11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#9242 -
#9241 Hungameren Év FPS játékként a Bad Company 2 vezet - hahahahha nagyszar black ops fagyós bug-lag ops :D:D:D:D
de még emnnyivel esélye sincs :D -
#9240 ez ami kurvára élethű.....
közben lő rád, de a golyó az nem ér el téged, de az a hülye lassan pörgő tomahók őt, az igen...
:-() -
#9239 :-))))))))))))) -
#9238 rajtad már meg sem lepődöm, hogy ökörségeket mondasz... -
#9237 Ezt nézzétek milyen longshot -ot dobtam tomahawk -al! Az olasz csávó meg elég jó játékos volt sokszor leszedett úgyhogy triplán jólesett! :D
-
Gergosz2 #9236 Inkábba konzol verziókkal foglalkoztak mert az eladás közek 90 %-a ott megy le.
(meg is értem) -
#9235 JA -
#9234 tömegtermék ki nem szarja le a részleteket... -
#9233 Amúgy rengeteg sok hiba van ami rettentően idegesítő, de nem csak ebben a codban, gondolom ezeket a fejlesztők nem vették észre v nem foglalkoztak vele
-
#9232 Engem a csipákban főleg az zavar, hogy ha hangtompító van rajta, akkor csak úgy öl az első fejlövés ha hardened perk van berakva... -
#9231 Jah..XD, állítólag a snipernek is 1 lövésből kéne ölni(L96A1), de sokszor 2ő kell.
Az meg már mw2ben is megvolt hogy ha gyorsan akarod lelőni, (kibukás, lövés(toltál telibe!!!),visszabukás) akkor sosem adja be, pl multkor 4x telibelőttem aztán ő meg röhögve leszedett utna, nagyot röhögtem rajta, hogy lehet ilyen barom a játék?? -
#9230 elmúlt 9000 komment pedig ezt bizonyítja:) -
#9229 Ezt hogy érted?! Szerintem olyan nincs. -
#9228 pc-n nem tesztelték -
#9227 Szerintem meg ezt a rohadt knife problémát javíthatnák már igazán. (De jó, hogy nekem már ilyen gondjaim vannak!) :) Megőrülök a sok térugrást végrehajtó Luke Skywlalker -től akik két méterről lekéselnek. Már az MW2 ben is idegesítő egy runner tac. knife -al, de ez mindent visz. Én nem is értem, hogy a tesztek alatt senki nem érezte, hogy ez nagyon nem jó így?! Nyilván mire egy játék megjelenik teszterek betegre játsszák magukat vele. Ez, hogy nem szúrt szemet senkinek vajon? Azt jól tudom, hogy egy eljövendő :) pecccsben ezt meg valamit a mesterlövész csúzlikkal kapcsolatban fognak javítani? (mondjátok, hogy igen!) :D -
#9226 Svéd kollégám yutube beszámolót tart BO-ról :D
Katt -
#9225 lol WTF? -
vzajcev #9224 -
#9223 hát van valami nullázási lehetőség benne nem? valami 50.000 CP-be kerül vagy az valami más? -
#9222 Akkor kénytelen lesz utolérni magam :) Legalább van még egy plusz kihívás.
Már csak a fagyásokat kéne megszüntetni. -
Jossua #9221 és hogy érhetem el h ne 80-90 pingem legyen hanem csak mondjuk 50en ?:) -
foxxi #9220 -
killerkocka #9219 Új account megvételével és üzembehelyezésével. Max valami hack, de azért járhat bann is. -
#9218 Ma végre megjött az új vga-m. Nem egy nagy durranás, de már legalább tudok rendesen játszani. A kérdésem az volna, hogy hogyan tudnám lenullázni a statomat? -
Gergosz2 #9217
-
#9216 se a cod nem megy, se a bf, marad a jó öreg CS ! :) -
#9215 Nálam meg a gyökér bf-ek nem mennek szopjon le a DICE -
#9214 Hát ez nagyon érdekes... -
Gergosz2 #9213 akkor dobom is ki a gépem
-
#9212 Hagyd ra...lenyegtelen mit irunk sokan.
Nekik megy a jatek (nekem is win7-en, de xp-n egy katasztrofa) es toketeles az egesz, a DICE csucs munkat vegzett es 100% csak nalunk van winfos / hardver hiba.
Az csak valami isteni csoda lehet hogy minden mas program/jatek szuperul megy COD:BO-n kivul... -
Gergosz2 #9211 battlefield bc2-nek sokkal nagyobb a gépigénye és még egyszer sem fagyott le!!!
Most jött ki az új kieg .
Sokkal jobban optimalizált játék. -
Gergosz2 #9210 Most ugye ezt nem komolyan mondjátok.
Most raktam fel a wint újra.
Az összes játék full beálításon full HD-ban fut .Csak ez a játék fagy le random.
most már nem fatal errorral fagy ki hanem úgy ahogy előtte. megáll a kép meg a hang azt csá
Ugyan már hardver gondok.VICC!!!
A hibát minden áron nálam keresitek?A játékban van lol.
Én is mondhattam volna annak akinek megyjelenéskort laggolt hogy biztos hardver hibája van.Nekem akkor semmi bajom nem volt. -
#9209 "I get a lot of questions about mod tools. They are in development. I will post something more specific as soon as I can. @codblackops #pc"
about 8 hours ago via web -
#9208 "Good news PC community - #CODBlackOps Mod Tools are in development. More info to come in the future, stay tuned!"
about 6 hours ago via web -
#9207 Nálam dettó. nem hoz semmi hibaüzenetet csak befagy a kép és kész.
Egyébként a patch-ek előtt jó volt. -
#9206 ugyanúgy lehet hardveres gondja, nem a teljesítményel, a hardverral és azon belül majd a szoftverek ütközésével. -
atyiko #9205 core i7 920 @3ghz
6gb ram
hd4890 (2 hét múlva hd6970)
windows7 ultimat 64bit.
6*160gb hdd raid0-ban.
Ez a gépe. Nehogymár hardveres gondja legyen.
Fogjuk rá a raid0 miatt van :) -
#9204 hagggggyad mááá XD (amúgy is friss winem van) van olyan, hogy 2 napig semmi, van hogy többször is fagyi van. de prohardveren is sokan panaszkodnak szóval nem win/felhasználói hiba (talán esetleg valami hardware) nem baj majd elmúlik kicsit idegesítő de én elviselem mert tetszik a géééém ennyi -
#9203 Újraraktad és még mindig baj van? Még mindig azt írja ki?
Amúgy olyan nincs, hogy nem csinálja meg. Akkor hardveres gondod van, ne a játékot okold.
Ha meg megy, csak szaggat stb, akkor nem tudom.