Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Az mért lehet hogy amikor belépek a játékba akkor átnevez unkowsol.. - nek???
Valakinek volt már ilyen?
Steam: zboard25
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Arab money
amúgy õszintén, én se vagyok BO grafikájától elájulva. De nem ez az elsõdleges szempont, amit figyelembe veszek, egy játéknál. Ha csak grafikánál maradunk, nekem mw2-é jobban tetszett, vagy csak a környezete, hangulata, pályák miatt? hiszen ugyanaz a motor..
Kumiho #2179
Parasite Eve 2, best game EVER!
mindegy, ne offoljunk tovább
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
biztos, hogy az Én szépérzékemmel van akkor gond, de nekem ez csúnya 😊
On:
The Matrix has you...
ON
Kumiho #2179
de a lényeg, hogy ez a szavazás a konzolos játékokra vonatkozik, már csak azért is ez a helytálló mivel BO nyerte az év multiplayer cimét..PC-n?? mikor? 😄
nem az, mert nekem év játéka, de mivel Én a kisebbségbe tartozom akiknek mûködik a multi faszányosan, így nem hinném, hogy PC-n ez nyerte volna. A gametrailers-en is szokott lenni ilyen szavazás, ha ott nyer akkor nem szóltam 😊
ui: már lehet volt, majd megnézem.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Kumiho #2179
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ez a spawnrendszer rohadtul idegesítõ... így hogy szedjek össze nagyobb killstreaket kisebb pályán, anélkül, hogy valaki fél percen belül seggbe ne lõne.. mert akik szembe jönnek velem, azok ellen van esély, nade akik mögém spawnolnak -.-" kikészít már..
Kumiho #2179
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
illetve pont ez érdekelt, hogy eset smart secu... nekem az rohadt sok kellemetlenséget okozott. és kb én is szenvedtem mire kiderült az a ludas. tegyél fel sima nod antivirt...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
az baj lehet?
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670