Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a rohadt de hideg van kint. Visszafelé csak másfél órát fagytam buszmegállóban <#gunyos1>#gunyos1>
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
The Matrix has you...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
The Matrix has you...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
(bocs de telóval csináltam mert a printscreen nem mûködött)
Én nem fogom magam ezen idegesíteni.Hagyom ezt a szart.Majd tavasszal visszanézek rá hátha lesz valami javulás.Szerintem nem 64 mb-os patch kelet volna hanem legalább 1 gigás.Annyi bug van ebben a játékban.
Ezt is egy az egyben konzolról(benne van a komplett xbox/ps3 gombsor multkor néztem) portálták csak hozzáfabrikálták a pc-s szerverkeresõt azt kész. Azért ennyire bugos ez a fos.
De mondjuk mit is várjak.Mi pc-sek le vagyunk sz*rva. Az összes eladás 5-10%-a pc,kb 50-55 xbox 360, a maradék meg ps3.(mondjuk logikus is hogy a konzolosok elõbb kapnak javítást a megoszlást nézve.)
Egyre jobban kezdek kiábrándulni a cod-ból.
Do you feel alive?
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Amúgy ez a jól védett hely elég relatív. Múltkor éppen azzal próbálkoztam, de hát rohadt hangos és folyamatosan pirosan világítok a radaron. Semtex be, elfutni nem tudok, jóccakát'... Az is jó volt amikor kaptam egyet HCHQ -ban. Ott még célkereszt sincs hozzá. Na úgy lõjél vele.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
The Matrix has you...
tegnap nekem pl az ment az agyamra, hogy az ak74u-val kb 1 de max 2 lövés voltam mindenkinek. Én meg szenvedtem az Enfield-el, mert éppen ahhoz csináltam contract-ot. fél tár is belement némelyikbe, aztán meg egyszer csak 2 lövés elég volt. iszonyat túl van kalibrálva az a fegyver, meg úgy általában a sub-machine gunok. ezen még javíthatnának és akkor tényleg közel lenne a tökéleteshez😊
The Matrix has you...
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Vennem kell egy vip accot, hogy tudjak javitani. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Megjelenestol kezdve rengetegen irjak hogy mindenfele konfigon iszonyatosan kavar ez a szarul osszeganyolt jatek es a patchektol is hol jobb lett valakinek, hol rosszabb.
Tehat mas jateknal igaz lehet amit irsz:
"Ha valakinek fagy, arról nem a játék tehet, hanem esetleg a konfigja."
Csak a BLACK OPSra ne irj ilyet mert ez ennel total nem igaz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Az itt a fõ probléma hogy félkészen adták ki a játékot.Pénzéhes volt az Activision.
Ha meg a konfig miatt fagy le akkor igen csak gyér programozók/fejlesztõk ülhetnek a Treyarch csapatában.
Most azt kell hogy mondjam az IW ezerszer jobbat csinált.
Do you feel alive?
Ezzel a szarral én többet nem játszok.Hiába a patch egy napig jó volt aztán újra lefagy,fatal error-t ír ki vagy lost connection to host.
Mennyenek a p*csába.Ekkora félkész fost.
Do you feel alive?
Jah,ott még azt is beadta ami jóval mellé ment!Nekem kifejezetten tetszik a csipa B.O-ban!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sebaj. Majd belejössz.
Hát lehet, hogy nagyon mellément, de én azért ennél kicsit nagyobb pusztítást várnék tõle. Amúgy köszi a tippet megpróbálom inkább robbantani és nem hagyom becsapódni. Egyébként a fõ baj az vele, hogy túl gyors (nekem...), sok pályán pedig felülrõl lehetne csak "lecsapni", de magasra nem lehet vinni. Egyébként ha már killstreak -ek. A "Death Machine" -ról mi a véleményetek?! Hát a Valkyrie -t sem szeretem, de a gépágyú teljesen használhatatlan szerintem. Most komolyan egy olyan játékban ahol pörgõs, gyors a játékmenet mit akartak ezzel?!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
The Matrix has you...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A valkyrie nál meg te voltál béna... nagyon nagyon mellé ment. Amúgy lehet gyorsítani is.
Ezt nézzétek micsoda science-fiction knife kill -t sikerült csinálnom! Aki nem érti mit is kellene javítani a késelésen az nézze meg és mondja azt, hogy ez így rendben van. A videó második felében a szerintem közel használhatatlan Valkyrie rakéta látható. Nem elég, hogy rohadt nehéz vele manõverezni, de még telibe is kellene találjam az áldozatot??!! Szerintetek? Ti szeretitek ezt a cuccot?
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
bocs h megosztottam a véleményem és a tapasztalataim.A kedvedért nem teszek felkiáltójelet,és kommentet sem.Én nem veszekedni jöttem ide,s sajnálom h neked csak a számodra szimpatikus hozzászólások a jók.
Nekem édes mindegy,nállam megy a dolog s semmi gondom.Ennek okait leírtam,vagy megfogadod vagy nem.Ennyi és pont