11248
  • rayman12
    nekem tarr-os, és semmi lagg
  • Fpocok
    Nekem decemberig volt. És igen, szakadozott rendesen.
  • nyuny01 #9160
    Akinek UPC-je van,nem szakadozik az internet?
  • Frank99
    olvass a sorok között:

akkor nincs rizikó,nincs munka XBOX/PS 3
    van rizikó, van munka PC...
    döntsétek el....

vállalkozóként TUDOM hogy nem 1xű, senkinek nem az.... Igen sok embert, alkalmazottat is látok nap-mint nap.

legvégén az jön, hogy nem kell pont ezzel játszani....

ha valaki valóban megvette, és valóban nem megy, és MINDENT megcsinált, amit javasoltak(tunk),talán tényleg visszavihetné, cserélhetné, de nem vok abban biztos, hogy itt ezt meg tudnánk oldani. Ott a support, le kell írni a problémát, a konfigot, aztán akkor végleg borul a dolog, ha ők sem tudnak segíteni.

Viszont meggyőződésem, hogy ha valaki megcsinálja amit írtunk -vagy amit írnak a supporton célirányosan a saját hardware-ére minimum 95%-ban mennie kell.
    a többi 5% max, soha nem vesz treyarcs game-t...

hanem majd vesz xboxot meg ps-t, ha játszani akar...
  • nyuny01 #9158
    "a gyerek megkapta a korábbi konfigot, új windows, 1. patch után kisebb lagokkal ment, most meg gond nélkül fut"

figyeljünk már oda egy egy kicsit,meg is értem hogy nem fut a gépeden...
  • rayman12
    Jah csak nem bíztos hogy mindenki megengedheti magának hogy csak egy szarul optimalizált játék miatt ruházzon be új hardvere.
  • Frank99
    ismét leírom a vissza nem olvasóknak:

az utolsó gépem 3 éves lett volna karácsonykor. 2 magos AMD, alaplap, GTX 260, 4 GB RAM....

nem futott a BO, rángatott a single már menüben, akkora laggok voltak multiban, hogy annyi!

vettem egy négymagost, új alaplap, uo. 4 giga ram, és egy GTS 450-et.... ezen fut gond nélkül(még szép!)

a gyerek megkapta a korábbi konfigot, új windows, 1. patch után kisebb lagokkal ment, most meg gond nélkül fut.

Ua. a gép, a wincsi másik. Első kézből jobb lett. És nem vok' treyarcs bérenc....
  • Frank99
    ON

akkor hardwer.
    volt ilyen korábban is.....
    vettem már kártyát pl. Crysis, hogy normálisan fusson.

de mindegy, nem hiszem, hogy én mondom meg az igazat. vegyen mindenki -aki nem próbálkozik, nem gondolkozik és CSAK játszik- XBOXOT, és/vagy PSP 3-at.....

és vegye 2x vagy 1,5x áron a játékokat, meg mellette tartson egy PC-t hogy dolgozni tudjon.

mindenkinek a maga választása, mit csinál.

NEM én programoztam a BO-t, csak SAJÁT tapasztalatból írtam, amit írtam.

OFF
  • rayman12
    Igen? és akiknek még a win reinstal sem segített?
  • Frank99
    akkor is windows install, ilyen gépen.
    ha nem, akkor is nálad a hiba :-))))
  • Frank99
    egy példa:

egy jó ideje használom a Revo Unistallert, van belőle free and kevésbé free :-)
    namost ha bárki megnézi -főleg egy védelemmel rendelkező program- egy mélyebb kutatás után a registry kulcsokat, igen sok van. Namost egy sima windows uninstall nem szedi le ezeket a kulcsokat.
    és 10 db ilyen program után mi lesz a registryvel?? Jön egy új játék, eredeti, mellette sok 100 db kulcs, aminek egy jó része zavaros, esetleg tört és tiltott dolgokra mutat a registryben....

ÉN sem biztos hogy elindulnék....

Megoldás: szűz telepítés, driverek, majd egy kis Norton Ghost...

majd bármikor 20 perc alatt vissza minden.
    egy dvd író és/vagy egy plussz vincsi....
  • Cris99
    Tudsz élni, ilyen géppel
  • Frank99
    egyben azért egyezzünk meg:

IGEN soxor volt már olyan az évek folyamán, hogy full feltelepített, simán reinstallált, nem kipucolt, TELE daemon toolsozott, alcoholsoftozott, agyon crackelt, nem temp-törölt, nem clearelt windowsnál vannak8voltak korábban is problémák.....

az igaz, hogy a programozók "tisztán" programoznak, nem "mindenkinek" a gépén.

ezért van PSP + XBOX... nem hiszem hogy 100%-ban elvárható, hogy at 1000 féle configon mindenkinek egyformán fusson PC-n...

tehát MI? akik megoldották ( én pl. új herverrel a másik gépen windows installal) ha segítek, akkor inkább meg kellene köszönni, és elgondolkozni azon, hogy mondjuk 1 próbát megér.... aztán ha nem, akkor más a szitu....
  • Frank99
    ezek szerint NEM ÉRI MEG, csak a napokon keresztüli anyázásra van idő....

LEHET hogy pl. hülye codec-packal van összeakadva (igen gyakori, pont ez nyúl bele a hangbeállításokba IS, amivel igen sok embernek volt gondja), amit nemigazán tucc leszedni egy unisntalla, annyira belenyúl a registry-be pl.....

de mindegy, aki megvette 10 rongyért és inkább itt sír napok óta, ahelyett hogy rászánna 1 órát....hát megérdemli.

nem mondom, hogy minden bajra gyógyír, de akinek nem inge ne vegye magára, de hülye azért nem vagyok, hogy kidobjak 10 rongyot, és ne teszek meg mindent, hogy menjen...
    ÉS erre nem BIZTOS hogy indok, hogy a TÖBBI megy. itt térünk vissza az agyon codekezett, piszkált, installált windowshoz, ahol csak a tisztánál van esély hogy rájöjj, hogy mi is lehet a gond....
  • aricsi
    Jesszus ez miez.Ha fizetnének akkor se játszénék így a konzolaimon. Mazochisták ajánlom,aki nem szeret fotelból hátradőlve játszani a kontrollerrel.
  • rayman12
    Meg ehez ahogy látom minden szar kell!
  • Cris99
    Erről én is hallottam, de mondták hogy nem az igazi, nem olyan az irányítás vele mint rendes pc-n!
  • Nagylaci
    Mielőtt beszónátok' nem csípom a konzolokat én sem, de:

oszt' jónapot... :)
  • Prince23
    Év Fps játéka... szavazz
  • bigapó
    speciel nekem nem fps-re kéne, de van pár olyan amivel el tudnék lenni egy ideig
  • Cris99
    Nekem is ez a véleményem, kontrollerrel olyan nemis tudom, nem FPS-re való!
  • Cris99
    Vagy az, igen!
  • nikopeti
    Háát,inkább akadjon kicsit mint,hogy egy ilyen szerkezettel keljen játszanom.Akárki akármit mond szerintem az fps játék pc-n az igazi... Mielött lehurrognak az őskonzolosok énis kiprobáltam már tv-n játszani,de engem nagyon zavart.
  • Cris99
    hd5750nek nagyobbak az órajelei!
    Itt alul van egy táblázat ott megnézheted összehasonlítva:
    Táblázat
  • V43 1105
    5750... ha még van egy kis pénzed akkor 5770-et ajánlom, prima szerkezet.. :-)
  • Cris99
    Nekem sapphire radeon hd5750 1gb-s van, nem rossz kari!
    Az nvidiát nem ismerem!
  • Cris99
    hát én sem
  • rayman12
    Jah am me avval a szarral még írni sem tudsz, de kapsz fasza headset et, amiböl az jön hogy írás helyet midnki pofázik. Téleg jó lehet.
  • Cris99
    Pontosan!
  • rayman12
    szerintetek meik a jobb? radeon hd5750 1gb vagy gainward geforce gtx450 512m?
  • busman1
    kell a fenének az a fos, én nem csak játszom
  • Fpocok
    Látod... vannak itt emberek, akik szopnak a szaros PCvel, csak hogy igényesebben játszhassanak és ne 10 évesek ellen, akik végig kiabálják a játékot. A sok hülye.
  • csuszi
    D - I love these guys
    btw majd fogom oszt az xboxon fogok renderelni.
    meg sc-ézni.
    meg
    meg
    meg
    meg
    etc
  • rayman12
    Max 10 ezret adnék érte!
  • bigapó
    ha 20 ezer lesz akkor veszek, meg hozzá a fight night round 4-et vagy melyik az utolsó :)
  • rayman12
    Háhá az xbox egy nagy szar ugyhogy nem veszem meg az "osenben" (sztem az auchan ra gondoltál) Ha nem tudsz semmi hasznosat hozzá tenni a topic hoz akkor takarodj!
  • Rage47
    itt az empátia, csuszi :D
  • Cris99
    Nagyon eggyüttérző vagy!
  • Cris99
    LOL, jesszus!
  • Balazs15
    haha jol megszoptátok...megveszitek a dárga fos gépeket és mégis szaggat...nemhogy vennétek egy xbox360at 33 ezer az osenbe...annyiért már szégyen adni