Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is írtam már.

5 pesrc játék után fatal error-ral lefagy.Én már hagyom a sz*rba az egészet.Majd tavasszal visszanézek hátha van javulás.
Nem akarom végig idegeskedni az ünnepeket.

AKI MEG AZT ÍRJA HOGY A KONFIG A HIBÁS ANNAK NINCS IGAZA.
Ugyanis szoftverfejlesztés egyik fõ kritériuma a mobilitás(ami az egyik pc-n mûködik az a másikon is.)
Ez a játék annyira instabil hogy az már röhej.Próbálkoznak egy javítással ami 1000 emberen javít de másik ezernek meg ront.
A pc-s kiadás egy szarul sikerült konzol portáció.A pc-s játékosok fele bugogtól szenved.

A treyarch ezt jól elb*szta ennyi.

Kezdek nagyon kiábrándulni a cod-ból.

ezzel dobott ki állandóan:

Én azt javaslom az ünnepek alatt ne ezen a szaron idegeskedjetek.Fontosabb dolgok is vannak.

Do you feel alive?

DeerHunter01
<#eljen><#eljen>
egyetértek énis csak szopok vele.

\"Erről van szó!\"

Nem tom ti hogy vagytok vele de a mai naptol kb 20 percenként fagy ki ez a fos csak egy ping hang és kész. Nem beszélve a további laggokról mikor elkezdek játszani képtelenség lelõni akárkit is.Pedig nincs rossz gépem. Valamint még nem is említettem azt a részét mikor neten peóbálok csatlakozni egy szerverhez és csak pörög az a fos és nem lép be a szerverre. Sokfajta játékkal játszottam már neten de még csatlakozásra soha nem kellet ennyit várni.
Eddig vártam hátha kijön vmi javítás, de itt tényleg csak arról van szó hogy a sok hülye mint én is megvegye a játékot azt csináljon vele amit akar. Nem akartam senkit megsérteni. De ha az ember ilyen munkát adna ki a kezébõl a munkahelyén hamar az utcán találná magát.
Na ennyit akartam tele van már a hócipõm ezzel a sz...-al.
rayman12
Egyet értek.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

bigapó
egyébként sem csak a steam a ludas ebben, sõt, legkevésbé õk szerintem. nem is hozzájuk megy ez az adat vagy mittomén. eleve gameserver-en játszunk, szerintem ott menti le a videókat. aztán ki tudja, annyira nem érdekel a dolog, van pár meccs ami tényleg jó volt, de mindig vannak újabbak és jobbak annál 😊

The Matrix has you...

bigapó
fogalmam sincs, hogy Neked mit hogyan csinált és miért, de lehetséges, hogy méret is számít vagy a mennyiség, ha keveset játszottál. lehet azt nézi, hogy 100 meccs legyen meg, vagy 500 és onnantól töröl, de tényleg kurva nagy adatmennyiségrõl lehet szó, szóval még így is örülhetsz, hogy egyáltalán van ilyen és ennyit megõriznek 😊 ne lázadj 😊

The Matrix has you...

Oda csak 6 demo mehet. Ráadásul az arra szolgál hogy meg mutathasd másoknak hogy játszottál!

Igazán meg lehetett volna oldani úgy hogy minden meccset rögzítsen a saját gépemre is! Mint korábban cod 2, cod4 esetében. Csak nem kellene a consolba parancsokat írogatni, ha nem minden meccset külön rögzítene 1 fájlba a gépemen! Oda ahol van a többi mentés is, 1 külön mappába. Bármikor vissza nézhetõ mind1ik frapsoldató belõle avi fájl ami aztán szerkeszthetõ! 😊

De így.. nem értem mért így csinálták meg! Az még rendben van hogy a steam rendszerében vissza nézhetõek hogy ki szûrjék a csalókat. Na de arra nem gondoltak hogy aki sok sok demot akar össze gyûjteni hogy csináljon belõlük 1 hosszabb vágott effectezet videót az így mit kezdjen ezzel a megoldássl?
rayman12
Ha nagyon kell neked lemented a my share file ba. Gondolj már bele naponta nemistom menyi mecset tolnak le millioan... Szerinted mekkora adatbázis kell ehez? qva nagy, mé jó hogy nem tartjka mjeg az öröké valóságig.

Marha érdekes, mert amíg nem telepítettem újra a rendszert, ott volt minden meccs!! Nov 9.-tõl kezdve!!!!!!!!!
Most meg Dec 9.-tõl vannak jelen :@

Na és akkor mi van ha valaki szeretné össze gyûjteni a meccseit, hogy késõbb videót kreáljon? Az nem tehet semmit? Mert a K... va Steam miatt nem a saját gépeden kerül tárolásra a demo!!!
rayman12
valaki 3v3 szero off?

bigapó
most ha a theater-re gondolsz az csak 1 hétig marad meg, mármint 1 hétre visszamenõleg.

The Matrix has you...

#9001-re nem tud valaki mondani valami értelmeset? 😊
Köszi!
bigapó
ja, csak így lehet? erre gondoltam, de azt hittem közvetlenül is meg lehet szerezni a full game videókat. jól van, akkor ami tényleg kafa azt majd lefrapselem. van elmentve a 6 helyen, ahol lehet tárolni.

The Matrix has you...

bigapó
legközelebb ha otthon vagyok berakom a találati képet amit mutat a Combat Record-ban, a tökön-lövésben 80%-os vagyok 😄

The Matrix has you...

Nagylaci
Pedig ez a "rángatózás" az óccsó' heccsát lényege! 😊 Érdemes kb. tökön lõni az ellenfelet mert ha ilyenkor eltalál pont annyival kapod fel a fegyvert, hogy fejlövés lesz belõle. Ha fejre célzol és eltalál akkor pedig a lövéseid jócskán fölé mennek. Próbáljátok ki már MW2 -ben is mûködött!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
A theater -nél van egy olyan lehetõség, hogy "My Recent Games" itt láthatod az általad játszott meccseket nagyon régre visszamenõleg is. Visszanézheted a meccseidet és én itt egyszerûen rögzíteni szoktam FRAPS -al.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

pisztácia
Szuper, köszönöm szépen a segítséget.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bigapó
fúú, ez a rángatózás mennyire tud idegesíteni.

The Matrix has you...

Nagylaci
Rapid Fire megnöveli a tûzgyorsaságot tehát gyorsabban lövöd ki a tárat ergo hamarabb kap az ellenfél halálos mennyiségû találatot. Viszont valamelyest növeli a fegyver visszarúgását, tehát a szórás nagyobb lesz.
Hardened:
Az alap perk csak a felület átütést javítja, a pro pedig 25% plusz sebzés killstreak reward -ok ellen illetve 80% -al csökkenti "rángatózást" amikor eltalálnak.

Hi 5k-ért eladnám COD:BO-t (a steam accon csak ez az egy játék van)
priv me

bigapó
a Theater-ben lévõ videófájlokat hogy lehet letölteni vagy hol tárolja?

The Matrix has you...

bigapó
köszi szépen, megnézem, kipróbálom 😊

The Matrix has you...

bigapó
pl itt:

totalcod

ezt mentsd el, mert sok hasznos info van még itt.

The Matrix has you...

Nagylaci
Nem nagy dolog felvenni és feltölteni ilyen videókat. Rögzíteni FRAPS -al szoktam természetesen Theater módban utólag a meccseket. A FRAPS viszont darabolja a videót úgyhogy ha kell akkor Virtualdub -al szoktam vágni, összeilleszteni. Ha csak simán a gameplay -t töltöm fel akkor ez után még konvertálni kell valamivel használható méretre én az AVS Video Convertert -használom. Legjobb a 720p -be tömörített mpeg2. Ezt gyorsan feldolgozza a jutúb. A zenéhez már kell egy komolyabb video editor én Cyberlink PowerDirector -t használom.

bigapó
fuh, hát inkább fMJ, mert átmegy a falon a golyó. mármint többet sebez vagy ilyesmi 😊 de nézd emg a leírásokban, ott megtalálod mindegyikhez a szöveget.

The Matrix has you...

pisztácia
Ja, me azt kérdezném, hogy a hardened, az olyan mint mw2-ben az fmj, vagy olyan mint a stopping power?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Amúgy ha rapid fire-t rakok a fegyverre az mit csinál?

Mûködik!
Köszönöm!

bigapó
ugye hogy ugye 😊

nagyon jó videó, kibaszott jó zeneválasztással 😄 fülig ért a szám mikor elkezdted nyomatni 😊

mit használtál, hogy fel tudd rakni youtube-ra? lenne pár videóm amit Én is megmutogatnék szívesen. na meg a zenét hogy rakod alá?

The Matrix has you...

Nagylaci
Köszönöm. Persze ehhez nagy mázli is kellett illetve az, hogy az ellenfél finoman szólva nem volt a helyzet magaslatán. Egy rutinos játékos a hátamba került volna és a saját gépágyúmmal vert volna agyon. 😄
A zene meg nagyon adta magát.

Köszi!
Megpróbálom.

Nagylaci
Asszem' rájöttem mi a gondod! Megváltoztattad az újratöltés gombját a középsõ egérgombra. Gondolom a csere pedig az újratöltés kétszer (alapban az "R"), gyorsan megnyomva. Akkor nálad dupla klikk a középsõ egérgombon.

Nagylaci:
ja lol, hogy még te is toltad le ezt a kis szösszenetet, akkor meg jár a grat érte ! 😉 <#eljen><#taps><#wink>
(az is nagyot dobott rajta nálam, hogy nemtudtam hogy van benne ilyen cucc 😄D)

ps.: a zene is telitalálat! 😊

Nagylaci
Ugyan. Sose tévedj nagyobbat. 😊 A hacker pro -val szabotálni tudod az ellenfél csomagjait, meg átállíthatod a SAM -jüket, sentry -jüket.

V43 1105
Bocsánat:$

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nagylaci
Nem hacker kell hozzá! Az alapbeállítás a dupla "R". Ha megvan a Hardline Pro felajánlhatod a többieknek, hogy cseréled a csomagjaikat! A csapatnak is jó meg imádni fog az a játékos akinek a Spy Plane -jébõl Gunship -et csinálsz. 😄

V43 1105
Hacker perk kell hozzá..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pisztácia
Köszi, megoldotta a problémát.

ÁáááÁÁÁÁÁÁ anyááááááád WTFFFFFF ez de teccik most - plane ugyhogy még nemtudtma tolni a gamét eddig
elejen nemvagtam h mivan, majd mikor megkapja a care packegeben wááá 😄D lepauzoltam a felénél most, visszatekerem és megnezem egy parszor 😄D

A care package tartalmát hogyan tudom megváltoztatni?
A hardlined pro megvan hozzá.
Írja, hogy F vagy middle mouse, de az F-re felveszi, a midle mouse meg újra tölt, vagy fegyvert vált. Ha egyszerre próbálom akkor se jó.

V43 1105
Esetleg tedd irásvédetté az mp_config fájlt ami tárolja a beállitásokat.

Hello srácok!

Újra raktam a gépet meg persze a játékot is.
Az lenne a probléma hogy a korábban játszott meccseket nem kaptam vissza gészen! Csak dec 9.-ig vissza menõleg! Hova a fenébe tûnt az elõzõ 1 hónapnyi játékom? Konkrétan Nov 9.-tõl Dec 8.-ig bezárólag?

A szintem meg maradt amin voltam meg a cod pont is, de az elsõ 1 hónapban játszott játékaim nincsenek meg!!! :@
pisztácia
Nem HC mód volt, nem volt friendly fire.

pisztácia
AMúgy a texture filtering-nél, nekem csak trinear meg binear, meg automatic van. Nektek van ott más is?
Meg azt kérdezném még meg, hogy a beállításokat miért nem menti el a game? Beállítom pl a shadow-ot, kilépek a game-bõl, aztán vissza, és már off-on van.
Meg néha olyat is csinál, hogy nem tudom a 85 Hz-re rakni, csak 60-ra... mikor 85Hz-en megy mindig a monitor, de pár játéknál van hogy csak 60 Hz-en tudom futtatni. Ilyen pl még a GTA 4 csinál.

Persze az is lehet, hogy a nagy bombázásban összehoztad a megfelelõ számú TK-t, és automatikusan dobott a szerver.

Nagylaci
Akkor már nem vagy egyedül. 😊 Igazából ezen a pályán csak õrültködni lehet. Úgy kell itt játszani, hogy totál nem foglalkozol semmivel csak próbálsz kiigazodni a teljes káoszban. Valóban túl kicsi, de olyan pályatervezési ökörségek is vannak benne, hogy a házak mellett egy sávban be lehet lõni közvetlenül az ellenfél spawn -jára! Ezt a pályát nem szabad komolyan venni és kész.

V43 1105
Ez ilyen sajnos .. nekem az a kedvencem mikor lövök egy százon felülit mellé persze 10-20 halálozás.. no és beirja az admin, hogy bizony bejelentett csalásért, és jön is fel a 3arc democlient, csak nem talál semmit, mert mindig is a tiszta játék hive voltam <#vigyor>

pisztácia
Köszi.
Amúgy elõbb nagyon jól ment a játék, kb összehoztam egy 15-2 es statot, hívtam a bombázót, erre látom ki is kickeltek... végre nem engem aláznak, hanem egyszer megy, de akkor is kirúgnak....
kicsit vissza is sírtam mw2-õt, ott nem rúgtak ki, ha egyszer ment a játék...

V43 1105
Nem tudom mi a jó ebben a pályában, én speciel utálom <#vigyor> Kicsi, szûkös ... :/

Nagylaci
GeForce.com -on Black Ops Tweak Guide idevágó oldala képekkel szemléltetve:

KLIKK