11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#9363 ha igen akkor ez a: Sympathy for the Devil - Rolling Stones -
#9362 előzőt töröld már Fpocok, valamiért rosszat adott be.
szóval talán erre gondoltál?
-
#9360 Aullah! mért nem bérelsz szerot és alakítod kényed kedved szerint? lehetőség megvan rá. Ha ezt nem teszed akkor nincs jogod meg másnak se leszóni mi szar, mi nem kéne stb... -
#9359 srácok, az elején van egy rész, amikor zene megy a küldetés alatt és úgy abálunk. nem tudja valaki mi a címe?:D -
#9358 Kés, Claymore, kiskocsi. Ezeknek menniük kéne a fenébe. -
#9357 Én a kést tiltanám, az még MW2-től is szánalmasan könnyű. nooboknak való. Megértem hogy egyszer kétszer használják, de állandóan???? ezzel futnak, mint valami gyökerek! -
#9356 én csak azt sajnálom mért nem lehet 2-öt használni mint cod4-ben. szerintem igen jó cucc a clay. -
#9355 A claymore-t én is tiltanám, akkora egy noob eszköz. -
Gabe18 #9354 Én már nem értem ezt a játékot...
Most már lassan az összes szerverről a Claymore-t kitiltják, meg azt a lassító gránátot is, rosseb tudja mi a neve, nem a flash hanem a másik.
De a hangtompítós shotgun az mehet agyba főbe. Hát tiszta röhej... Nyomja a hülyéje az előre gombot, rush keresztbe-hosszába, célozni nem kell, puty-puty-puty, irjta a népet.
Na meg ez a Nuketown mánia... Lassan minden 3. szerver "only nuketown 24/7". Micsoda fantasztikus élmény mikor a 30 négyzetméteren SD-ben 18 ember 30 másodperc alatt lehenteli egymást... Hát ugyanitt a respawnos módokról már nem is beszélek.
Na most jól megmondtam, lehet hülyézni... -
#9353 vegyíteni kéne végre, a jókat átvenni és azokra mi szavaznánk, játékosok, hogy mi legyen és mi ne. ami sokat kap az nyer, de kurva sok cucc lenne, ott lenne mit válogatni és csak a jó dolgok egyesülnének :) -
#9352 Hát nekem az a fajta coop nem kell. Amióta sok konzol kiddi kedvében járnak és ilyen 5-10 perces részekre osztják a játékokat. Hányás. Pl RE5ben is... hogy feldarabolták, szánalmas.
Ha meg coop, akkor kampány legyen, mint WaWban. -
#9351 Van helyette, egyszer hasznalatos zombi mod. -.- -
#9350 BO-ban már a felénél tudtam, hogy mi lesz a vége, de ettől függetlenül jó volt. nem ez a kedvenc single részem, de egyszer játszható :) a co-op hiányzik belőle, vagyis ami mw2-ben volt, amikor ketten is lehetett a küldiket nyomni. azok nagyon tetszettek, kár hogy itt nincs már. -
#9349 Az MW ben volt egy csavar, amin csak néztünk. Na azt vagy 53532szor eljátszák az MW2ben... túl sok volt, úgy ugráltunk, hogy azt sem tudtuk ki vagyunk épp. -
#9348 -
#9347 hát ezt neked kell kitapasztalnod, hogy mi esik kézre. nincs több guggolás, nem muszáj mindent kiosztani, ha csak az egyiket állítod is elég. olyan van ami eddig nem volt, hogy ha futsz és lenyomod a hasalás gombot, akkor vetődni fog, de a többi a régi. -
gblasius79 #9346 Sziasztok!
Én karácsonyra kaptam a BO-t,és hát mit ne mondjak lesett az állam.
A Single mód teljesen legyűgözött. A multit most próbálgatom.
Kicsit még furi a multi menüjében ez az összevisszaság,de hamar megszokható.
Esetleg valaki aki balkezes,és nem a WASD billentyűzettel írányítja a játékot hanem a nyilakkal,nem tudná nekem leírni a gombkiosztását?Nem tudom tökéletesen kiosztani,valami mindíg kimarad.
Meg mig a MW2-be csak egy guggolás van,úgy vettem észre hogy itt rögtön több verzió is van belőle.
Tudna valaki segíteni? -
#9345 nekem valahogy jobban tetszett az mw2, de ebben is csavaros dolgok vannak, filmként is simán megállná a helyét. -
#9344 ja szerintem is jó a sztori! -
#9343 na végigjátszottam a kampányt, sztem az egyik legjobb CoD a történet szempontjából. hangulat a szokásos, qvajó volt:) erre a CoDra tuti emlékezni fogok, nem mint a MW-kre. -
#9342 az is :) -
Fecy #9341 Hali!
Tudnátok segíteni abban hogy, hogyan rakhatnám be bind-be a /snd_restart parancsot hogy ne keljen mindig beirkálnom?
Előre is köszi a segítséget! -
#9340 Doom3? :D -
#9339 a d3dx9 még véletlenül sem hasonlít neked valamire? -
#9338 v-sync-et lődd ki játékban is meg a catalystben is.. :-P -
#9337 Tippelhetek? Monitorod 60hz-en fut? Igen? Akkor menj be a vga driveredbe és kapcsold ki a v-sync -et. -
#9336 Ja és mw2ben ugyanez volt, stabil 60, se fel se le! -
#9335 Tudnátok segíteni??? az van hogy a max FPS-t sehogy sem tudom 60fölé beállítani, biztosan lenne több, de egész vég csak 60on van, meg néha alatta. Configban próbáltam a maxfps-t állítani de semmi.... -
Immigrants #9334 A telepítés végén pipáld be a directX telepítését és úgy jó lesz.
Erre nem tud senki semmit? -
osan #9333 DirectX frissítés? -
lusti12 #9332 szasztok!végre megszereztem a játékot és a következő lenne a problémám,telepítés után elakarom indítani de ezt írja ki:"A program nem indult el,mert d3dx9_43.dll hiányzik a számítógépről.A probléma megoldásához próbálja újratelepíteni a programot."már tízszer újra tettem de még mindig ezt írja.Ilyenkor mit kell tenni?Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Puhos #9331 Kösz. -
wariorkhing #9330 Semtex -
Puhos #9329 Sziasztok!
Melyik az a gránát ami "rád ragad"? -
#9328 Most többet maradtam mint 4., 5:D 6- vagy 7. menetnél úgy ki fagyott.... :S -
#9327 A csodához a Te(!) hozzáállásod kellett, maguktól nem oldódnak meg a problémák. -
#9326 Kb egy hónapig nem is foglalkoztam vele. tegnap "megerőltettem" magam. és Csoda történt :D -
#9325 Na... te meg itt szenvedtél egy csomó ideig :D -
#9324 Ami a player mappában van
más:
amúgy kedvenc fegyóm most az MPL (submachine) -
#9323 Melyik 2 cfg - t kell kitörölni?