Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Sziasztok!
Azt a rohadt de hideg van kint. Visszafelé csak másfél órát fagytam buszmegállóban <#gunyos1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

V43 1105
Nekem megjavult hála égnek a mostani patch után, a fix 250 megvan , pedig esküszöm nem vártam hogy ez igy lesz 😊))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Rowlend
Hasonló gépem van, és nekem sem volt eddig soha gond 😊

GET OVER HERE!

bigapó
ehhez a csipatémához hozzászólva, tegnap pont próbálgattam Én is, és mikor levegõt visszatartod, utána nem engedi egy darabig, azaz a pontos célzást elfelejtheted. picit talán tovább lehet célozni, nem fullad ki olyan hamar, de nem sokkal.

The Matrix has you...

V43 1105
Teljesen jó a csipa, nálam ha mellé lövök nem adja be.. viszont a quickscopeos nozoomos, célzós témák perfektül mennek 😛P

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Stefling
Gergosz, ott meg oprencer lesz a ludas. 😛

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

bigapó
Ez mennyiben fontos a számunkra? most ez komoly, mert ettõl pozitív, de negatív irányba is elmozdulhatnak a dolgok. szerintetek mi lesz?

The Matrix has you...

Amúgy azt hallottátok hogy az Infinity Ward "átigazolt" az EA-hez? (bocs ha már mindenki tudta, én csak most olvastam xD)
nyuny01
Arról beszélek hogy nekem tökéletes a csipa!Most ezt vagy nem akarod elhinni,vagy nem tudsz értelmezni!Azt hogy neked miért így megy nem tudom...De ne hurrogjál már le azért mert nekem nincsenek ilyen gondjaim!De ezen ne vitázzunk!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nyuny01
Egyet kell értsek veled! <#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Nekem elsõre semmi bajom nem volt a játékkal.Az elsõ patch után kezdett lefagyni és a második után meg fatal error-ozik:

(bocs de telóval csináltam mert a printscreen nem mûködött)

Én nem fogom magam ezen idegesíteni.Hagyom ezt a szart.Majd tavasszal visszanézek rá hátha lesz valami javulás.Szerintem nem 64 mb-os patch kelet volna hanem legalább 1 gigás.Annyi bug van ebben a játékban.

Ezt is egy az egyben konzolról(benne van a komplett xbox/ps3 gombsor multkor néztem) portálták csak hozzáfabrikálták a pc-s szerverkeresõt azt kész. Azért ennyire bugos ez a fos.

De mondjuk mit is várjak.Mi pc-sek le vagyunk sz*rva. Az összes eladás 5-10%-a pc,kb 50-55 xbox 360, a maradék meg ps3.(mondjuk logikus is hogy a konzolosok elõbb kapnak javítást a megoszlást nézve.)

Egyre jobban kezdek kiábrándulni a cod-ból.

Do you feel alive?

mmovar
egyébként még amit hozzátennék a legutóbbi patch óta nekem is fagyogat néha napi 2xkb. az elõtt meg semmi bajom nem volt. tehát valami faszság van benne.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Nagylaci
OK akkor csak én vagyok véglegesen béna hozzá. Legalább örülnek a társak mert ezt mindenképp meg szoktam hagyni nekik. Ha valaki ért hozzá legalább tényleg segíti vele a csapatot nem úgy mint én.
Amúgy ez a jól védett hely elég relatív. Múltkor éppen azzal próbálkoztam, de hát rohadt hangos és folyamatosan pirosan világítok a radaron. Semtex be, elfutni nem tudok, jóccakát'... Az is jó volt amikor kaptam egyet HCHQ -ban. Ott még célkereszt sincs hozzá. Na úgy lõjél vele.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

mmovar
Te mirõl beszélsz? Ember én hardcore-ozni szoktam javarészt. és van hogy egy másik csipát aki stabilan campelve 2 tárral nem tudok lelõni ha pontosan rácélzok. akár hol célzom be nem adja be ha meg mellé lövõk akkor olyan fejet kap, hogy a pálya másik végén is hallják. egyébként azt vettem észre, hogy olyan bug van a csipában ami a quick scope megakadályozása miatt történik. pl van hogy zoomolok és nem oda megy a golyó hanem valahová random mintha nem zoomolnék.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

bigapó
még grafikában is sok különbség van köztük...fõleg single-ben. más a csapat is. az egy dolog, hgoy átvesznek dolgokat, az alapot, de egy alapja van a VW-nek és a Skoda-nak, mégis kurvára más autók...

The Matrix has you...

bigapó
nem ugyanaz a két játék, mikor fogod (fogjátok) már fel??

The Matrix has you...

Lunki88
Steam fórumon ugyanezt bizonygatta valaki, aztán jól lehurrogták ott is a konfighuszárok hogy ez a "fejlõdés" eredménye. 😊 Nem tudod õket meggyõzni, kár pazarolni rájuk a sorokat.
lolSL
ha nem lenne 2 ikonnal fölötte a tökéletesen futó cod6 ugyanezzel az engine-nel, ugyanezzel a grafikával, ugyanezen a rendszeren, akkor érteném amit mondasz

bigapó
végre egy normális látásmód...

The Matrix has you...

bigapó
Pedig egyik legfaszább care package cucc. csak figyelni kell rá, hogy honnan jönnek sokan és adni nekik. ha megfelelõen levédett helyen állsz, akkor gyakorlatilag mákos granyón vagy gl-en kivül semmivel sem tudnak megölni.

tegnap nekem pl az ment az agyamra, hogy az ak74u-val kb 1 de max 2 lövés voltam mindenkinek. Én meg szenvedtem az Enfield-el, mert éppen ahhoz csináltam contract-ot. fél tár is belement némelyikbe, aztán meg egyszer csak 2 lövés elég volt. iszonyat túl van kalibrálva az a fegyver, meg úgy általában a sub-machine gunok. ezen még javíthatnának és akkor tényleg közel lenne a tökéleteshez😊

The Matrix has you...

Stefling
A kezdetektõl olvasom, nekem sose volt semmi gond 😊 Most meg mégjobb lett, tehát azt ne mondja nekem senki, hogy hol így hol úgy mûködik a JÁTÉK ami ugye nem egy havazás, hogy itt jobban hullik amott meg nem úgy... Vagy valami szoftver miatt nem úgy megy, vagy a config. Nekem sincs egy erõs gépem, mégis tökéletesen FULL grafón akadásmentesen elfut. 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Pedig renget javítottak rajta és sztem nagyon könnyen lehet vele ölni.
Smithwarden
Faxom hiaba nezem at amit irok, soxor elrontok par karaktert. :p
Vennem kell egy vip accot, hogy tudjak javitani. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Te csak most kezdted el olvasni a ezt forumot...?
Megjelenestol kezdve rengetegen irjak hogy mindenfele konfigon iszonyatosan kavar ez a szarul osszeganyolt jatek es a patchektol is hol jobb lett valakinek, hol rosszabb.
Tehat mas jateknal igaz lehet amit irsz:
"Ha valakinek fagy, arról nem a játék tehet, hanem esetleg a konfigja."
Csak a BLACK OPSra ne irj ilyet mert ez ennel total nem igaz.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nud

Akkor is a játék hibája.A többi játék / program gond nélkül fut.

Az itt a fõ probléma hogy félkészen adták ki a játékot.Pénzéhes volt az Activision.
Ha meg a konfig miatt fagy le akkor igen csak gyér programozók/fejlesztõk ülhetnek a Treyarch csapatában.

Most azt kell hogy mondjam az IW ezerszer jobbat csinált.

Do you feel alive?

Stefling
Gergosz, szerintem nállad lesz valami bibi, mert nállam pl sosem fagyott ki, najó 1x, de az is még múlt hónapban, azóta egyszer se, meg az is a NOD miatt volt. Ha valakinek fagy, arról nem a játék tehet, hanem esetleg a konfigja.

Na én itt hagytam abba.

Ezzel a szarral én többet nem játszok.Hiába a patch egy napig jó volt aztán újra lefagy,fatal error-t ír ki vagy lost connection to host.

Mennyenek a p*csába.Ekkora félkész fost.

Do you feel alive?

nyuny01
"mért nem olyan mint mw2-ben ott fasza pontosak voltak a csipák"

Jah,ott még azt is beadta ami jóval mellé ment!Nekem kifejezetten tetszik a csipa B.O-ban!

kifli
nagyon egyszerû a válasz, a játék szempontjából teljesentökéletesen mindegy hogy 2 vagy 12 megás a neted, nem küld annyi adatot. Akkor lesz jobb pinged, ha megcsinálják neked, hogy közvetlenebb legyen a kapcsolatod -> kevesebb csatlakozással éri el a végcélt a küldött adatcsomag.
8 mb emelték a netem de a pingem semmit se változott hm....

mmovar
nekem a csipa nem változott... egyszerûen hiába célzod be az embert semmi, nem adja be a találatot. HC-ba se. ezt igen elkúrták. mért nem olyan mint mw2-ben ott fasza pontosak voltak a csipák. ez meg egy kalap szar.

DeerHunter01
új patch ellenére még mindig nem tökéletes a játék

\"Erről van szó!\"

patchaou
Azt nem is figyeltem mi van rajta 😊 Az ember tényleg nagyobb pusztítást várna egy rakétától.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Fpocok
"Egyébként a fõ baj az vele, hogy túl gyors (nekem...)"

Sebaj. Majd belejössz.

Nagylaci
Melyik Winfos?
Hát lehet, hogy nagyon mellément, de én azért ennél kicsit nagyobb pusztítást várnék tõle. Amúgy köszi a tippet megpróbálom inkább robbantani és nem hagyom becsapódni. Egyébként a fõ baj az vele, hogy túl gyors (nekem...), sok pályán pedig felülrõl lehetne csak "lecsapni", de magasra nem lehet vinni. Egyébként ha már killstreak -ek. A "Death Machine" -ról mi a véleményetek?! Hát a Valkyrie -t sem szeretem, de a gépágyú teljesen használhatatlan szerintem. Most komolyan egy olyan játékban ahol pörgõs, gyors a játékmenet mit akartak ezzel?!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Matthew Baker
Hogy lehet letiltani minden hangeszközt a windowsban?

Új logó by: berczely (Y)

bigapó
én még alapjáraton sem tudom irányítani, nemhogy turbo-val 😄

The Matrix has you...

bigapó
nem volt rajta Falk Jacket, Ghost-ot használ, álcagúnya van rajta.

The Matrix has you...

bigapó
Valkyrie rakéta tényleg mellément, de csak hagytad becsapódni vagy robbantottad is? mert nem mindegy, ezt már megfigyeltem. okát nem tudom, de nálam hatékonyabban pusztít, ha bal gombbal robbantom is.

The Matrix has you...

patchaou
Nagyon mellé ment? 3 méter. Az elképzelhetõ hogy a srácon flackjacket volt. A valkûrt én nem használom, spyplane segítségével is több embert el lehet intézni mint azzal.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Fpocok
A késelésen nem csodálkozom... most már mindig ilyen lesz (kivéve RO:HoS).
A valkyrie nál meg te voltál béna... nagyon nagyon mellé ment. Amúgy lehet gyorsítani is.

Nagylaci
Én is ellentmondanék annak, hogy csak high-end gépeken menne normálisan. A patch óta nálam is jól megy és egyáltalán nincs erõs gépem. Azért az tényleg nagy szégyen lenne, hogy minimális grafikai fejlõdés mellett nagyságrendeket nõ a gépigény. Fog ez még sokkal jobban is futni csak néhány peccs kérdése az egész.
Ezt nézzétek micsoda science-fiction knife kill -t sikerült csinálnom! Aki nem érti mit is kellene javítani a késelésen az nézze meg és mondja azt, hogy ez így rendben van. A videó második felében a szerintem közel használhatatlan Valkyrie rakéta látható. Nem elég, hogy rohadt nehéz vele manõverezni, de még telibe is kellene találjam az áldozatot??!! Szerintetek? Ti szeretitek ezt a cuccot?

nekem ugyan ez!!

Fpocok
<#taps>

-V + F
Vaszásan király csipázni a pöcs után emberek!!!
Cris99
nekem fullon ment, és nem egy atom gépem van, patch elött, s után is

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Kedves Rage

bocs h megosztottam a véleményem és a tapasztalataim.A kedvedért nem teszek felkiáltójelet,és kommentet sem.Én nem veszekedni jöttem ide,s sajnálom h neked csak a számodra szimpatikus hozzászólások a jók.
Nekem édes mindegy,nállam megy a dolog s semmi gondom.Ennek okait leírtam,vagy megfogadod vagy nem.Ennyi és pont
AkAfinucsi
Jah! csak az a hiba,hogy ennek a kiváló játéknak nem szebb a grafja az MW2-nél....xal jól megtervezték 😊

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!