11248
  • Puhos
    Milyen op rendszered van?
  • nikopeti
    Végre van 1 kis szabadidöm erre meg nemmüködik a játék... De nekem nemmegy a Ctrl+Alt+Del csak a reset Aszem elmegyek és iszok egy sört ha már játszani nemtudok...
  • Hdkiller
    Nekem ott fagy le, mikor belépek egy szeróra, játszok 20-30 másodpercet és megfagy a kép. Vagy újra kell indítanom a gépet vagy Ctrl+Alt+Dellel kilépek. Ideges vagyok!
  • Lbaxta
    lábatörött BO !!
  • nikopeti
    Van,hogy a menübe kifagy. És utánna még csak alt tab sem müködik. Már harmadjára reseteltem...
  • nikopeti
    Sziasztok. Kb fél orája megfagyott a játék,és azota rendszeresen fagy... egy meccset nem tudok végigjátszni. Másnál is van ilyen? Eddig rendesen ment. Ötlet?
  • rumkola
    megvan
  • Puhos
    Szia!
    Nálad ez mikor fordul elő? Nálam a játék indítása után a főmenü amikor bejön után jön a fagyás és csak a feladatkezelővel tudom bezárni. A rendszer friss ezen a héten szerdán lett telepítve!
  • rumkola
    Van lehetőség a FOV állítására? Így alapból játszhatatlan 16:10-en....
  • rikkcsicsi
    bajgunar segíts léci.Hol kell kikapcsolni a vsynch? és hol fps és a többit is? steam könyvtárba vannak vagy hol?Sikk vagyok ilyen téren
  • Hdkiller
    Nekem is ugyanaz a problémám, mint a #9712. kérdésben. Miért fagyhat meg a játék?
  • darki81
    ati 4870-el volt ilyen, lejjebhuztam az órajelet és nem volt fagyás utánna. De 1001 oksa lehet..
  • SeLeNe
    Sziasztok. Van valakinek fogalma arról hogy a BO helyenként miért fagy le? Megfagy a kép és nem is indul el, csak feledatkezelővel tudom bezárni
  • darki81
    szánalmas hülye emberek vannak
  • killerkocka
    őket*
  • killerkocka
    Itt is igen ritka, szal jó a helyzet. Gondolom mw2-ből átjöttek ide és ki is bannolták őt, mint annak rendje.
  • koocos
    Nemtudom mi a helyzet BO-ban, de mw2ben karácsony óta jó ha egy ilyennel találkoztam :)
  • Puhos
    Köszi.
  • pett3rson
    cg_drawfps 1
  • Fpocok
    Valami fps azt hiszem, ha konzolba beírod, hogy fps, akkor kiadja elvileg a lehetőségek, nézz körül.
  • Puhos
    Sziasztok!

Valaki leírná nekem, hogy a consolba mit kell beírni ahhoz, hogy az fps szám megjelenjen a monitoron. Tudom, hogy a könyökötökön jön ez már ki ezért bocsi, de új rendszer lett rakva!
    Köszi!
  • Frank99
    vagy az egész server támogatja.....
  • pett3rson
    ennyire még mindig nem borús a helyzet, amiket mutattok videók, csak ott találkozom csalókkal...mw2 és bo ég és föld, hál istennek.
  • Gabe18
    Elég naiv elképzelés hogy ha van szerver nincs csalás...
    Annyi ez előny hogy ha fent van az admin akkor kivágja az ilyen kis szarháziakat. Esetleg még a "vote kick" opció lehetne, hogy admin nélkül is kirúgható legyen, de ott már necces hogy pár hülyegyerek ha összegyűlik mire használná.
  • pett3rson
    örülünk, hogy egyedül is meg tudtad oldani,de ez a tipp már kiadás után 2 héttel megvolt...csak kicsit olvasni is kellene a fórumokat, de mondom, az nagy pont, hogy mindentől függetlenül írtál nekik.
  • Frank99
    tele van velük a BO. (is)

főleg náci és francia serveren tolják így. csak a játék hevében nemigen foglalkozunk vele.

privát hacket nem mutatnak ki soha, ezzel szépen vissza is élnek.
    azt hittem, én naív, hogy majd ha lesznek serverek, akkor nem lesz csít, a MW2 után vártuk ezt a xart.

többet nem veszek multi gamet, és a gyereknek sem. ez nálunk 2 db-al kevesebb.
  • lolSL
    ő legalább felvállalja és pofátlanul csinálja
    sokkal rosszabb sztem amit pl a magyarok 60%-a csinál legalább cod2/4-ben hogy titkon minden kis szarral csalnak meg haxolnak warokon is.
  • pisztácia
    Ez csak az ő szegénységi bizonyítványa... idegeskedni se kell rajta. Örüljön, hogy pár napig öl embert...
  • bajgunar
    Nah az ilyet b@sz@tnám meg az apjával az annya hátán!!!
    Vasvillát a hátába, a fejét meg szétcsapkodnám egy szívlapáttal!!!
    Dögöljön meg rákba az aki ezeket használja. Mocskos csaló!
  • Pistike 007
    Nem tudtam végig nézni, olyan ideges lettem:/
    Grrrrrr
  • Gabe18
    Kellemes Aim és szerintem WH csaló így kora estére.

• bajgunar
    A multithreaddevice -t meg tedd át 1 -re a 0-ról!
    És akkor beindul a többi mag is a processzorodban (ha többmagos a CPU-d).
    Kapcsold ki a vsynch-et, maxfps 125, fov 80, snaps 30, rate 25000, packetdup 2, maxpackets 100, és engedélyezt a menu-ben, h előtöltse a textúrákat és már meg is szűntek a lag és fagyás problémáid.
    Hasítani is fog ezerrel.

Adatokat még mindíg az userdata mappában tárolja a game.
    Amit időnként nem árt lementeni a biztonság kedvéért, ha esetleg beszarik a steam, megmaradjanak a lvl 15. presztizseid.
  • Baxo
    ezt a kérdést itt tedd fel (warez): http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1274377985
  • ToM1113
    üdv!

Talán nem itt kéne kérdeznem de remélem tudtok válaszolni.

Windows 7 reinstall volt és szeretném visszamásolni a mentéseimet Black Opsba. (tört)

Csakhogy fogalmam sincs hol tárolja a mentett állást. D:\Black ops nál a players en belül volt egy save mappa ha jól emlékszem ezért oda másoltam, de a játékot csak újból tudom kezdeni.
  • Renátó1985
    ja és ez egy dxdiag report küldése után kapott válasz
  • Renátó1985
    én nem tudom használ e, de lehet hogy amiatt fagy mert ez be van kapcsolva nem tudom
    ők a program zsenik nem én :)
  • Bugge
    Ez elvileg csak azt jelenti, hogy nem fogja használni a több magos videókártyákat.

Legalábbis én úgy gondolom. Bár ki tudja, lehet használ :)

Egyébként használt? :D
  • Renátó1985
    Sziasztok!
    Még 1 hete a fagyások miatt írtam egy levelet az Activision-nek és ezt írták vissza:

Discussion Thread
    ---------------------------------------------------------------
    Response (Johnathan Escobedo) - 01/05/2011 06:43 AM
    Hello,

Let's try forcing Black Ops to run in a single card GPU,

1. Run the program "Notepad" as an administrator.
    2. Go to File, Open.
    3. Go to your Black Ops installation folder (C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players)
    4. Change the drop box for File Types to "All"
    5. Open the config_mp.cfg
    6. Find the line in the text file called

seta r_multiGpu "1"

Change the "1" to "0"

Save the file and try running the game again.

Gondoltam megosztom hátha jól jön másnak is.
  • Fpocok
  • The Protector
    Hy.VAn egy rész a campaign-ban mikor menekülni kell mert minden robbanik(téli páya) és leugrik mindenki a mélybe és szabadesés majd ejtőernyőzés van.vki linkelné a videót?