Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pisztácia
Valaki használta a thunder gun-t az SP-ben?😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

csuszi
alapjaiban téves a logikád, nem százezreknél jó a játék, hanem kisebb százaléknál jó.
összesen nem adtak el a játékból saccra 200ezernél többet, és jelenleg a pc esett 60% körül (majd kijavít valaki ha több vagy kevesebb, ez az adat rémlik).
a fórumok nem lennének hisztivel tele, nem bénáznának a patch-el a fejlesztõk, és csak ezen a szaros magyar fórumon visszaolvashatnál mekkora balhék, kiakadások voltak emberek részérõl hogy szar szar szar szar.
nem fogom kézikamerával levideózni, ahogy telepítek egy szájbabaszott windowst, és a kibebsazott szûz partícióra más nem megy rá mint a szájbabaszott játék és a driverek, még egy kibaszott tûzfal vagy vírusvédõ sem. ennél degeneráltabban mondjam el hogy felfogja az a pár szerencsés hogy a játék el van kúrva? hogy kurva sok embernél szar az egész??? tényleg ennyire empátia nélküli ez a kibaszott társadalom? szerény kis baráti közösségemben 20%nak fut hibamentesen, lagg nélkül. ez nem reprezentatív, nem számít semmit, de valamit sejtet.

ez mind röviden:
az eszem faszom megáll rajtad ember

MJ rulz Pink Team The Only One

Prince23
Jön az elsõ DLC februárban

PC-re csak márciusban 😄

a Hoki stadion oda fog baszni 😄

Én nem értem ezeket a hibákat. Amikor az elején megvettem a gamét, egy X2 2.4-es Athlonom volt 2GB rammal. Nem mondom hogy repült rajta a játék, de lehetett multizni vele, és soha semmilyen hiba, lefagyás nem volt. És mind ez egy bõ egy éve telepített XP-n. Most X4-es van 4 GB rammal, ugyanazon az oprendszeren, és persze száll vele, hibák most sincsenek vele. Nem mondom hogy ez a játék teljesen rendben lenne, de nem hiszem hogy több százezer embernek megy rendesen, néhányan pedig szenvednek vele, akkor ez a játék hibája lenne. Ezek a nem indulások, lefagyások valamilyen gép, vagy driver hibák lehetnek. Ott kell kereskedni, és nem kimondottan a játékot szidni. Bocs ha valakit megbántottam vele, de szerintem alapjaiban rendben van a játék, és akinek nem indul, ott az Õ gépén van a hiba, még akkor is, ha más játékok hiba nélkül mennek.

Fpocok
Nem a DLCre írtam, hanem hogy visszavitte.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ja, igen érdekes, hogy visszaadták volna a lóvét.

csuszi
na azért konteót nem kell gyártani 😉
van egy minõségromlás fps piacon, amit a játékosok igénytelenedése generál, a kiadó csak követi a trendet. bõven vannak kivételek, az sc2-ért dupla pénzt se sajnálnék, egy percig nem volt hogy idegesített volna. inverze a codnak.

Így igaz....van egy potya játéka...pedig azt tette amit a fogyasztói társadalom elvárt tõle, rendes játékkedvelõ vásárlóként elment megvenni a játékot.
Na ez többet nem fog elõfordulni.
És most elgondolkodhatnak azok is akik állandóan a warez ellen ágálnak.
Kicsit nyissák ki a szemüket, olvassanak, nézzenek utána annak is ami a hírek mögött van. Pl. nagy cégek, kiadók. hardware-gyártók összefonódásának...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mmovar
mi lesz érdekes? 10-15€-ért nekünk is megszámolják oszt annyi.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fpocok
PCs változat? Csak mert akkor érdekes lesz...

1200 MS pont?!? Nem gatyáznak. Ennyiért akkor se venném meg ha történetesen multiznék.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

lolSL
"Activision has released details of its first Black Ops DLC exclusively for Xbox 360.

Entitled First Strike, the download the will feature four new multiplayer maps and a new level for the zombie mode.

One map will be centred around the Berlin Wall, with another in an ice hockey stadium. The two other maps will be based on the game’s single-player mode, entitled Hong Kong and Arctic Circle.

The content, which is scheduled to give live February 1, will cost 1200 Microsoft Points "

Ezek szerint marad az MW2 féle árazás, PC-n egy hónappal késõbb jön.

csuszi
én is visszavinném ha lehetne 1 hónap után, ha lehetne, mert egy kibaszott boldog percet nem okozott
gyk
új op, új driverek, erõs gép
írok is akitõl vettem

akkor ingyen Cod7-van mert steamen rajta van😄

Do you feel alive?

nekem is ez volt.Második patch felment ,elõtte sem laggoltam utána sem.Azt vettem észre hogy megjavult a killcam,meg nem fagy le minden 2 kör végén.
Aztán másnap omlás/destroy.Fatal error-ok 5 perc játék után.
Meg azt vettem észre hogy a care package-nél szokott lefagyni ha behívom.
Meg 2 patch után csinált olyanokat(ez valszeg a gemservers.com hibája), hogy mindenkit kifagy a szerveren.

Do you feel alive?

Csak tanulságul, és isten bizony nem követendõ példa:

Öcsém megvette a játékot a megjelenés napján, felesége 10 napig bírta az állandó szitkozódást és üvöltözést a dolgozó szobából....
Egy fagyos reggelen fogta (öcsém tudta nélkül) és visszavitte a boltba a játékot "dobozostul lemezestül".
Hazajött vidáman 12e forinttal. Öcsém újra szerelmes😊

bigapó
Killstrike <#guluszem1><#taps><#taps><#taps>

The Matrix has you...

bigapó
Ha külön partíción is sokat molyol vele? ilyen szempontból is jó a steam, az megnézi minden rendben van-e és csá, már mehet is a móka.

The Matrix has you...

jaja ma játszottam Bf:bc2 vietnam-ot.
A bad company 2 egyszer sem fagyott le nekem,pedig anak nagyobb rendszerigénye is van.

Mondjuk amikor kiderült hogy a Treyarch csinálja a Cod 7-et örültem mert a Waw szerintem marha jó volt.csomó mapot adtak ki hozzá meg minden.

A másik amin gondolkoztam hogy a cod sorozat ugye id motort használ amit mindíg foltoznak.Nem lenne ideje már egy saját morort csinálni?
Igaz akkor nem jelenne meg minden novemberben cod de megérné.

Do you feel alive?

Nekem a patch utáni 2-3 játék közben határozott javulás volt tapasztalható a hétvégén, volt is nagy örömködés. Aztán jött egy fagyás az egyik meccs végén (eddig egyszer sem csinált ilyet) azóta megint katasztrófa. Ami mostanra leesett, hogy a durva lag akkor jelentkezik, ha 12-nél többen vannak bent a szerveren és egyszerre nagyobb csoport van a környezetembe (legalábbis a radar szerint). Emiatt rászoktam a Wager meccsekre, ott minden szép és jó, vszínûleg a max. 6 fõ miatt.

Két ünnep között próbát teszek egy friss win7-tel, hátha... Már elõre hányok tõle. Nem tudom ki osztozik család szinten a PC-n asszonnyal, gyerekekkel, de amíg a Sims 2 és 3 felkúszik az összes kiegészítõvel (mert hát anélkül nem élet az élet) az egy rémálom. Szerintem sokaknál ez is közre játszik, amiért ódzkodnak egy rendszer reinstalltól...

Fpocok
Passz akkor. De akkor is ott van valami gond, amiért ilyeneket ír ki. De mondom. Rakd újra. Ennyit megér.

Beninjáztam linket, remélem nem gond.

de az a furcsa hogy nekem az a legelején semmi baj nem volt a játékkal.
Tökéletesen ment lagg nélkül.
Azt az elsõ patch után kezdett lefagyni majd a második után fatal errorozni.

Do you feel alive?

a registry mindíg rendeben van.A registry mechanic állandóan figyeli és takarítja.

meglátjuk. lehet újra feltolom a win7-et de nagy javulást nem várok.
// off: most azért 110 megás az új catalyst mert megint tele van ilyen béta szarokkal? 70 mega szokott lenni.//

Do you feel alive?

Pisztáciáknak még egy hasznos LINK.

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

Prince23
Akkor a most megjelent Vietnam miért nem igényli a win7 reinstallt? 😄 Tecnikailag, optimalizáltságban agyon csapja BO-t. ennyit a treyarchról. pedig úgy bíztam bennük a WaW után.

Fpocok
Jól érted, én csak azt mondom, hogy lehet, hogy nem tartotta rendesen tisztán a gépet, értem ez alatt, hogy registry fájlok össze vissza vannak például. És lehet ezért írja ki a hibát. Persze ezt megoldja az újrarakás...

bigapó
nem vicc, ez komoly 😊 most miért óckodtok ettõl annyira? nem csak ez a játék fog jobban menni nagy valószínûséggel, hanem az egész oprendszered friss és gyors lesz, ez most miért akkora baj? de hát Ti tudjátok, Én nem sajnálnám rá azt a pár órát, hogy aztán annak többszörösét szórakozzam ezzel a játékkal...

The Matrix has you...

bigapó
Ha csak a single érdekelt minek vetted meg a játékot?? ahhoz elég warezolni, ennyire rendesnek nem muszáj lenned, bár ha neked futja ilyenre, akkor nem szóltam.

The Matrix has you...

Rage47
Persze, újra kell telepíteni a wint, hogy játszhass... vicc😄
bigapó
dehogy bántam meg, mirõl beszélsz?? sokkal játszhatóbb az mw2-nél 😊)

The Matrix has you...

Lehet, hogy nem olvastam vissza eleget, félreértelmeztem valamit?

A fiú szeretne játszani, jókedvûen megvette a boltban a játékot, van hozzá egy elég jó masinája...valószínûleg fel tud telepíteni egy játékot a gépére...
Akkor mirõl is beszélünk?

Végezzen több napos teszteket, csíramentes laboratóriumi körülmények között hogy mivel nem akad össze a COD:BO ???

Fpocok
Azért ahhoz, hogy újra kell telepíteni, hogy menjen, a felhasználónak sok köze volt. Azért ezt nem kéne másra verni.

Nem szokásom "kibicként" beleszólni a topic eseményeibe, de most nem hagynám szó nélkül.
Isten igazából veled értek egyet, nem normális, hogy a 21. szd -ban megveszel egy PC játékot 60 EUR -ért, majd neked kell tákolnod meg mindenféle configot meghackelned, op.rendszert újratelepíteni, hogy mûködjön.
Ez nem normális, csak minket birka magyarokat már így "szoktattak".

Ugyanakkor itt a srácok csak segíteni akarnak, ebben biztos vagyok.
Továbbá abban is biztos vagyok, hogy már Õk is megbánták a játék megvásárlását.

Telepítsd újra, tedd fel az új 10.12 Catalystot.... ha utána is szarakszik, vidd vissza a boltba.

Igencsak 😄
config_mp.cfg töröl majd alapbeállítást, próbáltad?
Van aki rendszer újratelepítést tanácsolja? Nálam szarrátelepitett win7-re ment semmi gond nem volt.
Azért futás közbe kíváncsi lennék nálad a cpu meg a gpu terheltségre. Nézd már meg? 😄

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

win7 fent van 10 perc alatt.
csak sok frissítés meg driver ááááááá.
meglátjuk.

Do you feel alive?

Hát ez a gépem:

core i7 920 @3ghz
6gb ram
hd4890 (2 hét múlva hd6970)
windows7 ultimat 64bit.
6*160gb hdd raid0-ban.

szerintem ez bõven felül van a minimumon.

Do you feel alive?

Egy valamit felejtetek el, mármint azok akiknek nem megy megfelelõen a game.

A MINIMUM GÉPIGÉNY !!!!

CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
RAM: 2GB
VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
DX: DirectX 9.0c
HDD: 12GB
Sound: DirectX 9.0c-compatible

Az igaz, hogy van olyan akinek ez megvan mégis laggol, de szerintem az ritka, ahogy a commenteket olvasom. Mondjuk sokan nem írjátok ki a konfigotokat.
De addig ne sírjon senki amig nem teljesíti a MINIMUMOT. Hiába köpködtök a gyártóra az optimizálatlaságra a minimum az minimum ennél a játéknál. Más játéknál elmegy butitásokkkal garafika butítással .. stb. BO meg csak minimum vagy annál jobb gépen megy ez van.
Nekem két haverom gépén volt laggos a game, mert bõven a minimum prociígény alatt voltak. Szenvedterk a configolással stb semmi. Játék alatt processzorterheltség 100% volt. Amióta procit cseréltek (csak procit) tökéletesen megy a game.
Marha nagy a játék processzorígénye.Gyakorlatilag tökmindegy , hogy 800x600, vagy 1680x1050 a felbontás a processzor terheltsége nem változik, ezt kiprobáltam. De ti is kipróbálhatjátok ezeket a dolgokat. Grafika beállításoknál futtassátok ablakba a játékot (Fullscreen OFF) töltsétek le a Egy valamit felejtetek el, mármint azok akiknek nem megy megfelelõen a game.

A MINIMUM GÉPIGÉNY !!!!

CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
RAM: 2GB
VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
DX: DirectX 9.0c
HDD: 12GB
Sound: DirectX 9.0c-compatible

Az igaz, hogy van olyan akinek ez megvan mégis laggol, de szerintem az ritka, ahogy a commenteket olvasom. Mondjuk sokan nem írjátok ki a konfigotokat.
De addig ne sírjon senki amig nem teljesíti a MINIMUMOT. Hiába köpködtök a gyártóra az optimizálatlaságra a minimum az minimum ennél a játéknál. Más játéknál elmegy butitásokkkal garafika butítással .. stb. BO meg csak minimum vagy annál jobb gépen megy ez van.
Nekem két haverom gépén volt laggos a game, mert bõven a minimum prociígény alatt voltak. Szenvedterk a configolással stb semmi. Játék alatt processzorterheltség 100% volt. Amióta procit cseréltek (csak procit) tökéletesen megy a game.
Marha nagy a játék processzorígénye.Gyakorlatilag tökmindegy , hogy 800x600, vagy 1680x1050 a felbontás a processzor terheltsége nem változik, ezt kiprobáltam nálam olyan 55-60% folyamatosan. De ti is kipróbálhatjátok ezeket a dolgokat. Grafika beállításoknál futtassátok ablakba a játékot (Fullscreen OFF) töltsétek le a
CPU-Z-t és a GPU-Z nevû programocskát indítsátok el a game-et és láthatjátok a processzormagok terheltségét meg a GPU terheltségét is.
Én még azt is tapasztaltam ha multiGPU-t hagyom alapon "1" akkor a gpu terheltsége 90%-ra ugrik "0"-ra állítva 40% 😄.
Egyébként nálam kezdetek óta laggmentesen megy.
Patch után kipróbáltam, hogy letiltottam 2 magot a procimon és láss csodát laggmentesen ment ugy is 80-90% poci terheltséggel gyári beállításokkal. Semmi config_mp.cfg átírás.

Na végigvittem a játékot (single player a multi nem érdekel). Ahhoz képest, hogy számítottam rá, mert másoktól olvastam, sajnos csalódás volt. A legelsõ helyen a fegyverek hangját említeném meg. Azt árulja el valaki aki ért hozzá; az eredeti fegyvereknek is ilyen hangjuk van? Kiábrándító volt. Kicsit játszottam a hangbeállítással, de sokat nem segített.
A másik a történet. Nekem katyvasznak tûnt. Sokszor követhetetlen, a fordulat meg annyira kiszámítható, hogy én pályákkal a vége elõtt imádkoztam, hogy ugye nem ez a klisé képzelgõsdi lesz. De. Ááh. Ugyanide sorolom a skriptelt betétjeleneteket; helikopterbe ugrás, leütnek-cipelnek, közelrõl kinyírás, stb. A Modern Warfare-ban megvolt az egyensúly. Játékonként kb egy ezekbõl az elemekbõl ügyesen a történetbe építve (és akkora adagokban szuper). Itt meg Mindenbõl HÁROM legalább, hatásvadász módon. A gyilokok, meg feleslegesen erõszakosak lettek.
Aztán itt van a mesterséges inteligencia. Jobban mondva az nincs. Nem szokott szemet szúrni nekem ha eltolnak ezt-azt, de itt... nem részletezem.

Azért van pozitívum is. Összességében nem mondom azt hogy rossz játék lenne. Nem gondoltam azt, hogy rohanok eladni, ne is lássam többet. Grafikailag hozta a minõséget (de a hang…pff). A mozgás animálása jó és volt egy-két érdekes helyszín. Hát ennyi, több pozitívum nem jut eszembe.
Viszont az látszik, hogyha a csapat tanul a Black Ops-ból akkor a Modern Warfare 3-at (ha õk csinálják) tisztességesen össze tudják rakni. Szerintem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

nyuny01
Az lehet,de ha van rá megoldás "még ha az rendszer újra telepítés is" szerintem megér durván egy órát,hogy utána tudjál egy jót játszani! 😉

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

de az tény hogy ebben a játékban a programozók vmit nagyon elk*rtak.

Do you feel alive?

nyuny01
Sok minden össze akadhat sok mindennel,a reinstallnál jobb dolgot nem hiszem hogy tudnál tenni ez ellen!Az sem jobb ha egyenként cseréled le a dolgokat és azon variálsz hogy mi tesz be a Cod-nak!
De hát ezt mindenki maga döntse el!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Fpocok
LOL errõl egy vicc jutott eszembe.
"Vadász, te szopni jársz ide?"

@ Lokker #9044

Most ugye ezt nem gondoltad komolyan.Megveszek egy játékot 100000 ft-ért és még én szenvedjek vele hogy elinduljon?

Majd újra rakom az oprendzsert emiatt? Nincs annak semmi baja.Egyik játékkal sem volt még gondom csak ezzel.
Akkor szerintem a problémát nem nálam hanem a játéknál kell keresni.

Do you feel alive?

FSpofon
De ez egyszerûen nem megoldás egy problémára.. Olyan nincs hogy ennyi embernek valami csoda folytán "rossz" legyen az oprendszere, csak a blackopsal. Akkor összeakad valemelyik driverrel ,vagy egyéb programozó fail a treyarch részérõl.

Arab money

Frank99
ott a pont, ez az elsõ, ami legalább 30%-ának megoldotta a problémát...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

CoD23
erre csak annyit tudok, mondani, hogyha egy ilyen húzás miatt kezdesz kiábrándulni a cod ból, akkor az a te bajod, ott volt a 2,4,6. rész, azok nagyon jók, volt, reméljük 1x felérik ésszel, hogy treyarch egy rakás szar, de úgy is fel lehet fogni, ez volt régen a 4 nél, kiadták, az 5 öt õk csinálták, a 6 megint nagyot szólt, lehet a 7 el is ezt jáccoták el, a 8. rész húzos lesz, kitudja, remélem!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Fpocok
Nekem még nem volt olyan gondom, ami nem oldott volna meg egy reinstall. Amit a srác belinkelt... nem tûnik komoly gondnak. Biztos vagyok benne, hogy megoldaná.

Gergosz2 így van ne idegeskedj ne is játsz vele, ahelyett hogy szidnád a programozókat(még ha jogosan is) azért ennyi idõ alatt megpróbálhattál volna egy két dolgot hogy mûködjön rendesen. Aullah-nak igaza van egy op rendszer újratelepítése akár meg is oldahtja a hibádat vagy nem, de aki nagyon akar vele játszani az minimum ennyit megpróbál, nézz szét más fórumokon írj oda is hátha ott biztosabbat tudnak mondani. Ha ennyire nem vagy képes akkor megérdemled a sorsod. Bocs ha durva voltam.
Fpocok
Rakd újra az op rendszert.

bigapó
ezt el lehet küldeni a steam support-nak, hátha tudnak vele valamit kezdeni.

The Matrix has you...