Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de még emnnyivel esélye sincs 😄
közben lõ rád, de a golyó az nem ér el téged, de az a hülye lassan pörgõ tomahók õt, az igen...
:-()
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
(meg is értem)
Do you feel alive?
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az meg már mw2ben is megvolt hogy ha gyorsan akarod lelõni, (kibukás, lövés(toltál telibe!!!),visszabukás) akkor sosem adja be, pl multkor 4x telibelõttem aztán õ meg röhögve leszedett utna, nagyot röhögtem rajta, hogy lehet ilyen barom a játék??
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Már csak a fagyásokat kéne megszüntetni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Do you feel alive?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
<#violent>#violent><#gun>#gun>
Do you feel alive?
Nekik megy a jatek (nekem is win7-en, de xp-n egy katasztrofa) es toketeles az egesz, a DICE csucs munkat vegzett es 100% csak nalunk van winfos / hardver hiba.
Az csak valami isteni csoda lehet hogy minden mas program/jatek szuperul megy COD:BO-n kivul... <#rolleyes>#rolleyes>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Most jött ki az új kieg .
Sokkal jobban optimalizált játék.
Do you feel alive?
Most raktam fel a wint újra.
Az összes játék full beálításon full HD-ban fut .Csak ez a játék fagy le random.
most már nem fatal errorral fagy ki hanem úgy ahogy elõtte. megáll a kép meg a hang azt csá
Ugyan már hardver gondok.VICC!!!
A hibát minden áron nálam keresitek?A játékban van lol.
Én is mondhattam volna annak akinek megyjelenéskort laggolt hogy biztos hardver hibája van.Nekem akkor semmi bajom nem volt.
Do you feel alive?
about 8 hours ago via web
Parasite Eve 2, best game EVER!
about 6 hours ago via web
Egyébként a patch-ek elõtt jó volt.
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
The Matrix has you...
6gb ram
hd4890 (2 hét múlva hd6970)
windows7 ultimat 64bit.
6*160gb hdd raid0-ban.
Ez a gépe. Nehogymár hardveres gondja legyen.
Fogjuk rá a raid0 miatt van 😊
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Amúgy olyan nincs, hogy nem csinálja meg. Akkor hardveres gondod van, ne a játékot okold.
Ha meg megy, csak szaggat stb, akkor nem tudom.
Én maradok az eredeti tervemnél azaz majd tavasz tájékán visszanézek van -e valami javulás.Addig se idegesítem magam ezen.
Várom a dead space 2 ami mindjárt itt van. Azzal el leszek majd meg a többi játékkal.
Akinek ilyen gondjai vannak az is inkább pihenjen.
Do you feel alive?
Hát ismét kifagyott de nem fatal errorral.Én megtettem mindent ez a játék úgy van elbaszva ahogy van.
Ennyi.
Do you feel alive?
Do you feel alive?
gyerekek ne hagyjátok ki steamen a battlefield bad company 2-t.
14 euró.
Akinek nincs az vegye mert ennyiért ajándék.
Do you feel alive?
The Matrix has you...
Relatíve nem akad...
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/