Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pisztácia
Oks, köszi szépen!
Amúgy akinek ati kártyája van, az frissítse steam-en, van új driver!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Egyébként van érezhetõ javulás a Patch-el?
Vagy csak elméletben javítottak rajta? 😊
Fpocok
Maxfpst? Rakd 200ra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Daell Drow
125 boven eleg szerintem, en is azon hasznalom.
pisztácia
Üdv!

Nem tudom, nekem csak 2X64 megát töltött le, nem 705 megát. Viszont kérdeznék egy olyat, hogy a maxfps-t mennyire állítsam be a cdf fájlban?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
configba beírod: bind "GOMB" snd_restart

Azt hiszem...

patchaou
Hogyan lehet egy gombra berakni az snd_restartot?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Érdekes én pont az ellenkezõjét mondanám 😊 Mivel ezek sokkal zártabb pályák, így sok az akadó 😊

Bár mw2-ben is mindig elszavazták a jó nyitott pályákat, Wasteland, Estate, stb.
bigapó
Én nagyon kevés kevés kemperrel találkozom, ez a pályákból is adódik. Sokkal jobb a helyzet, mint mw2 pl.

The Matrix has you...

MW2-ben GL-t én is használtam G18, gyorsan rohangáló késesek ellen 😊 BO-ban nem olyan hatásos, sajnos. Így ha tudom, hogy hol kemepel, már AUG-gal lõve megyek be, persze ilyenkor meg kapom, hogy WH 😄 Az nem tûnik fel neki, hogy 3 körbõl 3x ott állt 😊

Én beraktam egy gombra az snd_restartot, így nem elég csak azt megnyomni a kör elején. A patchet még nem raktam fel, bár fagyni nekem nem fagyott, csak néha kicsit lagolt.
patchaou
Szerintem mindkettõ 😄 Én szeretek tisztán játszani, ezért pár dolgot tényleg nem vagy csak ritkán használok. GL-t a masszív kemperek megkapják tõlem, de nem nem viszem túlzásba. A puskáraszerelhetõtûzokádósárkánytól viszont már rosszul vagyok.
A fagyás még most peccs tán is megmaradt nálam. Nincs valami trükk hogy ne kelljen minden kör elején beírni az snd_restartot?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezek a gyerekek vagy tudatlanok, vagy hatalomvágyukat akarják kiélni.
BO-s szervereket még nem néztem, de PL: Cod4, cod5-ben úgy állítottad be a szervert ahogy akartad. Ha nem tetszik a Claymore, kikapcsolód, így senki nem tudja használni.
Persze sokkal egyszerûbb kiírni, hogy ezt és ezt ne használd. Én általában szarok rájuk, azt használom ami nekem tetszik, nem ami neki 😊 Ha kidobnak megyek egy másikra annyi van mint a szemét 😊
patchaou
Volt olyan, hogy hc szerverrõl azért raktak ki mert hívtam egy spyplane-t... Ezzel még nem is lenne gond, de szólhatnának, hogy több kémrepcsi ne legyen. Van ahonnan claymore miatt rakják ki szó nélkül az embert, pedig a hacker pro-t claymore vagy c4 nélkül nem lehet megszerezni.

Fpocok
Na végre! ÉLJEN!

mmovar
nagyon érdekelne engem a patch részletei magyarul is. lehetne? pls thx valaki fordítsa le köszönöm!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Daell Drow
Nos nekem hatarozottan javult, nicsenek laggok.
Es a legidegesitobb amikor akcio kozbe ilyen micro laggok vannak, azok is meg szuntek. Bar még kivarom a holnap delutani csucsforgalmat, hogy ott mit produkal.
V43 1105
Multi patch 64 megás jött, de nem rakja fel.. szánalmas..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Black Ops nálam frissitve lett, de asszem ez csak a single player

bigapó
ja ezt nem vágom, mert nem hc-zok, de ha ez igy van akkor igazad van. de ez bug lesz akkor.

The Matrix has you...

igen, de a mozgást kép formájában látnád bal fent a radaron, de mivel hc-n csak spy plannel látod a radart (akkor meg mind1 mert a spy plane pásztázza a a radart) ezért nincs értelme... Még ha hangjelzést adna neked akkor jó lenne!
bigapó
jóknak tûnnek, bár ennek felével nem is találkoztam 😊

a various sound improvements azt jelenti, hogy nem fog késni ha elfoglalunk valamit vagy vissza? az tök vicces mikor fél perc után mondja be, hogy a flag megvan, aztán elhagytuk aztán visszakerült 😊

The Matrix has you...

Daell Drow
Nekem most 64mb-t kezdet el tolteni.
lolSL
705mb, most a méretre nem lehet panaszkodni 😊

lolSL

PC Patch 1.04
* Improved threading performance on computers with only 2 cores.
* Additional performance optimizations
* Added an option to pre-cache all shaders during load time. This fixes hitching related to shader compiling on some video cards when viewing an area of the map for the first time.
* Fixed random freezes in certain computer configurations.
* Allow Team Change on Ranked servers when it does not unbalance teams (this is a server admin option).
* Allow Team Change grace period at start of match (server admin option).
* Added 4 more reserved slots (server admin option)
* /connect
* Improved quickmatch results (server side change)
* Fix for watching films through Combat Record
* Fixed compassSpectatorsSeeEnemies exploit
* Fixed 3rd person fov exploit
* Fix for infinite supply drop exploit.
* Fixed crosshair flickering when stereo is active.
* Various spawn improvements
* Various sound improvements
* Fix for Zombies - Teammate shadows not displayed properly.
* Fix for radar not staying on in One in the Chamber when it should.
* In a Domination match, the Position Secured medal is no longer delayed.
* 'Hardened: Equipment Shot' Challenge can now be completed by destroying a 'Camera Spike'.
* Fix for choppy final killcam in dedicated servers.
* Various map glitches fixed.
* Weekly and Monthly leaderboards will now track all kills, deaths and assists properly (All Time leaderboards were not affected by his)
* Added mixed hardcore playlist
* Added mixed barebones playlist
* Added 12 player versions of all playlists

bigapó
na most akkor érdemes megint törölni a cfg-t? 😊 mindegy, elmentem és visszarakom, ha nem lett jobb 😊

The Matrix has you...

lolSL
pcdev
PC patch going live today (PST). #codblackops #pc

végre

bigapó
ad* -> az nem ad képet

The Matrix has you...

bigapó
Szerintem Te a mozgás-érzékelõrõl beszélsz. ad nem ad képet, miért adna? a mozgást érzékeli, tehát aki ghost-ot használ, azt látod igy is, viszont a hacker pro-sokat nem mutatja.

The Matrix has you...

HC-n nemtom mi értelme van annak a felszerelésnek ami a c4 tartozékoknál van az amit leraksz a földre és a közelében megmutatja az ellenfeleket. jól körül írtam, de tudjátok sztem mirõl beszélek. mert ha olyankor adna térképet, akkor lenne értelme, de így esc lenyomása után látom csak a térképet, akkor meg nemtok menni, meg ugye ott vannak a menü gombok stb. azt sztem elcseszték benne...
bigapó
van elég only dom, only dem, only hq, only Sab, only CTF illetve ezek váltakozása, kb team tactical módon, de ha meg bejön egy általam nem kedvelt mód (S&D vagy TDM) talán egy menetet megvárok, ha nem váltja el, akkor kilépek és megyek máshova. Amint találok egy jó szerót megy a kedvencbe, így már elég összegyûlt ahhoz, hogy jókat játsszak hosszú távon is, de mindig találok újakat is. Attól függ mihez van kedvem 😊

The Matrix has you...

rayman12
az only nuketown számomra egy rémálom! A percenkénti nade esõ után mindig felüdülés egy rooling thunder vagy napalm strike vagy mortar team be megdögleni.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Nekem pont a random modos szerok jönnek be, mert így mindegyik modot megszokom, meg persze randomok a mapok is.
na ez a másik, nem elég, hogy szar a server browser, de ha talál a kedvemnek megfelelõ servert, annak a jórészre only nuketown+random game mod... annak a mapnak 18 fõvel semmi értelme sincs.

bigapó
17000 fölött van a szerók száma és rendszerint tömve vannak, nem kell még temetni ezt a játékot. mivel külföldön sokkal jobban állnak (ezek szerint is) gépügyben, ezért sokan is játszanak vele. Az más kérdés, hogy sok az S&d és az only nuketown, amit én kifejezetten rühellek, de megtalálom mindig abból a 2x kedvenc szeróból azt amin jó játék megy. ha meg tele van mind vagy nekem nem tetszõ, akkor marad a többi 3-4000, van választék. olyanra nem emlékszem, hogy percekig kellett volna várni egy belépésre vagy kiléptem inkább és játszottam mással. lehet Én vagyok igénytelen, de ezt kétlem 😊

The Matrix has you...

bigapó
mint mondtam a kép alatti linken megtalálhatóak azok a cfg-s beállitások amiket lehet variálni, persze nagyrészt saját felelõsségre, hiszen nem tudni, hogy miaz amit még elfogad a rendszer és nem bannolnak. Én speciel grafikai dolgokat nem szoktam állítani (ezek egy része érdemlen bant, mert Õ lát én meg nem, legalábbis tapasztalok ilyet és nem biztos,h goy csalás volt, elég ha neki nincs fû, nekem meg van), a gépem bírja alapból, 4 magos a cpu, muszáj neki, nekem nincs FPS laggom, csak a pingem nagy.
Csináltam azt is, hogy kitöröltem a cfg-m és amit letöltött automatán azt használtam egy ideig, de most az már nem volt elég, valami elállítódott és muszáj voltam magam állítgatni, olyan 15-20 ms-t nyertem vele pluszban, mármint kevesebb lett. eddig volt 80 körül, most 60-on megy, átlagban.

The Matrix has you...

Valami tényleg más mint az MW2-ben de nekem mind a 2 tetszik. Egyébként már nagyon várom az új pályákat a BO-hoz mert ezeken a mapokon valahogy nem találom a jó utakat biztos az én hibám, de azért jó lenne még pár pálya.

+1
Mitõl lenne rosszabb pl. a BO-s Nuketown mint az MW2-es Scrapyard, hogy a Rust-ról ne is beszéljek?
Az egy más kérdés hogy 16-18 playernek nem ezekre a pályákra kéne menni respawn-os játékmódot játszani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rayman12
Hát jah mw2 sokkal pörgõsebb és izgalmasabb mint ez. Illetve ezis pörgõs csak rossz értelemben, pl: nuketown tdm a borzalmas spawn rendszerrel együtt egy káosz!

Na, sikerült megcsinálni windows újratelepítéssel. Viszont most meg ha lerakom tálcára, ha grafikát, felbontást állítok lefagy az egész. Valaki nem tudja miért lehet? (Driverek frissek, directx is, vírusírtó nincs, op rendszer: XP SP3)
Egyetértek. Az is sokat segítene ha lehetne együtt tolni haverokkal. Ez nagyon hiányzik.TDM-et már unom, Team Tactical-nál megy annyi a láma , hogy mikor 5x kaponk ki egymás után a sok gyökér láma miatt, akik azt sem tudják hol van a pályán a bomba ott feladom.

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

1400 óra játékidõt letoltam vele. Árát visszahozta idõben. Viszont az, hogy hackerek ellen semmi nem volt, borította a bilit rendesen. Gondolom ezért "szapulja" mindenki, köztük jómagam is. No meg, hogy warozni közel felejtõs ott. Egy idõ után meg akik komolyan gondolják, úgyis warozáson kötnek ki. Itt lehetne warozni, szoktunk is. Viszont nagyon látszik, hogy kinek ítél több fps-t a gép aktuálisan. És még csak a gépére se foghatja az ember, mert egyszerûen nem optimalizálták és kész. 3 magos procim van és nem is a szarabbik fajtából, 4 magosra meg költeni biztos nem fogok, ha más elfut maxon, akkor ez is tegye szépen. Ha már a kor elvárásainak kevés lesz, max váltok, de az még nem most lesz.
Másik meg, hogy jó dolog itt warozni, csak hát lassan elfogynak a játékosok, aztán lehet szervert bérelni szépen, de játékos nem igen lesz rá idõvel.
Én már annyit játszottam vele, hogy meguntam, sokkal unalmasabb mint az MW2 volt a hibáival együttvéve. Ha beadnának egy-két MW2es mapot ide BO-ba sokkal élvezetesebb lenne szvsz.

rayman12
am nem értem mért szapulja midnenki az mw2 öt, szerintem kurva jó játék viszonlyag sokat toltam vele (250 óra) és engem csak a düdös geci gl esek zavartak, meg a thermal scope os görények .... nah meg a commandos csikcsák, jah és a kemper szánalmak 😊 naj jó igy bele gondolva.

csuszi
nem kéne nekem 150, de azért egy fix 85 alap lenne.
de már nem hiszek benne 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Jól látható ahogy SD-ben is fogynak a szerverek. Most vagy xarul listázza ki a keresõ, vagy valóban egyre kevesebb van.
Szerintem is ez a patch az utolsó esély, bár azt valószínûtlennek tartom hogy itt akinek eddig 40 fps-el ment az hirtelen a patch nyomán 150-et kap. De ezt a akadást-laggolást elvárható lenne javítani. Akkor még talán fellendülhetnének a dolgok, mert amúgy jobb lenne mint az MW2 volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sziasztok!

Olvasgatom itt a hozzászólásokat, én már visszatértem a jó öreg CoD4-hez, az legalább jól fut :-), az volt nekem az elsõ olyan fps, ami annyira tetszett, hogy meg is vettem. Azért remélem javítják majd a black ops-ot is, mert abban is vannak nagy ötletek.
csuszi
jól tetted 😉
az a baj, hogy ha jól is futna nálam vagy nálad, ugyanúgy bánnám, mivel a közösséget rombolja a nem tökéletes kiadás, hogy elpártolnak az emberek, hogy nincs elég játékos, hogy nem sikeres a játék hosszútávon. baszhatom ha nálam jó, ha rengeteg embernél halott. a crysis is futhatna nálam 200-al, baszhatom ha a többségnél low fps van és nincs élet a játékban.

MJ rulz Pink Team The Only One

Én szerencsére megálltam a novemberi õrületben, hogy megvegyem....

Azóta a család minden tagját értesítettem, hogy nehogy megvegyék karácsonyra😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

rayman12
JAAA BOCS ugy aztán kurva könyü! Nekem egy baszott képregény az egész
híába van nekem is 60 fps em egy mp allat lemegy 10 re és else megy egy darabig!