11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#9604 fasza-fasza, jöhet még patch, bár most nincs gondom de jöhet :D, mondjuk tölhetne be hamarabb a meccs, az összes patch elött mindíg betöltött a visszaszámlálásra és úgy kezdődött mostmeg már megy a meccs mire beérek, sd-ben kimaradok az 1ső körből
:(( -
#9603 "We are testing the next patch. It includes a fix for systems with the audio stutter problem. #codblackops #pc"
pcdev
-
#9602 Az xbox meg pro szó egy mondatban... haha vicces. -
#9601 xboxos pro meccsekről videok, ők mostantól az SK gamingben játszanak. -
osan #9600 milyen oprendszer? ha xp akkor codec pack kell neki! -
banike #9599 #9566 -ra valaki tud megoldást? -
pett3rson #9598 ha már felraktad a játékot, de esetleg valami ilyen okból nem indul, akkor itt megtalálod amit keresel:
steam/SteamApps/common/call of duty black ops/Redist -
Baxo #9597 Minden olyan cuccost feltelepít a játék ami kell neki. -
Ragnar360 #9596 én is jövök... skill ultra high, ultimate, legacy stb :d:p -
#9595 sziasztok, a black ops-hoz mi kell? net framework 4,0? meg directx-meik ? meg stb.. mi kell méh ozzá? -
lydog #9594 Hella. Magyar Klánt keresek warozni(cbről is lehet szó) Skill med. Vagy ha valakit érdekel felvétel hozzánk akkor küldj egy private mailt ide sgre. -
#9593 #9591 koszi
#9592 sotetben kicsit melle nyultam -
#9592 cinsile? :DDDD bocsi, de ez nagyon tetszik :DDD -
#9591 /connect IPCIM
-
#9590 Hali a bannerban levo szervereket milyen cinsile parancsal tudom hozza adni a kedvencekhez, vagy belepni? -
pett3rson #9589 Nekem tegnap 3-szor kellett 49 és feles szintről újra végig nyomnom következő prestige-ig, mert amikor megvettem az emblémákat, akkor egyszerűen fetching stat-al mindent kitörölt. Akkor kezdtem kicsit begurulni, de végül csak sikerült prestige-t váltanom mielőtt megint törli. -
pett3rson #9588 olvasd el a szöveget, mindent kiír... -
Renátó1985 #9587 2-szer r-t nyomsz -
#9586 Sziasztok!
Valaki megtudja mondani,hogy Hardline Pro-val,hogyan tudom változtatni a Care Package tartalmát? -
Renátó1985 #9585 nekem is ez van reinstall egy restartig megoldja -
#9584 amúgy ja, mostanában nekem is csinál ilyet. -
#9583 de idegesítő, hogy kb 20-30 perc játék után minden előjel nélkül egyszercsak megáll a kép és "Game Over" már csak ctrl+ald+del - feladatkezelővel lehet kilőni a játékot....
Ezért vegyen az ember eredeti játékot tízezrekért.... -
pett3rson #9582 tudom, hogy frissek. tegnap elkezdtem felvenni őket és némelyikre semmit nem reagált, még a szerót sem kezdte el tölteni. ez mitől lehet? ideiglenesen le volt kapcsolva a szerver? -
pett3rson #9581 router mögül játszol? ha igen, akkor portokat kellene megnyitnod szerintem, ez csak tipp és nézd meg a tűzfalas kivételeket is, hátha ott lesz valami gond. -
#9580 Steam supprtra gondolsz? am minden szeron ez megy 1 mapot letok nyomni a kövin betöltés után már connection interrupted fogad. -
Lokker #9579 Ilyennel még nem találkoztam, lehet a server rossz ahol játszol vagy ha tévedek akkor az internetkapcsolatoddal lehet gond, de ha itt nem találsz megoldást ott a support vagy más fórumokon is szétnézhetsz, akár külföldin is. -
#9578 Hello nem tudjátok mit lehet tenni hogy ne legyen 1 map után connection interrupted aztán lost conect to host mizéria? -
#9577 ip alapján németbe vannak, akkor csak volt agya azoknak aki felpakolta őket gametracker-re, és beállította, hogy magyaroké a szerver :) -
#9576 1. Mivel nem használták a hun jelzőt, nem találtam meg.
2. Kizárt, mivel magyarországon nem lehet szervert bérelni. Nem tudom, hogy kerül oda... -
#9575 amúgy a magyar listából csak a magyarországi szerverek maradtak ki :)
LINK
kár hogy német szerveren van a többség, így nem lehet őket így bekeresni :/
EZ lehet keresési alternatíva... -
#9574 Pedig elég frissek. Tegnap válogattam ki. -
pett3rson #9573 nézd át még egyszer, a zöld feliratosat keresd, ott vannak az elvileg működőek, bár én nem mindet tudtam felvenni. -
#9572 -
#9571 Ott van feletted egy baromi nagy link, majdnem kiszúrja a szemedet :D -
eNorti #9570 Sziasztok, van olyan magyar szerver ahol játszanak is. Egy párat dobjatok már légyszi, de az ip címüket, mert valamiért nem találok egy HUN szerót sem a szerver keresőben, de consolbol tudok csatlakozni. Tom, hogy ott van felül a magyar szerverek listája, de ott csak 2-nél van ip.
Köszönöm előre is! -
#9569 Természetesen én voltam. Nem szeretem, ha egymást szidjátok. -
#9568 akarjuk!:D
nem az sg viccelt meg? huncut ma a szerver vagy nemtom. -
Ragnar360 #9567 Fpocok, te törölted a hsz-em ?! :)
de még elolvasta, mert kaptam töle pm-et :)) na mind1 gondolom tevoltál amugy :D:P np sry vagy betoljam ujra ?:P -
banike #9566 Üdv
Nem a legjobb a gépem de ha leveszem a grafikát akkor simán megy maga a játék csak azok a videók amik akkor vannak amikor egy pálya betölt illetve amikor belépek, azok akadnak de nagyon így 10 perc mire betölt a játék +még 10 mire egy pálya..
valahogy lehet ezen segíteni? az se baj ha nincsenek ilyen videók.. -
#9565 Jó, csak én adok a részletekre.:D
Szerintetek érdemes prestige-t kezdeni?