Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mivel megvettem a játékot és benne vannak a dolgok. Akkor vagy megcsinálja a szerver üzemeltetõje, ahogy neki tetszik vagy kihasználom az összes adottságot, ami a játékban van. Ugyanis nem véletlenül tették bele. Ha most pár (akár) több ember is sír miatt, hogy neki nem tetszik. Hát sajnálom használjon olyan perket amivel kivédheti. Ha nem akar, mert mondjuk a kedvencét emiatt nem tudja berakni, hát nem nagyon tud meghatni 😊
De mint mondottam, ha kiraknak kiraknak nem igazán érdekel, mivel van más szerver is. Ha nem tudja beállítani, így járt 😊 Én csak akkor nem fogok olyan dolgot használni rajta, amit nem szeretnék (hangsúlyozom, nem cheatrõl beszélek, mert azokat sosem használtam) és egyébként is benne vannak a játékban, ha kiveszik.
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Nemtudom egyeseknek, alantinál jobb konfigon miért nem megy normálisan.
/cg_fov "80" (GAMEPLAY)*
/com_maxfps "125" (FPS)*
/snaps "30" (REGISTRY)*
/cl_maxpackets "100" (REGISTRY)*
/cl_packetdup "2" (REGISTRY)
/rate "25000" (REGISTRY)
/r_drawdecals 0 (FPS)*
/cg_drawFPS "1" (FPS)
/r_multigpu "0" (FPS
/r_multithreaded_device "1" //for multicore cpus
drawLagometer "1"
Ennyire gépfüggõ? Vagy mitõl lag-ol az FPS-is egyeseknek?
Jah és nem kapcsolok ki msn-t, nod-ot, ts-t, semmit se.
PFf
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
segítek okostóni, azért van elbaszott módon üzenetben szabályozva, vagy a névbe írva, mert ha 4-5-ben kiszedted, unranked lett a szerver. itt pedig nem tudod állítani.
patch-et meglessük.
MJ rulz Pink Team The Only One
Egyébként a patcht a Steam elindulásakor automatikusan telepíti, ha az automatikus frissítés engedélyezve van.
Steam - Könyvtár - Játékra klikk jobb gomb, Tulajdonságok - Frissítések - Mindig tartsa napra készen a játékot, ha nem ez van akkor ugyanitt lehet manuálisan is frissíteni.
Az új Shader warming lehetõséget kikapcsolva 90-10 körül megy, azzal pedig 70-80, szóval most már legalább ha állítasz vmit a grafikán az a teljesítményen is meglátszik.
Nekem most már nagyon bejön, kár, hogy nem így adták ki novemberben.
Do you feel alive?

Do you feel alive?
Az új patch óta kevesebb a lagg még nem fagytam ki és a killcam is megjavult.
De még vannak hibák.Pl: szerver keresõnél ma tapasztaltam hogy van egy only nuke demolition szerver amin játszani szoktam.Bent is van a kedvencekben és recentben is.Frisítem a szervereket és azt írja ki Launch map van. Rámegyek a részletekre és Nuke Toen képe jelenik meg de nem demolitiont ír hanem team deathmatchet.Na mondom most mi van?
Beléptem és végül is Nuke Town-on demolition volt.
a képek 50%-ra vannak átméretezve.
Do you feel alive?
Egyébként tudjátok, hogyan öl meg valakit a Nova gáz gránát?! Megmutatom:
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
De hogy kell leszedni meg telepíteni?????
Ha igen azt hol találom,Steamon belül??Vagy most mivan???
The Matrix has you...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
most nem otthonról írok de ha hazamegyek hétvégén kipróbálom az új patchet, bár nekem eddig sem volt semmi bajom vele bár egy kis FPS többlet jól jönne, se lagg se fagyás
szerintem jó játék lett...
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Parasite Eve 2, best game EVER!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
A késelést messzirõl eddig nekem nem adta be. Most viszont egy meccs alatt két 2méteres bicskázásom is volt. Fagyás most a meccs végén van, amikor kiírja mennyi cp-t xp-t kaptam. Csodás javulás.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egyébként még mindig probléma, hogy a játék nem terheli a videokártyát! Már eleinte is észrevettem a dolgot ugyanis a kártyám dinamikus hûtése miatt amikor egy játék alaposan megdolgoztatja akkor felpörög a hûtõje és zajosabb lesz a gép. Na most BO közben kussol a videokártyám, tehát nem igen izzasztja meg a játék. Ha azt is hozzáteszem, hogy csak egy 9600GT -m van akkor erõsen elgondolkodtató, hogy a játék MÉG EBBÕL SEM hoz ki mindent...
snd_restartot
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
gigabyte p41
on
tegnap valamit frissített a játék, mimimimimi?
bár gondolom, nem A peccs jött ki, a nem létezõ, mert viszonylag gyorsan ápdételte magát : D
Kumiho #2179
Parasite Eve 2, best game EVER!
Off: Kezd haklódni a hd2400-em, anyagilag jelen pillanatban csak egy 4650, vagy 4670 amire be tudnék ruházni. Sajna az alaplapom egyiket sem képes magába fogadni, ezért jó lenne egy tipp hogy milyen "ócsó" 775-ös alaplapot vegyek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú