11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Gabe18 #9483 Látom nem tiszta hogy a két eset tök ugyanaz, csak mig a sima meccs visszajátszásnál látszik hogy megvakul, addig a theather móddal kivágott és feltöltött verzióban már csak azt mutatja hogy robban a gránát de a vakulás effekt elmarad. És az elvakított verzióban egyértelműen látszik hogy annak ellenére hogy semmit sem lát, pont akkor lő amikor be akarok menni és pont oda ahol mennék. Ami ráadásul a nem is a bejárat, hanem a bejárat melletti fa rész.
Ha többet ugyse látom, attól még ha csal egy utolsó féreg. Ha nem akkor nyilván nem.
Amúgy nem sok szabadidőt rabolt a felvétel elkészítése, nem kell aggódnotok.
Azt gondoltam hogy lesz aki azt mondja nem csal, de hogy még hülye is én leszek hogy beraktam a videót, arra nem számítottam... -
#9482 Nekem is hányszor volt... -
#9481 Én is voltam már úgy hogy be voltam vakulva,és lelőttem mert tunkoltam!Be mákólt! ;)
Ebben nincs semmi,nem kell egyből csítert kiáltani! :) -
#9480 -
#9479 Most komolyan nem értem hogy ezen mit filozol...miért lenne cheater? Nekem hányszor volt már így, hogy hivtunk egy blackhawkot, és láttam hol, és hogy mozog az ellen....az meg nem wh... a másik, hogy lehet hogy mögé esett a flash, egy doboz vagy vmi mögé dobtad, és be se vakult... neked is tul sok a szabad idod sztem... na meg lolSL-nek is igaza van...többet ugyse latod. -
#9478 erre van időd? nem mind1 hogy publicon csalt-e? ugyse látod többet -
#9477 Ha engem kérdezel az. De ez nem nagyon elég. Nézegesd még a repjeit kicsit v simán reportoljad. -
#9476 Sztem az!!! 1ső alapján tutkó hogy az! -
#9475 Szerintem nem! -
#9474 Az első megmozdulás nagyon gyanús. Ilyenkor szépen jelenteni kell, ha csíter akkor repüljön. Ha nem az akkor meg nem történik semmi. -
pett3rson #9473 hát, elég érdekes felvétel az tuti, ha meg le volt vakítva és úgy lőtt falon keresztül és húzta rád végig a fegyvert ahogy mozogtál...erősen gyanús a helyzet, de ha csak ez az egy volt neki akkor tényleg kurva nagy mák (vagy ki-be kapcsolt wh :) ) -
#9472 A flash utáni darálás az tipikus. Nem látok semmit? Akkor húzom a ravaszt, egyenletesen oszlatva az ólmot..
Amúgy érdekes. Inkább az első:)
Szerintem.
:D -
Gabe18 #9471 Szilveszteri körkérdés. Cheat vagy nem?
Egy játékosról két felvétel. Az első rövidebb nem nagyon látszik, kissé lekövet a fal mögött majd kilépésnél lelő. Második eset érdekesebb.
Az "kétféleképpen" is megvan, az egyik az alap visszajátszás a másik a kivágott-feltöltött. Azt nem tudom a feltöltött verziónál a bedobott flas gránátok hatása miért nem látszik, de igy legalább még jobban látszik az esemény. Szóval mint látszik egy társam lelövi, én bedobok egy flasht, pont akkor meglő mikor belépnék, bedobok még egyet, erre megint a belépéskor eltalál.
Tehát a flash nem ért semmit rajta, vagy szerencse?
-
#9470 B.U.É.K. :) -
pett3rson #9469 ez legyen a legkisebb gondod, nem ez a fő ami ennél a jó játéknál el lett baszva:(
egyébként ez egyszerű biztosíték, mert ha nulla lóvéd lenne és akkor mennél wager-be (mert nem figyelsz) és nem enged be, akkor meg azért dühöngenél, hogy mi a rákért nem jó. szóval jól van ez kitalálva, nincs ezzel gond. picit figyelni kell és így kiküszöbölhető, de a pingel és FPS laggal már nem tudsz mit kezdeni, az nem rajtad múlik.(vagyis nagyobbrészt nem) -
#9468 Ez van akkor amikor online tárolódik az adatunk. Sajnos még nem tökéletes a Codnál. Szerintem érdeklődjenek Blizznél, hogy ők hogy csinálják :D (Bár tegnap nagyon megviccelt a SC2... elveszett a kampány mentésem pár percre :D -
#9467 persze de epic fail hogy ilyen megtörténik egy ilyen kategóriájú játéknál.. -
Sly21 #9466 Köszi! -
pett3rson #9465 akkor már nem idegesít, ha tudod mi a probléma és figyelsz a lóvédra, ergo nem baszod el, nem fogja törölni. kicsit lassabban kell csinálni, figyelni és nincs gond. -
#9464 Igen 500pont az wager meccs díj, de ennek mi köze van a classhoz?? :S
igen mondtam hogy 1sével csinálom úgy jó eddig is így csináltam csak írtam hogy nagyon idegesítő tud lenni!Főleg egy COD nál -
#9463 Alap hogy megvárom! De ekkora failt ebben a játékban... -
#9462 Ha nem tévedek, az csak konzolon van, mert ott partiban lépnek be. PCn ezért volt az MW2ben is az. CoD7 PCn szerintem ilyen nincs. -
Sly21 #9461 Üdvözlet!
Kérdés:Mit kell megvenni, vagy milyen szintet kell elérni ahhoz hogy a klántársaimat a minimapon máss színnel lássam (pl.: kék).
Láttam pár videót ahol ez így működött. -
pett3rson #9460 ja, amúgy Fpocok is jól mondja, várd meg a downloading-ot, ha fetching stats-ot ir, már kezdheted is elölről, akkor törli ugyanis ami nem jó :) -
pett3rson #9459 a cod-pontokat figyeld, nem lehet bizonyos pontnál kevesebb, szerintem 500, mivel az a minimum beszálló wager-be. ezenkivül egyesével csináld és úgy lépj ki a class-ból, mármint ha kevés a lóvéd, olyan 2-3000-ig még jó vagy, de ott sem mindig írja ki jól. Én olyan 12ezer fölött kezdem el egy class építését, ha mindent meg kell venni, de néha az sem elég. előbb-utóbb rájössz a nyitjára és akkor már nem baszod el:)
egyszerűbb egyesével ki-be lépni, mint újra csinálni az egészet ;) -
#9458 Ilyet nekem is sokszor csinált. Mindeknépp hagyjad, hogy a downloadingot befejezze... ha esetleg még sem menti el, akkor kell szerezni pár ezer pontot és akkor tuti megcsinálja. -
#9457 engem rohadtul idegesít hogy nem menti el a clast amit csinálok, megcsinálom király, belépek szeróra és hopp.... nincs amivel menni akartam vissza ki 1enként szépen berakosgatni és utána vissza.., áhhh -
pett3rson #9456 hmm, ezek szerint ezt elbaszták. nem csináltam még bind-et itt, csak régebben, bocs ha félrevezettelek, de legalább kreatív voltál és megcsináltad magad, ez volt a lényege :)
-
#9455 őhh.. az egyszavasat megjeleníti. a kétszavas szóközöst már nem.
ja és say_team-el kell:) -
pett3rson #9454 más szerver :) -
#9453 Jah ok, de sztem akkorse mert haveromnak simán elíndult. -
#9452 Köszönöm!:) -
pett3rson #9451 nem a Te steam-ed, hanem a világon mindenki által használt steam terhelt. van különbség :) -
pett3rson #9450 say helyett, teamsay-t irsz akkor csapatnak küldi. a másodikat meg nem értem mit mondasz, szóközöket elfogadja ugyanúgy, tehát amit bind mögé írsz azt úgyis jeleníti meg, ha vonallal írtad akkor úgy fogja, ennyire egyszerű. a steam-es mappa meg nemtom micsoda. -
#9449 Hi all.
Kérdésem vala: bindet tudok csinálni úgy, hogy csak teammate-ek kapják meg a 'say'-t? Továbbá egy külföldi fórumon olvastam, hogy ne legyen szóköz, hanem_csak_ilyen a szavak között. Hát így tettem, de így_is_jelenítette meg az egészet:D (nem konzolban írtam meg, hanem ebben a fájlban a steam-es mappában.)
Előre is köszi:) -
#9448 Hogy érted? 2 játék van most fenn ami steam es cod bo , serious sam hd enyi. -
#9447 Gondolom túl van terhelve a STEAM. -
#9446 Most ez mi? gondoltam haverjaimmal megyünk zombizni egyet úgyis olyan rég toltuk és erre föl azt írja nekem ez a ***** steam hogy ez a játék jelenleg nem elérhető kérjük próbáld meg újra máskor! EZ MII? -
Bugge #9445 Ja "F"-et kell nyomkodni, nem nyomni, hanem nyomkodni.
Egyébként nekem is volt, hogy ott megállt. Ilyenkor beállítottam a USE gombnak egy másodlagos-t PL: "4"-es gombot és azt nyomkodtam, akkor egyből tovább ment. -
Roy4l #9444 de sokszor nyomtam és akkor sem csinált semmit