11248
  • Gergosz2
    Tudtam előre hogy a windows újrarakása nem oldja meg a problémát dehát próba szerencse.

Én maradok az eredeti tervemnél azaz majd tavasz tájékán visszanézek van -e valami javulás.Addig se idegesítem magam ezen.

Várom a dead space 2 ami mindjárt itt van. Azzal el leszek majd meg a többi játékkal.

Akinek ilyen gondjai vannak az is inkább pihenjen.
  • SZEG007
    jaja az mindent megold...:D
  • Prince23
    rakd újra a wint XD
  • mmovar
    hát nekem is fagyogat a mai nap rendesen... tegnap pl 7-8 óra játékból 1x fagyott ma meg már 3x. tuti nem felhasználói hiba...
  • Gergosz2
    na ma újra felraktam a windowst meg a codot.

Hát ismét kifagyott de nem fatal errorral.Én megtettem mindent ez a játék úgy van elbaszva ahogy van.

Ennyi.
  • Gergosz2
    hc-ban volt ilyen nekem.Eleresztettem pár lövést vaktában nuketownon és megölt vkit.
  • Gergosz2
    off

gyerekek ne hagyjátok ki steamen a battlefield bad company 2-t.
    14 euró.

Akinek nincs az vegye mert ennyiért ajándék.
  • bigapó
    egyébként engem azok tudnak nagyon fárasztani mikor belemegyek egy ilyen mákos killbe. rohadtul nem engem céloznak, de vagy előttem van a csávó és úgy lőnek le, véletlenül, vagy pont én futok elé és úgy találnak el. persze egyből halok, nem csak sebesülök.
  • bandi007
    Pecs után mi a rák ez a fagyogatás???
    Relatíve nem akad...
  • Fpocok
    Mivan? Meg van rendezve... így semmit nem ér.
  • bigapó
    tesztnek jó volt, legalább tudjuk, hogy elég erős ez a csipa :) éles meccsnél meg marad a mákos kettes :)
  • rayman12
    Mit csínál az snd_restart?
  • Csillagf3nyke
    Black Ops Mesterkurzus: 1 lövés - 6 halott!
  • Gergosz2
    lol. felraktam a codot és 270 megát szedett le frissítésnek.

Ebből 100 értek mert az a játék aktiválásához kell a legelején is leszedte.

Meg 64 mega a második patch.

De akkor mi a fene a maradék 100 mega?
  • Fpocok
    Gondolom te is láttad a videót róla. Ha igen ,akkor láttad te is, hogy nem működik rendesen, így pedig nem sok értelme van.
  • MBP Schaefer
    Nálam is.
    Van olyan hogy 4 meccsből 4-szer, de olyan is, hogy egész nap jó.
    Egyébként röccmentesen megy de ez a fagyás szét...asz agyilag.
    azért az érdekes, hogy ha privát meccset, wagert, zombit , singlet, combat traininget játszunk az tökéletes, szóval ez valami szerver-steam probléma szerintem.
  • lolSL
    bind x snd_restart
  • mmovar
    bővebben? pls snd_restart hova irjam?
  • lolSL
    bind
  • mmovar
    hogyan is tudok bill alá rendelni parancsot?
  • Gergosz2
    én nem tudtam mert ugye véletlenszerűen rakott be.
    A host beírta hogy no reload azt ment a game.
  • Mikrosa
    van rá mod, bár még mindig erősen mennek róla a viták, hogy vac-bant ér e vagy sem a dolog, de úgy tudom nem volt rá példa hogy UA modért bannoltak volna.
  • Gergosz2
    na újraraktam a windowst.

Amúgy mulkor egy sráccal ugy zombiztunk hogy ő volt a host és örök lőszer volt lol.Nem tudom hogy csinálta de 60. körig mentünk:D
  • pisztácia
    Köszi szépen!
  • Lbaxta
    theatre mod
  • pisztácia
    Valaki leírná hogy hogyan kell videót felvenni a játékban? Hogy lehet előhozni, azt a képet, mikor alul vannak a lejátszó, stop tekerő gombok?
    Minden játék után meg lehet nézni? Vagy hogy működik ez?
  • Bugge
    Nekem az utolsó patch óta fullon fut, kis hibával. Fagyni nem fagy, lagloni nem lagol, szaggatni nem szaggat. FPS 100 körül mozog. Igaz gépem is megvan hozzá. core2duo 3.6GHZ-es proci 4gb ram, ati 4890 1gb vga, win7 x64.
    Ami viszont idegesít, hogy a háttérhang az szaggat, szóval az snd_restart még mindig kell neki.
  • rayman12
    Logan ha xp d van javaslom tedd át 7 re mert xp n nekem is fagyott, és win7 en normálisan fut.
  • Prince23
    Nálam ez helyett fagyás jelentkezik :S

de jó nektek :S
  • Bugge
    Szerverkeresőben rákeresel a szerverekre és a nevében benne lesz, hogy "ESL RULES" vagy valami hasonló.

Ranked szervereknél is van ilyen.
  • rayman12
    Nálam ugy van hogy 2 mapot tudok lejátszani és a 3. nál connection interupted.
  • pisztácia
    Hát ezt nem hiszem el.... 1 killre voltam megint a gunship-től, mellette megvolt persze a bombázás, meg a napalm, és erre megint szétkapcsol a net, vagy nem tudom mi ez. Azt írja h connect incorrupt vagy mi, és egy konnektort mutat hogy dugjam be...:S és ezt ma 3-jára csinálta...:S
  • nyuny01 #9170
    Nem,modem sajna! :/

Mikrosa

Picit később kipróbálom majd,remélem már nem lesz gond! :)
  • eN00 Begger
    Hi! Valaki nem tud adni olyan public szerver IP-t, ahol cmmod fut? Vagy legalább esl vagy cb szabályok szerint van beállítva a szerver?
  • Mikrosa
    Hetedik kerület? A napokban ott volt most valami karbantartás/fennakadás, nálunk is többször eldurrant, mostmár lekopogom rendben van.

Simán elképzelhető, hogy felétek is valami hasonló van.
  • busman1
    de igen
  • Fpocok
    Rútered van?
  • nyuny01 #9165
    Ma este kezdte el csinálni!De így hogy a skype-om is megszakad,tuti UPC!
  • bigapó
    úgy érted, hogy most vagy általában játék közben? mert nekem mostanában gyakoribb az, hogy connection failed vagy mi és mutatja azt, hogy húzzam ki és dugjam vissza a csatit. mintha xbox lennék vagy nemtom :) 10-ből 9-szer ilyenkor ki kell lépni, mert nem javul meg.
  • nyuny01 #9163
    Nem nagyon volt gondom,legalábbis eddig! :)
    Hazaértem melóból és a skype is állandóan megszakad,meg játszani sem igazán tudok!Remélem holnapra javul a helyzet,nincs kedvem megint hetente egyszer hívni őket! :D