11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#9282 már késő :( :D -
Puhos #9281 Írj a Jézuskának, hátha nem késő! -
#9280 most má van jó géped mi? :D -
#9279 valaki vegye meg nekem a játékot :D -
#9278 Pázii a Setting menüben a sound menüpont alatt a sound deveice-nél változtass. Ha ezek után sem jó, akkor talán egy hangdriver frissítés segíthet.
Mindenkinek BOldog mindennapokat kívánok! -
Gergosz2 #9277 Kellemes a lábvíz!
Inkább Békés boldog Karácsonyt kívánj.
Békés boldog karácsonyt! -
Pázii #9276 Sziasztok mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Egy kérdésem is lenne még pedig az, hogy miért lehet az, hogy nincs a játékban hang csak a bemutatóban!
Segítségeteket előre is köszönöm
Üdv! -
#9275 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket nektek! -
#9274 Ez nem semmi, Boldog Karácsonyt sok játékot és hardvert a fa alá, és sikerekben gazdag (BO)ldog Új Évet!!! -
#9273 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)
Szerintetek hol képtelenség eltalálni valakit robbanó nyíllal?! Nos? A talpa az elég lehetetlen? Most komolyan talpon lőni valakit számszeríjjal?
Nem kicsit döbbentem meg amikor megnéztem ezt a visszajátszást...
Még két jól sikerült találat:
-
#9272 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket All Players -
#9271 nem dolgoznak ezek ilyenkor, majd jövőre -
eN00 Begger #9270 Patch információk vannak? -
#9269 Nekem ezt akkor csinálja ha elmegy a netem és kidob ezzel... -
#9268 kb leszarom, hogy melyik vezet, nekem sokkal jobban fekszik a BO stílusa, már csak ezért is ezzel játszok és nem amazzal. nagyon ritkán van az,hogy toplista alapján játszok játékkal, az azért kevés döntéshozáshoz nemhogy a játék megvételéhez. -
Ladizlav #9267 kérlek titeket, segítsetek! Itt van képen is.
-
#9266 hát szerintem 1ántalán nem, pont hogy a pontosság és az ügyesség miatt, én is sokszor használom sniper class mellé, és sokszor kisegít közelharcban, ha nem vagy pontos akkor mellé dobod és semmi, de ha tudsz vele bánni akkor könnyen ledobhatos... -
Ladizlav #9265 Sziasztok! Végigvittem a single player módot és szerettem volna még1szer megpróbálni a zombis részét a játéknak, de azt írja, hogy nem kapcsolódok a szerverhez, próbáljak meg később csatlakozni vagy forduljon a cod honlapjára. Mit lehet ilyenkor tenni? Válaszotokat előre is köszönöm! -
#9264 Köszi. Tényleg az Utolsó Mohikán zenéje szól alatta. Egyébként ahogy írta is valaki ezek a Tomahawk killek leginkább a szerencséről szólnak. Az ember odavágja valahova csak úgy kb. aztán néha őrült killek jönnek össze ebből. -
Ragnar360 #9263 de az leszaz :) illik a tomahawk tárgyhoz a zene, akarcsak a filmben - remek zeneválasztás ismét :) majd nked szólok már ha kell valami :p -
Ragnar360 #9262 - uhh most lehet, hogy nagy fail lesz, de nem az utolso mohikán egyik filmzenéje ez ?:P -
#9261 Teljesítmény növelés céljából vették ki, legalábbis a fejlesztők ezt nyilatkozták. -
#9260 Az ilyenek nálam ki-belépés után helyre szoktak állni. -
goso #9259 ja csak az áltlában 14000xp needed és nem -14000xp needed -
#9258 sehogy, az azt jelzi hogy mennyi kell a következő szintig! -
CaptainRumi #9257 Miért nézne ki hülyén? A lényeges dolgokra pedig ahogy néztem még sem annyira koncentráltak. -
#9256 Csak most néztem meg, de ez is hatalmas! :) Az öreg sniper csukának képzeli magát. XD Egyébként ezzel a vetődéssel nekem is csúnyán meggyűlik a bajom. Azért az sem egy mindennapos látvány amikor Demolition -ben nekifutok a HQ nak, hatalmas lendülettel felvetődöm a tetejére és ott kezdem el élesíteni a bombát. Érezhető pár másodperces késés amíg lelőnek ilyenkor. Gondolom röhögnek... :) Annyira benne van a kezemben az MW2 -es hasalás, hogy gyakran futás közben nyomok egy hasalást ha szembetalálkozok valakivel ami azért nem jó mert csak azt érem el vele, hogy fejjel megyek a golyóknak. Még szokni kell ezt a változtatást. -
#9255 Multiban nincsenek, mert minek.
1. Hülyén nézne ki.
2. A lényeges dolgokra koncentráltak. -
goso #9254 hogyan lehet negatív xp t szerezni? link -
#9253 már így is túl erőszakos lett a single player miatt, kockáztatták volna a felnőtt besorolást -
CaptainRumi #9252 Na megvan a játék. Dee...Csak nálam nincsenek multiban leszakadó végtagok és vér? Nem mintha erre gerjednék, de szerintem kemény visszalépés a WaW után. -
#9251 Ez agyatlan jó lett. A csávó meg a csapata nem kicsit tehetséges egyébként. Hihetetlen milyen jól parodizálnak egy FPS játékot! -
#9250 Hát ez kibaxott jó lesz. Végre equippelhető a gránát és a kés ala cs. Viszont szaros konzolon van. Azért PCn ennél jobb lesz a grafikája! :D
-
#9249 It az elsö muvi az UJ CoD projectböl: http://www.youtube.com/watch?v=CyCyzB0CedM -
partyarc83 #9248 :-) -
#9247 Pedig bírom. engem a tech bakik húznak fel.
singlet agyon dicsértem amúgy is. -
#9246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert az ő oldala és nem bírja a cod7et -
#9245 Má mért lenne bunda? -
#9244 Hát lehet nem kellett volna linkeljem a BC2 topikba :D -
#9243 bunda