11248
  • Cris99
    Hameg csalás miatt bannoltak volna meg nem vettem volna megint, de a klánom már régóta vár rám!
    Black ops is megvan, szval nem mw2miatt járok ide...
  • Cris99
    Te vegyél vissza a hangnemből!!!, Igen bannolt de nem csaltam, most megvettem olcsóbban!
    Közben reinstaláltam és most jó!
    Sajnálom hogy fárasztalak a irogatásommal...., pozitív emberek!
    ON
  • CoD23
    nincs xfire-m , más megoldás?
  • lolSL
    ott már kiderült róla hogy egy csaló geci és bannolta a vac az előző accountját, jó hogy nincs pofája oda irogatni :)
  • Fpocok
    Talán akkor ott kéne megkérdezni.
  • Cris99
    Pls sürgős lenne, most aktiváltam a kulcsot felraktam és ez van!
  • Rage47
    milyen patch?
  • Cris99
    Az mitől van hogy elindítom mw2 a multit, fekete képernyő és a windowsos töltés megy az egérnél, ennyi, segítség? tudom hogy mw2es topicba kéne oda is írtam de ez aktívabb
  • Prince23
    Nekem volt kb. 2percig. aszittem jön a peccs....
  • killerkocka
    Öhm, én nem tapasztalok semmi leállást.
  • Prince23
    Leálltak a szerverek. valószínű jön a frissítés?
  • Cris99
    Ezt néha nekem is csinálja!
  • Fpocok
    KApcsold ki xfire-t
  • Prince23
    10:03-tól mi a szám címe?

esetleg egy youtubes zene link jól jönne
  • CoD23
    valaki abban tud segíteni, hogy miért fagy ki mindig a játék, kb minden 2. mentnél megáll a kép, és ctrl+alt+del, és le kell állítani, van valami megoldás, mert nagyon kezd idegesítő lenni! kösz!
  • Cris99
    isten ments
  • bigapó
    mármint a drogdíleres verzió? nyugodtan ki lehet próbálni, nem akadályoz senki..legalábbis egy ideig.
  • Cris99
    ja, de én 4et raknék! :D:D
  • patchaou
    Ha nyernék a lottón Én is úgy tolnám :D
  • Cris99
    vagy nem...., utóbbi szimpibb!
  • bigapó
    dolgoznak és tisztességes fizut is kapnak érte...ennyi. vagy drogdílerek, ennyi :)
  • Cris99
    Fszomse vesz, az rohadt drága!
    Jesszus most néztem barmok youtube-on 3utas crossfirebe tolják HD6970-el bazki, eyefinityben fullhdban, honnan a rákból van ezeknek ennyi pénzük hogy rohadjanak meg
  • lolSL
    nem kell új gép, csak új SSD
  • Cris99
    A lassú betöltéssel lehet valamit kezdeni? Új gép vásárlása nélkül?
    Sd-ben 1ső körről álltalában lemaradok, meg más játékmódban is már megy a meccs mire beérek!
  • patchaou
    FGJM HC HQ szeróról nekem is megvan a véleményem. Komolyan elvárják, hogy ott guggoljon az ember hq mellett. D rájöttem, csak azért hogy fedezék mögül dobálják oda a gránátot. Tegnap is egy épületben volt a hq én meg az épület előtt őriztem két odavezető utat. Párat le is szedtem és jött a rinyálás hogy húzzak a hq-hoz, ami kb 4 méterre volt tőlem...
  • Drephis
  • matthias92
    nagyon adja, meg kell szereznem :D
  • bigapó
    jaj, ezt nem tudom, de nekem is ez a kedvencem, ez megy multiba is :)
  • matthias92

5:05-től (:
  • Daell Drow
    Csak a mecs vegi bonusz pontot bukom.
  • bigapó
    ha szóltak előtte, hogy hagyd abba, akkor jogos, ha nem akkor bunkóság :)
    számtalan helyen látok nem angol szöveget, nem szoktam vele foglalkozni, kit érdekel mit mond, itt annyi csapatjáték sincs, mint mw2-be.
  • Fpocok
    Na az viszont teljesen rejtély számomra. Nincs azzal a gránáttal semmi gond. Ha már itt tartunk. Nem értem miért nincs benne a CB-ben a decoy gránát. Új szint vihetett volna a taktika fpsbe.
  • Cris99
    Igen gondolom hogy angolul szoktam csak volt 1-2 magyar és azoknak írtam!
  • Prince23
    Ilyenkor megmaradnak az ott szerzett pontjaid?
  • lolSL
    akkor is illik angolul beszélni.
  • Cris99
    Én tegnap azért kaptam TempBAn-t mert nem angolul beszéltem a szerón(voltak magyarok is)!
  • Gabe18
    Véleményem szerint a Claymore lehetne az egyetlen eszköz hogy azt az és nélküli rohangálást amit ebben a játékban sokszor lehet csinálni egy kicsit lelassítsa. Pont az ilyen hangtompítós shotgunos őrültek, sarkok mögül ugrásban kiröppenő szupermenek és társaik ellen. Egy kicsit átgondoltabb, figyelmesebb játékra kényszerítene.
    Emellett kétféle módon is védekezhetsz ellene, Hacker meg Flak Jacket.

De pl. a másik, közben eszembe jutott, Stun gránát tiltása az miért kellhet? Most már kénytelen voltam átrakni a Flash-re, mert sok helyen nem tudni, aztán már küldenek is el a k...a anyámba ám egyből ha eldobom. Console üzenet meg a legtöbb szerveren félóránként jön hogy mit lehet meg mit nem...
  • Daell Drow
    OMG, most kickeltek az FGJM HC HQ szerorol, mivel allitolag a spawnpotjukra mentem mindig. LOL.
    A mi csapatunk vezetet es ott is en voltam az elso, es en csak a HQ-ra megyek, de ezeknek az ovisoknak csak az jon le hogy spawnpotjukra megyek loni.
    Jol feldigesitettek ezzel a kickel.
  • bandi007
    Ya természetesen a multira értem.
    Singlibe semmi gond nem volt sohasenem...
  • bandi007
    Fagyásra egy megoldási lehetőség ami nálam működik:
    - a játék könyvtárából a DXsetup.exe telepítése
    - a VCredit86.exe telepítése

Sajnos minden egyes játékindítás előtt meg kell csinálni.
    Semmi fagyás, akadás, lag nincs nálam.
    Max grafikán is elfut 1360*768 felbontással a gépemen.
    Remélem másnál is beválik. Majd írjatok ha ok!