Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5 pesrc játék után fatal error-ral lefagy.Én már hagyom a sz*rba az egészet.Majd tavasszal visszanézek hátha van javulás.
Nem akarom végig idegeskedni az ünnepeket.
AKI MEG AZT ÍRJA HOGY A KONFIG A HIBÁS ANNAK NINCS IGAZA.
Ugyanis szoftverfejlesztés egyik fõ kritériuma a mobilitás(ami az egyik pc-n mûködik az a másikon is.)
Ez a játék annyira instabil hogy az már röhej.Próbálkoznak egy javítással ami 1000 emberen javít de másik ezernek meg ront.
A pc-s kiadás egy szarul sikerült konzol portáció.A pc-s játékosok fele bugogtól szenved.
A treyarch ezt jól elb*szta ennyi.
Kezdek nagyon kiábrándulni a cod-ból.
ezzel dobott ki állandóan:
Én azt javaslom az ünnepek alatt ne ezen a szaron idegeskedjetek.Fontosabb dolgok is vannak.
Do you feel alive?
Eddig vártam hátha kijön vmi javítás, de itt tényleg csak arról van szó hogy a sok hülye mint én is megvegye a játékot azt csináljon vele amit akar. Nem akartam senkit megsérteni. De ha az ember ilyen munkát adna ki a kezébõl a munkahelyén hamar az utcán találná magát.
Na ennyit akartam tele van már a hócipõm ezzel a sz...-al.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Igazán meg lehetett volna oldani úgy hogy minden meccset rögzítsen a saját gépemre is! Mint korábban cod 2, cod4 esetében. Csak nem kellene a consolba parancsokat írogatni, ha nem minden meccset külön rögzítene 1 fájlba a gépemen! Oda ahol van a többi mentés is, 1 külön mappába. Bármikor vissza nézhetõ mind1ik frapsoldató belõle avi fájl ami aztán szerkeszthetõ! 😊
De így.. nem értem mért így csinálták meg! Az még rendben van hogy a steam rendszerében vissza nézhetõek hogy ki szûrjék a csalókat. Na de arra nem gondoltak hogy aki sok sok demot akar össze gyûjteni hogy csináljon belõlük 1 hosszabb vágott effectezet videót az így mit kezdjen ezzel a megoldássl?
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Most meg Dec 9.-tõl vannak jelen :@
Na és akkor mi van ha valaki szeretné össze gyûjteni a meccseit, hogy késõbb videót kreáljon? Az nem tehet semmit? Mert a K... va Steam miatt nem a saját gépeden kerül tárolásra a demo!!!
The Matrix has you...
Köszi!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Hardened:
Az alap perk csak a felület átütést javítja, a pro pedig 25% plusz sebzés killstreak reward -ok ellen illetve 80% -al csökkenti "rángatózást" amikor eltalálnak.
priv me
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Köszönöm!
nagyon jó videó, kibaszott jó zeneválasztással 😄 fülig ért a szám mikor elkezdted nyomatni 😊
mit használtál, hogy fel tudd rakni youtube-ra? lenne pár videóm amit Én is megmutogatnék szívesen. na meg a zenét hogy rakod alá?
The Matrix has you...
A zene meg nagyon adta magát.
Megpróbálom.
ja lol, hogy még te is toltad le ezt a kis szösszenetet, akkor meg jár a grat érte ! 😉 <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#wink>#wink>
(az is nagyot dobott rajta nálam, hogy nemtudtam hogy van benne ilyen cucc 😄D)
ps.: a zene is telitalálat! 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
elejen nemvagtam h mivan, majd mikor megkapja a care packegeben wááá 😄D lepauzoltam a felénél most, visszatekerem és megnezem egy parszor 😄D
A hardlined pro megvan hozzá.
Írja, hogy F vagy middle mouse, de az F-re felveszi, a midle mouse meg újra tölt, vagy fegyvert vált. Ha egyszerre próbálom akkor se jó.
Újra raktam a gépet meg persze a játékot is.
Az lenne a probléma hogy a korábban játszott meccseket nem kaptam vissza gészen! Csak dec 9.-ig vissza menõleg! Hova a fenébe tûnt az elõzõ 1 hónapnyi játékom? Konkrétan Nov 9.-tõl Dec 8.-ig bezárólag?
A szintem meg maradt amin voltam meg a cod pont is, de az elsõ 1 hónapban játszott játékaim nincsenek meg!!! :@
Meg azt kérdezném még meg, hogy a beállításokat miért nem menti el a game? Beállítom pl a shadow-ot, kilépek a game-bõl, aztán vissza, és már off-on van.
Meg néha olyat is csinál, hogy nem tudom a 85 Hz-re rakni, csak 60-ra... mikor 85Hz-en megy mindig a monitor, de pár játéknál van hogy csak 60 Hz-en tudom futtatni. Ilyen pl még a GTA 4 csinál.
Amúgy elõbb nagyon jól ment a játék, kb összehoztam egy 15-2 es statot, hívtam a bombázót, erre látom ki is kickeltek... végre nem engem aláznak, hanem egyszer megy, de akkor is kirúgnak....
kicsit vissza is sírtam mw2-õt, ott nem rúgtak ki, ha egyszer ment a játék...