11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Gergosz2 #9202 Tudtam előre hogy a windows újrarakása nem oldja meg a problémát dehát próba szerencse.
Én maradok az eredeti tervemnél azaz majd tavasz tájékán visszanézek van -e valami javulás.Addig se idegesítem magam ezen.
Várom a dead space 2 ami mindjárt itt van. Azzal el leszek majd meg a többi játékkal.
Akinek ilyen gondjai vannak az is inkább pihenjen. -
#9201 jaja az mindent megold...:D -
#9200 rakd újra a wint XD -
#9199 hát nekem is fagyogat a mai nap rendesen... tegnap pl 7-8 óra játékból 1x fagyott ma meg már 3x. tuti nem felhasználói hiba... -
Gergosz2 #9198 na ma újra felraktam a windowst meg a codot.
Hát ismét kifagyott de nem fatal errorral.Én megtettem mindent ez a játék úgy van elbaszva ahogy van.
Ennyi. -
Gergosz2 #9197 hc-ban volt ilyen nekem.Eleresztettem pár lövést vaktában nuketownon és megölt vkit. -
Gergosz2 #9196 off
gyerekek ne hagyjátok ki steamen a battlefield bad company 2-t.
14 euró.
Akinek nincs az vegye mert ennyiért ajándék. -
#9195 egyébként engem azok tudnak nagyon fárasztani mikor belemegyek egy ilyen mákos killbe. rohadtul nem engem céloznak, de vagy előttem van a csávó és úgy lőnek le, véletlenül, vagy pont én futok elé és úgy találnak el. persze egyből halok, nem csak sebesülök. -
#9194 Pecs után mi a rák ez a fagyogatás???
Relatíve nem akad... -
#9193 Mivan? Meg van rendezve... így semmit nem ér. -
#9192 tesztnek jó volt, legalább tudjuk, hogy elég erős ez a csipa :) éles meccsnél meg marad a mákos kettes :) -
#9191 Mit csínál az snd_restart? -
Csillagf3nyke #9190 Black Ops Mesterkurzus: 1 lövés - 6 halott! -
Gergosz2 #9189 lol. felraktam a codot és 270 megát szedett le frissítésnek.
Ebből 100 értek mert az a játék aktiválásához kell a legelején is leszedte.
Meg 64 mega a második patch.
De akkor mi a fene a maradék 100 mega? -
#9188 Gondolom te is láttad a videót róla. Ha igen ,akkor láttad te is, hogy nem működik rendesen, így pedig nem sok értelme van. -
#9187 Nálam is.
Van olyan hogy 4 meccsből 4-szer, de olyan is, hogy egész nap jó.
Egyébként röccmentesen megy de ez a fagyás szét...asz agyilag.
azért az érdekes, hogy ha privát meccset, wagert, zombit , singlet, combat traininget játszunk az tökéletes, szóval ez valami szerver-steam probléma szerintem. -
#9186 bind x snd_restart -
#9185 bővebben? pls snd_restart hova irjam? -
#9184 bind -
#9183 hogyan is tudok bill alá rendelni parancsot? -
Gergosz2 #9182 én nem tudtam mert ugye véletlenszerűen rakott be.
A host beírta hogy no reload azt ment a game. -
Mikrosa #9181 van rá mod, bár még mindig erősen mennek róla a viták, hogy vac-bant ér e vagy sem a dolog, de úgy tudom nem volt rá példa hogy UA modért bannoltak volna. -
Gergosz2 #9180 na újraraktam a windowst.
Amúgy mulkor egy sráccal ugy zombiztunk hogy ő volt a host és örök lőszer volt lol.Nem tudom hogy csinálta de 60. körig mentünk:D -
#9179 Köszi szépen! -
Lbaxta #9178 theatre mod -
#9177 Valaki leírná hogy hogyan kell videót felvenni a játékban? Hogy lehet előhozni, azt a képet, mikor alul vannak a lejátszó, stop tekerő gombok?
Minden játék után meg lehet nézni? Vagy hogy működik ez? -
Bugge #9176 Nekem az utolsó patch óta fullon fut, kis hibával. Fagyni nem fagy, lagloni nem lagol, szaggatni nem szaggat. FPS 100 körül mozog. Igaz gépem is megvan hozzá. core2duo 3.6GHZ-es proci 4gb ram, ati 4890 1gb vga, win7 x64.
Ami viszont idegesít, hogy a háttérhang az szaggat, szóval az snd_restart még mindig kell neki. -
#9175 Logan ha xp d van javaslom tedd át 7 re mert xp n nekem is fagyott, és win7 en normálisan fut. -
#9174 Nálam ez helyett fagyás jelentkezik :S
de jó nektek :S -
Bugge #9173 Szerverkeresőben rákeresel a szerverekre és a nevében benne lesz, hogy "ESL RULES" vagy valami hasonló.
Ranked szervereknél is van ilyen. -
#9172 Nálam ugy van hogy 2 mapot tudok lejátszani és a 3. nál connection interupted. -
#9171 Hát ezt nem hiszem el.... 1 killre voltam megint a gunship-től, mellette megvolt persze a bombázás, meg a napalm, és erre megint szétkapcsol a net, vagy nem tudom mi ez. Azt írja h connect incorrupt vagy mi, és egy konnektort mutat hogy dugjam be...:S és ezt ma 3-jára csinálta...:S -
#9170 Nem,modem sajna! :/
Mikrosa
Picit később kipróbálom majd,remélem már nem lesz gond! :) -
eN00 Begger #9169 Hi! Valaki nem tud adni olyan public szerver IP-t, ahol cmmod fut? Vagy legalább esl vagy cb szabályok szerint van beállítva a szerver? -
Mikrosa #9168 Hetedik kerület? A napokban ott volt most valami karbantartás/fennakadás, nálunk is többször eldurrant, mostmár lekopogom rendben van.
Simán elképzelhető, hogy felétek is valami hasonló van. -
busman1 #9167 de igen
-
#9166 Rútered van? -
#9165 Ma este kezdte el csinálni!De így hogy a skype-om is megszakad,tuti UPC! -
#9164 úgy érted, hogy most vagy általában játék közben? mert nekem mostanában gyakoribb az, hogy connection failed vagy mi és mutatja azt, hogy húzzam ki és dugjam vissza a csatit. mintha xbox lennék vagy nemtom :) 10-ből 9-szer ilyenkor ki kell lépni, mert nem javul meg. -
#9163 Nem nagyon volt gondom,legalábbis eddig! :)
Hazaértem melóból és a skype is állandóan megszakad,meg játszani sem igazán tudok!Remélem holnapra javul a helyzet,nincs kedvem megint hetente egyszer hívni őket! :D