Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
összesen nem adtak el a játékból saccra 200ezernél többet, és jelenleg a pc esett 60% körül (majd kijavít valaki ha több vagy kevesebb, ez az adat rémlik).
a fórumok nem lennének hisztivel tele, nem bénáznának a patch-el a fejlesztõk, és csak ezen a szaros magyar fórumon visszaolvashatnál mekkora balhék, kiakadások voltak emberek részérõl hogy szar szar szar szar.
nem fogom kézikamerával levideózni, ahogy telepítek egy szájbabaszott windowst, és a kibebsazott szûz partícióra más nem megy rá mint a szájbabaszott játék és a driverek, még egy kibaszott tûzfal vagy vírusvédõ sem. ennél degeneráltabban mondjam el hogy felfogja az a pár szerencsés hogy a játék el van kúrva? hogy kurva sok embernél szar az egész??? tényleg ennyire empátia nélküli ez a kibaszott társadalom? szerény kis baráti közösségemben 20%nak fut hibamentesen, lagg nélkül. ez nem reprezentatív, nem számít semmit, de valamit sejtet.
ez mind röviden:
az eszem faszom megáll rajtad ember
MJ rulz Pink Team The Only One
van egy minõségromlás fps piacon, amit a játékosok igénytelenedése generál, a kiadó csak követi a trendet. bõven vannak kivételek, az sc2-ért dupla pénzt se sajnálnék, egy percig nem volt hogy idegesített volna. inverze a codnak.
Na ez többet nem fog elõfordulni.
És most elgondolkodhatnak azok is akik állandóan a warez ellen ágálnak.
Kicsit nyissák ki a szemüket, olvassanak, nézzenek utána annak is ami a hírek mögött van. Pl. nagy cégek, kiadók. hardware-gyártók összefonódásának...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Entitled First Strike, the download the will feature four new multiplayer maps and a new level for the zombie mode.
One map will be centred around the Berlin Wall, with another in an ice hockey stadium. The two other maps will be based on the game’s single-player mode, entitled Hong Kong and Arctic Circle.
The content, which is scheduled to give live February 1, will cost 1200 Microsoft Points "
Ezek szerint marad az MW2 féle árazás, PC-n egy hónappal késõbb jön.
gyk
új op, új driverek, erõs gép
írok is akitõl vettem
Do you feel alive?
Aztán másnap omlás/destroy.Fatal error-ok 5 perc játék után.
Meg azt vettem észre hogy a care package-nél szokott lefagyni ha behívom.
Meg 2 patch után csinált olyanokat(ez valszeg a gemservers.com hibája), hogy mindenkit kifagy a szerveren.
Do you feel alive?
Öcsém megvette a játékot a megjelenés napján, felesége 10 napig bírta az állandó szitkozódást és üvöltözést a dolgozó szobából....
Egy fagyos reggelen fogta (öcsém tudta nélkül) és visszavitte a boltba a játékot "dobozostul lemezestül".
Hazajött vidáman 12e forinttal. Öcsém újra szerelmes😊
The Matrix has you...
A bad company 2 egyszer sem fagyott le nekem,pedig anak nagyobb rendszerigénye is van.
Mondjuk amikor kiderült hogy a Treyarch csinálja a Cod 7-et örültem mert a Waw szerintem marha jó volt.csomó mapot adtak ki hozzá meg minden.
A másik amin gondolkoztam hogy a cod sorozat ugye id motort használ amit mindíg foltoznak.Nem lenne ideje már egy saját morort csinálni?
Igaz akkor nem jelenne meg minden novemberben cod de megérné.
Do you feel alive?
Két ünnep között próbát teszek egy friss win7-tel, hátha... Már elõre hányok tõle. Nem tudom ki osztozik család szinten a PC-n asszonnyal, gyerekekkel, de amíg a Sims 2 és 3 felkúszik az összes kiegészítõvel (mert hát anélkül nem élet az élet) az egy rémálom. Szerintem sokaknál ez is közre játszik, amiért ódzkodnak egy rendszer reinstalltól...
Beninjáztam linket, remélem nem gond.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tökéletesen ment lagg nélkül.
Azt az elsõ patch után kezdett lefagyni majd a második után fatal errorozni.
Do you feel alive?
meglátjuk. lehet újra feltolom a win7-et de nagy javulást nem várok.
// off: most azért 110 megás az új catalyst mert megint tele van ilyen béta szarokkal? 70 mega szokott lenni.//
Do you feel alive?
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A fiú szeretne játszani, jókedvûen megvette a boltban a játékot, van hozzá egy elég jó masinája...valószínûleg fel tud telepíteni egy játékot a gépére...
Akkor mirõl is beszélünk?
Végezzen több napos teszteket, csíramentes laboratóriumi körülmények között hogy mivel nem akad össze a COD:BO ???
Isten igazából veled értek egyet, nem normális, hogy a 21. szd -ban megveszel egy PC játékot 60 EUR -ért, majd neked kell tákolnod meg mindenféle configot meghackelned, op.rendszert újratelepíteni, hogy mûködjön.
Ez nem normális, csak minket birka magyarokat már így "szoktattak".
Ugyanakkor itt a srácok csak segíteni akarnak, ebben biztos vagyok.
Továbbá abban is biztos vagyok, hogy már Õk is megbánták a játék megvásárlását.
Telepítsd újra, tedd fel az új 10.12 Catalystot.... ha utána is szarakszik, vidd vissza a boltba.
config_mp.cfg töröl majd alapbeállítást, próbáltad?
Van aki rendszer újratelepítést tanácsolja? Nálam szarrátelepitett win7-re ment semmi gond nem volt.
Azért futás közbe kíváncsi lennék nálad a cpu meg a gpu terheltségre. Nézd már meg? 😄
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
csak sok frissítés meg driver ááááááá.
meglátjuk.
Do you feel alive?
core i7 920 @3ghz
6gb ram
hd4890 (2 hét múlva hd6970)
windows7 ultimat 64bit.
6*160gb hdd raid0-ban.
szerintem ez bõven felül van a minimumon.
Do you feel alive?
A MINIMUM GÉPIGÉNY !!!!
CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
RAM: 2GB
VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
DX: DirectX 9.0c
HDD: 12GB
Sound: DirectX 9.0c-compatible
Az igaz, hogy van olyan akinek ez megvan mégis laggol, de szerintem az ritka, ahogy a commenteket olvasom. Mondjuk sokan nem írjátok ki a konfigotokat.
De addig ne sírjon senki amig nem teljesíti a MINIMUMOT. Hiába köpködtök a gyártóra az optimizálatlaságra a minimum az minimum ennél a játéknál. Más játéknál elmegy butitásokkkal garafika butítással .. stb. BO meg csak minimum vagy annál jobb gépen megy ez van.
Nekem két haverom gépén volt laggos a game, mert bõven a minimum prociígény alatt voltak. Szenvedterk a configolással stb semmi. Játék alatt processzorterheltség 100% volt. Amióta procit cseréltek (csak procit) tökéletesen megy a game.
Marha nagy a játék processzorígénye.Gyakorlatilag tökmindegy , hogy 800x600, vagy 1680x1050 a felbontás a processzor terheltsége nem változik, ezt kiprobáltam. De ti is kipróbálhatjátok ezeket a dolgokat. Grafika beállításoknál futtassátok ablakba a játékot (Fullscreen OFF) töltsétek le a Egy valamit felejtetek el, mármint azok akiknek nem megy megfelelõen a game.
A MINIMUM GÉPIGÉNY !!!!
CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
RAM: 2GB
VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
DX: DirectX 9.0c
HDD: 12GB
Sound: DirectX 9.0c-compatible
Az igaz, hogy van olyan akinek ez megvan mégis laggol, de szerintem az ritka, ahogy a commenteket olvasom. Mondjuk sokan nem írjátok ki a konfigotokat.
De addig ne sírjon senki amig nem teljesíti a MINIMUMOT. Hiába köpködtök a gyártóra az optimizálatlaságra a minimum az minimum ennél a játéknál. Más játéknál elmegy butitásokkkal garafika butítással .. stb. BO meg csak minimum vagy annál jobb gépen megy ez van.
Nekem két haverom gépén volt laggos a game, mert bõven a minimum prociígény alatt voltak. Szenvedterk a configolással stb semmi. Játék alatt processzorterheltség 100% volt. Amióta procit cseréltek (csak procit) tökéletesen megy a game.
Marha nagy a játék processzorígénye.Gyakorlatilag tökmindegy , hogy 800x600, vagy 1680x1050 a felbontás a processzor terheltsége nem változik, ezt kiprobáltam nálam olyan 55-60% folyamatosan. De ti is kipróbálhatjátok ezeket a dolgokat. Grafika beállításoknál futtassátok ablakba a játékot (Fullscreen OFF) töltsétek le a CPU-Z-t és a GPU-Z nevû programocskát indítsátok el a game-et és láthatjátok a processzormagok terheltségét meg a GPU terheltségét is.
Én még azt is tapasztaltam ha multiGPU-t hagyom alapon "1" akkor a gpu terheltsége 90%-ra ugrik "0"-ra állítva 40% 😄.
Egyébként nálam kezdetek óta laggmentesen megy.
Patch után kipróbáltam, hogy letiltottam 2 magot a procimon és láss csodát laggmentesen ment ugy is 80-90% poci terheltséggel gyári beállításokkal. Semmi config_mp.cfg átírás.
A másik a történet. Nekem katyvasznak tûnt. Sokszor követhetetlen, a fordulat meg annyira kiszámítható, hogy én pályákkal a vége elõtt imádkoztam, hogy ugye nem ez a klisé képzelgõsdi lesz. De. Ááh. Ugyanide sorolom a skriptelt betétjeleneteket; helikopterbe ugrás, leütnek-cipelnek, közelrõl kinyírás, stb. A Modern Warfare-ban megvolt az egyensúly. Játékonként kb egy ezekbõl az elemekbõl ügyesen a történetbe építve (és akkora adagokban szuper). Itt meg Mindenbõl HÁROM legalább, hatásvadász módon. A gyilokok, meg feleslegesen erõszakosak lettek.
Aztán itt van a mesterséges inteligencia. Jobban mondva az nincs. Nem szokott szemet szúrni nekem ha eltolnak ezt-azt, de itt... nem részletezem.
Azért van pozitívum is. Összességében nem mondom azt hogy rossz játék lenne. Nem gondoltam azt, hogy rohanok eladni, ne is lássam többet. Grafikailag hozta a minõséget (de a hang…pff). A mozgás animálása jó és volt egy-két érdekes helyszín. Hát ennyi, több pozitívum nem jut eszembe.
Viszont az látszik, hogyha a csapat tanul a Black Ops-ból akkor a Modern Warfare 3-at (ha õk csinálják) tisztességesen össze tudják rakni. Szerintem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Do you feel alive?
De hát ezt mindenki maga döntse el!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
"Vadász, te szopni jársz ide?"
Most ugye ezt nem gondoltad komolyan.Megveszek egy játékot 100000 ft-ért és még én szenvedjek vele hogy elinduljon?
Majd újra rakom az oprendzsert emiatt? Nincs annak semmi baja.Egyik játékkal sem volt még gondom csak ezzel.
Akkor szerintem a problémát nem nálam hanem a játéknál kell keresni.
Do you feel alive?
Arab money
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II