11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#9443 Nyomogatni kell, úgy mint többször... -
Roy4l #9442 sziasztok
azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy az ötödik pályán amikor vietnámi ránk ugrik, akkor mit kell csinálni? mert nyomtam eléggé erősen az F et és nem történt semmi -
#9441 És az eddigi virusírtót és tűzfalat is visszaraktad reinstall után, vagy azokat még nem?
Mert lehet csak annyi lett volna a megoldás, hogy azokat kilövöd játék időre, ha nem tudod kivételnek hozzáadni a codot... -
rush21 #9440 Köszi a segítséget mindenkinek!
Full winreinstall megoldotta. -
Jossua #9439 8mb net nem elég ugyan már :) -
#9438 kattints a lolsl nevére a sárga felkiáltójelek előtt....
-
#9437 Mit? Hol kell? -
#9436 olvasd el, tanulságos.... -
Lokker #9435 Válts nagyobb csomagra és hidd el, jobb lesz a pinged, egyéb hozzáfűznivalóm hogy utálom ezeket a ping átírós embereket mert a lagjuk miatt az istenért se lehetett eltalálni őket. -
#9434 átírni szerződésben lehet internetszolgáltatókkal :/ -
Jossua #9433 emberek hol lehet átirni a max pinget ?? cfg nem találom valami kis segitség kéne h javuljon az a nyomorult ping ezen a kibaszott szutyok fos játékban -
#9432 Gépresi megoldotta. -
#9431 Fura...20perce nem enged belépni:S -
Gabe18 #9430 Jó. -
#9429 Üdv!
Nektek jó a steam? Nekem nem enged belépni:S -
#9428 Már megint miért kaptál büntit? :D -
#9427 mindenféle codecpakkot meg ilyesmit törölj le ha van fent -
steweee #9426 nálam a a hiba, hogy az átvezető videók alatt kilép, kifagy. vki erre vmit ? -
#9425 Köszi! -
#9424 Elvileg lenne rá lehetőség. Gyakorlatilag azonban nem működik a dolog. :( A:
http://www.callofduty.com/blackops
oldalon van egy olyan menüpont, hogy "Theater" ez elvileg pontosan arra lenne jó, hogy egy közösségi rendszerben meg lehetne egymással könnyedén osztani képeket és videókat. Azonban még egyáltalán nem működik a dolog. Hidd el csak bosszúságot okoz ha megpróbálod használni. Egyenlőre csak a játékból tudod megnézni a videókat amiket "elraktál". De ha valakinek megvan a Black Ops akkor meg tudja nézni a videóidat. -
#9423 adnám -
#9422 Lehetne duplaXP hétvége mint anno mw2nél volt:D:D -
#9421 nézd meg a filtereket is, lehet mindent úgy állítottál be (de lehet, hgoy nem is te), hogy nincs annak megfelelő szerver. kicsi az esélye, de hátha. -
chooselee #9420 Nekem a tűzfal szokta lefogni a szerverkeresőket első telepítésnél. Amikor bejött a játékban a kereső alt-tabolj egyet, hátha kiírt valamit a tűzfal. -
#9419 Ha a My file share-ba belerakok egy videót akkor azt csak a játékon belül tudom megnézni, vagy van vmi webes felület is.
Konkrétan "felvettem" egy játékmenetet és szeretném megnézni egy másik számítógépen. -
Lokker #9418 Más steames játék ami hasonló serverkeresőt használ az megy rendesen? Mert ha igen akkor esetleg próbáld meg hogy újratelepíted a játékot. -
rush21 #9417 Router-em sincs, és vírusirtót is kikapcsoltam... -
Gabe18 #9416 Most lehet hülyeséget mondok, de nem lehet hogy tűzfalon vagy vírusírtó valamilyen részen, vagy ilyesmin nincs a Black Ops átengedve? Mert ez így leírva nekem úgy tűnik hogy azzal a központi valamivel nem "kommunikál" a játék ami szervereket listázza-keresi. -
rush21 #9415 Egyszerűen sehogy sem talál nekem szervert, egész délután ezzel szórakoztam rányomok refreshre és 0(11463) nem jelenik meg a listában egy sem, csak traininget enged semmi mást, ha csak simán rankedre megyek kiírja "could not join match", a single része tökéletesen fut, steam megy updatelve van, vcredist86.exe-t és dirextX-et frissítettem játék könyvtárából, legfrissebb catalyst van fent.
konfigom: i3-530, HD 5770 1GB, 2Gb RAm, nem hiszem hogy ezzel lenne gond... -
#9414 Most kipróbáltam egy új perk-kombót és eddig tetszik:
Hardline, később a Pro verzió mellett ha a sam turret-et és a care package-et teszem be, akkor gyakorlatilag bármilyen killstreaket megkapok és elég jól adja, 3-4 öléssel megvan, azokat meg hamar meg csinálni. Első turretet lerakom, amíg kitart addig átváltom másra, hátha jön valami jó helyette. légvédelem megvan és még kapok is pluszba mást.
Warlord: két fegyver-tartozék, Pro verzióval pedig 3 tactical és 2 gránát-ot ad. jól jönnek, lehet szórni az áldást velük :)
Ninja vagy Hacker: ninja-val halk vagyok, proval hangosabban hallom az ellenfeleket, hacker-el látom a bombákat, gépágyút, rakétát stb, proval át lehet állítani őket, bár ezt túl sokat még nem csináltam, nehéz odakerülni:)
inkább ninja-t szoktam használni és szemét vagyok, mert AK74u-t rakom be, grippel és hosszú tárral :) -
#9413 Sajna....
Nekem szerencsére így műxik. -
#9412 Pro verziójával csak. -
#9411 persze, másik játékkal nincs gond
-
#9410 megpróbáltam, nem lett jobb 1x csak kifagy -
#9409 A Second Chance-el tudnak fel-healelni? -
rush21 #9408 Sziasztok!
Ma megvettem a játékot de serverbrowser nem talál egyetlen szervert sem, eddig csak combat traininget tudtam nyomni.
Karbantartás van? vagy nem jól csinálok valamit? -
#9407 Hisz írtam hogy reinstaláltam és jó! -
#9406 Próbáld meg a #9364-et nálam így semmi gond. -
#9405 Amúgy ha eddig volt STEAMen neked MW2... és akkor ment. Most meg felraktad újra, és nem megy... passz. Mi történt a kettő között? Gondolkozz, hátha eszedbe jut valami. Esetleg rakd újra STEAM-et, ha nem megy akkor a winfost. -
#9404 PAssz. Esetleg Prince23-at ALIAS Logan-t kérdezd meg, neki volt ilyen gondja... Minden más játék jól megy?