11248
  • rayman12
    Nekem is ugyan ez csak én 1 mapot tok lejáccani! azt utána lefagy (conection interrupted aztán lost connection to host powa)
  • Renátó1985
    Nekem is ugyanez volt egy régebbi videokártya driver megoldotta.
    Ati gpu-m van. Nem tudom ez számít-e, de csak a drivert tettem fel minden nélkül.
  • Fpocok
    STEAM letölt mindent, nem kell semmi más.
  • Hdkiller
    Az lenne a kérdésem, hogy töltsek-e külön patchet a játékhoz, és ha igen, melyiket, vagy elég amit a Steam telepít fel automatikusan. Azért kérdezem, mert online max másfél pályát tudok játszani, mert utána automatikusan lefagy. Előre is köszönöm.
  • Pistike 007
    hmm elgondolkodtató, köszi.
  • robotnyk
    valamiért nekem a vista is, és a win7 is nagyon sokat tökölt a legelején, azt hittem meghalt a telepítő (főleg a vistánál, a win7nél már ismerős volt a helyzet). gyakorlatilag semmit sem csinálva többet állt mindkettő, mint ameddig a telepítés tartott végül
  • Pistike 007
    bocsi az offért, de nem megy tovább 30 perc múlva sem és két különböző lemezzel is meg lett próbálva:/
    ON
    olyan hogy chrome camo az lesz majdan vmikor? mert a gold feloldását azt vágom, de egyik videón láttam chrome fegyvert.:)
  • Gaben17
    Amikor csak win7-es háttér van és kurzor,akkor várni kell,néha 5percet is,de mindenképp továbbmegy:)
  • Pistike 007
    Én ezt nagyon nem ide akartam, bocsi:DD
    De amúgy köszi:))
  • bigapó
    próbáld meg másik win7-el (másik lemez úgy értem), talán csak DVD-lemezhiba és nem tudja olvasni.
  • bigapó
    Én mostanában azt csinálom, hogy eredményhirdetésnél megnézem mennyi xp-m van és mennyi lóvém mellette, kilépek menübe, belépek Playercard-ba és megnézem ott mit ír, ha nem a helyest, akkor várok egy kicsit, pár másodperc után már át is írja. ez a tutkó, kicsit várni kell, sajnos lassúak a szerverek :(
  • Pistike 007
    Valaki pls help:(
  • Renátó1985
    Ez mekkora egy bug-os szar, de most komolyan 38-as szintet elérem végre vehetek ak-t megveszem és amikor menti a class-t visszaugrik 36-os szintre. Nem nagy kaland 1-2 óra játék, de akkor is, rohadjon meg az activision a pc-s verziót ingyen kellene adnia...
  • roland4
    köszönöm és elnézést.
  • Daell Drow
    Mi itt nem fogunk es nem is tudunk segiteni. ITT ted fel a kerdesedet.
  • roland4
    nekem az a gond hogy letöltöttem a balack ops-sikdrow-ot azt felraktam, és felraktam rá a call of duty black ops update 1-et és még otvolt ojan mappa hogy SIKDROW abba vol a crack beraktam, és mikor elinditom kiir valamit de nem látom mit ir ki mert a képernyö negyede fekete és az errorra rá katolok de nem jelenik meg szal nemtudom mit ir ki pontosan. a játék amit leszedtem az 7.29gb-volt. a multiplyert elinditom betölt de kiir valamit hogy menyek a call of duty black ops / steam ... vagy valami ijesmi és lefagy a kép!!! de a singlet elinditom aba az elején megy a trailer de utána lök ki rá egy 3 másodperc-re egy erroral .

HELP!!!!

elsőnek ki szeretném próbálni így és megvenni majd!
  • Pistike 007
    neeee....
    :|
    :D
  • Blacksheep333
    15 Prestige van.
    Fel kell fejlődnöd 51-es szintre, és akkor elindíthatod a következő Prestige-et amikor a szinted nullázódik, és kezdheted előről.
  • Pistike 007
    Hogyha ki van írva hogy az adott elem prestige level 17-nél oldódik fel, és én elindítottam a prestige mode-ot és már level 20 vagyok, akkor az miért nem oldódott fel? Nemértek itt valamit:D
  • Hdkiller
    Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy amikor elindítom a combat traininget, és a játék lefagy körülbelül 1perc játék után. Mi lehet a probléma?( nem raktam patchet, csak az van, amit a steam telepített magától)
  • Fpocok
    Örülök neked!
  • Daell Drow
    vsnc off
  • Renátó1985
    nekem ugyanez csak 6870 és csak 60fps
    xfire-el néztem
  • Cris99
    ja, hát jól megy.:D
  • Cris99
    mit defrag? ha töredezettségmentesítésre gondolsz, akkor a defraggert használom rendszeresen, tisztán tartom a gépem, CCleanert is használok!
  • Lokker
    Persze hogy jó ez, ha van jó géped de minimum grafon is játszható régi gépen is csak az az idegesítő mikor te 20-30 fps-el rohangálsz más meg 100+ fps-el. Csíterrel meg még nem találkoztam vagy csak talán a kevés fps miatt nem veszem észre.
  • buko20
    4gb, ram, phenom ll x4, giga 6850 1gb
  • Rage47
    Géped?
  • buko20
    Na megvettem a játékot 100 fölötti fps full HD-ba semmi lag jo ez
  • Gabe18
    Hát a pc-s MW2 cheater tombolását nem tudom mi tudná űberelni...
    Nyilván konzolon kevesebb csaló van mert ott bonyolultabb a használata, de nem aggódom ott is van elég.
    De így pc-n a Black Ops után visszagondolva az MW2-re, félelmetes ami ott ment. Itt is vannak idegesítő dolgok néha, na de ég és föld a kettő...
  • lolSL
    viszont az összes xbox kb 0.05%-a alkalmas arra (JTAG-es gépek), hogy cheatek fussanak rajta, és azokat is szinte instant bannolta már jó rég a microsoft a live-ról, úgyhogy azért közel sincs az mint pc-n volt az mw2-ben hogy minden serverre jut 2 csalóka. persze elérték hogy azon is fusson bármi, de ki is lettek vágva gyorsan.
  • lolSL
    defrag?
  • pett3rson
    álomvilágban élsz neo és ez az amivel eltakarják előled a igazságot ;)
  • Fpocok
    Nem a fenét nincsenek, sőt! Még ki sem jött a BO, de konzolon már voltak.
  • Blacksheep333
    Azt te csak hiszed.
  • SZEG007
    ott legalább nincsenek cheaterek
  • Blacksheep333
    Ez egy lófasz.
    Perkek, attachmentek, no recoil konzol fegyverek... (elég megnézni az Mp5k-t, PC teljesen máshogy viselkedik.)
  • robotnyk
    srácok, a bullet impacts kikapcsolható config fileból? mert ez a retek folyton visszakapcsolja, és szívas a szar low-end gépemen ha elfelejtem mindig ellenőrizni. -.-
  • Cris99
    hát de ezt nem értem, a vas nem lehet kevés és patchek elött beértem simán, hiányzik is az a kis zenés visszaszámlálás...
  • pett3rson
    pont tegnap figyeltem fel rá, hogy nekem meg mindig elsőnek sikerül beérni vagy legalábbis ahol voltam ott ez volt a tendencia és nem Én voltam a legközelebbi "lakos".