Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Parasite Eve 2, best game EVER!
Optionsba mire jó az Anisotropic filtering?
Thx
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
haha, szép vid!, ezt majd kipróbálom 1x!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
"Hogyan legyünk nagyon köcsögök Nuketown -on..."
Bár az is igaz, hogy valahol a negyedik kill környékén már nagyon kezdtem csodálkozni az ellenfél kamikáze taktikáján. 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
És tanuld meg használni a "válasz erre" funkciót!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
xfire:palamx518 [email protected]+460SLI inkább támadj, mint védekezz ;>
Parasite Eve 2, best game EVER!
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
mint egy levelet, hivatalosat.
nekem így megy.
ha ez a bajod, írok így.
PONT ez a bajod velem????
jajj.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Valami olyasmi jut eszembe amikor olvasom amit irsz, hogy "nagy logo, nagy iras, nagy arc". <#pardon1>#pardon1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
egyáltalán nem ócska rencer az, csak divatjamúlt....
NA, akkor a windows frissítésel jobb lett neked is?
errõl beszélünk.
akik itt sírnak, a sírás helyett már régen újrarakták volna a windowst, és lenne alternatíva, vagy minta...
PONT nekem nem ment egy 2 magos Athlonon, 4 gb rammal, és egy 9800 GTX kártyán.
megvettem egy VALÓBAN atomerõmûvet (ezen a cuccon naná hogy megy..), a proci+alaplap+kártyát megkapta a gyerek. (a wincsije maradt....)
újraraktam a windowsát, ÉS AZÓTA -még a patch elõtt is - csont nélkül játszott!!! és azóta még jobb lett.
és azt is leírtam korábban, hogy az egyik számtech cégbe pont ilyen gonddal hozták be a gépet, mondtam rakják újra a vindowst, és sokkal jobb lett, játszható.
egyszerûen nem akarom látni ennyi év után, megszámolni nem tudnám azt hányszor kellett újratenni mert összeszarta magát idõvel. és egy szaros cod miatt nem fogom még1x.
fõleg, hogy nemsoká' jön a windows 8.....
nálam hosszú évek ótan gond nélkül fut az XP. karban kell tartani, megvannak ehhez az ingyenes programok is, és ennyi.
maximum új hardwer vásárlásnál telepítem újra, majd egy GHOST, és innentõl egy dok és fontos könyvtár mentés, és megy is vissza 10-20 perc alatt egy teljesen tiszta windows, és PONT ez oldotta meg többek között a gyerek gépén a Black Ops problémát.
és ennyit tényleg megér.
és ha valaki megvett egy játékot, nem ér meg egy windows telepítést, hogy tényleg tudja, hogy a gépe kevés, vagy 1xûen zsúfolt volt a windowsa?
meddig tartana egy particion magiccal csinalni egy 5 gb-os particiót, és
fellökni egy xp-t?
feladod? ez az, amit ÉN soha nem teszek.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
aztán ha úgy sem, akkor lehet anyázni, vagy új vasat venni...
itt olvasgatva sok embernek segített a windows újratelepítés, aztán a patch.... aki addig nem jut el,, hogy ezeket kipróbálja, az megérdemli a sorsát...
The Matrix has you...
ha nem próbálod ki, megérdemled.
ennyi
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Csipával vezettem, jól ment, aztán bannoltak azt hitték cheater vagyok szerintem.
Tomahawkot imádom, olyan EPIC dobásokat lehet csinálni hogy csak na, meg csipa classnál jó egy közelharci eszköz ha nem a másodlagos is, sokszor megsegít!
Egyszerûen szarul van megírva ez a játék .Ennyi.
Do you feel alive?
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb