11248
  • Cris99
    fasza-fasza, jöhet még patch, bár most nincs gondom de jöhet :D, mondjuk tölhetne be hamarabb a meccs, az összes patch elött mindíg betöltött a visszaszámlálásra és úgy kezdődött mostmeg már megy a meccs mire beérek, sd-ben kimaradok az 1ső körből
    :((
  • Fpocok
    "We are testing the next patch. It includes a fix for systems with the audio stutter problem. #codblackops #pc"

pcdev

• Fpocok
    Az xbox meg pro szó egy mondatban... haha vicces.
  • lolSL
    xboxos pro meccsekről videok, ők mostantól az SK gamingben játszanak.
  • osan
    milyen oprendszer? ha xp akkor codec pack kell neki!
  • banike
    #9566 -ra valaki tud megoldást?
  • pett3rson
    ha már felraktad a játékot, de esetleg valami ilyen okból nem indul, akkor itt megtalálod amit keresel:

steam/SteamApps/common/call of duty black ops/Redist
  • Baxo
    Minden olyan cuccost feltelepít a játék ami kell neki.
  • Ragnar360
    én is jövök... skill ultra high, ultimate, legacy stb :d:p
  • roland4
    sziasztok, a black ops-hoz mi kell? net framework 4,0? meg directx-meik ? meg stb.. mi kell méh ozzá?
  • lydog
    Hella. Magyar Klánt keresek warozni(cbről is lehet szó) Skill med. Vagy ha valakit érdekel felvétel hozzánk akkor küldj egy private mailt ide sgre.
  • Daell Drow
    #9591 koszi

#9592 sotetben kicsit melle nyultam
  • bigapó
    cinsile? :DDDD bocsi, de ez nagyon tetszik :DDD
  • Fpocok
    /connect IPCIM
  • Daell Drow
    Hali a bannerban levo szervereket milyen cinsile parancsal tudom hozza adni a kedvencekhez, vagy belepni?
  • pett3rson
    Nekem tegnap 3-szor kellett 49 és feles szintről újra végig nyomnom következő prestige-ig, mert amikor megvettem az emblémákat, akkor egyszerűen fetching stat-al mindent kitörölt. Akkor kezdtem kicsit begurulni, de végül csak sikerült prestige-t váltanom mielőtt megint törli.
  • pett3rson
    olvasd el a szöveget, mindent kiír...
  • Renátó1985
    2-szer r-t nyomsz
  • Gaben17
    Sziasztok!
    Valaki megtudja mondani,hogy Hardline Pro-val,hogyan tudom változtatni a Care Package tartalmát?
  • Renátó1985
    nekem is ez van reinstall egy restartig megoldja
  • Pistike 007
    amúgy ja, mostanában nekem is csinál ilyet.
  • ChaosTeam
    de idegesítő, hogy kb 20-30 perc játék után minden előjel nélkül egyszercsak megáll a kép és "Game Over" már csak ctrl+ald+del - feladatkezelővel lehet kilőni a játékot....

Ezért vegyen az ember eredeti játékot tízezrekért....
  • pett3rson
    tudom, hogy frissek. tegnap elkezdtem felvenni őket és némelyikre semmit nem reagált, még a szerót sem kezdte el tölteni. ez mitől lehet? ideiglenesen le volt kapcsolva a szerver?
  • pett3rson
    router mögül játszol? ha igen, akkor portokat kellene megnyitnod szerintem, ez csak tipp és nézd meg a tűzfalas kivételeket is, hátha ott lesz valami gond.
  • rayman12
    Steam supprtra gondolsz? am minden szeron ez megy 1 mapot letok nyomni a kövin betöltés után már connection interrupted fogad.
  • Lokker
    Ilyennel még nem találkoztam, lehet a server rossz ahol játszol vagy ha tévedek akkor az internetkapcsolatoddal lehet gond, de ha itt nem találsz megoldást ott a support vagy más fórumokon is szétnézhetsz, akár külföldin is.
  • rayman12
    Hello nem tudjátok mit lehet tenni hogy ne legyen 1 map után connection interrupted aztán lost conect to host mizéria?
  • kifli
    ip alapján németbe vannak, akkor csak volt agya azoknak aki felpakolta őket gametracker-re, és beállította, hogy magyaroké a szerver :)
  • Fpocok
    1. Mivel nem használták a hun jelzőt, nem találtam meg.
    2. Kizárt, mivel magyarországon nem lehet szervert bérelni. Nem tudom, hogy kerül oda...
  • kifli
    amúgy a magyar listából csak a magyarországi szerverek maradtak ki :)
    LINK
    kár hogy német szerveren van a többség, így nem lehet őket így bekeresni :/
    EZ lehet keresési alternatíva...
  • Fpocok
    Pedig elég frissek. Tegnap válogattam ki.
  • pett3rson
    nézd át még egyszer, a zöld feliratosat keresd, ott vannak az elvileg működőek, bár én nem mindet tudtam felvenni.
  • Smithwarden
  • Fpocok
    Ott van feletted egy baromi nagy link, majdnem kiszúrja a szemedet :D
  • eNorti
    Sziasztok, van olyan magyar szerver ahol játszanak is. Egy párat dobjatok már légyszi, de az ip címüket, mert valamiért nem találok egy HUN szerót sem a szerver keresőben, de consolbol tudok csatlakozni. Tom, hogy ott van felül a magyar szerverek listája, de ott csak 2-nél van ip.

Köszönöm előre is!
  • Fpocok
    Természetesen én voltam. Nem szeretem, ha egymást szidjátok.
  • Pistike 007
    akarjuk!:D
    nem az sg viccelt meg? huncut ma a szerver vagy nemtom.
  • Ragnar360
    Fpocok, te törölted a hsz-em ?! :)
    de még elolvasta, mert kaptam töle pm-et :)) na mind1 gondolom tevoltál amugy :D:P np sry vagy betoljam ujra ?:P
  • banike
    Üdv

Nem a legjobb a gépem de ha leveszem a grafikát akkor simán megy maga a játék csak azok a videók amik akkor vannak amikor egy pálya betölt illetve amikor belépek, azok akadnak de nagyon így 10 perc mire betölt a játék +még 10 mire egy pálya..
    valahogy lehet ezen segíteni? az se baj ha nincsenek ilyen videók..
  • Pistike 007
    Jó, csak én adok a részletekre.:D
    Szerintetek érdemes prestige-t kezdeni?