11248
  • killerkocka
    Semmi sajnos, kussban vannak a fejlesztők, mint mindig.
  • mmovar
    tudni valami a patch-ról amit nem rég postolt Fpocok? mert jó sokáig tesztelik...
  • rayman12
    Én azt bírom hogy kívan írva a szero hoz hogy only nuketown tdm 24/7 azt megy rajta éppen radiation domination és ha vége van jön másik map másik mod hogy még a 24/7 et is megcáfolják.
  • Bugge
    Ajánlom figyelmedbe azokat a szervereket ahol az adminok be is tudják állítani a szervert :)
    Mert az, hogy kiírják, hogy Only Sniper, vagy Only Knife or kick az nem beállítás, hanem vagy lustaság vagy hozzá nem értés magas fokon :)

Ha meg azzal a kifogással jönnek, hogy akkor nem lehet ranked az hülyeség, mert van nem 1 olyan ranked szerver ahol pl claymore, bizonyos perkek (PL: ninja) nem engedélyezett. Értsd úgy, hogy hiába kapcsolód be nem működik, vagy ki sem tudod választani.
  • mmovar
    nem azért. hanem van pár only sniper szero. én felmennék kicsit oda is játszani. de sokszor nincs admin és nincs aki kivágja a támadó fegyokkal lévőket.
  • Bugge
    Vagy ki van írva a nevük vagy a szerver nevéből lehet következtetni rá.

PL: Szerver neve: Official Cod Warrior S&D only
    akkor ha pl ilyen nevű van fent, hogy [OCW]Rubby akkor valsz van köze a szerverhez, de attól még nem biztos, hogy admin.

Admin nem muszáj, hogy fent legyen anélkül is ki tud vágni :)
  • mmovar
    lehet tudni egy serveren, hogy ki az admin? vagy hogy egyáltalán van-e fent?
  • Supa
    A keselos resz a vegen utos
  • FireWall
    Eladom eredeti Black ops és MW2 pc játékaim.Csak egyben vihető el mert egy accounton van a két játék. Ha érdekel irj privit és az árban megegyezünk.
  • vzajcev
  • Bugge
    Az ár még nem is lenne vészes 3400FT, ha mondjuk lehetne dedicated szervereken játszani, de ezt írják:

"This mod is only usable in PRIVATE matches up to 30 people.
    It does not support dedicated servers by gameservers.com"

Ami annyit tesz, hogy a saját gépeden kell futtatni a modot és te leszel a host. Cod4-5ből kiindulva ez elég szívás, mert nagy sávszél kell főleg feltöltésben, hogy normálisan tudj játszani.
    Ha meg esetleg warozni akarsz akkor sokszor nem magyarokkal, hanem külföldiekkel játszotok, így meg a ping nagyon nagy lesz nekik.

más vélemény?
  • Fpocok
    Tudod ki fizetne ilyenért, amikor van lesz ingyenes is.
  • Gabe18
    Az hogy a falon át nem jelzi a találatot, mag a vaktában elszórt flash-re, az nagyon jó.
    Amúgy a bomba le-fel rakás nem tudom elve miért ilyen egy gombos. Sokkal érdekesebb lenne ha valóban egy véletlenszerű 7-8 számjegyű kombinációt kéne beírni, és "el lehetne rontani". Mondjuk lennének nagy anyázások...
  • lolSL

kár hogy fizetős :/
  • tibi206
    Ezeket már próbáltam de ugyanúgy nem menti el a classokat!
  • Bugge
    Ezt jó tudni, mert én eddig azt hittem, hogy ki kell jutni az épületből :)
    Legalábbis a falon lévő rajzból erre következtettem :)
  • Pherry
    Ok, köszönöm...
  • Fpocok
    Nincs cél. Az a lényeg, hogy minél tovább túléld. Ha van áram, akkor van teleport illetve a csapdákat, automatákat tudod használni.
  • Pherry
    Üdv mindenkinek!
    Egy kis segítséget szeretnék kapni: A mozis zombis pályán mi a cél? Addig jutottam, hogy visszakapcsoltam az áramot, utána miket kell csinálni még...?
  • Bugge
    Ha 800-al kezdődik a szám akkor hívhatod bátran, mert az ingyenes az egész világról, legalábbis tudomásom szerint.
  • pett3rson
    nem tudom van-e szerepe, de próbáld meg letörölni a config_mp.cfg-t. ha ez nem megy, akkor tedd újra az egész játékot, más ötletem már nincs sajnos.
  • Hdkiller
    Csak nekem van olyan problémám, hogy unranked matchet és zombi módokat tudok játszani, de ranked matchen és combat trainingen 1-2percen a játék lefagy és Ctrl+Alt+Del-lel tudok kilépni?Help pls!
  • tibi206
    Írtam. Azt írták vissza írjak az activisionnak mert ővék a szerverek , írtam nekik is onnan meg csak auto-üzenetek jöttek vissza meg egy külföldi telefonszám hogy azt hívjam fel.:(
  • pett3rson
    hmm, ez érdekes. Itt valami nagyon össze lett kuszálva, nem tudom az a szerver mennyiben lehet ludas, de akár ez is ok lehet. Mindenesetre írhatnál egy levelet a steam supportnak, hogy mi volt a problem és most milyen a helyzet. Olyan mintha blokkolva lenne a "karaktered". egy próbát megér.
  • tibi206
    Prestige 6 lvl 2x voltam felmentem egy szerverre és elveszett a szintem nemhasználtam ki semmilyen bugot nem maradtak emg soha a classok kivéve miután visszaestem lvl1 re emgmaradtak a 6. prestigeben lévő classok.
  • mmovar
    szerintem ez büntiből van. nem lehet, hogy az előző prestigeknél kihasználtad azt a bug-ot amivel prestige lépésnél megmaradtak a privát classok? és ezrét is lettél nullázva.. ez csak találgatás részemről de ez a gyanúm
  • tibi206
    amint megcsinálom a classt és elakarom menteni kiírja hogy fetching stats és nem menti el ez van már másfél hete folyamatosan
  • pett3rson
    tudsz már class-t csinálni? mit mutat? a create class nem is aktív?
  • tibi206
    Lvl 15 vagyok
  • Gabe18
    Csak azt tudnám tízből nyolcszor legalább miért az én csapatomba rak SD-ben a 0 prestige 5, 8, 15, stb. szintű emberekből legalább hármat, aki azt se tudja a pályán mi merre van, vagy merre kéne elindulnia...? De ő SD-t játszik...
    Én is béna vagyok biztos, de eleve nem értem hogy mit élvez rajta hogy nulla rutinnal esélye nincs kill-t csinálni, elveszetten bolyong a feladat szempontjából teljesen érdektelen helyen a pályán, míg valaki le nem mészárolja.
  • pett3rson
    valószínűleg működne a dolog, de nem tudom, hogy mennyi kód vagy info van benne elrejtve, úgy értve, hogy a felhasználó nevével fémjelezve. így az ő neve alatt már nem biztos, hogy működik, nem tudom érthető-e amit írni akarok? :)
    az a fő gond, hogy egy számsor alatt vannak elrakva a játékok, abból nem egyszerű visszafejteni, hogy melyik melyikhez tartozik. most megnéztem, van aminél van név, belül egy fájlban, de most a BO-t nem találtam meg :)
    szóval lehet nem is működne, de mw2-nél ez volt a multis mentések visszarakására, ezért gondolom, hogy itt is ez a megoldás. nekem még nem kellett ilyennel foglalkozni.
    Talán az is megoldás lehet, hogy kicsit várni kell a játékban, ha ilyen előfordul, mert pillanatnyi hiba is lehet és egy másodlagos mentésből letölti a megfelelő mentést, míg ha kilépsz akkor ez lehet elvesződik. nem tudom, de egy próbát megér.
  • Cris99
    Magam unalmas :D
  • Cris99
    Hát igen, az durva 6.prestigeről újra, remélem sikerül, meg mihamarabb visszaírnak activisiontől!
    Az nem működik gondolom h én átküldöm neki ezt a mappát és onnan folytathatja?
  • pett3rson
    bocsánat, USERDATA a mappa neve, elírtam :)
  • pett3rson
    level 4 után tudsz class-t csinálni.

ajánlom figyelmedbe a steam mappán belüli steamdata könyvtár lementését, az ilyen dolgok elkerülése végett. Ha azt visszamásolod, a steam cloud egyezteti az adataidat és máris folytathatod a játékot. érdemes naponta elkészíteni a mentést.
  • Fpocok
    GYIKban le van írva.
  • Hdkiller
    Az lenne a kérdésem, hogy magyar szerverekre hogyan tudok kapcsolódni? Mert nekem legalábbis a Server Browser nem hoz ki egyet se.
  • tibi206
    Hellossztok!Az lenne a problémám hogy múlt héten elveszett a prestigem meg szintem,eldöntöttem hogy elölről kezdem, de azóta nemtudok classt csinálni. Tudnátok segíteni hogy megjavuljon hogy tudjak classt csinálni?A segítséget előre is kösz!
  • robotnyk
    nem hiszem, a legtöbb helyen hétköznap postáznak csak, és következő munkanap kaphatod meg leghamarabb. tehát ha holnap feladják, akkor keddre.
  • eLiXir
    Ipon-nál ha tegnap 18 orakor rendeltem valamit, akkor hétfőre, azaz holnapra számíthatok, hogy kiszállítják?