11248
  • Jossua
    warezba tényleg nem megy én nekem is eredeti de én ajándékba kaptam... személyszerint egy petákot nem adnék ezért a fosért laggos szutyok szerverek mindenki 100 pinggel rohangál.. áh :)
  • pett3rson
    Akinek működik annak jó :)
  • Baxo
    Jól tette, mert kibabebajó! ;)
  • Pistike 007
    téll warezban nem megy a multi amúgy, nem?
  • Jossua
    gratulálok erre pénzt kiadtál ?:D
  • Renátó1985
    szevasztok ma vettem a játékot gondoljátok vegyetek fel
    Renato_Misak
  • pett3rson
    meg az a furcsa, hogy ilyet Én is tapasztalok, de csak akkor ha nem elég a pénzem egyébként nem, szóval ezért sem értem a problémát, ez megint olyan ami mindenkinél lennie kéne, de nincs, csak szórványosan.
  • pett3rson
    a mentés elvesztése nem a black ops hibája, hanem a steam-é, legalábbis szerintem. nem a szervereken tárolódnak a játék adatai és nincsen automata visszaállítás. ez mind a steam faszsága, nem a játéké. ugyanez megvolt mw2-ben is, csak ott nem vesztek el, hanem ha beléptél egy hackelt hostra, akkor azzal íródott felül a cuccod és csak ha volt mentésed akkor tudtad visszaállítani a régire. legyen mentésed a steam-ben lévő userdata-ról napi szinten és akkor nem lesz gond.
  • Cris99
    :S???? Nem volt elég lóvém??? NEM ez a játék sajátos hibája, sokan mások is mondták hogy ezt csinálja! pl most reggel is haverom akárhogy csinálta 1esével vagy nem akkorse akarta elmenteni..., ja és most vesztette el a multi mentéseit, 6.prestige 13volt már!
    Szval vannak ilyen dolgok néha!
  • pett3rson
    valószínűleg csak elnézted, ugyanaz volt a bajod, mint Cris-nek, nem volt elég lóvéd és azért törölte a fegyver-beállításodat, utána meg nem próbálkoztál vele, a következő szintnél pedig már annyi pénzed összegyűlt, hogy ezzel nem volt gond.
  • nyuny01 #9513
    Lehet kifogtál egy jó laggos szerót,van egy kettő ami eléggé vicces...
  • pett3rson
    Akkor a szerverrel volt a gond. ez előfordul, szerencsére nem sűrűn van ilyen, mármint, hogy eddig minden normális, aztán hirtelen szaggat mint állat.
  • Grove4
    Akkor lehet a gépemmel van vmi bibi, majd utánnanézek, de ahogy kérdeztem ott serveren, azt mondták, hogy ők is lagolnak.
  • Cris99
    Nálam semmi gond! :)
  • Grove4
    köszi
  • Lunki88
    Akkor jól indul az év. :D Amúgy zsír a logód!
  • Grove4
    játszhatatlanul lagol az egész játék ma ... :S
  • rayman12
    Engem csak az szomorít el és akkor kezdek töprengeni hogy érdemes vol e megvenni ezt a játékot amikor 1 mapot lejácok és következő elején már connection interrupted fogad.
  • morphologu
    hát mind1 ez van
  • Cris99
    Ezt én is felhoztam, igen néha a Bo úgy dönt hogy nem tetszik az öszeállítás :D és nem menti el az adott classt..., így megy ez
  • morphologu
    elértem ki is írta 2000be kerül rákattintok berakja, mikor kilépek és lementené vissza dobja az előzőt és a pénzt most hogy elértem a 40 szintet most engedte. és mindennél így van.

ett3rson: igen a Black Opssal
  • pett3rson
    Te eddig milyen COD-al játszottál?
  • Cris99
    Ez nem vicc, ha eléred az adott szintet csak akkor tudod megvenni a fegyvert!
  • morphologu
    Sziasztok ez a játék már tényleg egy vicc, nemelég hogy lefagy öröké de mostanában nem engedi a fegyvereket megvenni csak ha szintet léptem megvan az AK és nem engedi csak ha elérem a 40 szintet ti találkoztatok ilyennel, lehet valamit csinálni ezzel?
  • Fpocok
    Írjál STEAM supportnak!
  • tibi206
    honann tudom kimenteni?
  • nyuny01 #9497
    Hát ha csináltál biztonsági mentést a mentésedről,akkor igen!Ha nem akkor passz!
    Nekem MW 2-vel volt ilyen gondom,de 1 hét volt Black Ops megjelenésig így nem érdekelt már annyira!
  • tibi206
    Hellosztok! 6. Prestige lvl13 voltam és ma amikor jtászani akartam prestige 0 lvl1 emblémám megvan előző meccsekről videóim megvannak kedvenc szerverek megvannak, de lvl 1 vagyok. Van rá valami megoldás? Válasz előre is kösz.
  • pett3rson
    Te nem tudsz értelmezni egy magyar mondatot se már?

Megvakította a kibaszott ellenfelét ember, minek ezt megkérdőjelezni?? nézd már meg azt a rohadt videót és utána beszélj marhaságokat.
  • Cris99
    EZT utálom én is főleg SDben, érted elvárja hogy a pörgés közepén te találd el 2x az ellent!! Megáll az eszem, de volt olyan is hogy 3kellet neki a fűbe harapáshoz!!
  • rayman12
    Az a találat jelző.... amokor eltalálsz valakit akkor kijön az a kis kereszt vagy mi nah az a hitmark.
  • Fpocok
    Foggalmam sincs :D
  • wariorkhing
    Lehet hülyeséget kérdezek, de mi az a hitmark?
  • AkAfinucsi
    Na most elmondom nektek a legnagyobb dolgot ami történt velem ebbe a KIVÁLÓÓÓ JÁTÉKBAN......:D felmentem játszani (rászántam magam) és 6 tehát HAT darab hitmarkot lőttem l96a1-el.. lehet felülmúlni :D:DD

BÚÉK!!
  • Fpocok
    Próbáld meg újra és újra betölteni a küldit.
  • feccfecc
    nyomogattam én világnak de nem történt ssemmi =/
  • Fpocok
    Kezd újra és amikor megint odaérsz nyomogasd sokszor az F gombot...
  • feccfecc
    Sziasztok nekem olyan problémám van h aa defector pályán tolják befele az ajtót és be esnek nagy feketeség és csak a iránytű látszik meg a megasott pont ahova alkáne menni hang is van minden csak kép nuku:( milehet a megoldás?
  • lolSL
    akkor simán lehet hogy pont vmi határeset helyre esett a gránát és nem volt vak, ha cheat lenne attól te még ugyanúgy látnád a vakulást, nem homevideot készik a theater :D
  • Fpocok
    Reportoltad?