Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem semmi gondom nincs vele, eddig nem nullázott le a játék egyszer sem, meg 60 fpsel megy fullon (nem azt mondom csökken néha picit) . Spawn rendszer kicsit zavaró, de jó lesz ez, még 1 két pöcs. Ja és külön tetszik a szinház mód, mert így egy rakat hibát fel tudnak venni és ki tudják javítani a drasztikusakat.
csuszi
megint bedõltem
faszomnak vettem meg a tavalyi szar után?
örök optimista 😊
de ez volt az utolsó fps amit megvettem várakozás nélkül (valszeg értelmes fps nem is lesz egy pár évig)

MJ rulz Pink Team The Only One

Ha a patch nem segít, részemrõl is +1, aki hagyja a fenébe. Több codot meg nem veszek, az fix. Bár jobban járnak majd, ha nem is csinálnak pc-re codot egyáltalán. Úgyse értenek hozzá.
Vagy csak várnak az új pöcsre...
lolSL
nem kezdtem, a multkor még csak a játékosok harmada volt oda, most már a fele, nagy mérföldkövek ezek a játék bukásában 😊

mmovar
ez esetben 2 megoldás lesz. vagy átszokik a nép box-ra vagy inkább COD nélkül élnek és mással játszanak... én az utóbbit választom. inkább a BO-t dobom ki mint a pc-met cserélem box-ra 😊

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Várjuk ki a végét, hogy javítanak-e egyáltalán valamit is, vagy csak rontanak pc-n továbbra is. Talán már arra megy ki a játék, hogy pc-rõl szokjanak le teljesen az emberek és menjenek boxra szépen.
Prince23
A fagyásokat akkor nem javítják vagy mi?

Õk addigra kapnak még 2-t kb, nem kell aggódni.
Fpocok
Ez volt a mostani konzolos patch:

New Patch, New Features!

-Over 400 brand new Contracts
-Practice Dummies (aka, AI bots) in offline Local Split Screen
-A new camera editing mode in Theater called "Dolly Cam"
-"Load Multiplayer by Default" option for the PS3

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ne kezd már megint...

lolSL
49,754 Call of Duty Black Ops - Multiplayer

ennyi elvesztett játékost már az se hozna vissza ha hírtelen mindenki gépén úgy futna mint a konzolokon :/

Igazad van, de jön valami nagyobb lélegzetvételû pöcs a héten.
lolSL
ez a konzolos patch.. mi még le vagyunk maradva egy körrel, ezt majd januárban kapjuk

Héten jön az új pöcs!!!

Techinkai javítások

*
Számos probléma, ami partyk széthullásához vezetett fixálva
*
Javított UPnP kezelés, emiatt sok "strict" vagy "moderate" NAT minõsítésû játékosoknak könnyebb lesz a matchmaking. Ezentúl a játékosok látják a NAT állapotát.
*
A "Load MP By Default" opciót ezentúl nem akadályozza a mentésben semmi, ha másik, több specifikus opció is be van állítva.
*
Egy bug, ami által a játékosok képesek voltak megtartani a class-okat perkeket, és killstreakeket prestige után javítva
*
Ezentúl a Flak Jacket Pro mindig véd a Napalm Strike hatásától
*
Új kör kezdeténél ezentúl a játékosok nem vesztik el a killstreakjeiket kör alapú játékmódoknál
*
Egy hiba, ami által a játékosok perkjei rosszul jelentek meg, javítva
*
Ezentúl a China Lake sem használható néhány másodpercig a kör elején, hasonlóan mint a többi robbanószerhez
*
A Contractek mostantól nullázódnak ha a játékos prestige módba lép
*
Egy hiba ami miatt néha a kilõtt Valkyrie Rocket egybõl felrobbant, javítva
*
Egy hiba ami miatt néha a Chopper Gunner és a Gunship nem adta át a teljes irányítást a játékosnak, javítva
*
Néha a játékos a pályán kívülre spawnolt be - javítva
*
A biztonsági rendszer továbbfejlesztése a detetktálási és a banolási képességek javításáért

Játékmenetet érintõ változások

*
Ezentúl a Hardline Pro segítségével csak a Care Package-eket tudjuk újrasorsoltatni
*
Minden spawnpointhoz egy negatív szorzó lett adva, mely lecsökkenti annak az esélyét, hogy ellenfél közelébe spawnoljunk. Ez még jobbá teszi a spawnrendszert, az elõzõ frissítésekhez képest is.
*
A Ninja Pro ezentúl még jobban felerõsíti a hangokat, valamint használójaezentúl betonon sem fog zajt kelteni
*
Megnövelt sebzésszorzó fejlövésnél, a csipák esetében. A hangtompítóval szerelt csipák ezentúl biztosan egy lövésre ölnek fejtalálat esetén.
*
Amikor szemünkhöz vesszük a csipát, egy kicsivel pontosabb lesz az eddigiekhez képest
*
A Gunshipnél, Chopper Gunnernél, és a Valkyire Rockets-nél a piros rombuszok ezentúl késleltetve követik az ellenfél útját. Amikor egy játékos bespawnol, méhány másodpercig nem jelenik meg piros rombusz körülötte.
*
Apróbb redukció a késelés távolságát illetõen
lolSL
várjátok meg a patchet. ha utána se lesz jó akkor meg el kell adni és régebbi codnál maradni

Engem is érdekel.. az a SRS progis nem jött össze hang se volt és ugyan ugy laggolt .. pingem szárnyalt...

rayman12
bigapó letudnád nekem írni neked hogyan sikerült játszahtó állapotba hozni a játékot?

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

nem rinyálok majdnem csunyát irtam ki rinyál de marhára idegesitõ

bigapó
a nagy kép alatt találsz linket, ahol vannak beállítások amivel 10-20 ping értékeket is lehet nyerni. próbálkozz azzal és ne rinyálj, mindenki tudja, hogy laggos a játék, de van akinek már sikerült játszható állapotba hoznia..pl nekem is.

The Matrix has you...

emberek nagyon gáz ez a játék ilyen laggal játszhatatlan !! Élmény romboló !! Ha én vettem volna visszakérném a pénzem...

Totalcod.hu hír szerint a konzolos patchben a késelés távolságát kisebbre vették kicsit. Remélem a pc patchben is alkalmazzák... Bár ez még igazából nem sok javítás a kés problémán.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Elvileg rárakod a variable zoomot... és amikor zoomolsz, a késelés gombbal váltogatja.

mmovar
olyan kérdésem lenne, hogy van az a zoomolos távcsõ azzal, hogy kell zoomolni? mert nem jövök rá. próbáltam már gombkiosztásokat nézegetni de nem találom, hogy egyáltalán be van-e állítva... vagy mi a neve a gombkiosztásnál.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

mmovar
<#law><#pias>

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

dehogy komoly... poén volt mert alszik a topik 😊

Fpocok
-Szabályellenes, tehát ban jár érte.
-Nem fair.

Csak ennyi.

mmovar
dehogy komoly... poén volt mert alszik a topik 😊

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

mmovar
pedig most mia faszt zavar ez titeket? valszeg soha nem fogunk együtt játszani. aztán meg most mit kell mindjárt reportedezni faszom. sajnálja vagy mi a frász?

ez most komoly ??? mondd h hülyéskedsz... laggmentességet?? uramisten ha már ennyi pénzt kiadok ( bár én kaptam) a játékért akkor elvárom h ne laggoljon basszameg.

Fpocok
Pedig de...

Búsztolás nem szép dolog, nagyon nem.

mmovar
TEDD AZT bazdmeg!

reported for boosting

mmovar
<#eljen>

nincs valakinek kedve kicsit boostolni? mert agyam eldobomom, hogy a hackert perket nem tudom prora húzni nem azért mert looser vagyok hanem mert senki nem használja egyik szart se ami kéne cselendzshez 😊 cserébe viszonzom én is... steam: mmovar80

Daell Drow
ja, en is gondolkodtam mar rajta hogy veszek.
De a 15 euro/-1 ping-et még sokallom egy kicsit.
mmovar
igen de lehet venni lagmentességet.

Nagylaci
😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

hali nektek is minden szero laggos ??

Nagylaci
Látom neked lejött a lényeg! Akkora poén van a végén, hogy összecsinálod magad. Garantálom. Én.
Amúgy semmi baj sincs a konzolokkal. Kinek ez kinek amaz. Oszt' jónapot.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

lolSL
konzol <#levele>

Nagylaci
Azt a büdös, emberek... Olyan videót találtam a jutúbon, hogy még most is sírok a röhögéstõl. Momentán nem túlzok hanem tényleg. Ezt nézzétek meg! Némi angol tudás kell, de anélkül is lehet sejteni, hogy mirõl van szó. Komolyan mondom ettõl totál kész lettem. Amúgy érdemes nézni a videóit õ TryHardNinja.

Fpocok
JD:

"Last I heard, the next #CODBlackOps PC patch is targeting for release this week. PS3 & 360 Updates are now LIVE. More details tomorrow.
about 2 hours ago via web "

Fpocok
Hehe...a CDG-nál meghosszabbították az "akciót"...<#levele>

<#taps>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Rage47
Fpocok

Jártam már többször is így, újraindítottam a játékot és jó lett. Volt már meccs közben is, hogy egyszer csak p0 lvl 1 lettem, de akkor inkább feladatkezelõbõl bezártam a játékot meg steamet is, biztos, ami biztos.
Kly
Ma kezdtem el gondolkodni én is azon, hogy más packagebõl származó killstreak rewardot (e.g. sam t, sentry g, valkyrie) át lehet-e váltani hardline pro-val vagy sem, de szerencsére a videó megadta a kérdésemre a választ.
Ennek tiszteletére az imént nyomtam egy kört hardline pro és sam turret kombinációval, hogy egy kicsit tesztelgessem a dolgot. Mint tudjuk, a sam turret alapból 4es killstreak, de a hardline hatása miatt hármassá változik. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy zsinórban 15x egymás után csak 2es killstraket sikerült elérnem. Mindig a leglehetetlenebb helyzetekbõl öltek meg és mindig a 2. után, a végén már a hajamat téptem tõle, de végre-valahára sikerült elérnem a sam turretet. Behívtam, majd átváltottam és mit ad isten? Hind-dá véltozott. Megöltem vele kb. tíz embert, majd jött az auto-kick a 4. TKmért 😊

Scientia potentia est.

Daell Drow
pedig siman hoza kene adnia, hacsak nem tort mert azt nem lehet.