • rayman12
    valaki 3v3 szero off?
  • bigapó
    most ha a theater-re gondolsz az csak 1 hétig marad meg, mármint 1 hétre visszamenőleg.
  • handrx
    #9001-re nem tud valaki mondani valami értelmeset? :)
    Köszi!
  • bigapó
    ja, csak így lehet? erre gondoltam, de azt hittem közvetlenül is meg lehet szerezni a full game videókat. jól van, akkor ami tényleg kafa azt majd lefrapselem. van elmentve a 6 helyen, ahol lehet tárolni.
  • bigapó
    legközelebb ha otthon vagyok berakom a találati képet amit mutat a Combat Record-ban, a tökön-lövésben 80%-os vagyok :D
  • Nagylaci
    Pedig ez a "rángatózás" az óccsó' heccsát lényege! :) Érdemes kb. tökön lőni az ellenfelet mert ha ilyenkor eltalál pont annyival kapod fel a fegyvert, hogy fejlövés lesz belőle. Ha fejre célzol és eltalál akkor pedig a lövéseid jócskán fölé mennek. Próbáljátok ki már MW2 -ben is működött!
  • Nagylaci
    A theater -nél van egy olyan lehetőség, hogy "My Recent Games" itt láthatod az általad játszott meccseket nagyon régre visszamenőleg is. Visszanézheted a meccseidet és én itt egyszerűen rögzíteni szoktam FRAPS -al.
  • pisztácia
    Szuper, köszönöm szépen a segítséget.
  • bigapó
    fúú, ez a rángatózás mennyire tud idegesíteni.
  • Nagylaci
    Rapid Fire megnöveli a tűzgyorsaságot tehát gyorsabban lövöd ki a tárat ergo hamarabb kap az ellenfél halálos mennyiségű találatot. Viszont valamelyest növeli a fegyver visszarúgását, tehát a szórás nagyobb lesz.
    Hardened:
    Az alap perk csak a felület átütést javítja, a pro pedig 25% plusz sebzés killstreak reward -ok ellen illetve 80% -al csökkenti "rángatózást" amikor eltalálnak.
  • Vail
    Hi 5k-ért eladnám COD:BO-t (a steam accon csak ez az egy játék van)
    priv me
  • bigapó
    a Theater-ben lévő videófájlokat hogy lehet letölteni vagy hol tárolja?
  • bigapó
    köszi szépen, megnézem, kipróbálom :)
  • bigapó
    pl itt:

totalcod

ezt mentsd el, mert sok hasznos info van még itt.
  • Nagylaci
    Nem nagy dolog felvenni és feltölteni ilyen videókat. Rögzíteni FRAPS -al szoktam természetesen Theater módban utólag a meccseket. A FRAPS viszont darabolja a videót úgyhogy ha kell akkor Virtualdub -al szoktam vágni, összeilleszteni. Ha csak simán a gameplay -t töltöm fel akkor ez után még konvertálni kell valamivel használható méretre én az AVS Video Convertert -használom. Legjobb a 720p -be tömörített mpeg2. Ezt gyorsan feldolgozza a jutúb. A zenéhez már kell egy komolyabb video editor én Cyberlink PowerDirector -t használom.
  • bigapó
    fuh, hát inkább fMJ, mert átmegy a falon a golyó. mármint többet sebez vagy ilyesmi :) de nézd emg a leírásokban, ott megtalálod mindegyikhez a szöveget.
  • pisztácia
    Ja, me azt kérdezném, hogy a hardened, az olyan mint mw2-ben az fmj, vagy olyan mint a stopping power?
  • pisztácia
    Amúgy ha rapid fire-t rakok a fegyverre az mit csinál?
  • csuripi
    Működik!
    Köszönöm!
  • bigapó
    ugye hogy ugye :)

nagyon jó videó, kibaszott jó zeneválasztással :D fülig ért a szám mikor elkezdted nyomatni :)

mit használtál, hogy fel tudd rakni youtube-ra? lenne pár videóm amit Én is megmutogatnék szívesen. na meg a zenét hogy rakod alá?
  • Nagylaci
    Köszönöm. Persze ehhez nagy mázli is kellett illetve az, hogy az ellenfél finoman szólva nem volt a helyzet magaslatán. Egy rutinos játékos a hátamba került volna és a saját gépágyúmmal vert volna agyon. :D
    A zene meg nagyon adta magát.
  • csuripi
    Köszi!
    Megpróbálom.
  • Nagylaci
    Asszem' rájöttem mi a gondod! Megváltoztattad az újratöltés gombját a középső egérgombra. Gondolom a csere pedig az újratöltés kétszer (alapban az "R"), gyorsan megnyomva. Akkor nálad dupla klikk a középső egérgombon.
  • Ragnar360
    Nagylaci:
    ja lol, hogy még te is toltad le ezt a kis szösszenetet, akkor meg jár a grat érte ! ;)
    (az is nagyot dobott rajta nálam, hogy nemtudtam hogy van benne ilyen cucc :DD)

ps.: a zene is telitalálat! :)
  • Nagylaci
    Ugyan. Sose tévedj nagyobbat. :) A hacker pro -val szabotálni tudod az ellenfél csomagjait, meg átállíthatod a SAM -jüket, sentry -jüket.
  • V43 1105
    Bocsánat:$
  • Nagylaci
    Nem hacker kell hozzá! Az alapbeállítás a dupla "R". Ha megvan a Hardline Pro felajánlhatod a többieknek, hogy cseréled a csomagjaikat! A csapatnak is jó meg imádni fog az a játékos akinek a Spy Plane -jéből Gunship -et csinálsz. :D
  • V43 1105
    Hacker perk kell hozzá..
  • pisztácia
    Köszi, megoldotta a problémát.
  • Ragnar360
    ÁáááÁÁÁÁÁÁ anyááááááád WTFFFFFF ez de teccik most - plane ugyhogy még nemtudtma tolni a gamét eddig
    elejen nemvagtam h mivan, majd mikor megkapja a care packegeben wááá :DD lepauzoltam a felénél most, visszatekerem és megnezem egy parszor :DD
  • csuripi
    A care package tartalmát hogyan tudom megváltoztatni?
    A hardlined pro megvan hozzá.
    Írja, hogy F vagy middle mouse, de az F-re felveszi, a midle mouse meg újra tölt, vagy fegyvert vált. Ha egyszerre próbálom akkor se jó.