Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy akinek ati kártyája van, az frissítse steam-en, van új driver!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Vagy csak elméletben javítottak rajta? 😊
Nem tudom, nekem csak 2X64 megát töltött le, nem 705 megát. Viszont kérdeznék egy olyat, hogy a maxfps-t mennyire állítsam be a cdf fájlban?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bár mw2-ben is mindig elszavazták a jó nyitott pályákat, Wasteland, Estate, stb.
The Matrix has you...
Én beraktam egy gombra az snd_restartot, így nem elég csak azt megnyomni a kör elején. A patchet még nem raktam fel, bár fagyni nekem nem fagyott, csak néha kicsit lagolt.
A fagyás még most peccs tán is megmaradt nálam. Nincs valami trükk hogy ne kelljen minden kör elején beírni az snd_restartot?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
BO-s szervereket még nem néztem, de PL: Cod4, cod5-ben úgy állítottad be a szervert ahogy akartad. Ha nem tetszik a Claymore, kikapcsolód, így senki nem tudja használni.
Persze sokkal egyszerûbb kiírni, hogy ezt és ezt ne használd. Én általában szarok rájuk, azt használom ami nekem tetszik, nem ami neki 😊 Ha kidobnak megyek egy másikra annyi van mint a szemét 😊
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Es a legidegesitobb amikor akcio kozbe ilyen micro laggok vannak, azok is meg szuntek. Bar még kivarom a holnap delutani csucsforgalmat, hogy ott mit produkal.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
The Matrix has you...
a various sound improvements azt jelenti, hogy nem fog késni ha elfoglalunk valamit vagy vissza? az tök vicces mikor fél perc után mondja be, hogy a flag megvan, aztán elhagytuk aztán visszakerült 😊
The Matrix has you...
PC Patch 1.04
* Improved threading performance on computers with only 2 cores.
* Additional performance optimizations
* Added an option to pre-cache all shaders during load time. This fixes hitching related to shader compiling on some video cards when viewing an area of the map for the first time.
* Fixed random freezes in certain computer configurations.
* Allow Team Change on Ranked servers when it does not unbalance teams (this is a server admin option).
* Allow Team Change grace period at start of match (server admin option).
* Added 4 more reserved slots (server admin option)
* /connect
* Improved quickmatch results (server side change)
* Fix for watching films through Combat Record
* Fixed compassSpectatorsSeeEnemies exploit
* Fixed 3rd person fov exploit
* Fix for infinite supply drop exploit.
* Fixed crosshair flickering when stereo is active.
* Various spawn improvements
* Various sound improvements
* Fix for Zombies - Teammate shadows not displayed properly.
* Fix for radar not staying on in One in the Chamber when it should.
* In a Domination match, the Position Secured medal is no longer delayed.
* 'Hardened: Equipment Shot' Challenge can now be completed by destroying a 'Camera Spike'.
* Fix for choppy final killcam in dedicated servers.
* Various map glitches fixed.
* Weekly and Monthly leaderboards will now track all kills, deaths and assists properly (All Time leaderboards were not affected by his)
* Added mixed hardcore playlist
* Added mixed barebones playlist
* Added 12 player versions of all playlists
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
The Matrix has you...
Csináltam azt is, hogy kitöröltem a cfg-m és amit letöltött automatán azt használtam egy ideig, de most az már nem volt elég, valami elállítódott és muszáj voltam magam állítgatni, olyan 15-20 ms-t nyertem vele pluszban, mármint kevesebb lett. eddig volt 80 körül, most 60-on megy, átlagban.
The Matrix has you...
Az egy más kérdés hogy 16-18 playernek nem ezekre a pályákra kéne menni respawn-os játékmódot játszani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
Másik meg, hogy jó dolog itt warozni, csak hát lassan elfogynak a játékosok, aztán lehet szervert bérelni szépen, de játékos nem igen lesz rá idõvel.
de már nem hiszek benne 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Szerintem is ez a patch az utolsó esély, bár azt valószínûtlennek tartom hogy itt akinek eddig 40 fps-el ment az hirtelen a patch nyomán 150-et kap. De ezt a akadást-laggolást elvárható lenne javítani. Akkor még talán fellendülhetnének a dolgok, mert amúgy jobb lenne mint az MW2 volt...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, én már visszatértem a jó öreg CoD4-hez, az legalább jól fut :-), az volt nekem az elsõ olyan fps, ami annyira tetszett, hogy meg is vettem. Azért remélem javítják majd a black ops-ot is, mert abban is vannak nagy ötletek.
az a baj, hogy ha jól is futna nálam vagy nálad, ugyanúgy bánnám, mivel a közösséget rombolja a nem tökéletes kiadás, hogy elpártolnak az emberek, hogy nincs elég játékos, hogy nem sikeres a játék hosszútávon. baszhatom ha nálam jó, ha rengeteg embernél halott. a crysis is futhatna nálam 200-al, baszhatom ha a többségnél low fps van és nincs élet a játékban.
MJ rulz Pink Team The Only One
Azóta a család minden tagját értesítettem, hogy nehogy megvegyék karácsonyra😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."